nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Bakir1
#5626 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja samo ne znam kako se cita taj inat u mirzetovim postovima a i meni se sputava...
- supercali
#5627 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
To se cita da on svojim inatom povecava rizik u datom momentu umjesto da bude obrnuto
On treba da smanji mogucnost sudara pogibije bilo koga umjesto sto svojim postupkom samo dodatno pogorsava ugrozavajuci od moguca 3 smrtna slucaja na jos 2 dodatna najmanje tj vozac ispred njega i iza
On treba da smanji mogucnost sudara pogibije bilo koga umjesto sto svojim postupkom samo dodatno pogorsava ugrozavajuci od moguca 3 smrtna slucaja na jos 2 dodatna najmanje tj vozac ispred njega i iza
-
mirzet87sa
#5628 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nisu se nikada nasli u toj situaciji, zato i ne znaju pa lupaju. I ja sam bio ovakav, jednom kad fasujes promijenis se. Nek krene na mene da izbjegne sudar, krenut cu i ja na njega, kontakt - kontakt, ispucavanje - ispucavanje, sudar - sudar, jebe mi se.
- supercali
#5629 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nije agresivna voznja nego je moronskaklaki wrote:popustite ba momka, nista pogresno i lose nije govorio niti je ono o cemu prima agresivna i manijacka voznja, a to ako je neko picka za volanom pa mu mirzetov stav smeta i u glavi ima sliku divljaka za volanom to je druga prica
Umjesto da usporavas pa nek ovaj gine tj da je dalje od tebe kao sto on tvrdi da zeli on sebe dovodi u centar dogadjanja tj sudara
- supercali
#5630 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jesi li ti sada svjestan da si vise ugrozio sebe tim ici cu i ja na njega pa ko koga umjesto kocenja?mirzet87sa wrote:Nisu se nikada nasli u toj situaciji, zato i ne znaju pa lupaju. I ja sam bio ovakav, jednom kad fasujes promijenis se. Nek krene na mene da izbjegne sudar, krenut cu i ja na njega, kontakt - kontakt, ispucavanje - ispucavanje, sudar - sudar, jebe mi se.
I da nasao sam se u dvije situacije kao suvozac i srecom nista mi nije bilo jer smo kocili a ne ubrzavali
-
mirzet87sa
#5631 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jesi li ti svjestan da vise ugrozavas sebe bjezajuci nego da dodje do kontakta? Znas li sta dobijes u slucaju da te neko izbaci sa ceste, da bijegom ispadnes ti kriv? Ne dobijes nista, unisteno auto i novcana kazna u najboljem slucaju, u najgorem ces samog sebe ubiti. Znam za vise slucajeva gdje je neko poginuo, ostao nepokretan, izbjegavajuci sudar nego frontalnim zabijanjem koji nastane tokom prestizanja.supercali wrote:Jesi li ti sada svjestan da si vise ugrozio sebe tim ici cu i ja na njega pa ko koga umjesto kocenja?mirzet87sa wrote:Nisu se nikada nasli u toj situaciji, zato i ne znaju pa lupaju. I ja sam bio ovakav, jednom kad fasujes promijenis se. Nek krene na mene da izbjegne sudar, krenut cu i ja na njega, kontakt - kontakt, ispucavanje - ispucavanje, sudar - sudar, jebe mi se.
I da nasao sam se u dvije situacije kao suvozac i srecom nista mi nije bilo jer smo kocili a ne ubrzavali
- supercali
#5632 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pricamo o auto koje se prestize ne koje prestizemirzet87sa wrote:Jesi li ti svjestan da vise ugrozavas sebe bjezajuci nego da dodje do kontakta? Znas li sta dobijes u slucaju da te neko izbaci sa ceste, da bijegom ispadnes ti kriv? Ne dobijes nista, unisteno auto i novcana kazna u najboljem slucaju, u najgorem ces samog sebe ubiti. Znam za vise slucajeva gdje je neko poginuo, ostao nepokretan, izbjegavajuci sudar nego frontalnim zabijanjem koji nastane tokom prestizanja.supercali wrote:Jesi li ti sada svjestan da si vise ugrozio sebe tim ici cu i ja na njega pa ko koga umjesto kocenja?mirzet87sa wrote:Nisu se nikada nasli u toj situaciji, zato i ne znaju pa lupaju. I ja sam bio ovakav, jednom kad fasujes promijenis se. Nek krene na mene da izbjegne sudar, krenut cu i ja na njega, kontakt - kontakt, ispucavanje - ispucavanje, sudar - sudar, jebe mi se.
Ti slucajevi su siguran sam u autima koji su prestizali jer ti kao ovaj pored ne mozes imati frontalni sudar
- Bakir1
#5633 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja znam o cemu govori i na sta misli i stvarno ne vidim tu inata...
Ne favorizujem mirzeta uopste ali ne znam kako Goran koji na forumu ne popusta milimetar popusti konjima idiotima na cesti...
Ne favorizujem mirzeta uopste ali ne znam kako Goran koji na forumu ne popusta milimetar popusti konjima idiotima na cesti...
-
mirzet87sa
#5634 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
https://m.youtube.com/watch?v=dVKRW0DLPrE Ja sam bijelo auto, jesam li ja kriv sto je doslo do ovoga!? Ili ipak vozac bmwa!? Ili ovaj sto nije "prilagodio" brzinu kretanja, bel' neki magistar ala goran koji ode 23,7% preko dozvoljenog jer zna sposobnosti! Smijesni ste.
- supercali
#5635 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Mozda je goran sasvim drugaciji uzivo al nebitnoBakir1 wrote:Ja znam o cemu govori i na sta misli i stvarno ne vidim tu inata...
Kako nije inat?
Po opisanom mirzet ce ubrzati samo da se ti ne uvalis pa makar doslo do sudara 3 auta koje u najboljem slucaju moze biti sudar 2 auta
-
mirzet87sa
#5636 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Netacno!!!!! Oni su bili ti kojih je kockasta glava prestizala, a auto naislo, u strahu da izbjegnu sudar jer je manijak letio na njih skrenu u suprotnu, niz livadu, oplete po kocnici pa se auto iza njih zabije!!supercali wrote: Pricamo o auto koje se prestize ne koje prestize
Ti slucajevi su siguran sam u autima koji su prestizali jer ti kao ovaj pored ne mozes imati frontalni sudar
-
mirzet87sa
#5637 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Lazove, nije tacno da cu ubrzati! Nigdje to napisao nisam, nigdje!
-
mirzet87sa
#5638 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovako ko sto respo prevrne i slaze, tako rade i ostali. Od samog pocetka pisem nikada gasa dao ne bih nekome ko prestize, to je umnobolno. Krenuo si da prestizes, ne mozes, zakoci i vrati se odakle si dosao pa probaj opet. U pola preticanja mi se krenuti uvaljivati, a da me pri tome guras s ceste, neces!
- Bakir1
#5639 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Spin je na foru ja vozim kako vozim po ogranicenju normalno i eto ti ga na punoj u sred krivine hairlija a auto iz suprotnog pravca. Desno ne mogu kociti ne mogu jer iza mene ide arkadas sa 48 tona.
Sta sam ja ako se hairlija zabije u auto iz suprotnog pravca,sleti u livadu lijevo, ode pod tockove arkadasa?
Jel to zaboravljate oko koga koplja lomite?
Sta sam ja ako se hairlija zabije u auto iz suprotnog pravca,sleti u livadu lijevo, ode pod tockove arkadasa?
Jel to zaboravljate oko koga koplja lomite?
- supercali
#5640 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kako mu onda neces dati tj kako ces sprijeciti da se uvali ako ides istom brzinom a on prestize?mirzet87sa wrote:Lazove, nije tacno da cu ubrzati! Nigdje to napisao nisam, nigdje!
- supercali
#5641 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ako je kreten krenuo da prestize a nece da koci znaci tebi ostaje da drzis svoju trenutnu brzinu po cijenu sudara ili ce ti nesto biti ako smanjis brzinu i pustis kretena da ide sto dalje od tebemirzet87sa wrote:Ovako ko sto respo prevrne i slaze, tako rade i ostali. Od samog pocetka pisem nikada gasa dao ne bih nekome ko prestize, to je umnobolno. Krenuo si da prestizes, ne mozes, zakoci i vrati se odakle si dosao pa probaj opet. U pola preticanja mi se krenuti uvaljivati, a da me pri tome guras s ceste, neces!
Ti prevrces i lazes krenuo si sa jednimpresao na grad a sad opet malo otvorena voznja
Kontradiktoran si
-
mirzet87sa
#5642 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jer necu zakocit da se on moze uvaliti u moju duzinu u kojoj se nalazio? Jesi li razmisljao o tome da mozda osoba koja prestize, krene pa vidi da ne moze oplete po kocnici, a isto uradim i ja misleci da ce me prestici!? Sta dobijes, oboje kocimo u svakoj traci po jedno auto, a drugo ide u susret!? To je pokusaj ubistva!! I ja sam napisao, citko i jasno, sta radim u kojoj situaciji. Grad/otvorena, kolona ili cist protok, lazove mali iskompleksirani.supercali wrote:Kako mu onda neces dati tj kako ces sprijeciti da se uvali ako ides istom brzinom a on prestize?mirzet87sa wrote:Lazove, nije tacno da cu ubrzati! Nigdje to napisao nisam, nigdje!
-
tempuser
#5643 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zar ti nije zao tate?mirzet87sa wrote:A za ludje od mene, vazda nosim knjizicu da mu sastavim klempu kroz prozor, zna goran najbolje..
-
alipasijaner
#5644 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jarane ne vozis Indycar ni F1, prikocis i pustis covjek da udje ispred jer gubi dragocjeno vrijeme koceci pokusavajuci da se vrati odakle je krenuo + jos ako ti neko u pokusaju da te slijedeci pretekne legne na zadnju karambolku bolid nece imati gdje da se vrati i tek onda rizikujes da te izgura s ceste.mirzet87sa wrote:Ovako ko sto respo prevrne i slaze, tako rade i ostali. Od samog pocetka pisem nikada gasa dao ne bih nekome ko prestize, to je umnobolno. Krenuo si da prestizes, ne mozes, zakoci i vrati se odakle si dosao pa probaj opet. U pola preticanja mi se krenuti uvaljivati, a da me pri tome guras s ceste, neces!
-
mirzet87sa
#5645 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nemas ti iskustva niti si se nasao u ovakvim situacijama da uopste ista komentarises, a ni razmijes! Odstupi.alipasijaner wrote:Jarane ne vozis Indycar ni F1, prikocis i pustis covjek da udje ispred jer gubi dragocjeno vrijeme koceci pokusavajuci da se vrati odakle je krenuo + jos ako ti neko u pokusaju da te slijedeci pretekne legne na zadnju karambolku bolid nece imati gdje da se vrati i tek onda rizikujes da te izgura s ceste.mirzet87sa wrote:Ovako ko sto respo prevrne i slaze, tako rade i ostali. Od samog pocetka pisem nikada gasa dao ne bih nekome ko prestize, to je umnobolno. Krenuo si da prestizes, ne mozes, zakoci i vrati se odakle si dosao pa probaj opet. U pola preticanja mi se krenuti uvaljivati, a da me pri tome guras s ceste, neces!
- vješalica
#5646 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
neki pokušavaju liječiti traume novom turom trauma
niste norm
niste norm
- Bakir1
#5647 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Preporucujem dionicu jajce-d.vakuf mozda vam se kaze samo...
I to sada u vrijeme bahate dijaspore sto zuri na cevape kod bajre, harija, plavu vodu...
I to sada u vrijeme bahate dijaspore sto zuri na cevape kod bajre, harija, plavu vodu...
-
mirzet87sa
#5648 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja zbog posla, a i nesto privatno vrtim s arapima
pa se cesto nadjem na tim relacijama, jebo te sve i jedan reli kako se dole vozi i sta se sve radi. Meni licno kada nekoga prestizem nema nista mrze kad mi krene kociti, sta ti znas hoce li mi neko izletiti, hocu li se morati vratiti, a kako kad si opleo po kocnici!? Na cistini, preglednom, razumno, ovako dovodis me u veci rizik nego u kojem se nalazim.
- supercali
#5649 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ti si u tom sudaru izgubio izgleda i osjecaj za prostor i logiku i jos sto sta ne samo ta 2 mjesecamirzet87sa wrote:Jer necu zakocit da se on moze uvaliti u moju duzinu u kojoj se nalazio? Jesi li razmisljao o tome da mozda osoba koja prestize, krene pa vidi da ne moze oplete po kocnici, a isto uradim i ja misleci da ce me prestici!? Sta dobijes, oboje kocimo u svakoj traci po jedno auto, a drugo ide u susret!? To je pokusaj ubistva!! I ja sam napisao, citko i jasno, sta radim u kojoj situaciji. Grad/otvorena, kolona ili cist protok, lazove mali iskompleksirani.supercali wrote:Kako mu onda neces dati tj kako ces sprijeciti da se uvali ako ides istom brzinom a on prestize?mirzet87sa wrote:Lazove, nije tacno da cu ubrzati! Nigdje to napisao nisam, nigdje!
Al eto ja kompleksas ti kao nisi
-
tempuser
#5650 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Forum i cesta nisu ista stvar, otac si i vozac, bar bi to trebao znati!Bakir1 wrote:Ja znam o cemu govori i na sta misli i stvarno ne vidim tu inata...
Nece ti niko reci da si dobar vozac ako putnicima klecaju koljena jer si tjerao pravdu po cesti nego ako nisu osjetili voznju!