fixer wrote:Vrhunac ljudske podlosti, nedostatka samokritike i ironije je kad Seln spocitava NS-u preveliku aroganciju.Ovo fkt granici sa nemogucim. To je kao da Fahro upire prstom u Male novine zbog medijskog reketa,a Brankovic napada cistacicu u zgradi Vlade zbog pronevjere sredstava za ciscenje. Komedija.
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- xsk
#5626 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- seln
#5627 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
To je vjerovatno tvoj krajnji dometxsk wrote:fixer wrote:Vrhunac ljudske podlosti, nedostatka samokritike i ironije je kad Seln spocitava NS-u preveliku aroganciju.Ovo fkt granici sa nemogucim. To je kao da Fahro upire prstom u Male novine zbog medijskog reketa,a Brankovic napada cistacicu u zgradi Vlade zbog pronevjere sredstava za ciscenje. Komedija.
![]()
![]()
![]()
![]()
-
fixer
#5628 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne budali. Smijesan si.seln wrote:Koliko medijskog prostora je imala SKOK, pa je mjestimicno bolja od vas? Lijanovici? DNZ?fixer wrote:Fixer isto nije clan nijedne stranke. Bas kao i kod tebe, on kad daje glas njegova je stvar kome to cini.seln wrote: selna pusti na miru, Danisa ti....
seln niti je clan SDP-a, ni bilo koje druge partije, a kome daje svoj glas njegova je stvar.
O vasoj aroganciji svoje su rekli biraci i to je to. Mislili ste malo pametovati po medijima i da je to dovoljno za izbore.
Pa, izglda da nije.
A tebi svaka cast. Nasmijeo si me![]()
P.S. I nije dovoljno malo pametovati po medijima. Samo sto NS nije imao infrastrukturu da pametuje onoliko koliko to moze SDP kontrolisuci medije. NS je morala moliti za medijski prostor.
Imate toliko prominentnih, zasto to niste iskoristili? Pustili ste Bajica samog da stoji na vjetrometini, a ostali otisli na tezge i seminare. Idi ba...
- seln
#5629 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Idi pa reci nekom drugom nek ne budali, comprende?fixer wrote: Ne budali. Smijesan si.Haj glasac SDP-a idi na temu SDP-a, a ovdje ima mjesta jedino ako si clan SDP-a.
Onda bih mogao da razumijem tvoje motive. Ovako kako si samo glasac, ne razumijem koji interes imas na ovom topicu.
I koji si ti faktor ovdje ili bilo gdje da meni odredjujes gdje cu pisati?
-
fixer
#5630 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja nisam faktor, ne tepam sebi. Ali sto ti necu reci da se prosipas kad to cinis. Ne odredjujem ti gdje ces pisati, samo te upucujem na to da budes dosljedan statusu koji si sebi dodijelio, glasacseln wrote:Idi pa reci nekom drugom nek ne budali, comprende?fixer wrote: Ne budali. Smijesan si.Haj glasac SDP-a idi na temu SDP-a, a ovdje ima mjesta jedino ako si clan SDP-a.
Onda bih mogao da razumijem tvoje motive. Ovako kako si samo glasac, ne razumijem koji interes imas na ovom topicu.
I koji si ti faktor ovdje ili bilo gdje da meni odredjujes gdje cu pisati?
- Alfons Kauders
#5631 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
seln wrote: Koliko medijskog prostora je imala SKOK, pa je mjestimicno bolja od vas? Lijanovici? DNZ?
Imate toliko prominentnih, zasto to niste iskoristili? Pustili ste Bajica samog da stoji na vjetrometini, a ostali otisli na tezge i seminare. Idi ba...
usput... bps, boss... nidje ih u medijima, kampanja nikakva, pa opet napravise i vise no solidan rezultat...
ova vadiona na medije je u najmanju ruku neozbiljna, pogotovo ako imamo u vidu da je NS imala vise pristupa medijima od svih stranaka koje smo nas dvojica naveli... dani, tv1, skoro svi portali, par fol urbanih radio stanica itd... jeftin izgovor koji dugorocno najvise moze stetiti upravo NS-u... em su ispizdili ljude u medijima optuzbama da su radili protiv njih... em krivicu za los rezultat traze na pogresnom mjestu, tj. ne otklanjaju prave uzorke izbornog neuspjeha...
- seln
#5632 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
...em optuzuju za fasizam svakog sa vise od 5% glasova.Alfons Kauders wrote:seln wrote: Koliko medijskog prostora je imala SKOK, pa je mjestimicno bolja od vas? Lijanovici? DNZ?
Imate toliko prominentnih, zasto to niste iskoristili? Pustili ste Bajica samog da stoji na vjetrometini, a ostali otisli na tezge i seminare. Idi ba...![]()
usput... bps, boss... nidje ih u medijima, kampanja nikakva, pa opet napravise i vise no solidan rezultat...
ova vadiona na medije je u najmanju ruku neozbiljna, pogotovo ako imamo u vidu da je NS imala vise pristupa medijima od svih stranaka koje smo nas dvojica naveli... dani, tv1, skoro svi portali, par fol urbanih radio stanica itd... jeftin izgovor koji dugorocno najvise moze stetiti upravo NS-u... em su ispizdili ljude u medijima optuzbama da su radili protiv njih... em krivicu za los rezultat traze na pogresnom mjestu, tj. ne otklanjaju prave uzorke izbornog neuspjeha...
- Alfons Kauders
#5633 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
seln wrote:...em optuzuju za fasizam svakog sa vise od 5% glasova.Alfons Kauders wrote:seln wrote: Koliko medijskog prostora je imala SKOK, pa je mjestimicno bolja od vas? Lijanovici? DNZ?
Imate toliko prominentnih, zasto to niste iskoristili? Pustili ste Bajica samog da stoji na vjetrometini, a ostali otisli na tezge i seminare. Idi ba...![]()
eee a tu je i ona prica kako je sdp postao nacionalisticka stranka... zato jer su dobili glasove raje koja je prije glasala za nacionaliste...
valjda su trebali dobiti glasove marsovaca ili sta ja znam...
pazi logike, u drzavi gdje nekih 75% ljudi redovno glasa za nacionaliste... opozicija kaze kako nju ne zanimaju ljudi koji su prije glasali za nacionaliste...
doduse, nisu se bunili kad za njih glasaju bivsi simpatizeri sdp-a, naprotiv...
-
fixer
#5634 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kad ste toliko nadahnuti za analizu, hem sposobni, hem strucni, onda je odradite onako kako treba i dolikuje - objektivno i nepristrasno. Kad budete htjeli da postupite ovako, onda ce vam se predociti svi razlozi neuspijeha, a ne samo oni na koji vi zelite da postavite fokus. Onda cete doci i do dijela gdje NS zastupa ideju koja ne odgovara "ni ovi' evam, ni oni' etam". Da li je to politicka hrabrost ili politicka ludost, pitanje je na koje samo vrijeme moze dati odgovor.Alfons Kauders wrote:seln wrote: Koliko medijskog prostora je imala SKOK, pa je mjestimicno bolja od vas? Lijanovici? DNZ?
- seln
#5635 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Prevod sa luzerskog: kad budete htjeli da gledate stvari sa stanovista NS i njenih mediokriteta, onda cete razumjeti.fixer wrote:Kad ste toliko nadahnuti za analizu, hem sposobni, hem strucni, onda je odradite onako kako treba i dolikuje - objektivno i nepristrasno. Kad budete htjeli da postupite ovako, onda ce vam se predociti svi razlozi neuspijeha, a ne samo oni na koji vi zelite da postavite fokus. Onda cete doci i do dijela gdje NS zastupa ideju koja ne odgovara "ni ovi' evam, ni oni' etam". Da li je to politicka hrabrost ili politicka ludost, pitanje je na koje samo vrijeme moze dati odgovor.Alfons Kauders wrote:seln wrote: Koliko medijskog prostora je imala SKOK, pa je mjestimicno bolja od vas? Lijanovici? DNZ?
A ako je jedina osobina NS "ja sa svima najbolje, ja sa svima fin", onda im daleko lijepo pozoriste. U vrijeme fasizma se ne moze biti neutralan.
- Alfons Kauders
#5636 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
nadahnut... jesam... sposoban... nako... strucan... jesam - zivim od lafine...fixer wrote:Kad ste toliko nadahnuti za analizu, hem sposobni, hem strucni, onda je odradite onako kako treba i dolikuje - objektivno i nepristrasno. Kad budete htjeli da postupite ovako, onda ce vam se predociti svi razlozi neuspijeha, a ne samo oni na koji vi zelite da postavite fokus. Onda cete doci i do dijela gdje NS zastupa ideju koja ne odgovara "ni ovi' evam, ni oni' etam". Da li je to politicka hrabrost ili politicka ludost, pitanje je na koje samo vrijeme moze dati odgovor.Alfons Kauders wrote:seln wrote: Koliko medijskog prostora je imala SKOK, pa je mjestimicno bolja od vas? Lijanovici? DNZ?
sve razloge neuspjeha sam davno predocio na ovoj temi... ukazivao propuste, nedorecenosti i lose odluke... nije moj problem sto niko nije slusao ni moje misljenje ni misljenje desetina drugih forumasa koji vrlo dobro znaju o cemu pricaju...
problem nije bio ni mojoj malenkosti, ni u drugim forumasima, ni u medijima, vec u stranci... to nije moje misljenje, vec misljenje clanova/simpatizera ns s kojim sam razgovarao i clanova koji su ns napustili nakon izbora...
ti naravno imas svako pravo da krivis koga god hoces, postujem tvoje misljenje, ali se ne slazem
-
fixer
#5637 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nemoj da podrzavas ruzan i opceprihvacen obicaj, prvo od medija, pa onda i od politicara, da izvrcu i u slobodnom "prevodu" iskrivljuju receno. To ti nije potrebno, barem se nadam da nije. Valjda imas sposobnost citanja, razumijevanja, pa necu morati da ti pisem na bosanskoj inacici siplisha.seln wrote:Prevod sa luzerskog: kad budete htjeli da gledate stvari sa stanovista NS i njenih mediokriteta, onda cete razumjeti.fixer wrote:Kad ste toliko nadahnuti za analizu, hem sposobni, hem strucni, onda je odradite onako kako treba i dolikuje - objektivno i nepristrasno. Kad budete htjeli da postupite ovako, onda ce vam se predociti svi razlozi neuspijeha, a ne samo oni na koji vi zelite da postavite fokus. Onda cete doci i do dijela gdje NS zastupa ideju koja ne odgovara "ni ovi' evam, ni oni' etam". Da li je to politicka hrabrost ili politicka ludost, pitanje je na koje samo vrijeme moze dati odgovor.Alfons Kauders wrote:
![]()
A ako je jedina osobina NS "ja sa svima najbolje, ja sa svima fin", onda im daleko lijepo pozoriste. U vrijeme fasizma se ne moze biti neutralan.
Zao mi je sto nisam u stanju da mislim isto kao i ti, ali to nije razlog da mi se brani da postojim. Ne moraju sve stranke biti po tvom modelu, jer da NS jeste sve ono sto vi ocekujete da on bude, imali bi jos jednu stranku kao SDP. A ne bi li to bilo suvisno? Postuj pluralizam misljenja, i za pocetak nauci da sve "drugacije" nije fasizam. Onda se vrati u stvarnost i prekini da djelujes kao prepadnuto i uplaseno pokislo mace, koje od velicine straha ne moze da objektivno sagleda situaciju. Reci da je ovo vrijeme fasizma je pomalo senzacionalisticki. Nemoj se truditi da me upucujes na desavanja u Sirokom, jer takvih hadalja ima svugdje. Ovo je vrijeme kleptomanije, organiziranog kriminala, zavadjenih naroda, kolektivne fobije, i ono sto je najvaznije - niskog zivotnog standarda.
- buzzer
#5638 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
kad bi hitler ustao iz groba bio bi odusevljen kapitulacijom potomaka njegovih neprijatelja i pristajanjem na kolaboraciju sa potomcima njegovih saveznika. tebe bi vjerovatno zapala neka medalja za agitatorske zasluge.seln wrote: Ti mozes poricati sta hoces. Kad bi Hitler ustao iz groba i rekao koju protiv SDP, ti bi i njemu drzao stranu. Mozes me nazivati i kreaturom (kad to vec prolazi ovdje), ali istina je da ne diskutujes sa mnom jer si par puta ispusio.
Ako hoces da znas kako su se ponasali zene i djeca, snimaka ima dovoljno: kamenovanje izbjeglica i povratnika, zaustavljanje konvoja koi nose pomoc gladnim enklavama.... to sto ih ti rehabilitujes da bi udarao kontru meni, tvoj problem. A kakva "djecica" mogu biti, vidi se i dana danas. Kad u njemackoj jedan 16-godisnjak proseta sa majicom sa likom Rudolfa Hessa, policija ga skemba u roku od hitno i smjesti tamo gdje mu je mjesto. Za djecicu RS koji to rade sa Rasom i Mladjom @buzzer je vec spremio apsoluciju. Sve, samo ako je kontra SDP.
ako to sto, za razliku od tebe, u ovoj ogavnoj prepisci s tobom, koju ovim postom definitivno zavrsavam, nisam koristio nacisticke kvalifikacije kompletnog pokoljenja jednog naroda znaci da sam ispusio, onda jesam i to sa zadovoljstvom.
dok ti o ponasanju srpskih (socijaldemokratski: cetnickih, do zadnjeg) zena i djece zakljucke donosis na osnovu youtube-a, ja sam iz rs protjeran '92, a slucajno je autobus kojim smo deportovani bio kamenovan od grupe izmanipulisane djece u skender vakufu. obzirom da nisam ostrasnjen nacionalizmom kao ti, nije mi dovoljan primjer tih petnaestak klinaca da zbog njih cijelu generaciju smatram koljackim podmlatkom.
hvala bogu, poznajem mnogo djece koje roditelji ne bi poslali da kamenjem gadjaju "turke", a kako sam ubjedjen da nasa drzava ne moze opstati bez srba podrzavam stranke koje pokusavaju da reanimiraju i osnaze zblizavanje i zajednicki otpor nacionalizmu, za razliku od sdp-a koji je odlucio koalirati sa politicarima cija djeca nose majice sa likovima rase i mladje.
- seln
#5639 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Za nekoga ko poziva na kulturu dijaloga si malo previse zinuo, mladicu. Ti mene nemas sta uciti, niti mene, niti bilo koga drugog. Misliti kao ja ne mozes i da hoces, dakle - ne pokusavaj. Svoj pluralizam slobodno zadrzi (znaci, tako vi to zovete kad svi pusete u istu, a 99% "budala" misle drugacije od vas), siguran sam da ce se najmanje 1% glasaca sloziti s tobom.fixer wrote:Nemoj da podrzavas ruzan i opceprihvacen obicaj, prvo od medija, pa onda i od politicara, da izvrcu i u slobodnom "prevodu" iskrivljuju receno. To ti nije potrebno, barem se nadam da nije. Valjda imas sposobnost citanja, razumijevanja, pa necu morati da ti pisem na bosanskoj inacici siplisha.seln wrote:Prevod sa luzerskog: kad budete htjeli da gledate stvari sa stanovista NS i njenih mediokriteta, onda cete razumjeti.fixer wrote: Kad ste toliko nadahnuti za analizu, hem sposobni, hem strucni, onda je odradite onako kako treba i dolikuje - objektivno i nepristrasno. Kad budete htjeli da postupite ovako, onda ce vam se predociti svi razlozi neuspijeha, a ne samo oni na koji vi zelite da postavite fokus. Onda cete doci i do dijela gdje NS zastupa ideju koja ne odgovara "ni ovi' evam, ni oni' etam". Da li je to politicka hrabrost ili politicka ludost, pitanje je na koje samo vrijeme moze dati odgovor.
Zao mi je sto nisam u stanju da mislim isto kao i ti, ali to nije razlog da mi se brani da postojim. Ne moraju sve stranke biti po tvom modelu, jer da NS jeste sve ono sto vi ocekujete da on bude, imali bi jos jednu stranku kao SDP. A ne bi li to bilo suvisno? Postuj pluralizam misljenja, i za pocetak nauci da sve "drugacije" nije fasizam. Onda se vrati u stvarnost i prekini da djelujes kao prepadnuto i uplaseno pokislo mace, koje od velicine straha ne moze da objektivno sagleda situaciju. Reci da je ovo vrijeme fasizma je pomalo senzacionalisticki. Nemoj se truditi da me upucujes na desavanja u Sirokom, jer takvih hadalja ima svugdje. Ovo je vrijeme kleptomanije, organiziranog kriminala, zavadjenih naroda, kolektivne fobije, i ono sto je najvaznije - niskog zivotnog standarda.
I ako nastavis da mi lijepis tako fine nazive i poredjenja, moracu da te pozovem da se nadjemo, pa mi to reci u lice, ako nisi zensko.
- seln
#5640 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kad bi Schicklgruber ustao iz groba, u tebi bi nasao sjajnu zamjenu za Goebbelsa. Ti bi poraz kod Staljingrada uspio pretvoriti u moralnu pobjedu i optuziti protivnika za upotrebu nedozvoljenih sredstava. Prepiska mozda jeste ogavna, ali tesko da je ogavija od tebe samog. Rijetko kad sam dozivio da neko vlastiti poraz sa toliko mrznje i bijesa pripisuje drugima.buzzer wrote:kad bi hitler ustao iz groba bio bi odusevljen kapitulacijom potomaka njegovih neprijatelja i pristajanjem na kolaboraciju sa potomcima njegovih saveznika. tebe bi vjerovatno zapala neka medalja za agitatorske zasluge.seln wrote: Ti mozes poricati sta hoces. Kad bi Hitler ustao iz groba i rekao koju protiv SDP, ti bi i njemu drzao stranu. Mozes me nazivati i kreaturom (kad to vec prolazi ovdje), ali istina je da ne diskutujes sa mnom jer si par puta ispusio.
Ako hoces da znas kako su se ponasali zene i djeca, snimaka ima dovoljno: kamenovanje izbjeglica i povratnika, zaustavljanje konvoja koi nose pomoc gladnim enklavama.... to sto ih ti rehabilitujes da bi udarao kontru meni, tvoj problem. A kakva "djecica" mogu biti, vidi se i dana danas. Kad u njemackoj jedan 16-godisnjak proseta sa majicom sa likom Rudolfa Hessa, policija ga skemba u roku od hitno i smjesti tamo gdje mu je mjesto. Za djecicu RS koji to rade sa Rasom i Mladjom @buzzer je vec spremio apsoluciju. Sve, samo ako je kontra SDP.
ako to sto, za razliku od tebe, u ovoj ogavnoj prepisci s tobom, koju ovim postom definitivno zavrsavam, nisam koristio nacisticke kvalifikacije kompletnog pokoljenja jednog naroda znaci da sam ispusio, onda jesam i to sa zadovoljstvom.
dok ti o ponasanju srpskih (socijaldemokratski: cetnickih, do zadnjeg) zena i djece zakljucke donosis na osnovu youtube-a, ja sam iz rs protjeran '92, a slucajno je autobus kojim smo deportovani bio kamenovan od grupe izmanipulisane djece u skender vakufu. obzirom da nisam ostrasnjen nacionalizmom kao ti, nije mi dovoljan primjer tih petnaestak klinaca da zbog njih cijelu generaciju smatram koljackim podmlatkom.
hvala bogu, poznajem mnogo djece koje roditelji ne bi poslali da kamenjem gadjaju "turke", a kako sam ubjedjen da nasa drzava ne moze opstati bez srba podrzavam stranke koje pokusavaju da reanimiraju i osnaze zblizavanje i zajednicki otpor nacionalizmu, za razliku od sdp-a koji je odlucio koalirati sa politicarima cija djeca nose majice sa likovima rase i mladje.
Za razliku od tebe, mene nisu protjerali. I ja sam zelio suzivot, ali me je dim i topovska grmljavina iz susjednih mjesta odvratila od pokusaja da ih docekam sa "peace"-transparentima. A ako si tako uvjeren u suzivot, idi pa im vazi o tome. Hajde nam iskreno reci, koliko je glasova za NS od onih 10.000, koliko je dobila "koalicija" u RS?
U Federaciji je za vas ipak glasalo 13.000 glasaca, a od toga sigurno niko nije dao glas za Krsmanovica. U Rudom, na domacem terenu Bojana Bajica, "koalicija" je dobila 40 glasova. A ti vjeruj u koju god vrstu iluzije hoces.
A sad idi malo pa reci Hrvatima da Hrvatska ne moze opstati bez Srba. Oni su 1995 uradili to sto su uradili, BiH nije.
Kojoj zemlji danas bolje ide, valjda se vidi. A ti im slobodno objasni da su fasisti i da su protjerali one bez kojih ne mogu zivjeti.
Mozes me zvati nacistom, sovinistom, nacionalistom, sta te volja...ja znam da nisam. Ali nisam ni budala.
Ne vjerujem da ces uvaziti bilo sta od ovog sto sam rekao, ali nije ni vazno. Eto, da ti bude lakse, jeste, u pravu si. SDP je nacisticka stranka, koalira sa fasistima, SDP vas je sprijecio da osvojite 51% glasova, svi zele suzivot osim SDP-a.
Pedja, bolje da zatvoris temu, dok ovi nisu rastjerali i onih 1% glasaca.
- Alfons Kauders
#5641 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
kasno marko na kosovo stize...seln wrote:Pedja, bolje da zatvoris temu, dok ovi nisu rastjerali i onih 1% glasaca.
-
fixer
#5642 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Wahahahahahhahahhahahahhahahhahahahhahahhahahahhahahhahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahhseln wrote:Za nekoga ko poziva na kulturu dijaloga si malo previse zinuo, mladicu. Ti mene nemas sta uciti, niti mene, niti bilo koga drugog. Misliti kao ja ne mozes i da hoces, dakle - ne pokusavaj. Svoj pluralizam slobodno zadrzi (znaci, tako vi to zovete kad svi pusete u istu, a 99% "budala" misle drugacije od vas), siguran sam da ce se najmanje 1% glasaca sloziti s tobom.fixer wrote: Nemoj da podrzavas ruzan i opceprihvacen obicaj, prvo od medija, pa onda i od politicara, da izvrcu i u slobodnom "prevodu" iskrivljuju receno. To ti nije potrebno, barem se nadam da nije. Valjda imas sposobnost citanja, razumijevanja, pa necu morati da ti pisem na bosanskoj inacici siplisha.
I ako nastavis da mi lijepis tako fine nazive i poredjenja, moracu da te pozovem da se nadjemo, pa mi to reci u lice, ako nisi zensko.
Haj bjezi, ne uzimam te vise za ozbiljno.
-
delightful
#5643 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
seln i fixer, opomena. vratite se na temu, bez licnog prepucavanja. hvala.
- seln
#5644 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nema problema, ja sam svoje rekao: tema je izgubila smisao vec 4.10.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#5645 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Al si ti stalno visio na njoj.
Pedja,preimenuj temu,ili ovu zakljucajte i otvori novu, "Pedja Kojovic zastupnik u skupstini KSarajevo: pitanja,inicijative,odgovori" (il' kako vec naslov teme)
Pedja,preimenuj temu,ili ovu zakljucajte i otvori novu, "Pedja Kojovic zastupnik u skupstini KSarajevo: pitanja,inicijative,odgovori" (il' kako vec naslov teme)
- seln
#5646 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Eto, ja sam jedini koji je "visio" na temi. Dezurni advokati nisu.
-
Pedja Kojovic
#5647 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
libero
Tema moze ostati, a oni koji ne zele da ucestvuju treba jednostavno da se suzdrze od dolaska na nju.
Ja, a vjerovatno ce i Danis, planiram otvoriti blog vezan za rad u SKS (interaktivan, naravno).
Cim krene obavjestivacu vas gdje je, pa ko voli nek izvoli.
p.k.
Tema moze ostati, a oni koji ne zele da ucestvuju treba jednostavno da se suzdrze od dolaska na nju.
Ja, a vjerovatno ce i Danis, planiram otvoriti blog vezan za rad u SKS (interaktivan, naravno).
Cim krene obavjestivacu vas gdje je, pa ko voli nek izvoli.
p.k.
Last edited by Pedja Kojovic on 12/11/2010 11:20, edited 1 time in total.
- NightSkyWalker
#5648 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Mislim da bi u predsjednistvu jaci, mudriji, iskusniji, i borbeniji bio Danis Tanovic nego Bakir I.

- cyprus
#5649 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Meni je žalosno da među simpatizerima SDP-a postoje ovakvi ljudi poput selna
... Ipak, sreća je što ovakvi primjeri su izuzeci i manjina u SDP, za razliku od recimo SNSD, gdje je totalno unakažena ideja socijaldemokratije...
A što se tiče konkretno teme, nisam odavno ništa piso, samo da poželim Peđi i Danisu uspješan rad u skupštini kantona
, a u budućnosti mnogo produktivniji odnos između Naše Stanke i SDP-a, nego što je bio dosad
A što se tiče konkretno teme, nisam odavno ništa piso, samo da poželim Peđi i Danisu uspješan rad u skupštini kantona
- Bosnolog
#5650 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Steta sto Danis Tanovic prepusti stranku Bojanu Bajicu pa je ovaj tako nisko sroza i upropasti.....Danis je moralna i reziserska bosanska gromada,iskren otvoren,direktan,bez dlake na jeziku i jednostavan,Nadajmo se da ce nauciti nesto iz gresaka ovogodisnjih izbora koji su dali katastroflane rezultate podilazeci za onim plakatama i propast koncepcijom te losim stranackim menadzemntom koji su napadali SDP pokusavajuci da preotmu dio glasova umjesto da su vodili probosansku socijal liberalnu stranacku i kadrovsku politiku i bili sada dio koalicione vlasti sa mnogo boljim i respektivnim rezultatima,.....
Ovdje je Danis dao par dobrih odgovora a posebno je iskreno rekao istnu i otreso izdajnika Kusturicu,Cestitam gospodine Tanovicu bosanska filmska i ljudska gromado,na tebe smo ponosni i da nam doneses jos vise uspjesnih nagrada i doprineses jacanju demokratije kroz tvoju reformisanu i bolje vodenu stranku,.....Cestitamo ti na velikoj porodici i zelimo vam svako dobro,....
http://dnevnik.hr/showbizz/film-tv/dani ... l_items=17
Ovdje je Danis dao par dobrih odgovora a posebno je iskreno rekao istnu i otreso izdajnika Kusturicu,Cestitam gospodine Tanovicu bosanska filmska i ljudska gromado,na tebe smo ponosni i da nam doneses jos vise uspjesnih nagrada i doprineses jacanju demokratije kroz tvoju reformisanu i bolje vodenu stranku,.....Cestitamo ti na velikoj porodici i zelimo vam svako dobro,....
http://dnevnik.hr/showbizz/film-tv/dani ... l_items=17