Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Big Boy wrote:
Hvala, hvala... ako ikad zgotovim neku knjigu dobijete po primjerak sa posvetom.
Mozda si trebao udarit' patent, ovako su tekstovi dostupni svima
To su moje svakodnevne misli i razmisljanja a ustvari to su spoznaje koje su mi podarene od Gospodara. Ne trazim slavu jer sva slava je kod Boga, ali se osjecam bogato s nekim razmisljanjima toliko da ih zelim podijeliti. I nek' je dostupno svima... ako neka moja misao, pogled ili ideja budu podstrek nekom drugom da pozeli nesto dobro i pozitivno, a onda niko sretniji od mene.
Big Boy wrote:
Hvala, hvala... ako ikad zgotovim neku knjigu dobijete po primjerak sa posvetom.
Mozda si trebao udarit' patent, ovako su tekstovi dostupni svima
To su moje svakodnevne misli i razmisljanja a ustvari to su spoznaje koje su mi podarene od Gospodara. Ne trazim slavu jer sva slava je kod Boga, ali se osjecam bogato s nekim razmisljanjima toliko da ih zelim podijeliti. I nek' je dostupno svima... ako neka moja misao, pogled ili ideja budu podstrek nekom drugom da pozeli nesto dobro i pozitivno, a onda niko sretniji od mene.
nisi mogao bolji naziv bloga odabrati - tvoje su rijeci cista pozitiva
wewa wrote:prvo maline, pa cokolada - i kako da se kile ne redaju
Pokupis samo jagode s vrha... i nema nista od nabijanja kilograma. Zato neki drugi dobiju vise cokoladnih dijelova.
ja radije biram cokoladu, a kalorije je lahko potrositi cim prodju vreline, pilates here i come (back)
Ima li ko da bi htio (bukvalno) da trci sa mnom (u svrhu poboljsanja kondicije) ? Nisam bas u formi kao sto sam nekad znao biti pa bi mi odgovaralo drustvo slicnih afiniteta.