What to wear???

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Nadinka

#5626 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

anonimus03

#5627 Re: What to wear???

Post by anonimus03 »

Tikvica wrote:Da li se negdje ima iznajmiti svecana haljina? Treba mi za jednu veceru duga svecana haljina i ne zelim da kupujem nesto sto mozda nikad vise necu obuci.
Ima u salonu vjencanica ''Atelier Sposa'' (Azize Šaćirbegović 80c), a imas ih i na fb-u pa pogledaj :)
Nadinka

#5628 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Meni se pokazalo da najvise volite kad uzmem neki osnovni komad odjece i njega kombinujem u aktuelne trndove, pa sam se danas vratila crnoj rolci, to kontam svi imamo :)
http://malezensketeme.net/osnove-5-naci ... rendovima/
♥ Julianna ♥

#5629 Re: What to wear???

Post by ♥ Julianna ♥ »

Nadinka wrote:Meni se pokazalo da najvise volite kad uzmem neki osnovni komad odjece i njega kombinujem u aktuelne trndove, pa sam se danas vratila crnoj rolci, to kontam svi imamo :)
http://malezensketeme.net/osnove-5-naci ... rendovima/
Svaka odlična! :thumbup: :-D
tech10

#5630 Re: What to wear???

Post by tech10 »

Drage moje, ako nastavite slusati savjete ove modne kreatorke Dzulije bicete najbolje obucene za Noc Vjestica. :D
muhanata

#5631 Re: What to wear???

Post by muhanata »

Nadinka wrote:Drage moje, danas nosimo džempere: http://malezensketeme.net/5-kombinacija ... -ovu-zimu/

Gdje u gradu ima ovih tunika-džempera, kao ovaj bordo, samo duži, a može biti i na kopčanje ( deblja vuna, tanja, nebitno, samo mora biti dugo ). Vidjela sam jedan Espritov u Sportini, definitivno I'm in love, ali ako ima još negdje da pogledam.
Nadinka

#5632 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

muhanata wrote:
Nadinka wrote:Drage moje, danas nosimo džempere: http://malezensketeme.net/5-kombinacija ... -ovu-zimu/

Gdje u gradu ima ovih tunika-džempera, kao ovaj bordo, samo duži, a može biti i na kopčanje ( deblja vuna, tanja, nebitno, samo mora biti dugo ). Vidjela sam jedan Espritov u Sportini, definitivno I'm in love, ali ako ima još negdje da pogledam.
Imaš nekih pletenih i u Mangu, ovih kao haljina pletenih
Nadinka

#5633 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

zamzija

#5634 Re: What to wear???

Post by zamzija »

muhanata wrote:

Hej, i ja volim i nosam te tunike pa znam gdje ih možeš naći. Ja sam bordo tuniku kupila u Lindex-u. :)
Pogledaj još i u Tom Tailoru. ( BBI centar, Sportina u Tuš Lukavici, Sportina u Merkatoru ) :)
Nadinka

#5635 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Critty Bo

#5636 Re: What to wear???

Post by Critty Bo »

Samo da izjavim

Muka kad imam, muka kad nemam. Ljudi, mene će oblačenje i pirlitanje ubiti. Dođe mi da se ranim svako jutro. Eto toliko. :D
muhanata

#5637 Re: What to wear???

Post by muhanata »

zamzija wrote:
muhanata wrote:

Hej, i ja volim i nosam te tunike pa znam gdje ih možeš naći. Ja sam bordo tuniku kupila u Lindex-u. :)
Pogledaj još i u Tom Tailoru. ( BBI centar, Sportina u Tuš Lukavici, Sportina u Merkatoru ) :)
Samo da obavijestim, našla sam divne, pletene u Azelu iza BBI 40KM. Zaboravila sam totalno na Azel-e :-)
eluna

#5638 Re: What to wear???

Post by eluna »

Nadinka wrote:Vrijeme je za zismke jakne:
http://malezensketeme.net/vodic-za-kupo ... ske-jakne/
kad su kaputi na redu?? ............ ne volim ovakve jakne osim kada zabasam na planinu :D
DiA 2005

#5639 Re: What to wear???

Post by DiA 2005 »

muhanata wrote:

Ne znam kakva si sa kupovinom na pijaci, ali takve sam vidjela na Siranu, od tanke vune i ima ih u raznim bojama. Nema nista lakse za zimu nego te tunike na helanke i cizme, super! :-D
pepe le frr

#5641 Re: What to wear???

Post by pepe le frr »

Samo mi je jošto trebalo, skoro sva mi je odjeća iz Zare, mutiraću ako je tako :D
Partizzanka

#5642 Re: What to wear???

Post by Partizzanka »

eluna ba, bili kaputi ima haman dvije sedmice na mzt
:)
Partizzanka

#5643 Re: What to wear???

Post by Partizzanka »

zene gdje ste vi ba?
pa ni nadinke sa dnevnim kombinacijama nema :(

meni treba help :)

ja uz onu svoju vec spomenutu haljinicu kupila sivu torbicu i sive salonkice
onako tamnija siva ali kao svjetlucavo jel to rips materijal
ako treba postavit cu sliku

e sad sta cu za nakit :( !??!?!?!

ima li ko kakvu ideju

ja kontala ogrlicu i narukvicu
imam jednu tanku narukvicu bijelo zlato onako elegantna fina haman neprimjetna
i mislila sam samo jedan tanki semi dugi lancic ono mozda par njih sto bude kao skupljeno
nemam ideju :((((
Irm@

#5644 Re: What to wear???

Post by Irm@ »

a da jednostavno stavis neku efektnu glomaznu ogrlicu.. sada su jako popularne (i Nadi je o tome pisala)..
ja ih obozavam vec neko vrijeme i svaka koju imam uvijek pobere komplimente..to je efektan nakit uz koji se ne nosi nista drugo a svakako da vrijedi uloziti..sada ih bas ima posvuda i prelijepe su :)
ja bih svakako isla na neku crnu sa sivim detaljima (ili srebrenim) :)
zamzija

#5645 Re: What to wear???

Post by zamzija »

Irm@ wrote:a da jednostavno stavis neku efektnu glomaznu ogrlicu.. sada su jako popularne (i Nadi je o tome pisala)..
ja ih obozavam vec neko vrijeme i svaka koju imam uvijek pobere komplimente..to je efektan nakit uz koji se ne nosi nista drugo a svakako da vrijedi uloziti..sada ih bas ima posvuda i prelijepe su :)
Meni je ovo odlična ideja, ako ti je sve u sivo crnim tonovima, malo ćeš sa jednom glomaznijom ogrlicom razbiti to, inače će to pomalo sve biti jednolično :)
Partizzanka

#5646 Re: What to wear???

Post by Partizzanka »

znala sam ja da ce meni zamzi otvoriti oci

slazem se sa vama
u biti sam malo paglu jer sjedim kuci i kontam sta i kako umjesto da odem u grad i zarovim se po radnjama i probam sta bi to bilo dobro
nemam ideju uooopsteeeeeee sta i kako
pogotovo dok ne vidim :)

Image
evo cipelica i torbe
haljinicu ste vec vidjeli

cipelice su salonke sa maaalo pete ono 5cm taman :)
Nadinka

#5647 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

zamzija wrote:
Irm@ wrote:a da jednostavno stavis neku efektnu glomaznu ogrlicu.. sada su jako popularne (i Nadi je o tome pisala)..
Meni je ovo odlična ideja, ako ti je sve u sivo crnim tonovima, malo ćeš sa jednom glomaznijom ogrlicom razbiti to, inače će to pomalo sve biti jednolično :)
I ja sma za ovu verziju!!! Ja bih isla na neku sa velikim kamenjem, kao sto ejbila u ejdnom našem članku o statement ogrlicama
DiA 2005

#5648 Re: What to wear???

Post by DiA 2005 »

Partizzanka wrote:znala sam ja da ce meni zamzi otvoriti oci

slazem se sa vama
u biti sam malo paglu jer sjedim kuci i kontam sta i kako umjesto da odem u grad i zarovim se po radnjama i probam sta bi to bilo dobro
nemam ideju uooopsteeeeeee sta i kako
pogotovo dok ne vidim :)

Image
evo cipelica i torbe
haljinicu ste vec vidjeli

cipelice su salonke sa maaalo pete ono 5cm taman :)
Prelijepe su ti i torba i cipelice! Ja sam se malo 'bojala' da je u pitanju tamno siva, ali ovo je super nijansa i nece biti jednolicna kombinacija. Kako cure kazu, jos jedna veca ogrlica i bice pun pogodak :)
Nadinka

#5649 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Ma meni su cipelice divne :)

A evo i mene, zabusavala sam :)

Danas, 5 kombinacija sa krznenim prslukom, ja sam nasla ovaj jedan u Mangu da mi se dopada, nijeneka ponuda u gradu generalno, ako zelite i sa drugim bojama i modelima, recite pa cu nesto naci na netu:
http://malezensketeme.net/komad-sedmice ... -prsluk-2/
Miss D

#5650 Re: What to wear???

Post by Miss D »

I ja glasam za statement ogrlicu :thumbup: :)

Mene su totalno osvojile, gdje vi svoje nabavljate?
Post Reply