Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Muhamed Đakmić
#5626 Re: Liverpool FC
Ma najveća glupost koju Liverpool može napraviti jeste da otjera Rodgersa. To bi im zacementiralo status van top 4 za narednih deset godina. Čak i ako im ne osigura Ligu prvaka iduće sezone, a sumnjam da će.
- Gandalf
#5627 Re: Liverpool FC
sjajna vijestPrtiBeeGee wrote:Ode balvan....
West Ham otkupio ugovor Andya Carrolla za 15 miliona funti. Liverpool je u gubitku 20 miliona funti za ovog igrača, doveli su ga za 35 miliona funti!
-
Mustang1
#5628 Re: Liverpool FC
Pjesma za Higuaina od mene
- Gandalf
#5629 Re: Liverpool FC

ode legenda
za tih 15 miliona mogu dovesti istinski sposobnog visokog napadača ( Lukaku, Benteke ), ako budu znali pregovarati, i za manje para - iako nije napadač Nemanja Matić bi sa Gerardom činio dobar tandem na sredini, Eriksen, kapiten Ayaxa De Yong, Draxler iz Šalkea,Bernard iz A. Mineira, svi bi oni pogurali igru LFC-a, a mogli bi se dovesti u okviru love izbavljene balvanovom prodajom, mislim na jednog od njih, ne sve zajedno naravno
- PrtiBeeGee
#5630 Re: Liverpool FC
Jedno je sta mi zelimo vidjeti u Liverpool-u a drugo je sta celni ljudi dovode... Tako da sam misljenja da bi bolje mi sastavili sastav Liverpool-a sa ovog foruma i doveli bolje igrace nego celni ljudi LFC u to sam siguran 1 000 000%...Gandalf wrote:
ode legenda![]()
za tih 15 miliona mogu dovesti istinski sposobnog visokog napadača ( Lukaku, Benteke ), ako budu znali pregovarati, i za manje para - iako nije napadač Nemanja Matić bi sa Gerardom činio dobar tandem na sredini, Eriksen, kapiten Ayaxa De Yong, Draxler iz Šalkea,Bernard iz A. Mineira, svi bi oni pogurali igru LFC-a, a mogli bi se dovesti u okviru love izbavljene balvanovom prodajom, mislim na jednog od njih, ne sve zajedno naravno
- seoBIH
#5631 Re: Liverpool FC
E jbga sada, ti bi doveo Eriksena, Thiaga ali kako kada oni nece u Liverpool ?
- MyTao
#5632 Re: Liverpool FC
nije samo koga oni zele da dovedu... Liverpool vise nemoze privuci igrace kao nekad, vec 4. godinu ne igraju LP... a svaki igrac koji je malo bolji u svijetu, zeli da igra LP.
Najbolje sto mozemo ocekivati je da pogode sa igracima kao sa Sturridgem i Coutinhom...
Sad se spominje onaj grk iz Shalke-a... mislim da bi i tu pogodili, jer se radi o mladom i dobrom igracu.
Najbolje sto mozemo ocekivati je da pogode sa igracima kao sa Sturridgem i Coutinhom...
Sad se spominje onaj grk iz Shalke-a... mislim da bi i tu pogodili, jer se radi o mladom i dobrom igracu.
- Gandalf
#5633 Re: Liverpool FC
Rodgersu nije mrsko riskirati sa mlađim i nepoznatijim igračima - jedina mana je što ih zna preplatiti - nije se libio u prvoj 11-orci dati šansu i Sterlingu, Susu, Shelveyu, Coadyu, Wisdomu, eh sada što se oni nisu baš pokazali, to je do njih, ubo je sa Kutijem samo tako, kada bi sa parama kojim raspolaže pogodio još dva takva, mlađa i ne previše razvikana igrača, LP bi bio vrlo blizu - nemaju baš svi igrači karizmu i pompu Neymara, pa da moraju igrati u šampionu Evrope za 10000000000000000 eura, za 35 miliona funti kojima raspolaže može potrefiti 3 extra igrača, do njega i do skauta je.
S druge strane ove godine glavni favoriti za titulu i LP ulaze sa novim trenerima i vjerovatno dosta igračke premetaljke u timovima koje preuzmu : Man UTD, Man City, Chelsea, svima će trebati vremena da se uigraju, tako da ne vjerujem da će iko briljirati i u prvih 10 utakmica rušiti rekorde i slično - utrka za LP i titulu će biti neizvjesna i sa više učesnika nego ranijih godina.
S druge strane ove godine glavni favoriti za titulu i LP ulaze sa novim trenerima i vjerovatno dosta igračke premetaljke u timovima koje preuzmu : Man UTD, Man City, Chelsea, svima će trebati vremena da se uigraju, tako da ne vjerujem da će iko briljirati i u prvih 10 utakmica rušiti rekorde i slično - utrka za LP i titulu će biti neizvjesna i sa više učesnika nego ranijih godina.
- Edin H.
#5634 Re: Liverpool FC
Da li je moguce da Reina ujutru uz kaficu ne cita Dnevni Avaz?
Phil McNulty, BBC Sport
FOOTBALL
BBC Sport's chief football writer Phil McNulty: "Sincerely hope Liverpool goalkeeper Pepe Reina has not picked up his copy of Bosnian paper Dnevni Avaz this morning. Suggests Reina will be replaced by the "younger and better"
and cheaper - Stoke City goalkeeper Asmir Begovic."
Phil McNulty, BBC Sport
FOOTBALL
BBC Sport's chief football writer Phil McNulty: "Sincerely hope Liverpool goalkeeper Pepe Reina has not picked up his copy of Bosnian paper Dnevni Avaz this morning. Suggests Reina will be replaced by the "younger and better"
-
Haj_Halve
#5636 Re: Liverpool FC
Ovdasnji mediji negiraju prelazak Begovica u Liverpool. Ljudi bliski Liverpoolu kazu da im kupovina Begovica nije u planu a pise se da je Begovic izjavio da nikada nije razgovarao sa novinarom u Bosni o bilo kakvom prelasku u Liverpool.
- MyTao
#5637 Re: Liverpool FC
Pa cim je Avaz u pitanju znao sam da je suplja, nije prvi put da objave nepostojeci "intervju" sa nekim od nasih igraca.Haj_Halve wrote:Ovdasnji mediji negiraju prelazak Begovica u Liverpool. Ljudi bliski Liverpoolu kazu da im kupovina Begovica nije u planu a pise se da je Begovic izjavio da nikada nije razgovarao sa novinarom u Bosni o bilo kakvom prelasku u Liverpool.
Jedno je gotovo sigurno, to da Begovic odlazi iz Stoka-a ovo ljeto... ako Barca krene za Reinom onda mislim da je sigurno da ce i on otici iz Liverpoola... Tako da i dalje postoji velika sansa da Begovic zavrsi u Liverpoolu ili Arsenalu, posto su oni jedini malo veci klub kojem treba golman. Begovic je mlad i perspektivan golman, jedan od najboljih u Engleskoj, tako da mu je slijedeca destinacija neki malo veci klub. Da United nije potrosio onolike pare za De Geu sigurno bi tu i zavrsio...
- AmiĐa_Idriz
- MyTao
#5639 Re: Liverpool FC
haha izvor Sun-u bio Avaz... a sad ovima izvor Sun... ja neznam dali ovi "novinari" bar malo provjere prije nego sto objave nesto...
- skenderija04
#5640 Re: Liverpool FC
Izgleda da ste zavrsili: Iago Aspas iz Celte. Ceka se kraj sezone jer mu je klauzula 10 miliona a ako Celta ispadne (sto je najlogicniji rasplet) pada na 7 miliona eura. Za stil liverpoola je odlican. Mogli bi govoriti o slicnom transferu( cijena/kvalitet) kao Michu prosle godine. Za spanske timove klauzla bi bila 9 miliona zbog poreza. Barca i Madrid ga nece a ostali nemaju pare.
Eto, da imate u vidu.
Eto, da imate u vidu.
- MyTao
#5641 Re: Liverpool FC
Da, o njemu se pise vec nekoliko dana... ne pratim La Ligu toliko puno tako da neznam o kakvom se igracu radi, al od onog sto sam citao izgleda da je slican Suarezu, i po ponasanju i malo po igri... jos nam samo to trebaskenderija04 wrote:Izgleda da ste zavrsili: Iago Aspas iz Celte. Ceka se kraj sezone jer mu je klauzula 10 miliona a ako Celta ispadne (sto je najlogicniji rasplet) pada na 7 miliona eura. Za stil liverpoola je odlican. Mogli bi govoriti o slicnom transferu( cijena/kvalitet) kao Michu prosle godine. Za spanske timove klauzla bi bila 9 miliona zbog poreza. Barca i Madrid ga nece a ostali nemaju pare.
Eto, da imate u vidu.
- skenderija04
#5642 Re: Liverpool FC
Po ponasanju je lokalna zvijezda kome se sve dopusta. Ali ako dodje u Liverpool brzo ce ga dovesti u red. Nije lud kao suarez vec je provincijalac kome se u Celti moze.MyTao wrote:Da, o njemu se pise vec nekoliko dana... ne pratim La Ligu toliko puno tako da neznam o kakvom se igracu radi, al od onog sto sam citao izgleda da je slican Suarezu, i po ponasanju i malo po igri... jos nam samo to trebaskenderija04 wrote:Izgleda da ste zavrsili: Iago Aspas iz Celte. Ceka se kraj sezone jer mu je klauzula 10 miliona a ako Celta ispadne (sto je najlogicniji rasplet) pada na 7 miliona eura. Za stil liverpoola je odlican. Mogli bi govoriti o slicnom transferu( cijena/kvalitet) kao Michu prosle godine. Za spanske timove klauzla bi bila 9 miliona zbog poreza. Barca i Madrid ga nece a ostali nemaju pare.
Eto, da imate u vidu.
- Gandalf
#5643 Re: Liverpool FC
Po njima već je prešao u LFC, mada službene objave ne vidih nigdje - valjalo bi jer je lik haos brz i okretan, o borbenosti neću ni da pričam, protivničke napadače cijedi do maximuma, više puta sam ga gledao, Rodgers bi ovakvog fizikanera uklopio bez problema u u prvih 11, igrač koji bi bio istinsko pojačanje.From Wikipedia, the free encyclopedia
Kyriakos Papadopoulos (Greek: Κυριάκος Παπαδόπουλος, born 23 February 1992) is a Greek footballer who plays as a central defender for Liverpool and the Greek national team.
- seoBIH
#5644 Re: Liverpool FC
Na wikipediji mozes i ti sam editovati i napisati da je clan Zelje.
- BHF_Manijak
#5645 Re: Liverpool FC
Pitao sam nedavno, al' ste me odjebali hladno s odgovorom
Sta je sa Coatesom? Kako napreduje? Lik je doveden kao mega talenat ovo ono, furalo se da se uspostavila saradanja sa Urugvajcima, i to se ponosno saopstavalo, a ispade lik ubleha, dok se ganjaju novi stoperi 
- horion_bosona
#5646 Re: Liverpool FC
kod Rodgersa je dobivao manje sanse (gotovo nikako), nego kod Kennya... mene dosta podsjeca na David Luiza, tehnicki solidan, moze igrati i ka naprijed (jos se sjecam onih polumakazica od prosle sezone), mozda premekan za PL... izgleda da ovaj na njega ozbiljno ne racuna... sve zavisi ko ce doci, da li ce prodati Skrtela... steta je da momak sjedi, nek barem ode na posudbu...
- MyTao
#5647 Re: Liverpool FC
Kod Rodgersa nije dobio previse sansi da se pokaze, izgleda da ga je ovaj odma prekrizio na pocetku, i igrao ga je samo kada je morao... u ono malo utakmica koje je odigrao nije bas pokazao toliko, mislim da se radi o dobrom igracu, al se ne uklapa u still Liverpoolove igre a ni EPL-a.... vjerovatno da ce ga BR pokusati prodati, jer ne racuna na njega...BHF_Manijak wrote:Pitao sam nedavno, al' ste me odjebali hladno s odgovoromSta je sa Coatesom? Kako napreduje? Lik je doveden kao mega talenat ovo ono, furalo se da se uspostavila saradanja sa Urugvajcima, i to se ponosno saopstavalo, a ispade lik ubleha, dok se ganjaju novi stoperi
-
Haj_Halve
#5648 Re: Liverpool FC
Mislim da je velika vjerovatnoca da kod nas predje Kolo Toure.Ne znam da li je to dobro ili nije, jer sve zavisi od njegove plate.Da dobije £90,000 sedmicno kao sto je imao Carragher bi bilo malo previse. Mislim da je Papadopoulous isto vrlo moguci transfer a koliko god mi htjeli da vidimo Asmira u Liverpoolu - sve zavisi od Reine. On dugo zivi u Liverpoolu, voli klub, porodica mu je tu vec pustila korijenje itd. I ako ga Barcelona stvarno hoce, nece to biti jednostavan prelazak.
-
Lucas Leiva
#5649 Re: Liverpool FC
Meni uopste nije jasno, kakav je to sistem uspostavio Brendan Rodzers zvani BR?