penjali se kao djeca gore jos dok su bili u izgradnjiLogovan wrote:
umirali od straha kad pogledamo u okna liftova (kojih nije bilo naravno)
penjali se kao djeca gore jos dok su bili u izgradnjiLogovan wrote:
znala se boMMe i klipaca u "Tri šešira" popit
jefff wrote:
Ovi neboderi su se počeli praviti 1978 godine. To sam saznao prije nekoliko godina. Firma od mog oca je radila na njima tj. kada su se temelji počeli raditi i kada su naišli na podzemne vode. Jedva su nekako riješili taj problem. Ovi danas ne znaju tramvajsku stanicu napraviti.Logovan wrote:
Čini mi se da su Tri šešira bila u ovoj žutoj kući pored Principovog? Ovo iznad nije ta lokacija. To je neka druga kafana.muha_sa wrote:znala se boMMe i klipaca u "Tri šešira" popital mi ovo nije ni nalik na baštu i kafanu koje se ja sjecam
![]()
zakoprca me ova slika--odoh ujutro na ovu lokaciju da malo prošnjuham

vidim ja ne slaze mi se nesto...i zgrada je drugacija na toj crno bijeloj slici....muha_sa wrote:da Banksyu toj je zgradi bila kafana Tri šešira
birtija ko i sve birtije
pošto je bloger postavio sliku na svoj blog moguce da je slika ispred ove kafanesupercali wrote:Ma vidi se da je ovdje neki veci prostor kao trg
Ako je istina da je na ilidzi onda mozda neki od hotela ili sl
Ako ne onda ne znam gdje bi mogla biti ova zgrada

Banksy wrote:Kad sam stavljala onu s velikog ilidžanskog bazena, pomislila sam da si i ti tu negdje...

Na sta danas lici Ilidza?muha_sa wrote:nekad je sa Ilidže--sa onog velikog parkinga pored nekadašnjeg "Kristala"--vozio vozic (tako smo ga mi djeca zvali) alejom do Vrela Bosne
nešto ala sad na Bijambarama
![]()
muha_sa wrote:znala se boMMe i klipaca u "Tri šešira" popital mi ovo nije ni nalik na baštu i kafanu koje se ja sjecam
![]()
zakoprca me ova slika--odoh ujutro na ovu lokaciju da malo prošnjuham