Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
matematicar_teski

#5626 Re: Reprezentacija BiH

Post by matematicar_teski »

neno#4 wrote:
matematicar_teski wrote:
neno#4 wrote:Matematicaru, sad bih ti ja napisao jos dosta na taj post, ali necu da te toliko ubijam u pojam kao sa Bajketom...Nemam vremena da ti sad sve fino objasnjavam..Samo cu ti reci da Dado Hadzic uredno trpa po 15-20 koseva, dok je Sulejmanovic imao velikih problema sa ledjima i sada krecu najbolje partije..
jesam li ista slag'o ?
Osim VELIKIH LAZI i provjerenih informacija da ce Bajke postati selektor, nista vise nisi slag'o. Samo to.
to cemo vidjeti ;)
pitao sam te za ove talente, sve je ovako
BHF_Manijak

#5627 Re: Reprezentacija BiH

Post by BHF_Manijak »

Je l' te stid ba javljati se vise, nakon ovog blama sa selektorom, moralana fukaro?

I ko si zapravo ti da ocjenjujes koji je igrac propao, a koji ne? Licenca neka, nesto?

Razumijem da ti ne daju blizu Saveza, jer si nesposoban, ali ne onanisi zbog toga po forumu. Ides ljudima na neku stvar svojim zajedljivim, punim zlobe, postovima, kako ne kontas?

Buza prelomi utakmicu protiv Bosne, pa se ti slikaj... :oops:
matematicar_teski

#5628 Re: Reprezentacija BiH

Post by matematicar_teski »

BHF_Manijak wrote:Je l' te stid ba javljati se vise, nakon ovog blama sa selektorom, moralana fukaro?

I ko si zapravo ti da ocjenjujes koji je igrac propao, a koji ne? Licenca neka, nesto?

Razumijem da ti ne daju blizu Saveza, jer si nesposoban, ali ne onanisi zbog toga po forumu. Ides ljudima na neku stvar svojim zajedljivim, punim zlobe, postovima, kako ne kontas?

Buza prelomi utakmicu protiv Bosne, pa se ti slikaj... :oops:
prijavjen si za vrijeđanje
House

#5629 Re: Reprezentacija BiH

Post by House »

:lol:
BHF_Manijak

#5630 Re: Reprezentacija BiH

Post by BHF_Manijak »

matematicar_teski wrote: prijavjen si za vrijeđanje
Pa ti nama inteligenciju vrijedjas evo pola godine, pa te niko ne prijavljuje zbog toga. :oops:
SSemir

#5631 Re: Reprezentacija BiH

Post by SSemir »

matematicar_teski wrote:prijavjen si za vrijeđanje
hahah, ostalo se bez teksta. a? :lol: :lol:
neno#4

#5632 Re: Reprezentacija BiH

Post by neno#4 »

Ja mu opet nudim opkladu...Sto se mene tice, moze i po novac, stan, kucu, dom, sta hoce...
neno#4

#5633 Re: Reprezentacija BiH

Post by neno#4 »

Sad kad smo dobili selektora top klase, vrijeme je da rijesimo pitanje naturalizovanog..
It_is_a_Leclerc

#5634 Re: Reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

neno#4 wrote:Sad kad smo dobili selektora top klase, vrijeme je da rijesimo pitanje naturalizovanog..
Jel to stvarno Wright neće ?
kakavdanakneiskustvu

#5635 Re: Reprezentacija BiH

Post by kakavdanakneiskustvu »

It_is_a_Leclerc wrote:
neno#4 wrote:Sad kad smo dobili selektora top klase, vrijeme je da rijesimo pitanje naturalizovanog..
Jel to stvarno Wright neće ?

je li to 100 % ivanović selektor?
agent_zero

#5636 Re: Reprezentacija BiH

Post by agent_zero »

:?: :?:
SSemir

#5637 Re: Reprezentacija BiH

Post by SSemir »

negdje sam procitao da je wright pomalo poceo nagovjestavati da ne bi vise da dolazi
nema me tamo

#5638 Re: Reprezentacija BiH

Post by nema me tamo »

SSemir wrote:negdje sam procitao da je wright pomalo poceo nagovjestavati da ne bi vise da dolazi
Ako je to i istina prije bih rekao da gradi sebi put prema izlazu..
Pošto i on sam zna da je blizu otkaza..
Katastrofa je bio na Evropskom!
Uglavnom neko rece da naredni potez treba bit' prestanak dovođenja stranaca u repke, s kojim se slazem u potpunosti.
neno#4

#5639 Re: Reprezentacija BiH

Post by neno#4 »

Ali gle cuda klix odjednom saznaje 8) 8)

Nego, Sportsport.ba je danas dosegao zaista vrhunac. Dalje nema.
Tragom informacija objavljenih na portalu Klix.ba o načelno postignutom dogovoru sa Duškom Ivanovićem koji bi trebao preuzeti košarkašku reprezentaciju BiH, kontaktirali smo Haruna Mahmutovića, gerenalnog sekretara KSBiH koji vodi pregovore sa crnogorskim stručnjakom.

"Nemam nikakvih komentara!", rekao je Mahmutović kao i svaki put. "Pregovaramo i pokušavamo nešto napraviti, ali nam mediji konstantno kvare posao.", dodao je on, te istakao: "Raskinuo sam ugovore sa svim medijskim pokroviteljima zato što ne želim da radim ni sa kim."

"Mediji miniraju pregovore!", zaključio je na kraju generalni sekretar KSBiH.

Tako su mediji opet krivi za sve, dok je činjenica da su upravo novinari portala SportSport.ba na molbu Mahmutovića za savjet i predložili ime Duška Ivanovića već zaboravljena. Nije ni čudo da onaj ko se nije sjetio velikana kakav je Ivanović, brzo zaboravi i od koga je tražio savjete.
Boldiran dio je za :-) :-) :-) :-) :-) :-D :-D :-D :-D :-D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bih: :bih: :bih: :bih: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
cvrčak_na_hedonizmu

#5640 Re: Reprezentacija BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Sasvim normalna situacija, ljudi iz košarskaškog saveza traže prijedlog sportskog portala ko će biti novi selektor :skoljka:

Jel može broj dilera ?
House

#5641 Re: Reprezentacija BiH

Post by House »

Jedni kažu Duško selektor , drugi kažu nije :lol: :?
MOSALJOZE

#5642 Re: Reprezentacija BiH

Post by MOSALJOZE »

Čitam sad obraćanje Mahmutovića FIBI,i izmedju ostalog kaze:''Naš nacionalni tim ima veoma kvalitetne igrače kao što su Teletović iz Brooklyna, Kuzmić iz Golden State Warriorsa, Đedović iz Bayerna, Wright iz Bamberga, Sinanović iz Valladolida, Stipanović iz Trabzona, Kikanović iz Eniseya i mnogi drugi.
Sad mene stvarno zanima ima li Kuzmića igdje u planovima repke,ili je ovo čisto da se popravi dojam?
dječak sa šibicama

#5643 Re: Reprezentacija BiH

Post by dječak sa šibicama »

MOSALJOZE wrote:Čitam sad obraćanje Mahmutovića FIBI,i izmedju ostalog kaze:''Naš nacionalni tim ima veoma kvalitetne igrače kao što su Teletović iz Brooklyna, Kuzmić iz Golden State Warriorsa, Đedović iz Bayerna, Wright iz Bamberga, Sinanović iz Valladolida, Stipanović iz Trabzona, Kikanović iz Eniseya i mnogi drugi.
Sad mene stvarno zanima ima li Kuzmića igdje u planovima repke,ili je ovo čisto da se popravi dojam?
Srpski mediji tvrde da mu je "velika zelja igrati za Srbiju na SP naredne godine".

A u vezi cega se Mahmutovic obratio FIBI?
spinel_

#5644 Re: Reprezentacija BiH

Post by spinel_ »

ne brini se, opast ce mu ta zelja kad bude struhnuo na klupi gsw-a. tada ga niko nece
MOSALJOZE

#5645 Re: Reprezentacija BiH

Post by MOSALJOZE »

dječak sa šibicama wrote:
Ma to je više predstavljanje naše repke,za SP u Španiji.Postoji ta wild card i jedna drzava će nastupiti pomoću tog poziva,pa i mi smo aplicirali,i ako nešto nisam optimističan kad vidim ko je sve aplicirao.
dječak sa šibicama

#5646 Re: Reprezentacija BiH

Ma to mediji, ko bi njima vjerovao. Samo prenosim sta pisu, a ne sumnjam da ce ga Nedovic vrbovati za Serbiu.

Ima mjesta za njega u SRB reprezentaciji, nisu bas nesto sa centrima aman zaman pokriveni. Istina, ne znam ni koliko je on dobar igrac, svakakvih je gorostasa sa ovih prostora otislo u NBA samo na osnovu visine, a nisu napravili nikakvu karijeru tamo pa su je nastavili u nekim evropskim (prosjecnim) klubovima. Da ne nabrajam sad imena.
dječak sa šibicama

#5647 Re: Reprezentacija BiH

MOSALJOZE wrote:
dječak sa šibicama wrote:
Ma to je više predstavljanje naše repke,za SP u Španiji.Postoji ta wild card i jedna drzava će nastupiti pomoću tog poziva,pa i mi smo aplicirali,i ako nešto nisam optimističan kad vidim ko je sve aplicirao.
A to, ma nista od toga, BiH nema ni 1% sanse.

To ce dobiti Talijani, Turci, Grci ili Rusi. Ne znam koliko se pozivnica dijeli, ali uvijek ih po pravilu dobiju samo "isplative" drzave, one koje su uticajne u federaciji, imaju puno novaca, puno navijaca, maretinski su primamljivi.
ganjeta

#5648 Re: Reprezentacija BiH

Post by ganjeta »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Sasvim normalna situacija, ljudi iz košarskaškog saveza traže prijedlog sportskog portala ko će biti novi selektor :skoljka:

Jel može broj dilera ?
Hajd to ali ovi im zamjerili :lol: :skoljka: .
neno#4

#5649 Re: Reprezentacija BiH

Post by neno#4 »

Ma krajnje licemjeran i ljigav pokusaj ekipe sa sportsport.ba i Zametice. No, dobro, nista bolje nije ni ocekivano. A razlog je sljedeci, u vrijeme kada se nista nije znalo, u vrijeme raspada tada su radili sta su htjeli, pisali ekskluzive, nagovjestaje, a danas kad silno zele da postanu generalni medijski pokrovitelj i kada im se to ne dopusta kao ni bilo kome, pokusavaju na taj nacin da napakoste. Ali, izdrzalo se i gore. Oni od samog starta to pokusavaju, ali nece im uspjeti. Cuj oni predlozili selektora, hej Dusko Ivanovic. Samo zamisli niko se nije mogao sjetiti Duska Ivanovica. Bas im hvala. Od srca.
BHF_Manijak

#5650 Re: Reprezentacija BiH

Post by BHF_Manijak »

Nesto gledah, kad naletih na ovo:
http://basketball.eurobasket.com/player ... evo/181456

Zar Vrabac nije 2. ili 3., otkud da je play?! :? :?
Post Reply