Ma jašta....svaliti sva gov.na na Odovića i vozi dalje
stara foluška koja uvijek prolazi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma jašta....svaliti sva gov.na na Odovića i vozi dalje
Ned071 wrote:Zalosna ti majka... Zamisli analize kad sjednu za hastal molfix i onaj gibraltar sto je i ditu ojadio...
samo se ti zajebaji i pisi, kad Sarajevo izgubi eto ih sa citatima pa ces onda ti da vidis!!!leškarenje wrote:Joj jes prno forum u sisusakrili se misevi duboko u rupe i cekaju pogodan trenutak da izvire,samo me strah da ih ne opali sljepilo od dugog boravka u mraku
ali nema veze,meni je i ovako OK ...
I sa njihovim dobro poznatim humorom. K'o da su svi u Nadrealistima bili Bog te...todd_smith wrote:samo se ti zajebaji i pisi, kad Sarajevo izgubi eto ih sa citatima pa ces onda ti da vidis!!!leškarenje wrote:Joj jes prno forum u sisusakrili se misevi duboko u rupe i cekaju pogodan trenutak da izvire,samo me strah da ih ne opali sljepilo od dugog boravka u mraku
ali nema veze,meni je i ovako OK ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Steta da negdje ne radi jer je ozbiljan trener za ove lige. Iz polovnog zelje je izvlacio najvise sto se moze.LSD wrote:Ma jašta....svaliti sva gov.na na Odovića i vozi dalje![]()
stara foluška koja uvijek prolazi
Necete me još i vi jebavati ovdje u zdrav mozak, mada je i to sad upitno nakon svih dešavanja....neces Leško budi siguran, dovoljno je što mi Joco Stokić vrši mindfuck svako kolo i izdrkava se po meni.leškarenje wrote:Ma ja sam tu vazda,osim kad krampam...bilo bi me stid nakon skrivanja po mjesec i vise doci i nekoga zajebavati za nesto![]()
@LSD je tu i podnosi muski udarce za ostale koji budu najglasniji kad treba druge jebavati,dok onih hinja nema
nije zdravo biti toliko vremena u mraku.
Hahaha, kako ovo smijesno zvuci, pogotovo danas.
Logično da će simbol mržnje i agresije biti na naslovnoj prije nego simbol mira i tolerancije! Pomiri se s tim baja!Ned071 wrote:alberto_tomba wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/tabla- ... /151109045
Vojvodic se fura na Sablju Chola, ovako je i on motivisao dojencad protiv nas
Ubio vas Darkec vasem oruzjem
kakvi smo mi licemjeri svi skupa... 4S i odmah na naslovnu stranu. a polumjesec i zvijezdu niko ne spominje... cccc
Ma i LSD priprema izlaznu strategiju, eno ga sve češće na vjerskim temama, brani čisti islam od šija i raznih sekti (valjda ga ono sa "sabljom islama" prenijelo).leškarenje wrote:@LSD je tu i podnosi muski udarce za ostale koji budu najglasniji kad treba druge jebavati,dok onih hinja nema
nije zdravo biti toliko vremena u mraku.
leškarenje wrote:
@LSD je tu i podnosi muski udarce za ostale
Norman wrote: Šta im još ostaje? Radovanje usputnim kiksevima Sarajeva i priča o neregularnosti takmičenja u kojima Sarajevo osvaja titule.
evo ga provirio iz rupenosara wrote:Norman wrote: Šta im još ostaje? Radovanje usputnim kiksevima Sarajeva i priča o neregularnosti takmičenja u kojima Sarajevo osvaja titule.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zivimo iskljucivo za one trenutke kad rafalate svojim stjuardesama od do i selite na analiticki istok... Jebes i pehare koji su tu i rekorde i duple, trostruke...
Pitarske suze su za nas vrelo zivota...
Stvarno ga čovjek nakon ove situacije mora više poštovati. Samo baš mi ga je žao, više ne pruža ni otpor, prije se nakon poraza baš borio sad se valjda pomirio sa sudbinom.Raigor Stonehoof wrote:leškarenje wrote:
@LSD je tu i podnosi muski udarce za ostalesto jest jest, i moram priznati da mi je porasto u ocima. jedini mudonja medju plavim kokama.
Vi ste utripovali da smo mi utripovali da vas je strah.avetinja wrote:Kone utripovale da nas je strah.![]()
![]()
STRAH OD MANIJAKA.Logovan wrote:Vi ste utripovali da smo mi utripovali da vas je strah.avetinja wrote:Kone utripovale da nas je strah.![]()
![]()
I to ste isto utripovali.avetinja wrote:STRAH OD MANIJAKA.Logovan wrote:Vi ste utripovali da smo mi utripovali da vas je strah.avetinja wrote:Kone utripovale da nas je strah.![]()
![]()