Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
supercali

#5626 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

salik79 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Pa onda budite principijelni i ne zatirite tudje.
Ja ne skontah da su ono sve Ameri na fotografijama...Pardoniram :mrgreen:

De ba Bata, ovo je pravo massmedijsko, marketinsko, ispiranje mozga...A kod nas je to po principu zabe koja je vidjela da se konji potkivaju.
Zasto, recimo, ne usvoje sta pametno i korisno sa tog "zapada"?! To bih zdusno pozdravio, pa me ni ovo preseravanje ne bi tangiralo.
i vjera je massmedijska samo sto je malo ranije pocela da se vrti po "medijima"

jbt ti i jos par ljudi ovdje na svakoj temi dotakne se teme kako su muslimani ugrozeni kako su ih htjeli istrijebiti i sl
pa jeste li vi normalni
je li zivite u vjeri? zasto ste onda na klix forumu i sl gdje je sodoma i gomora
imaju podforumi istorija i politika i tamo pisite koliko zelite al ne znam sto noc vjestica vezete za islam za istrebljenje i sl

pustite ljude nek slave sta hoce
ni meni se ne svidja to furanje na ameriku klince palce to nekakvo maskiranje fazoni al izgovor mi nije da time ugrozavaju moje neko vjerovanje bilo ono islam katolicanstvo ili nauka
salik79

#5627 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by salik79 »

supercali wrote:
salik79 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Pa onda budite principijelni i ne zatirite tudje.
Ja ne skontah da su ono sve Ameri na fotografijama...Pardoniram :mrgreen:

De ba Bata, ovo je pravo massmedijsko, marketinsko, ispiranje mozga...A kod nas je to po principu zabe koja je vidjela da se konji potkivaju.
Zasto, recimo, ne usvoje sta pametno i korisno sa tog "zapada"?! To bih zdusno pozdravio, pa me ni ovo preseravanje ne bi tangiralo.
i vjera je massmedijska samo sto je malo ranije pocela da se vrti po "medijima"

jbt ti i jos par ljudi ovdje na svakoj temi dotakne se teme kako su muslimani ugrozeni kako su ih htjeli istrijebiti i sl
pa jeste li vi normalni
je li zivite u vjeri? zasto ste onda na klix forumu i sl gdje je sodoma i gomora
imaju podforumi istorija i politika i tamo pisite koliko zelite al ne znam sto noc vjestica vezete za islam za istrebljenje i sl

pustite ljude nek slave sta hoce
ni meni se ne svidja to furanje na ameriku klince palce to nekakvo maskiranje fazoni al izgovor mi nije da time ugrozavaju moje neko vjerovanje bilo ono islam katolicanstvo ili nauka
O cemu, ba, ti?! :shock: :?
supercali

#5628 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

Tomahawk11 wrote:Stas' ba u Downtownu, tu izlaze djeca koja su tek zavrsila srednju skolu :D
pa sto ne rekoste ranije :D

jel to ono u strosmajerovoj?
supercali

#5629 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

salik79 wrote:
znas ti dobro nego se pravis malo lud
salik79

#5630 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by salik79 »

supercali wrote:
salik79 wrote:
znas ti dobro nego se pravis malo lud
Umal' ne rekoh ko ti je lud...Ili me citiraj, ili odskakutaj!
supercali

#5631 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

tebi je mjesto na podforumu religija i politika stim pricama a ne ovdje bar na ovoj temi trenutnoj
dale cooper

#5632 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dale cooper »

_BataZiv_0809 wrote:Lazes ovaj napaceni narod. Nemas to pravo :twisted: :lol:
:lol:

Image

Postao je sinonim za ovu tvoju boldanu rečenicu. :mrgreen:
palestinka

#5633 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by palestinka »

Noć vještica je zafrkancija i povezivati je sa Bajramima i ugroženošću bilo kakvom, baš treba biti dobro opterećen. A šta fali maskiranju, eno í Dino Merlin se na koncertu u Beogradu prerušiu u Deena:-D
prog321

#5634 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by prog321 »

Neki ljudi mješaju neobrezan sa neobrazovan :-D
U-zap

#5635 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by U-zap »

Matzan wrote:
Dripac te napravio. I očito nije odgojio. :thumbup:
Ko god da me napravio i odgojio je ucinio dosta bolji posao nego sto je tvoj hranitelj/hranitelji ucinio/li. :thumbup:
radiša

#5636 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by radiša »

u sarajevu je svako vece noc vjestica,treba samo gradom prosetat i vidjet to.
Logovan

#5637 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

supercali wrote:
Tomahawk11 wrote:Stas' ba u Downtownu, tu izlaze djeca koja su tek zavrsila srednju skolu :D
pa sto ne rekoste ranije :D

jel to ono u strosmajerovoj?
Jeste.
Tabhana

#5638 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tabhana »

Savez Bosne i Hercegovine u fudbalu i njihove smiješne kazne. U Prijedoru se uzvikuje đikan ratko mladić, a kazna će biti 2.000KM, ako i toliko. I kažu sada je Savez bolji nego u vrijeme Muniba, Ilije i raje.

Dvostruki aršini, prekida se susret na Koševu radi koreografije Armija BiH, Armija koja je odbranila ovu državu od genocidaša i fašista s ove druge strane, dok naš balija iz Sarajeva nijemo šuti na utakmici Velež - novonastali klub, gdje su njihovi navijači psovali državu BiH, toliko o suverenitetu.
ovo_mi_je_nick

#5639 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ovo_mi_je_nick »

Pisanje skraćenica u komentarima na fb grupama oko fakulteta. Prije se pisalo skraćeno da bi što manje kredita "vuklo" i da bi se brže pisalo/"čatalo" preko telefona, kao mig33, mIRC... Primjer sa jedne grupe:

"Da li je ass jucer na vjez. iz Obl. dala zadacu i da li ste radili neki zad. ?"

Mislim tastatura, mobiteli full slova, puna riječ neće oduzeti više od 5 sekundi.

I ima još jedna famozna: aBd (nekad je i B malo slovo)
Banksy

#5640 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Banksy »

Paljenje smeća.
Nikad neću razumjeti zašto se u sumrak pred kućama pali smeće i tako prigradska i rubna naselja gradova pretvara u smrdljive pojaseve kroz koje ne možeš proći a da se sav ne usmrdiš.
Cherry-Cherry

#5641 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Ne kontam pušače, koji idu ulicom sa cigarom i mašu rukama. Samo gledam, kad će mi je u oko uvaliti
Rockefeller

#5642 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Rockefeller »

Ne kontam zašto se mora furati ljetna odjeća na nula stepeni :mrgreen:
dpjokala26

#5643 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dpjokala26 »

Cherry-Cherry wrote:Ne kontam pušače, koji idu ulicom sa cigarom i mašu rukama. Samo gledam, kad će mi je u oko uvaliti
ne razumijem ni one koji krecu na posao u ranim jutarnjim satima, onako krmeljavi,tek razbudjeni pale cigaretu. :-)
annoy

#5644 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

I ja kao pušač se čudim tim što puše čim ustanu :oops:

Ne kontam svršavanje na Tursku.
ho oponopono

#5645 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ho oponopono »

...cejf je cejf..zarad drugih kome smeta uskracivati isti pih... :pusi2:
supercali

#5646 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

annoy wrote:I ja kao pušač se čudim tim što puše čim ustanu :oops:

Ne kontam svršavanje na Tursku.
Ja kontam
Ta turska
Znaci zenski rod a ti skontaj ostalo :)
beniciodeltoro

#5647 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by beniciodeltoro »

Ne kontam popularnu temu na ovom forumu o Miloradu Dodiku. Čovjek koji od svih današnjih političara ima potencijal da bude novi Radovan Karadžić. Čovjek koji bi da dijeli BiH, koji je dočekao Plavšićku na aerodromu, koji želi škole i trgove nazvati po ratnim zločincima, koji želi financijski pomagati porodicama Karadžića, Mladića, Krajišnika, koji se pomaša anti-dejtonski, koji indirektno priziva novi rat, negira genocid, koči BiH, ne krije da mrzi BiH i da radi sve protiv ove države je mnogima na ovoj temi sladak i simpatičan "Guardian 8-) planira bla bla bla" pa genocidnu tvorevinu nazivaju simpatičnim imenima.
Shvatam da je ta tema 99% ironična i da se više Dodik ismijava nego veliča ali Bošnjo opet neće skontati na vrijeme kada mu se bude radilo o glavi kao i 92. kada je se smijao Karadžiću u Nadrealistima i onda jednog jutra "Nedime dragi šta nam ovo rade"
Nije Dodik ni Zmaj od Šipova niti neki krezavi hausmajstor iz Teslića koji je nizašta ali priča uz časicu rakije kako će srbovati pa da se smijemo njegovim izjavama nego je ovo jedan opasan političar stalno u kontaktu sa Vučićem i Putinom čije bi izjave svaki narod, pogotovo onaj koji je imao "skoro" rat baš zbog te iste priče i istih motiva trebao uzeti za ozbiljno, ali ne, to smo mi :roll:
Njanjavi

#5648 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

beniciodeltoro wrote:Ne kontam popularnu temu na ovom forumu o Miloradu Dodiku. Čovjek koji od svih današnjih političara ima potencijal da bude novi Radovan Karadžić. Čovjek koji bi da dijeli BiH, koji je dočekao Plavšićku na aerodromu, koji želi škole i trgove nazvati po ratnim zločincima, koji želi financijski pomagati porodicama Karadžića, Mladića, Krajišnika, koji se pomaša anti-dejtonski, koji indirektno priziva novi rat, negira genocid, koči BiH, ne krije da mrzi BiH i da radi sve protiv ove države je mnogima na ovoj temi sladak i simpatičan "Guardian 8-) planira bla bla bla" pa genocidnu tvorevinu nazivaju simpatičnim imenima.
Shvatam da je ta tema 99% ironična i da se više Dodik ismijava nego veliča ali Bošnjo opet neće skontati na vrijeme kada mu se bude radilo o glavi kao i 92. kada je se smijao Karadžiću u Nadrealistima i onda jednog jutra "Nedime dragi šta nam ovo rade"
Nije Dodik ni Zmaj od Šipova niti neki krezavi hausmajstor iz Teslića koji je nizašta ali priča uz časicu rakije kako će srbovati pa da se smijemo njegovim izjavama nego je ovo jedan opasan političar stalno u kontaktu sa Vučićem i Putinom čije bi izjave svaki narod, pogotovo onaj koji je imao "skoro" rat baš zbog te iste priče i istih motiva trebao uzeti za ozbiljno, ali ne, to smo mi :roll:
A vidi druze, ja to gledam iz nekog drugog ugla.
Dodik kakav god bio, ima donekle kichmu da izjasni i kaze svoj stav javno, ma kolko se on nama ne svidjao, on ga rekne pa znas na cemu si sa njim.
Sto se ne moze rec za masu domacih kvislinga i udbasa na vlasti u nasem tamnom vilajetu od kraja rata naovamo.
Mene druze u Zenici nije izgladnjivao cetnik, cak sta vise bilo je bujrum za razmjenu dobara na poculici, vec su nas izgladnjivali nasi petokolonasi carsijski i nove vrle elite koje i dan danas caruju.
Bosanac nikad skontat da mu ni srbin ni hrvat, ni cetnik ni ustasa ne mogu uciniti toliko zla i unazadit ga kao domace izdajice na vlasti svojom letargijom, nezainteresovanoscu za dobro svog naroda i shurovanjem sa onima anamo zarad svojih interesa.
Prema tome rekao sam x puta, kamo srece da ova prcija od kvazidrzavice ima vise dodika, obican narod bi znao vise na cemu je i sta mu se radi pod nosom.
ho oponopono

#5649 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ho oponopono »

...da je nama 5 Dodika pa da stanemo na noge jebi ti to...mani me te cuprice...nikad problema nisam imala niti sa Srbima, Hrvatima...gore Bosnje pogani nevidjene, bjezi od svog kud te noge nose, vise ce te unazaditi rod rodjeni a kamoli stranac...provjereno... nije iz muvija...:pusi2:
otherside

#5650 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by otherside »

Nasi izgladnjivali i krali.
Njihovi ubijali, mucili, silovali,...
Ako neko u Zenici ili Sarajevu nije bio izlozen direktom mucenju, protjerivanju, svakodnevnom zlostavljaju, oduzimanju imovine i fizickom maltretiranju, ne znaci da se to nije desilo.
Bosnjo je cudo, glup pa glup.
Najpametnije je otici iz ove usrane zemlje i pokusati spasiti razum onoliko koliko se moze...
Post Reply