Biciklom kroz Sarajevo
- piatc
#5626 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Nudi ga lik u zamjenu za nešto pa me interesuje hoću li se puno prevariti. Naravno da bih iz prve ruke provjerio bajk, ali jel baš kanta ili može poslužiti za potpunog MB početnika?
-
zLatk0
#5627 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Ne očekuj previše, to je na prvi pogled.. A i ako je to puni ram, kao sto su neki slični tome, jadan ti uz malo veću uzbrdicu
- SAID5
#5628 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Prodam ti jako slican, alu ram za 30KM 
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
ambition
#5629 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Da nije CLASSE..SAID5 wrote:Prodam ti jako slican, alu ram za 30KM
- SAID5
#5630 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Samo znam da ima zute gume i stoji u podrumu vec 4 godine 
-
rudy81
#5631 Re: Biciklom kroz Sarajevo
gdje u sa kupiti biciklisticke rukavice i koja je cijena?
ne trebaju mi neke profi i superkvalitetne, i prosjecne su ok
- MoSa LjoŽe
#5632 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Ciklo centar Holiday Inn, ja sam se tamo opremio od glave do pete i extra im je sve moguće.rudy81 wrote:gdje u sa kupiti biciklisticke rukavice i koja je cijena?

-
rudy81
#5633 Re: Biciklom kroz Sarajevo
hvala
navratit cu danas
kontam malo biciklariti kad je ovako lijepo i ne pada, al je jos zima za ruke pa da ih malo zastitim
kontam malo biciklariti kad je ovako lijepo i ne pada, al je jos zima za ruke pa da ih malo zastitim
- MoSa LjoŽe
#5634 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Neće ti rukavice puno pomoći u "grijanju" ruku, ako ti samo zbog toga trebaju onda ih nemoj uzimati, za tebe ima nešto bolje, a dosta jeftinijerudy81 wrote:hvalanavratit cu danas
Code: Select all
http://www.pik.ba/artikal/5201712/grijaci-za-prste-za-biciklizam/-
rudy81
#5635 Re: Biciklom kroz Sarajevo
nije ni ovo lose... ne znam samo koliko je komotno za nositi
htjela sam rukavice prvenstveno jer mi ispucaju ruke na vjetru/hladnoci pa da ih zastitim...ne toliko zbog hladnoce
htjela sam rukavice prvenstveno jer mi ispucaju ruke na vjetru/hladnoci pa da ih zastitim...ne toliko zbog hladnoce
- MoSa LjoŽe
#5636 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Ma za to ti mogu poslužiti i obične "vunene" rukavicerudy81 wrote:nije ni ovo lose... ne znam samo koliko je komotno za nositi
-
quarterback
#5637 Re: Biciklom kroz Sarajevo
u ccu svu opremu kupuju obicno samo oni koji su tek poceli bajkati, kupe tamo bajk pa onda "usput" uzmu i kamaru svegaMoSa LjoŽe wrote: Ciklo centar Holiday Inn, ja sam se tamo opremio od glave do pete i extra im je sve moguće.
puno povoljnije se sa opremom moze proci na drugim mjestima + naravno ebay
Last edited by quarterback on 28/02/2013 12:39, edited 1 time in total.
-
quarterback
#5638 Re: Biciklom kroz Sarajevo
kada je oko 4-5 C nosim obicne vunene rukavice, eventualno preko njih obucem klasicne biciklisticke ljetne, kada je ispod toga nosim zimske full finger biciklistickerudy81 wrote:nije ni ovo lose... ne znam samo koliko je komotno za nositi
- MoSa LjoŽe
#5639 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Ti fino čekaj da ebaya mjesec dana da ti stigne neka sitnica, pa uštedi 3KM, a ja ću otići u cc pa to isto kupiti za 3KM više. Svako ima svoj izborquarterback wrote:u ccu svu opremu kupuju obicno samo oni koji su tek poceli bajkati, kupe tamo bajk pa onda "usput" uzmu i kamaru svegaMoSa LjoŽe wrote: Ciklo centar Holiday Inn, ja sam se tamo opremio od glave do pete i extra im je sve moguće.
-
sema911
#5640 Re: Biciklom kroz Sarajevo
to da ce ustedjet 3 km ako kupis sa ebay gadno se varas,.a u ovom slucaju rukavice se ne kupuju u zimu i nepriprema bajk u sred zime za zimu vec ko imalo vozi i razmislja pocne pripreme malo ranije tak nemoj reklamirat cci nek te cc uzima lopatom na svemuMoSa LjoŽe wrote:Ti fino čekaj da ebaya mjesec dana da ti stigne neka sitnica, pa uštedi 3KM, a ja ću otići u cc pa to isto kupiti za 3KM više. Svako ima svoj izborquarterback wrote:u ccu svu opremu kupuju obicno samo oni koji su tek poceli bajkati, kupe tamo bajk pa onda "usput" uzmu i kamaru svegaMoSa LjoŽe wrote: Ciklo centar Holiday Inn, ja sam se tamo opremio od glave do pete i extra im je sve moguće.
-
shandrprcSA
#5641 Re: Biciklom kroz Sarajevo
pa hajde napisite te povoljnije od cc za nas neiskusne ako nije problem
-
quarterback
#5642 Re: Biciklom kroz Sarajevo
samo ti, nije problemMoSa LjoŽe wrote:Ti fino čekaj da ebaya mjesec dana da ti stigne neka sitnica, pa uštedi 3KM, a ja ću otići u cc pa to isto kupiti za 3KM više. Svako ima svoj izborquarterback wrote:u ccu svu opremu kupuju obicno samo oni koji su tek poceli bajkati, kupe tamo bajk pa onda "usput" uzmu i kamaru svegaMoSa LjoŽe wrote: Ciklo centar Holiday Inn, ja sam se tamo opremio od glave do pete i extra im je sve moguće.
-
quarterback
#5643 Re: Biciklom kroz Sarajevo
upravo tako sema, al covjek ZNA pa ne vrijedi objasnjavatisema911 wrote: to da ce ustedjet 3 km ako kupis sa ebay gadno se varas,.a u ovom slucaju rukavice se ne kupuju u zimu i nepriprema bajk u sred zime za zimu vec ko imalo vozi i razmislja pocne pripreme malo ranije tak nemoj reklamirat cci nek te cc uzima lopatom na svemu
- MoSa LjoŽe
#5644 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Pa ko ti brani da kupuješ na ebayu i čekaš mjesec, dva ili tri da ti stigne naručeno? To je tvoj izbor, ne moj i to je jedina razlika. A zašto se oprema ne kupuje zimi kad je dodatni van sezonski popust recimo? I nemam ništa sa cc u smislu da imam neku korist od njih pa da misliš kako nešto ili nekoga reklamiram, a ljudima svakako nije potrebna reklama.
-
quarterback
#5645 Re: Biciklom kroz Sarajevo
pogledaj ppshandrprcSA wrote:pa hajde napisite te povoljnije od cc za nas neiskusne ako nije problem
-
quarterback
#5646 Re: Biciklom kroz Sarajevo
zaokruzi na pola godine to za ebayMoSa LjoŽe wrote:Pa ko ti brani da kupuješ na ebayu i čekaš mjesec, dva ili tri da ti stigne naručeno? To je tvoj izbor, ne moj i to je jedina razlika. A zašto se oprema ne kupuje zimi kad je dodatni van sezonski popust recimo? I nemam ništa sa cc u smislu da imam neku korist od njih pa da misliš kako nešto ili nekoga reklamiram, a ljudima svakako nije potrebna reklama.
evo ja sada narucujem za 2014/2015 godinu opremu, nadam se da ce stici
dacu ti jedan primjer od jesenas, specialized rukavice, half finger su u CCu bile izmedju 50 i 60 KM, iste takve su na drugom mjestu kostale 30.
Al ti znas brate, pa samo po svom
Volim ja CC i dosta stvari tamo kupujem al ne volim placati neku cijenu ako mogu duplo manju za isto to, par stotina metara dalje.
- MoSa LjoŽe
#5647 Re: Biciklom kroz Sarajevo
To je druga stvar ako je to ovdje negdje i ako ima odmah na stanju, u tom slučaju kao što kolega iznad reče podijelite te informacijequarterback wrote:zaokruzi na pola godine to za ebayMoSa LjoŽe wrote:Pa ko ti brani da kupuješ na ebayu i čekaš mjesec, dva ili tri da ti stigne naručeno? To je tvoj izbor, ne moj i to je jedina razlika. A zašto se oprema ne kupuje zimi kad je dodatni van sezonski popust recimo? I nemam ništa sa cc u smislu da imam neku korist od njih pa da misliš kako nešto ili nekoga reklamiram, a ljudima svakako nije potrebna reklama.![]()
evo ja sada narucujem za 2014/2015 godinu opremu, nadam se da ce stici![]()
dacu ti jedan primjer od jesenas, specialized rukavice, half finger su u CCu bile izmedju 50 i 60 KM, iste takve su na drugom mjestu kostale 30.
Al ti znas brate, pa samo po svom
Volim ja CC i dosta stvari tamo kupujem al ne volim placati neku cijenu ako mogu duplo manju za isto to, par stotina metara dalje.
-
quarterback
#5648 Re: Biciklom kroz Sarajevo
prijatelju, kako ti sema rece, impulsivna kupovina je najskuplja kupovina, najbolje prolazis ako planiras sta ti treba te imas dosta vremena da narucis sa ebaya, potom ako cekas snizenja recimo intersportu, biciklistickog ruksaka kod Nine u CCu nema ispod 100 KM da valja, u intersportu se odlican impact 28 mogao kupiti na snizenju za 50 KM, takodje biciklisticke majice pro touch su bile 7 KM atletska i 10 KM kratki rukav, nije pro touch nikakava marka ali majice sluze svrsi
takodje kretanje u krugovima biciklista uvijek daje nove informacije gdje i sta, recimo u biz sportu koji je u š. albaharija ulici su duge biciklisticke zimske pantalone (triko) prosle godine bile 33 KM, neces na ebayu naci ni pribliznu cijenu
takodje postoje odredjeni ljudi koji konstantno prodaju jakne, rukavice i slicno, ako se stalno kreces u biciklistickim krugovima znati ces ko su i kako do njih...
kako rekoh u CCu komplet opremu kupuju samo pocetnici ili oni sa viskom para, dakle ne govorim o bajkovima, bajkovi su druga prica jer su zimi velika snizenja i povoljne su cijene (mada i to ima znatno povoljnije), govorim o opremi
takodje kretanje u krugovima biciklista uvijek daje nove informacije gdje i sta, recimo u biz sportu koji je u š. albaharija ulici su duge biciklisticke zimske pantalone (triko) prosle godine bile 33 KM, neces na ebayu naci ni pribliznu cijenu
takodje postoje odredjeni ljudi koji konstantno prodaju jakne, rukavice i slicno, ako se stalno kreces u biciklistickim krugovima znati ces ko su i kako do njih...
kako rekoh u CCu komplet opremu kupuju samo pocetnici ili oni sa viskom para, dakle ne govorim o bajkovima, bajkovi su druga prica jer su zimi velika snizenja i povoljne su cijene (mada i to ima znatno povoljnije), govorim o opremi
-
mali_balon
#5649 Re: Biciklom kroz Sarajevo
quarterback wrote:prijatelju, kako ti sema rece, impulsivna kupovina je najskuplja kupovina, najbolje prolazis ako planiras sta ti treba te imas dosta vremena da narucis sa ebaya, potom ako cekas snizenja recimo intersportu, biciklistickog ruksaka kod Nine u CCu nema ispod 100 KM da valja, u intersportu se odlican impact 28 mogao kupiti na snizenju za 50 KM, takodje biciklisticke majice pro touch su bile 7 KM atletska i 10 KM kratki rukav, nije pro touch nikakava marka ali majice sluze svrsi
Hebo ga ti, sad lupas bezveze ako nije SPEŠLAJZD necu ni da pogledam a kamoli da razmislajm o kupovini nekog protaČ majce.
-
quarterback
#5650 Re: Biciklom kroz Sarajevo
u spešlajzd majicama se najbrže vozi, ja i kući kad sam vodu pijem samo iz spešlajzd purist boca