jeza u ledja wrote:zenit dozic wrote:jeza u ledja wrote:Takvih je izgleda nazalost jako mnogo moj jeffersone.

Moj jezo

zar jos nisi prebolio pobjedu trumpa.
Pa moraces ga trpit samo cetri godine.
Mi ove svoje trpimo 20 i kusur
Ps. Os da se mjenjamo

Necu ba, razmazila me Cemerika.
No pazi, mene ili evo recimo jeffa ove neke stvari manje doticu nego neke druge negdje daleko, u Americi ili negdje vani. Neke koje si ne mogu nesto priustiti, recimo, ili kojima ce svirati po glavi (ne da pod Obamom nije sviralo).
No ono sto ja vidim i ovdje na forumu i generalno u svijetu je da ljude boli kurac za neke druge, ali u stvarnom smislu. Nek je meni dobro, ha jel.

Pogledas sta ljudi pisu, kako pisu....jedni pisu o sebi i onome sta njima licno treba, drugi pisu o nekom drugom i sta nekom drugom treba. Jedni smatraju da oni licno nesto zasluzuju, da njima licno neko smeta. Drugi pisu o ljudima u trecem licu, sta njima fali i ko njima radi o glavi.
Drustvena svjesnost vs odvratna sebicnost.
Stoga, najmanji smo mi problem, vjeruj mi. No ja vec sada licno znam ljude koji strahuju zbog direktnih stvari na koje ce licno uticati ovaj gmaz i njegova haranga.
"Prebolio"? Jesmo li preboljeli osam godina GW Busha? Deplasirano pitanje.

Znaci kako sam iscitao iz tvoga posta ljudi su generalno sebicni
Istina.
Dalje ti nisi jedan od njih i brines, ne samo za vas amere ili naturalizovane amere, vego i na vas cijeli dunjaluk.
Ti se plasis da ce sjebat sve sto je nobelovac obama i mirotvorka klinton uradila po pitanju demokratije,ljudskih prava, boljitka za sve ljude svijeta
Mislis, između ostalog, ponovo ce otvoriti guantanamo, unistiti libiju, sjebati siriju, naoruzavat mirne demonstrante alias isilovce i ostale rebelse i tako izazvati izbjeglicku krizu biblijskih proporcija, a sa njom i teroristicke napada diljem zapadnog demokratskog svijeta.
Sprciti ukrajnu i zakuhati sa rusijom i izazvati krizu u europi.
Milijone građana amerike ostaviti bez posla, zdravstvenog osiguranja, uciniti beskucnicima jer su ostali bez posla i ne mogu otplacivat hipoteku, izazvati ekonomsku krizu epskih razmjera.
U pravu si treba ga smaknut dok nije ovo uradio da ne bi svijet otiso u PM
Allah

nagradio i tebe i madonu sto mislite i o drugima a ne samo o vlastitoj guzi