Najgore od svega je što ja uopšte ne kontam o kakvom on poskupljenju priča (možda je do mene, evo čitam od danas njegov problem i nikako ne mogu da skontam o kakvim cijenama priča)? Saka, jesi li ti tražio promjenu paketa prije ovih povećanja ili šta? Ne podjebajem te, stvarno pitam jer ne kontam... Koliko sam ja skontao oni su uradili povećanja paketa bez promjene cijena...iceman2010 wrote:Majstore, jesi li ti njih uopste zvao i prijavio smetnju? Ako sam dobro shvatio tebi je brzina drasticno manja i to od trenutka kada je trebala biti povecana. Moguce da ti je parica losa i da se povecanje brzine negativno odrazilo na mogucnost protoka podataka (mogu ja i tehnicki to objasniti. namjerno to radim laicki da bi bolje shvatio). To kod tebe je mozda smetnja koju treba prijaviti. Nazovi 1422 i prijavi smetnju. Svim mojim poznanicima su povecali brzinu najvise jedan dan nakon prijave na 1422. Ne mozes ih tuziti ako ih nisi zvao.Saka wrote:A šta misliš tih 5KM puta koliko korisnika su zahebali? To će biti milion maraka zarađenih na čistoj prevari.Bubalo1 wrote:Ti ces se ganjati godinu dvije pet radi 5 KM ?Odoh gledat rukomet jebote ovo .. Tek sada sam skontao da ces se radi 5 KM ganjati .. A ustvari ti jos oni cine uslugu i povecavaju brzinu .. Sta da su ostavili isto ?
![]()
Stvar je principa. Da su ostavili isto vjerovatno ne bih ništa, dok ne bih imao priliku preći na povoljnijeg ISP-a. Ali sad kad su sami smanjili cijene očekujem da mi po sopstvenom cjenovniku naplate ono što sam dobio. Ništa više od toga.
I svima ostalim predlazem da prvo nazovu 1422, zale se na brzinu i ukoliko nema tehnickih problema (losa parica) pustice vam brzinu sa najvise dan zakasnjenja. 100% provjereno za Sarajevo. Za ostala mjesta ne znam.
Druga solucija koja mi je pala na pamet iz tvoje priče je to da si ti očekivao povećanje paleta sa netflat2 na netflat4 (opet kažem, po isoj cijeni) a dobijaš brzinu koja je jednaka paketu netflat1, jel o tome pričaš? Ako je to u pitanju tu priču možeš okačiti mačku o rep, da kao platiš manje jer si imao manju brzinu od predviđene. Nažalost, nisi ni prvi ni zadnji, oni to uvijek mogu opravdati tehničkim problemima na tvojoj liniji, paricama i sl...