mislim na kojoj verziji skokova, posto vidim da su neki moderniji izasli...
riko-ga ne sikiraj se opet cemo da se borimo za mjesto vise na tabeli, i ja sam tu negdje oko 130 duzina 500 bodovi...
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
hebiga ne vidjeh, prebacujem sestriker wrote:Opet vi ovdje o skokovima?! Ima tema na podforumu BC. http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 8#p3303098 bujrum!
Tuj samLakat Jebić wrote:gdje to cyprus, da nije nogu sjebo pri doskoku u garmišpartenkirhenu![]()
kad se igra ovaj revans baraza?
Cestitke drug... pobjedio je bolji, zasluzeno ....Lakat Jebić wrote:nakon 30tak minuta druge utakmice play-offa izmedju Magarecih_godina i Lakta Jebića rezultat je 0:2, te s obzirom na rezultat prve utakmice (3:0 za laktase) mozemo reci da je ova ekipa izborila opstanak u prvoj SAX ligi. Ekipi magarecih_godina, na celu sa Brankom Copicem zelimo vise srece na proljece
Čestitke Lakat, svaka čast!Lakat Jebić wrote:nakon 30tak minuta druge utakmice play-offa izmedju Magarecih_godina i Lakta Jebića rezultat je 0:2, te s obzirom na rezultat prve utakmice (3:0 za laktase) mozemo reci da je ova ekipa izborila opstanak u prvoj SAX ligi. Ekipi magarecih_godina, na celu sa Brankom Copicem zelimo vise srece na proljece
Samo ti daj, poslije će ljudi prihvatat ili odbijat kandidaturu. Nemamo baš vremena za predizbornu kampanjuMagarece_godine wrote:Ko hoce u taj upravni odbor ja cu mu dati glas ...
Zapravo je ili a ili b ili c.shaqqa wrote:Glasovi za UO idu Admiru1984 i Riko-ga a što se tiče ovih prijedloga:
a) ZA
b) ZA
c) PROTIV
shaqqa wrote:![]()
Pa ne znam, ne vidim da jedno isključuje drugo ali onda glasam za b)...
Ovo isto kao onaj vic kad je policajac polagao prijemni ispit pa bilo pitanje "šta reguliše saobraćaj na većini raskrsnica?".I sad ne zna on i pita ove iz komisije mogu li mu malo pomoći i kaže predsjednik komisije "pa eto kolega, imate crveno, žuto, zeleno svje..." a u to ga ovaj prekinu i kaže "mislim da je žuto"...![]()
Sva 3 prijedloga nisu loša, ja ću uraditi malu varijaciju na temu, pa reći čime sam se ja vodio kad sam postavljo parove u abondanzierijevom odsustvu:elSaik wrote:Napisat ću već sad, da ne bi poslije bilo da sam zaboravio.Uglavnom, malo pred kraj sezone cyprus i ja smo na msnu pričali o znatno slabijoj zastupljenosti liga van okvira Liga Petice i došli do zaključka, koliko se mogu sjetiti, da predložimo malu promjenu po tom planu, a ona bi se odnosila na jedno od sljedećeg:
a) da odredimo nekoliko slabijih liga iz kojih bi u svakom kolu morao biti makar jedan par (derbi domaće lige, Grčke, Turske, Holandske i sl.)
b) da bonus parovi ne smiju biti iz Liga Petice.
c) da se ograniči broj parova iz Liga Petice na po tri para iz ENG, ITA, SPA, GER, i dva para iz FRA, gdje bi se, naravno, eventualni bonus parovi računali u okviru ta tri, odnosno dva.
Eto, pa o ovome možemo raspravljati kada dođe vrijeme za Prijedloge i kritike.