Nisi ti Sarajevo vidio ni na slici druže ...a ovo što pišeš nema veze sa onim što je bio moj odgovor tebi ...Kada bih ti počeo nabrajati zaposlene u firmama u Sarajevu ti bi tvrdio da to nisu ti ljudi nego neki uvozni ...a o srbima u Zagrebu nemoj druže obrukaćeš se ja malo više od tebe poznajem taj grad ( usput imam visoko mišljenje o istom )damke71 wrote:Kralju, Zagreb multietnicki grad, Srba ima kolko hoces, za razliku od Sarajeva koje je 99 % jednonacionalno, ako meni ne vjerujes, kupi Avaz, pa pogledaj u onom prilogu gdje predstavljaju Sarajevske djake, Hrvata ili Srbina mozes nac u svakom petnaestom razredu.....hvala na paznjiušće wrote:Jes dobro si ja za vikend u Holiday-hotelu na Jankomiru naslušah se novih Hrvatskih hitova ...Pitah se da nisam zalutao na Zvjezdaru usred Beogarda ...damke71 wrote: A sta ce jadnicak, nervoza ga hvata, nece korida u lCevljanovicima tek u osmom mjesecu...ko ce iscekat da zapjevaju srpske novokomponirane pjesmice, srce zaigra na pradjedovske note....
I da završim sa tobom više od bilo čega mrzim ove 90-92 Srbe, Hrvate , Bošnjake i balavurdiju što im se govo napelo u dupetu pa misle da je srce ...