Miralem Pjanić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
insaneinthebrain

#5626 Re: Miralem Pjanić

Post by insaneinthebrain »

daj ba banujet ovog slovenskog trola. zaspamova temu bezveze :-)
Crvena Tifoza

#5627 Re: Miralem Pjanić

Post by Crvena Tifoza »

insaneinthebrain wrote:daj ba banujet ovog slovenskog trola. zaspamova temu bezveze :-)

Pa da opet uskrsne kao DonVitoni ili EmirVito :mrgreen:
InvestmentSLO

#5628 Re: Miralem Pjanić

Post by InvestmentSLO »

insaneinthebrain wrote:daj ba banujet ovog slovenskog trola. zaspamova temu bezveze :-)

Ja kad sam napisao prvi post u ovoj temi nije bilo trolanje nego sam napiso na kraj off-topic a doduše ni nije bio jer je bila usporedba sa igračem slovencem koji je počeo da digne Bayer Leverkuzen iz mrtvih znači go i asitencija Kampla ne važi ništa samo je Pjanke igrao na toj tekmi?

Vidili smo ko je onda počeo da provocira sa forama (Slovenija mala, vrati pare, sami bosanci igraju za slo repku) itd...

Sutra čemo opet vidjet susret slovenca i bosanca doduše oba su bosanđerosa ali jedan igra za Sloveniju i trenutno najbolji tim u Italiji a to je Fiorentina.
Josip Iličić vs Miralem Pjanić pa da vidimo ko če iz tog meča izač pobjednik i koji če igrač pokazat bolje poteze... Ako se tako tu djele banovići
onda zaslužujemo svi koji ste provocirali... Može da se izbriše to što smo nazadnje šarali u pjanketovoj temi. Vozdra!
Tomahawk11
Globalni moderator

#5629 Re: Miralem Pjanić

Post by Tomahawk11 »

Neka ba slovenca, simpatican cova :thumbup:
Nemaju mu komentari onu balkansku pronicljivost i dvostruko znacenje.
Sta fali sto se malo zaspamalo. Nije se covjek ni naljutio na sale o Sloveniji :D
Dobro, malo je proklizao u onom prvom postu o poredjenju fudbalera, ali neka mu bude. Svakom njegovo najbolje 8-)

A i da kazem: nemate vi, Slovenac, ni jednog ni blizu Pjanica.
A Oblak je odlican, ali je i Begovic.
InvestmentSLO

#5630 Re: Miralem Pjanić

Post by InvestmentSLO »

Proklizao mozda jesam ali to me isproviciralo u nekih drugih temama kada je tekla rijec o repki i koga cemo satrat a to su vecina nabacivala daj sloveniju mi imamo dzeku i pjanica oni nemaju takvih igraca... Vidi utakmice bayer - roma pa vidis jednog slovenca koji demantira hejterje... I vraca udarac stvarno odlicnim pjanicom...
Jeste klasa ali Kampl nije dosta iza njega... Pa vidjeli ste svi kako vrati bayer nazad.

Jan Oblak bio je blizu mancester unitedu ako bi de gea otiso u real oblak je vec bio u nizkom startu... Kao prvi golman.. Bego je doveden ka drugi golman i morate priznat da nema sanse da brani kad se courtua vrati jel tako?

U sloveniji se radi dobro sa golmanima i sad se vidi gde su sve zavrsili...

Samir Handanovic Inter
Jan Oblak Atletiko Madrid
Azbe Jug sporting lizbona
Vid Belec fc carpi
Denis petric Troyes
Nejc Vidmar NK Domzale ( pazi treci golman repke)

Ovi su trenutno top samo jug je drugi golman u sportingu l.
MOSALJOZE

#5631 Re: Miralem Pjanić

Post by MOSALJOZE »

:zzzz:
House

#5632 Re: Miralem Pjanić

Post by House »

:lol: :lol:

Image
InvestmentSLO

#5633 Re: Miralem Pjanić

Post by InvestmentSLO »

Ljiljani spavaju a southpark se kleberi.... Pa da kad vam je krivo, da Kampl sjeba pjanica da ne bude pobjednik na toj tekmi gde je palo 8 golova. Satra jih roma.., zajebi svaba igra do kraja Kampl slovenac prodorom i prekrasnim golom spasava farmacevte bivsi klub spahe. I tako utakmica dolazi u egal.
Capajebo

#5634 Re: Miralem Pjanić

Post by Capajebo »

InvestmentSLO wrote:Ljiljani spavaju a southpark se kleberi.... Pa da kad vam je krivo, da Kampl sjeba pjanica da ne bude pobjednik na toj tekmi gde je palo 8 golova. Satra jih roma.., zajebi svaba igra do kraja Kampl slovenac prodorom i prekrasnim golom spasava farmacevte bivsi klub spahe. I tako utakmica dolazi u egal.
90 min u 1 minuti :mrgreen:
House

#5635 Re: Miralem Pjanić

Post by House »

InvestmentSLO wrote:Ljiljani spavaju a southpark se kleberi.... Pa da kad vam je krivo, da Kampl sjeba pjanica da ne bude pobjednik na toj tekmi gde je palo 8 golova. Satra jih roma.., zajebi svaba igra do kraja Kampl slovenac prodorom i prekrasnim golom spasava farmacevte bivsi klub spahe. I tako utakmica dolazi u egal.

InvestmentSLO

#5636 Re: Miralem Pjanić

Post by InvestmentSLO »

House wrote:

Mi na prijatelski tekmi probamo uigrati nove formacije in kakega novega igralca. Zato pa smo mi igrali 2x Sp in 1x ep... A vi?
House

#5637 Re: Miralem Pjanić

Post by House »

InvestmentSLO wrote:
House wrote:

Mi na prijatelski tekmi probamo uigrati nove formacije in kakega novega igralca. Zato pa smo mi igrali 2x Sp in 1x ep... A vi?
InvestmentSLO

#5638 Re: Miralem Pjanić

Post by InvestmentSLO »

De dodaj josh zelju 2x i zrinjski da vidimo kako igraju ligu sampijona protiv Maribora
House

#5639 Re: Miralem Pjanić

Post by House »

InvestmentSLO wrote:De dodaj josh zelju 2x i zrinjski da vidimo kako igraju ligu sampijona protiv Maribora
InvestmentSLO

#5640 Re: Miralem Pjanić

Post by InvestmentSLO »

Vidio sam svoje prezime na zadnjem klipu! Joj jesam se razveselio kad to vidis :)) hvala ti hause :bih: #ponosan
House

#5641 Re: Miralem Pjanić

Post by House »

svako dobro brate :wink: :D
InvestmentSLO

#5642 Re: Miralem Pjanić

Post by InvestmentSLO »

House wrote:svako dobro brate :wink: :D

Josh ime :thumbup: :mrgreen: zanimljivo od 22 kombinacija moje se naslo, da nisam igro tu tekmu? 8-)
Mali_Vuk

#5643 Re: Miralem Pjanić

Post by Mali_Vuk »

Image
InvestmentSLO

#5644 Re: Miralem Pjanić

Post by InvestmentSLO »

Mali_Vuk wrote:Image
Vogel ujk preveo tvoj nick na gjuha shqip. Ajde vidimo se francuska nismo u istem bubnju tako da moze.
Mali_Vuk

#5645 Re: Miralem Pjanić

Post by Mali_Vuk »

Mala šala, Slovenac, nemoj se ljutiti :D

Meni je Slovenija draga zemlja :bih: :thumbup:
Edin H.

#5646 Re: Miralem Pjanić

Post by Edin H. »

InvestmentSLO wrote:Vidio sam svoje prezime na zadnjem klipu! Joj jesam se razveselio kad to vidis :)) hvala ti hause :bih: #ponosan
Ma ko si? :oops:
InvestmentSLO

#5647 Re: Miralem Pjanić

Post by InvestmentSLO »

Edin H. wrote:
InvestmentSLO wrote:Vidio sam svoje prezime na zadnjem klipu! Joj jesam se razveselio kad to vidis :)) hvala ti hause :bih: #ponosan

Nije tezko ugotovit ako pratis temu....
Edin H.

#5648 Re: Miralem Pjanić

Post by Edin H. »

InvestmentSLO wrote:
Edin H. wrote:

Nije tezko ugotovit ako pratis temu....
Fuad Muzurovic? :oops:
Mali_Vuk

#5649 Re: Miralem Pjanić

Post by Mali_Vuk »

:D
Artest

#5650 Re: Miralem Pjanić

Post by Artest »

Mire je fakat svjetska klasa. Nimalo ne sumjam da ce uz bolje suigarce biti samo bolji (npr. u Barci).

Gledam ono u utorak...

odbrana Rome je horor. :sad:

Da sam na mjestu Pjanica, isao bih Totiju i De Rossiju, i dogovorio da zajedno izvrse pritisak na upravu da se u januaru dovedu prava pojacanja. Inace ih nema nidje.
Post Reply