Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeboga Lakersi .. Bryant ima 2 bacanja na minus od jedan i fula oba ..onda fisher daje jedno i X a u obicnoj kladionici ima x na nba :/ al evo izgleda 3 bacanja za portland 3.1 do kraja izgubit ce Lakersi .. Majku im :/ a fin listic bio
e sad sa ova dva para imam u kombinacijama:
1. ---------
Hull City - Burnley 1 @ 1,75
Tenis / Serra - Hanescu vise do 22,5 @ 1,85
2. ---------
Xerez - Getafe 2 @ 2,50
West Ham - Sunderland 1 @ 1,95 - ovo sam htio da igram oba daju gol, ali pogrjesio ili ja ili ona : )
ne daj se
uhhn , a jbg bas juce nista nisam ubo, Getafe 2 @ 2,50 kao tip dana nisam uspio da povezem..i pored prolaza sa West Ham 1 @ 1,95.. Schalke mi zajeba tiket...
onda popravni opet vezem Getafe 2, Chelsea vise od 2,5 @ 1,80..Hajduk 1 @ 1,40..i stavim Besiktas 1 @ 1,80.. i naravno turci zavrse 0-0..
Last edited by ARmAn1i on 12/04/2010 13:16, edited 1 time in total.
Petak je bio solidan,zanima me da li neko isprati,normalno nemora sa istim ulogom,ali drago bi mi bilo cuti da je jos neko uzeo neku paricu.Zao mi je sto vam nisam za vikend nista postao jer sam bio na moru ali proslo se i u Hrvatskim kladionicama cca 2500 kuna,tako da je odmor bio besplatan
može li mi neko pojasniti koja je finta kod talijana, ponuda na x od subote bolonja - lacio 1,50, a na 1 i 2 kvota veća od 4.
u lutriji nisam mogao igrati na lacio, ovaj par nije uopšte bio u ponudi, a vidim u drugim kladionicama ga ima. ne razumijem ako je toliko sigurno da će biti x, mislim ako je i štela zašto ga uopšte ima u ponudi. razumio bih da je blokiran, ali ovo ne kontam.
ja sam odlučio da uvijek igram ove parove, ne kontam sistem, kao kvota na x ja mala, našteliće,a stavljaju ga u ponudu i na kraju da bude još smješnije lacio dobije i neko klapi lovu i to sa kvotom na 1 ili 2 koja je luda.
[quote="excalibur00"]Petak je bio solidan,zanima me da li neko isprati,normalno nemora sa istim ulogom,ali drago bi mi bilo cuti da je jos neko uzeo neku paricu.Zao mi je sto vam nisam za vikend nista postao jer sam bio na moru ali proslo se i u Hrvatskim kladionicama cca 2500 kuna,tako da je odmor bio besplatan [/quote
super pratim te citavo vrijeme samo sa manjim ulogom
excalibur00 wrote:Petak je bio solidan,zanima me da li neko isprati,normalno nemora sa istim ulogom,ali drago bi mi bilo cuti da je jos neko uzeo neku paricu.Zao mi je sto vam nisam za vikend nista postao jer sam bio na moru ali proslo se i u Hrvatskim kladionicama cca 2500 kuna,tako da je odmor bio besplatan
Cekamo te excalibur00 ko kišu u Africi , ti postaj pa cemo pratiti,a ulog zavisi od osobe do osobe tj: do fin.stanja ha ya
excalibur00 wrote:Petak je bio solidan,zanima me da li neko isprati,normalno nemora sa istim ulogom,ali drago bi mi bilo cuti da je jos neko uzeo neku paricu.Zao mi je sto vam nisam za vikend nista postao jer sam bio na moru ali proslo se i u Hrvatskim kladionicama cca 2500 kuna,tako da je odmor bio besplatan
Uvijek sam vjerovao vise sebi, al poslije jucerasnjih listica, danas prepisujem tvoje poz i sve najbolje kako tebi tako i nama
jarane, ako ovo prođe imaš procenat od mene, pa otvori agenciju
ja sam neki dan popunio 2 sistema preko interneta, pa kad sam otišao da ih uplatim, uplatio sam i onaj što mi se ubacio između njih dok sam ih smišljao, (sva tri sam popadao )u prevodu ako ću išta dobiti, a da pri tome ne razmišljam i ne zamaram se sa kombinovanjem, dići ću ti spomenik za života
jarane, ako ovo prođe imaš procenat od mene, pa otvori agenciju
ja sam neki dan popunio 2 sistema preko interneta, pa kad sam otišao da ih uplatim, uplatio sam i onaj što mi se ubacio između njih dok sam ih smišljao, (sva tri sam popadao )u prevodu ako ću išta dobiti, a da pri tome ne razmišljam i ne zamaram se sa kombinovanjem, dići ću ti spomenik za života