FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Joey Tribbiani
#5626 Re: FK Zeljeznicar
Hvala San-u od srca, da nije njihke mi nikad ne bi viđeli sunca, fala him đe čuli i ne čuli.
Za onog prooooooooooovidnog sto lupa: nadam se da si samo_jos_ovaj_put izvalio glupost, nemoj vise.
Za onog prooooooooooovidnog sto lupa: nadam se da si samo_jos_ovaj_put izvalio glupost, nemoj vise.
-
elSaik
#5627 Re: FK Zeljeznicar
Zanimljivo kako u Borcu mole Boga da mi prođemo u finale kako bi, nakon što naravno izgube, mogli u Europu, jer ćemo sasvim sigurno uzeti titulu.
:to:
"Zadovoljni smo prvenstveno zbog činjenice da prvu utakmicu igramo u gostima, što nam daje prostora da kod kuće odlučujemo o prolasku u finale Kupa BiH. Svakako da idemo na pobjedu u dvomeču sa Slavijom, jer nam je želja da naredne sezone igramo u Evropi. Nama sam ulazak u finale može značiti zagarantovan plasman u evropsko takmičenje, pogotovo ako u drugom polufinalu prođe Željezničar, za kojeg mislim da ima više šansi od Zrinjskog", rekao je Muhamed Ibrahimbegović, direktor banjalučkog Borca.
iz ovog teksta: http://sportspor*.ba/bh_fudbalp-32637.htm (dodati t umjesto *)
"Zadovoljni smo prvenstveno zbog činjenice da prvu utakmicu igramo u gostima, što nam daje prostora da kod kuće odlučujemo o prolasku u finale Kupa BiH. Svakako da idemo na pobjedu u dvomeču sa Slavijom, jer nam je želja da naredne sezone igramo u Evropi. Nama sam ulazak u finale može značiti zagarantovan plasman u evropsko takmičenje, pogotovo ako u drugom polufinalu prođe Željezničar, za kojeg mislim da ima više šansi od Zrinjskog", rekao je Muhamed Ibrahimbegović, direktor banjalučkog Borca.
iz ovog teksta: http://sportspor*.ba/bh_fudbalp-32637.htm (dodati t umjesto *)
-
s_bjelava
#5628 Re: FK Zeljeznicar
samo_ovaj_put wrote:ocekivanoultima_palabra wrote:Zrinjski smo dobili, prva kućiVjerovatno najgora opcija
vi njima kup,oni vama bodove u mostaru
providnoooo
Uvijek sam govorio da je dobro imati JEDNOG jarana pitara, tek toliko da imas koga da mezis kad ti se prohtije.
Ali ne vise od jednog jer se onda malo okuraze pa u napad, bez ikakvih argumenta naravno.
Koliko ja mogu da vidim oni su se malo ukakili, najgori moguci scenario, po njih, se ostvario - Zeljo se vraca na stare staze i vodi ga "supak" Amar, bahata neznalica kojem otac govori sta da radi.
A tek sto Nijaz stima utakmice, pa to je skandal, za popizdit' definitivno.
Kad vec spavate na ovoj temi evo jedna konstruktivna ideja: Vratite Husrefa za trenera, nama je bilo zanimljivije kad je on vodio, jednostavno covjek zna znanje a ima imanje.
- rado_vidjen
#5629 Re: FK Zeljeznicar
Uff, moj previd. Vidi se da nismo godinama igrali vani.elSaik wrote:Mislim da ni teoretski ne bi mogli sa njima pošto se ekipe u trećem pretkolu dijele u dvije grupe - prvaci i neprvaci i igraju međusobno.rado_vidjen wrote:Prizeljkujem Leverkusen u trecem pretkolu. To su provjereni luzeri,i mislim da bi ih uz ozbiljan pristup prosli.
Sta znam, bice kako Nijaz kaze.
-
nikad_izvini
#5630 Re: FK Zeljeznicar
Kratak izvještaj iz Širokog. Fizička sprema nam je za deset kao i borbenost. Amarovi krugovi nakon izgubljenih utakmica i 6 protiv 6 na velikom terenu su učinili svoje. Prvo poluvrijeme nisam gledao od početka jer smo ušli negdje oko 20 minute. Ono što sam vidio do kraja poluvremena je igra na sredini bez ijedne šanse na obje strane. Poruka, hoćemo bodove, bodove sa Pecare
je dala rezultata. U drugom poluvremenu smo napali Širokog, od početka. Presing na odbranu i to jeben. Uzeli smo im barem 5-6 lopti na taj način. Onda su počeli da nabijaju lopte što su pokupili Kerla, Ćulum i Mešić. Bešlija ubačaj, Mešanović glavom, Kerla naleće 0:1, delirijum. Kontam, sad ćemo da se valjamo. Šta ima valjanje, naš korner, dva igrača ostaju na centru, svi ostali idu u i oko šesnaest matara
I tako do kraja. Široki je imao dominaciju jedno 5 minuta, kada su nam napravili dvije šanse. Ovakvom igrom i stavom ne trebamo nikoga da se bojimo. Ako se nafuramo da smo dobri, nećemo daleko. Utakmicu po utakmicu, SAMO HRABRO I PONOSNO.
-
samo_ovaj_put
#5631 Re: FK Zeljeznicar
ocekujem izvinjenje nakon zavrsetka ovih kup utakmicaJoey Tribbiani wrote:Hvala San-u od srca, da nije njihke mi nikad ne bi viđeli sunca, fala him đe čuli i ne čuli.
da se kladimo da ce jednu od tri zeljine utakmice sa zrinjskim suditi dominkovic
- Lakat Jebić
#5632 Re: FK Zeljeznicar
sto dominkovic, zar nije vukasovic sad aktuelan kao zeljin sudija u gostima?
-
samo_ovaj_put
#5633 Re: FK Zeljeznicar
nije odavno dominkovic,a vala je i preofirno na dva gostovanja zaredom stavljati istog sucaLakat Jebić wrote:sto dominkovic, zar nije vukasovic sad aktuelan kao zeljin sudija u gostima?
- Charuga
- Globalni moderator
- jufka developer
#5635 Re: FK Zeljeznicar
Plavih_11 wrote:http://--- NO LINKS ---/clanak/78819826887 ... f=aktuelno
zna li ko kad su treninzi ove hefte? kako je mali Visca?
-
Zrinjski-Mostar
#5636 Re: FK Zeljeznicar
Čestitke na pobjedi protiv Širokog na Pecari.Sad ste zakomplicirali borbu za vrh,a nadam se da ćemo se i mi nakon utakmice sa Slavijom uključiti u tu borbu.
-
Adi_vp
#5637 Re: FK Zeljeznicar
Hvala Zrinjski i vidimo se u kupu i u prvenstvu 
- dobar_ti?
#5638 Re: FK Zeljeznicar
Nazalost u trecem pretkolu idemo na Liverpool od kog cemo ispasti ukupnim rezultatom 2:4, ali onda nakon jos jednog pretkola ulazimo u grupnu fazu Europa lige gdje nas u prvoj utakmici ocekuje gostovanje na White Heart Lanu sa Tottenhamom. Ocekuje se korteo od oko tristotinjak Manijaka od Seven Sistersa do stadiona, dok nas Yidsi zbunjeno gledaju.elSaik wrote:Mislim da ni teoretski ne bi mogli sa njima pošto se ekipe u trećem pretkolu dijele u dvije grupe - prvaci i neprvaci i igraju međusobno.rado_vidjen wrote:Prizeljkujem Leverkusen u trecem pretkolu. To su provjereni luzeri,i mislim da bi ih uz ozbiljan pristup prosli.
Rezultat mi Nijaz jos nije zelio otkriti.
- Charuga
- Globalni moderator
#5639 Re: FK Zeljeznicar
Evo nesto sto vidjeh na orgu:
24.03. u 15:00 na stadionu Grbavica igraju U-17 reprezentacije BiH i Rumunije.
http://www.uefa.com/under17/matches/index.html
Znaci, da se utakmica sa Zrinjskim nece moci igrati u tom terminu.
Code: Select all
2 Bosnia-HerzegovinaBosnia-Herzegovina 15:00 RomaniaRomania More »
Referee: Valasek (SVK)
Stadium: Grbavica, Sarajevo (BIH) Znaci, da se utakmica sa Zrinjskim nece moci igrati u tom terminu.
- ultima_palabra
#5640 Re: FK Zeljeznicar
Plavih_11 wrote:Evo nesto sto vidjeh na orgu:
http://www.uefa.com/under17/matches/index.htmlCode: Select all
2 Bosnia-HerzegovinaBosnia-Herzegovina 15:00 RomaniaRomania More » Referee: Valasek (SVK) Stadium: Grbavica, Sarajevo (BIH)
Znaci, da se utakmica sa Zrinjskim nece moci igrati u tom terminu.
- Charuga
- Globalni moderator
#5641 Re: FK Zeljeznicar
Moze rjesiti jedino da pomjeri termin odigravanja kup utakmice jer u onaj uefin termin ne smiju dirati.
- ultima_palabra
#5642 Re: FK Zeljeznicar
Onda, utorak ili četvrtakPlavih_11 wrote:Moze rjesiti jedino da pomjeri termin odigravanja kup utakmice jer u onaj uefin termin ne smiju dirati.
-
elSaik
#5644 Re: FK Zeljeznicar

slika preuzeta sa: themaniacs.org
- jufka developer
#5645 Re: FK Zeljeznicar
Plavih_11 wrote:
znas li kako bi se moglo doci do ove slike u vecoj rezoluciji? hocu tapete da napravim
- Charuga
- Globalni moderator
#5646 Re: FK Zeljeznicar
Imas u danasnjem Oslobodjenju pa vidi mozes li iskoristiti ista .. .jufka developer wrote:znas li kako bi se moglo doci do ove slike u vecoj rezoluciji? hocu tapete da napravim![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#5647 Re: FK Zeljeznicar
Info sa orga:
Utakmica se zbog vremenskih prilika odgadja za srijedu 17.3.2010! Informacija je iz kluba!
Utakmica se zbog vremenskih prilika odgadja za srijedu 17.3.2010! Informacija je iz kluba!
- ultima_palabra
#5648 Re: FK Zeljeznicar
Maloprije kontam da će se najvjerovatnije odgoditi i da je srijeda jedini logičan termin. Vjerovatno će i ostale utakmice biti odgođene.Plavih_11 wrote:Info sa orga:
-
nikad_izvini
#5649 Re: FK Zeljeznicar
Mislim da ova pauza nama odgovara
Razlog. Imamo izbor igrača, osim na lijevom beku, tako da na svakoj poziciji imamo po dvojicu koji ravnopravno konkurišu za prvi tim. Igramo ligaško kolo u Srijedu, onda idemo u Mostar za vikend pa Kup Utorak, Srijeda. Isti takav raspored ima i Zrinjski sa tanjom klupom, nadam se
Dobra igra ne bi trebala nigdje da pobjegne a taman imamo još malo vremena da uigramo štoperski tandem Bogičević-Bajić za Zvijezdu 
- Djokej
#5650 Re: FK Zeljeznicar
Ja ocekujem dobre partije od ovog Bogičevića.. Najbitnije je da čvrst na nogama..