zateznistub wrote:Industrialyzer wrote:Eh onda ti je malo jasnije, samo sto njih njihova policija ne tuce nego ih pusti, vjeruj mi

I sam sam prestao ici na utakmice zbog ovih belaja, ali vjeruj mi, ovo je itekako zasluzeno. Dosta je bilo popustanja, pobogu pa za Vedrana jos niko nije odgovarao...
Djelujes pametno. Nemoj da podlegnes onome : oni su nama i mi cemo njima, to ne vodi nicemu. Da su bili džekovi, sacekali bi kraj tekme i negdje van terena nalupali doticne. To se tako radi, ovako samo bacaju ljagu i na nas normalne navijacee, na grad i na drzavu.
Zadnji 10ak gostovanja Borca prodju bez ikakvih problema, nasa gostovanja tamo uvijek neki belaj. Red bi bio da oni popuste malo, sto ocigledno nece uskoro da se desi. Najvise bih volio da se ponove 98-99 sezona, 30 hiljada ljudi na stadionu, bjezanje sa posla da se stigne na utakmicu. Citav grad bude u znaku derbija, i onda nas stigao sindrom zapada i tu smo gdje smo. Jos se poklopilo sa medjuljudskim odnosima i vjeruj mi, mene cudi da nema jos vise mrtvih..
Kad Horde Zla mognu otici lagano u BL na utakmicu, kad Zeljo mogne koristiti zastavu sa ljiljanima itd. e onda mozemo pricati. Covjece, mene je zena u Lukavici gadjala saksijom sa balkona i jebala mi balijsku mater... Takvo je stanje, u ovokavoj sitauciji treba pruziti otpor, pa kakav god