Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Gde si sad cica maco

#5626 Re: FK Sarajevo

Post by Gde si sad cica maco »

hz__semir wrote:Koga briga što je Angelina u Sarajevu, kad je Argentina na Sjeveru !!!
:mrgreen:
lerdi

#5627 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

hz__semir wrote:Koga briga što je Angelina u Sarajevu, kad je Argentina na Sjeveru !!!
:thumbup:

Evo pjevam od sinoć

Ja volim, volim, volim samo tebe i samo tebi, tebi, tebi, dajem sve sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu SARAJEVO VOLIM TE...

P.S. Moram ovu kompletnu špicu skontati da prebacim u MP3, da imam za auta :dance:

Ja volim, volim, volim samo tebe i samo tebi, tebi, tebi, dajem sve sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu SARAJEVO VOLIM TE...
cappy_tempo

#5628 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

evo kopiram sa infa post

http://www.megaupload.com/?d=I2UE9TZD 4min

http://www.megaupload.com/?d=TVRSCHYZ 44sek.

radi se o istoj pjesmi "ja volim volim volim samo tebe..." al eto u dvije verzije

bez uvrede al ovaj nije normalan,pa jos samo fali da u sred ferhadije iz nekog kafica se cuje argentinta :mrgreen: :P
Rauber

#5629 Re: FK Sarajevo

Post by Rauber »

Svega mi od jutros pjevam "ja volim volim volim samo tebe..." :dance:
Od kad znam za sebe idem na istok na utakmice, nisam na sjeveru bio mozda 5 utakmica, ali definitivno mijenjam tribinu, svaka cast istoku, bude provala a evo protiv Zrinjskog se i navijalo, ali na sjeveru je spica, na sjeveru je ludilo i zabava :thumbup:
Last edited by Rauber on 23/08/2010 00:26, edited 1 time in total.
Bordolini

#5630 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

GandalfSivi wrote:Sta je ba ovo, evo me skacem po kuci k'o dijete kakvo, pjevam JA VOLIM VOLIM SAMO TEBE...

I ja sam se nasao ispaliti kada je najbolje, uzas...

ovi "supci" sa sjevera ti dodju pola karte :D ...a i meni :wink: ...ja ganjam da idem na River-Boca 7. Novembra na Monumental, sad se ozbiljno kontam da samo promjenim u drugom pravcu, koji cu qrac u Argentini jednu tekmu kad je na Kosevu svaka takva :D
Alkos

#5631 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

Rauber wrote:Svega mi od jutros pjevam "ja volim volim samo tebe..." :dance:
Od kad znam za sebe idem na istok na utakmice, nisam na sjeveru bio mozda 5 utakmica, ali definitivno mijenjam tribinu, svaka cast istoku, bude provala a evo protiv Zrinjskog se i navijalo, ali na sjeveru je spica, na sjeveru je ludilo i zabava :thumbup:
SVI NA SJEVER! :wink: :thumbup:
Gde si sad cica maco

#5632 Re: FK Sarajevo

Post by Gde si sad cica maco »

JA VOLIM VOLIM VOLIM SAMO TEBE
I SAMO TEBI TEBI DAJEM SVE
SA SJEVERA ĆEŠ ČUTI NAŠU PJESMU
SARAJEVO VOLIM TE
Zwanziger

#5633 Re: FK Sarajevo

Post by Zwanziger »

Svaka cast, 100 puta ponavljam klip, prejako. Kad igrate sljedecu i s kim? Moram doci da ovo uzivo osjetim, valjda cete ponoviti ovo.
Baltazar_khan

#5634 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Zwanziger wrote:Svaka cast, 100 puta ponavljam klip, prejako. Kad igrate sljedecu i s kim? Moram doci da ovo uzivo osjetim, valjda cete ponoviti ovo.
A odakle si ako se može znati :mrgreen:

Prvo idemo u Banoviće, pa onda nam dolazi Borac iz Banja Luke vjerovatno novo ludilo.
Alkos

#5635 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

a/s/l? :mrgreen:
Baltazar_khan

#5636 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

pls :lol:
raznosac_pice

#5637 Re: FK Sarajevo

Post by raznosac_pice »

Baltazar_khan wrote:Prvo idemo u Banoviće, pa onda nam dolazi Borac iz Banja Luke vjerovatno novo ludilo.
Ne zamjerite mu, od silnog uzbuđenja ne zna čovjek više ni šta piše. :mrgreen:

Znači, ludilo je zagarantovano! :dance:
Baltazar_khan

#5638 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

raznosac_pice wrote:
Baltazar_khan wrote:Prvo idemo u Banoviće, pa onda nam dolazi Borac iz Banja Luke vjerovatno novo ludilo.
Ne zamjerite mu, od silnog uzbuđenja ne zna čovjek više ni šta piše. :mrgreen:

Znači, ludilo je zagarantovano! :dance:

Pa šta ću kad mi je samo truba u glavi :lol: :razz:
Obuca9

#5639 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Image

Ovo sve govori !!!

Sa ovakvim zajedništvom i bratstvom u ekipi, rezultat jednostavno mora doći.
fosil

#5640 Re: FK Sarajevo

Post by fosil »

lerdi wrote: P.S. Moram ovu kompletnu špicu skontati da prebacim u MP3, da imam za auta :dance:
Haj pohiti s tim tita ti iz bliza, pa podijeli s bracom.

Prva truba Balkana Image
cunga lunga

#5641 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

Argentina cista, vrh vrhova! :thumbup:

A moram i Mirzi Varesanovicu da odam priznanje, konacno tecna igra, napadi sa svih strana, takticki odlicno...
Chisum

#5642 Re: FK Sarajevo

Post by Chisum »

I pored toga sto je radni dan, a jos sebi ne mogu da dodjem... i pored toga sto me glava odvaljuje od bolova jer sam se sinoc od srece napio k'o zadnji konj, a kolege s kojima radim, a koje poste, prijete mi sinoc, kada im rekoh da cu sigurno da zakasnim, nekim paklom i dzehenemom :lol: ... I PORED SVEGA - VRIJEDILO JE... I OPET BIH!!!! :D

Ono sinoc je bila perverzija!

Ja vise teren i utakmice ne gledam... samo se vrtim oko sebe, posmatram tribinu koja zivi, dise, urla do neba, i ponavljam kako sam ponosan na generacije koje su nas, vec starije, ohrndane Hordase - naslijedile! :-D

Image

Idemo dalje!
Rauber

#5643 Re: FK Sarajevo

Post by Rauber »

Evo i Marciano izrazio zelju za povratkom u Sarajevo.

Ponedjeljak, 23.08.10. 08:59.
Nekadašnji igrač Čelika, Sarajeva i ******* ******* Marciano izrazio je želju za ponovni povratak na Koševo.

Marciano sada brani boje Sandefjorda, no iako ovaj Brazilac pruža sjajne partije njegov klub će po svemu sudeći napustiti društvo najboljih.

Norvežani žele s Marciana produžiti ugovor, ali on ipak sanja povratak na Koševo, gdje je proveo lijepe trenutke u svojoj karijeri.

"Da, tačno je da se želim vratiti u svoje Sarajevo, to je moja velika želja, jer sam mnogo zavolio taj klub. Tu sam i sagradio svoje ime i tu mi je bilo najbolje. Odlazak sa Koševa nije bila moja odluka, ali sada nije vrijeme za tu priču", rekao je za SportSport.ba nekadašnji igrač bordo momčadi i dodao:

"Da se ja pitam odmah bi sada došao, ali imam ugovor na još jednu sezonu. Kada mi ugovor istekne želim opet igrati u Sarajevu".
Naravno ni danas ne izlazi iz glave "Ja volim volim volim samo Tebe ..." :dance:
Topla voda

#5644 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

e moj marci,kad bi imao mjesta u timu :D

pored dzakmica i malog handzica,klupu bi grijao :D

i povedi sarica sa sobom,pa mozda nesto i bude :D
svakako_lud

#5645 Re: FK Sarajevo

Post by svakako_lud »

Ko nije bio nema pojma šta je propustio ... :D
prolazim pored zapada kad lik se ibreti i govori " pa jebo te sjever nije normalan (u tom mu nailazi drugi jaran) a gdje si ti bio ?, kaže mu ovaj drugi "na sjeveru ,gdje ću biti" kad onaj prvi opet, " e ti onda pojma nemaš kako ono izgleda, vi niste svjesni tamo kakva je to ludnica za gledati vas i slušati ..." :D

PS Sarajevo iz prvog poluvremena je ono što želim da gledam uvijek, svaku tekmu i kući i na strani, borbenost i kombinatorika samo još da realizaciju malo popravimo i to je to ....:D
ja volim volim samo tebe..... :D
PriNc_ba

#5646 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

Pih ... da hoce Marci doci to bi bilo mjera pa eto makar i sljedece godine tek :)

meni je on u top 5 najdrazih igraca poslije rata koji su igrali za najdrazi klub :)

naravno tu su jos Skoro,Zeka,Maca i Matko :)))))))))) pihhh kad bi se jos Maca mogao nekako dovesti da se ojaca konkurencija to bi bila mjera zesca :)

sjever zadacu zadao :thumbup:
Obuca9

#5647 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Vi fakat vjerujete ovom Facebook intervjuu?
svakako_lud

#5648 Re: FK Sarajevo

Post by svakako_lud »

PriNc_ba wrote:Pih ... da hoce Marci doci to bi bilo mjera pa eto makar i sljedece godine tek :)

meni je on u top 5 najdrazih igraca poslije rata koji su igrali za najdrazi klub :)

naravno tu su jos Skoro,Zeka,Maca i Matko :)))))))))) pihhh kad bi se jos Maca mogao nekako dovesti da se ojaca konkurencija to bi bila mjera zesca :)

sjever zadacu zadao :thumbup:
Neka si ti živ i zdrav Maca je morao prestati igrati fudbal ako se ne varam prije skoro dvije godine...
Moket

#5649 Re: FK Sarajevo

Post by Moket »

hz__semir wrote:Image

Image

:D
Malo su i Editu prizivali.... :oops: :oops:
cappy_tempo

#5650 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

fosil wrote:
lerdi wrote: P.S. Moram ovu kompletnu špicu skontati da prebacim u MP3, da imam za auta :dance:
Haj pohiti s tim tita ti iz bliza, pa podijeli s bracom.

Prva truba Balkana Image

http://www.megaupload.com/?d=I2UE9TZD 4min

http://www.megaupload.com/?d=TVRSCHYZ 44sek.

pa birajte,ocete li 4min da urla ili 44 sekunde :D
Locked