Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
chakany wrote: ↑07/05/2020 17:40
Instalirao jučer konačno Balkan Green Wizard (iako sam i ranije imao Balkan Green), ali ovo je sad drugačije u odnosu na onaj ranije. Kada sam pokrenuo ponovo Kodi, dobio sam totalno novi izgled i baš mi je nekako neobično, jer sam se navikao na onu običnu verziju Kodija (18.6), a ovo mi je sad verzija koja je došla zajedno sa Balkan Green Wizard.
Uglavnom, nema smetnji, sve za sada dobro radi, pa do kada, vidjet ćemo . Jedino mi je žao što nema nekih TV kanala koje sam našao u onim PRV listama na Live TV Serbia add-on, ali hajde možda ih i ubace kasnije. Znam da je tamo bio Pickbox TV, STAR TV, RTL ADRIA, ELTA HD, a toga nema na ovim PVR listama na ovom Balkan Green Wizard-u.
Sve u svemu, nije loše
Vec se spominjalo na prethodnim stranicama, imas zaseban build za iptv od Balkan Greena - LiveTv build. Iz istog wizarda ga instaliras. Da ne bi izgubio taj trenutni build, skini fork od Kodija, pa na njega taj build instaliraj. U njemu bukvalno imas sve od iptv-a.
Znači skinem onaj SPMC u na njemu provedem istu instalaciju balkan greena samo sto odaberem onaj live tv build, i moci ce se paralelno koristiti i "trenutni" balkan green, na starom kodiju, a za tv kanale koristim ovaj fork spmc? Malo sam konfuzno napisao , valjda si me uspio upratiti
Da, odradis tako.
Samo sto je SPMC zastario. Ako ti box ima minimalno android 5.0 instaliraj neki fork koji se zasniva na Kodi 18, tipa wbmc ili terror mc.
sencobih wrote: ↑10/05/2020 09:38
Android tv je j pitanju, pa mi je gugl plej ponudio ovaj SPMC, vidjecu sta ima još nudi, da ne instaliram preko usb-a možda ima i ove tvoje prijedloge
Android tv je j pitanju, pa mi je gugl plej ponudio ovaj SPMC, vidjecu sta ima još nudi, da ne instaliram preko usb-a možda ima i ove tvoje prijedloge
Terror mc Kodi imas na google playu.
Na android tv gugl plej je osiromasen sa aplikacijama, valjda prikazuje samo one optimizirane za tv, i on samo nudi SPMC, moracu skinuti app na usb pa s njega instalirati na tv , kad ne valja ovaj spmc
Terror mc Kodi imas na google playu.
Na android tv gugl plej je osiromasen sa aplikacijama, valjda prikazuje samo one optimizirane za tv, i on samo nudi SPMC, moracu skinuti app na usb pa s njega instalirati na tv , kad ne valja ovaj spmc
Aa sorry, to nisam znao. Mozes onda tako ili preko browsera na tv-u otici na sajt i skinuti.
Aptoide vrh na android tv-u. Sto god nema na play store ili sto nije kompatibilno, na aptoide nadjes. Primjer, stremio nema na play store, preko aptoide skines i radi sve u 10.
Sanjarko wrote: ↑12/05/2020 08:07
Koji fork bi meni na sporiji internet preporucili?
Ne igra fork nikakvu ulogu u brzini neta. Mozes koji hoces, jedino ti android verzija mora biti minimalno 5.0 ako zelis Kodi 18 ili neki fork koji se zasniva na Kodi 18 verziji.
Sanjarko wrote: ↑12/05/2020 08:07
Koji fork bi meni na sporiji internet preporucili?
Ne igra fork nikakvu ulogu u brzini neta. Mozes koji hoces, jedino ti android verzija mora biti minimalno 5.0 ako zelis Kodi 18 ili neki fork koji se zasniva na Kodi 18 verziji.
Neznam. Meni onaj Njemacki Vavoo radio uvijek bolje od Kodi-ja prije. Pa reko da priupitam i da i to rijesim sto me je zanimalo. Sto je on radio od Kodi-ja bolje neznam. Za kompjuter pitam, laptop ovaj stari. Trebam sad rijesiti i pitanje interneta ubrzo pa cu imati brzi internet nego sad.
Posto hvatam s mobitela starog internet na njega. Trebam 4G da dobijem ili mobitel ili stik. Valjda CAT 4 sto se tice brzine. Valjda nesto bolje bude radio Kodi. Ionako samo serije i filmove preko njega pratim ali sad u zadnje vrijeme vise preko Stremija.
Gdje si Irac doktore stari, i ako te nema dugo nisi nista "izlapio" i dalje si u punoj snazi sto se tice kodija.
P.S instalirajte cist kodi na njega nabacite zadnju verziju green leie i nabacite na to jos zadnju verziju elementuma i bursta, oznacite u opcijama bursta , rar bg, eztv, magnet dl, yts, 1337x, i ne treba vam nista vise vjerujte mi.
brazzo19 wrote: ↑12/05/2020 10:34
Gdje si Irac doktore stari, i ako te nema dugo nisi nista "izlapio" i dalje si u punoj snazi sto se tice kodija.
P.S instalirajte cist kodi na njega nabacite zadnju verziju green leie i nabacite na to jos zadnju verziju elementuma i bursta, oznacite u opcijama bursta , rar bg, eztv, magnet dl, yts, 1337x, i ne treba vam nista vise vjerujte mi.
Sta ti je reci ekspert. Znas @brazzo19 da sam nedavno iz dosade citao ovu temu iz pocetka i ismijao se sta se sve izdesavalo? Tebe sam htio zadavit zbog banalnih pitanja.
Sta ti je reci ekspert. Znas @brazzo19 da sam nedavno iz dosade citao ovu temu iz pocetka i ismijao se sta se sve izdesavalo? Tebe sam htio zadavit zbog banalnih pitanja.
Ti si bio moj mentor. Ipak se na kraju isplatilo
P.S osim ovih gore nabrojanih i provjerenih trackera ima li jos ko kakav prijedlog za neki dobar tracker koji se nalazi u burstu? Ja sam imao oznacen jos ovaj torlock ali cesto se zna desit da padnr pa mi prilikom pretrazivanja linkova zariba i kao izbaci gresku i nece da ucita linkove sa ostalih trackera pa sam ga ukinuo.
P.S osim ovih gore nabrojanih i provjerenih trackera ima li jos ko kakav prijedlog za neki dobar tracker koji se nalazi u burstu? Ja sam imao oznacen jos ovaj torlock ali cesto se zna desit da padnr pa mi prilikom pretrazivanja linkova zariba i kao izbaci gresku i nece da ucita linkove sa ostalih trackera pa sam ga ukinuo.
To je to u sustini od javnih torrenta. Ima mozda jos koji ruski, ali kod njih su vecinom serije i filmovi sa ruskom sihronizacijom, tako da su mi neupotrebljivi.
To je to u sustini od javnih torrenta. Ima mozda jos koji ruski, ali kod njih su vecinom serije i filmovi sa ruskom sihronizacijom, tako da su mi neupotrebljivi.
Od javnih imaš još dobar ruski Rutor a koliko se sjećam i Megapeer nije bio loš. Rutor zna izbaciti odlične ripove sa dovoljno trackera.
Samo nemoj da vas trzne kad film krene i počne audio na ruskom. Ruski audio im je obično default i treba samo promijeniti audio stream preko postavki filma.