evo ponovo sam otvorio jedan, ima 4 koraka
Moderator: anex

Igraj slobodno. Vidi boldirano.nal26exp wrote:Znam da ste se ranije žalili na flagove kod tih zadataka, pa ih nisam nikako ni otvarao. U čemu je tu fora, za šta daju flagove,i bude li neko upozorenje pred flag? Vidim da ih još uvek ima, pa se pitam da li da ih radim.
Hvalaa!eniacc wrote:I ja sam mislio da su komplikovani a ispade bezveze.mrva/mrve wrote:Zna li neko sta treba raditi u ovom: Relevance estimation ?
U početna tri sa mjerama upiši otprilike koliko cm,nemoraš mjeriti.Onda ti ponudi opis nekog članka i ključne riječi pa te pita o čemu je opis,lako se skonta jer su u odgovoru navedene ključne riječi.(odabereš tačan odgovor )-jedan primjer kod mene bio o nekoj drogi i klanu iz Burme.
Zatim ti ponudi osam dokumenata ,ko fol da ih pročitaš (Hoću malo sutra čitati,ima ctrl-f ) i vidiš da li imaju veze sa ključnim riječima i datom problemu. ( navedeni primjer o drogi ,pa tražim pomoću ctrl-f,ima li u tekstu riječ droga,ako nema dam mu kec ako ima onda npr 8,
[Relevance Score]: Upiši od 1do 10 .Ako dokument ima veze sa ključnom rečenicom i riječima u njoj onda broj blizu 10,a ako nema veze onda 1,tako sam ja pisao.
In the [Justification] field :Upiši nešto tipa Rellevant irrelevant,bilo šta ja sam nekad kopirao rečenicu iz dokumenta koja ima ključnu riječ.
Uradio četiri komada za 20 minuta.Na neobuxu su 17 centi a na clixsensu 14 centi.
evo racunam da sam cuvao do sad, dobio bih oko 50KM viseODB wrote:Sad mi žao što ne ostavih svu zaradu u ovih par mjeseci na CF,sad je bilo merak konvertovati u KM
Po jednom uradjenom tasku placen si 0,01centvettel wrote:Pozdrav narode. Imal hajra od rjesavanja tih mikrozadataka? Kolika je zarada po jednom zavrsenom? koliko treba da se uradi zadatak? zaintrigiralo me ovo, pa bih molio nekoga da mi podrobnije objasni stvar i kako to hoda, preko koje stranice se radi,, nacin isplate love itd.?
unaprijed zahvalan
Pročitah negdje: Broj telefona mora biti unijet bez razmaka, i bez dodatnih znakova (+,-)vettel wrote:koji je klinacc paypalu, upisem tacan br. mobitela i kaze ne valja i ne mogu se registrovat
Ja još nisam prebacio ostalo mi je nekih para..konahawaii wrote:evo racunam da sam cuvao do sad, dobio bih oko 50KM viseODB wrote:Sad mi žao što ne ostavih svu zaradu u ovih par mjeseci na CF,sad je bilo merak konvertovati u KM
http://mikrozadaci.blog.hr/vettel wrote:Pozdrav narode. Imal hajra od rjesavanja tih mikrozadataka? Kolika je zarada po jednom zavrsenom? koliko treba da se uradi zadatak? zaintrigiralo me ovo, pa bih molio nekoga da mi podrobnije objasni stvar i kako to hoda, preko koje stranice se radi,, nacin isplate love itd.?
6 neda vise xDrelativno84 wrote:677086
Image Categorization
previse bi i bilo da dozvoli viseMerengues wrote:6 neda vise xDrelativno84 wrote:677086
Image Categorization
Nisam primjetio da ima neki schedule, pojavljuju se stihijskiMerengues wrote:Poceo sam raditi Test Web application napokon
Izlgleda da imaju vrijeme kad se pojavljuju imatel bi shemu cini mi se da svaku noc oko 00:05 ide jedna serija