Da.purgatorio wrote:Kad se upisuje ff i recimo hocu da upisem latinski + druga studijska grupa, jel moram odmah birati studijsku grupu i dal se i na toj drugoj grupi mora prolaziti ova selekcija po prosjeku i ocjenama iz bitnih predmeta?
Ne.
Da.purgatorio wrote:Kad se upisuje ff i recimo hocu da upisem latinski + druga studijska grupa, jel moram odmah birati studijsku grupu i dal se i na toj drugoj grupi mora prolaziti ova selekcija po prosjeku i ocjenama iz bitnih predmeta?
Za kakvim takvim zenama uvijek ce biri potražnja, a ko ce kupiti muske hajvane koji su upisali Filozofiju? Pa ne bi ih uzeli i da ih dijelimo besplatno, i na svakog kupljenog ubacimo još trojcu gratisartime wrote:Sto samo studentice? Šovinista khmkhm.
pa nemamo svi iste zivotne ciljeve niti ambicije niti afinitete. a o onome sto su te naucili tamo gdje su te nadarili znanjem dovoljno govori i tvoj stav kao i izbor rijeci.Joe McCarthy wrote:
Pa radije bih podero moju masters degree diplomu sa EFSA (koja mi je obezbijedila solidan posao u jačoj firmi) nego da mi pogani nešto sa Filozofije. To je doslovno jedno groblje gdje ambicije i životni ciljevi odlaze umrijeti...
Ko što sam rekao, spaliti faks za zemljom (isto sa političkim), studentice prodati Arapima, radi pametnijih investicija u faksove koji proizvode ljude sa dovoljno mozga da izbjegnu ovo drobilište i mezarje snova i mladosti.
Nije problem što nemamo svi iste, već ljudi koji odlaze na taj faks ih uopšte nemaju ili začeci tih ambicija su zatrti pod tonom i pol nepotrebnog sranja koja prolazi samo u ovoj vukojebini kao "akademsko štivo", a nema nikakve svrhe u životu. Ti ljudi nemaju svrhu, razumješ li me sad? Nakon što prosječna studentica propiša 5 godina u ovoj nakaradnoj instituciji njezin plafon u životu je da raširi noge u nadi da će je neki babin sin oplditi kao junicu i prihvatit kopile kao njegovo.sheilak wrote:pa nemamo svi iste zivotne ciljeve niti ambicije niti afinitete. a o onome sto su te naucili tamo gdje su te nadarili znanjem dovoljno govori i tvoj stav kao i izbor rijeci.Joe McCarthy wrote:
Pa radije bih podero moju masters degree diplomu sa EFSA (koja mi je obezbijedila solidan posao u jačoj firmi) nego da mi pogani nešto sa Filozofije. To je doslovno jedno groblje gdje ambicije i životni ciljevi odlaze umrijeti...
Ko što sam rekao, spaliti faks za zemljom (isto sa političkim), studentice prodati Arapima, radi pametnijih investicija u faksove koji proizvode ljude sa dovoljno mozga da izbjegnu ovo drobilište i mezarje snova i mladosti.
Ne bi radio gdje radim da ne znam Engleski i Njemački kao maternji jezik. Isto kao bezbroj inžinjera, programera, bankara itd.co211 wrote:Čuj beskoristan? Pa počni od sebe, ko će ti prevesti taj master degree fazone na engleski, francuski, italijanski i/ili njemački? Ti sigurno nećeš.
Hahahah jadno to tvoje znanje engleskog i njemačkog ako je kao maternji.Joe McCarthy wrote:
Ne bi radio gdje radim da ne znam Engleski i Njemački kao maternji jezik. Isto kao bezbroj inžinjera, programera, bankara itd.
Vi što učite kao primarne vještine trebaju da u najboljem slučaju budu suplimentarne i da se nadograđuju na jezgru produktivnih vještina.
Bit ce sve ok, smiri se. Jesi li popio terapiju?Joe McCarthy wrote:Pa radije bih podero moju masters degree diplomu sa EFSA (koja mi je obezbijedila solidan posao u jačoj firmi) nego da mi pogani nešto sa Filozofije. To je doslovno jedno groblje gdje ambicije i životni ciljevi odlaze umrijeti...sheilak wrote:šta je, nisu te primili?Joe McCarthy wrote:Ovaj fakultet se treba zapaliti, a sve studentice koje se kunu u njegovu koristnost prodat Arapima za privatne hareme, a novac od prodaje investirat u proširenje ETF-a i Mašinskog radi povćanja inžinjerske gospodarske rase
Ne moraju biti organizirane grupe. Dođeš regularno, prohodaš po faksu k'o što možeš i svaki drugi dan.MargitaStefanović wrote:Kada otprilike bude Dan otovrenih vrana na ovom faxu i kako to funkcioniše ? Je li to moraju biti organizovane grupe učenika koji dodju itd. ?
Smiri loptu!Joe McCarthy wrote:...
necu ja to tebi reci, tvoja je stvar kako ti sebe dozivljavas.Joe McCarthy wrote: Nije problem što nemamo svi iste, već ljudi koji odlaze na taj faks ih uopšte nemaju ili začeci tih ambicija su zatrti pod tonom i pol nepotrebnog sranja koja prolazi samo u ovoj vukojebini kao "akademsko štivo", a nema nikakve svrhe u životu. Ti ljudi nemaju svrhu, razumješ li me sad? Nakon što prosječna studentica propiša 5 godina u ovoj nakaradnoj instituciji njezin plafon u životu je da raširi noge u nadi da će je neki babin sin oplditi kao junicu i prihvatit kopile kao njegovo.
I prije nego što kažeš išta, jesam šupak, jesam bez osječajan kreten, ali to ne mjenja činjenicu da je ovaj fakultet BESKORISTAN!!!
Ne isplati.MargitaStefanović wrote:Pozz ! (:
Isplati li se studirati psihologiju ? Je li teško poslije faxa pronaći posao ? Ne treba meni, drugarica se raspituje pa evo i ja joj pokušavam pomoći.
statistički stručnjak reče i osta živAfanasi_94 wrote:Ne isplati.MargitaStefanović wrote:Pozz ! (:
Isplati li se studirati psihologiju ? Je li teško poslije faxa pronaći posao ? Ne treba meni, drugarica se raspituje pa evo i ja joj pokušavam pomoći.
ti da jesi ostao bi pri tome što si studiraoZatamnjena stakla wrote:statistički stručnjak reče i osta živAfanasi_94 wrote:Ne isplati.MargitaStefanović wrote:Pozz ! (:
sta si odustao?Zatamnjena stakla wrote:wer sagt das?
budalasheilak wrote:sta si odustao?Zatamnjena stakla wrote:wer sagt das?stidi se, pravi germanista je mazohista do kraja.