Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
strong69

#5626 Re: Utakmice.

Post by strong69 »

Ne treba psovati. Treba bojkotovati ovo. Ovo je bruka. Pa neka igraju sami sebi onda.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
MHAB

#5627 Re: Utakmice.

Post by MHAB »

Do danas sam iskreno vjerovao u duplu krunu, a od danas više ne vjerujem da možemo biti među prva tri tima u prvenstvu. Bojim se da ćemo ispasti i iz Kupa. Za mene je danas sezona završena kako god ovo izgledalo do kraja...
nebitan lik

#5628 Re: Utakmice.

Post by nebitan lik »

Nije ni cudo sto ej Husref psovao od prvog do zadnjeg koljena ja bi im sve danas od a do z da sam trener,cak bi poceo da ih samaram stoka nezahvalna,nek se slikaju po FB iz Antalije
Chisum

#5629 Re: Utakmice.

Post by Chisum »

wannabe_ultra wrote:docekali smo da nas spaho ismijava

I nismo ni za sta drugo nego ismijavanje.

Nakon onoliko kurcenja, euforije, nekakvih Tanova, Kardifa, para, ovog, onog, nakon smijanja kokuzima, duplih kruna i gazenja ostatka lige, od samo prije koji mjesec, i medju sobom smo, a pogotovo u prici sa navijacima drugih klubova, o sebi i svojim mogucnostima poceli pricati k'o da smo Madrid... a, u stvarnosti, nas seoski timovi sa zacelja tabele satiru od kurca.

FK Ubleha... to je ono sto su napravili od Sarajeva. Odavno.

Kakvi mi i titule. Znam o kakvim se ublehama radi, pa se nisam ni nadao, ali sam mislio da ce se naci barem 3-2 igraca, fakina, koji ce, ako nista iz huje i prkosa, nositi na ledjima ovu sharenu lazu zvanu "moderno FK Sarajevo".
Last edited by Chisum on 06/04/2014 18:33, edited 2 times in total.
strong69

#5630 Re: Utakmice.

Post by strong69 »

Mi nemamo igrace. Imamo hodajuce mrtvace bez emocija i borbenosti. Kup? Nema sanse.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
nebitan lik

#5631 Re: Utakmice.

Post by nebitan lik »

Chisum wrote:

Nakon onoliko kurcenja, euforije, nekakvih Tanova, Kardifa, para, ovog, onog, nakon smijanja kokuzima, duplih kruna i gazenja ostatka lige, od samo prije koji mjesec, i medju sobom smo, a pogotovo u prici sa navijacima drugih klubova, o sebi i svojim mogucnostima poceli pricati k'o da smo Madrid... a, u stvarnosti, nas seoski timovi sa zacelja tabele satire od kurca.

Kakvi mi i titule. Znam o kakvim se ublehama radi, pa se nisam ni nadao, ali sam mislio da ce se naci barem 3-2 igraca, fakina, koji ce, ako nista iz huje i prkosa, nositi na ledjima ovu sharenu lashu zvanu "moderno FK Sarajevo".
upravo to pisem,enam igraca koji ce poginuti na terenu,koji ce stati pred Bucana i pljunut ga il osamarit i dobit crveni,nemamo mudonje u ekipi sve neke p.... kad vidim Todorovica i slicne mrak mi na oci padne
spinel_

#5632 Re: Utakmice.

Post by spinel_ »

Nije ni cudo sto ej Husref psovao od prvog do zadnjeg koljena ja bi im sve danas od a do z da sam trener,cak bi poceo da ih samaram stoka nezahvalna,nek se slikaju po FB iz Antalije

sreca pa vise nije na klupi, covjeka bi ponovo srce strefilo.. ovoga rvata nema sta strefiti
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#5633 Re: Utakmice.

Post by Privatna poruka »

Otkinuti/ukinuti plate, kazniti igrace i strucni stab!

Sta se desilo timu za cetiri dana? Od onakve igre protiv Zrinjskog do nijednog suta za 90 minuta protiv Rudara, kakve su to oscilacije, sta im je u glavama jbt.
north

#5634 Re: Utakmice.

Post by north »

Strašno...četvrta utakmica zaredom 0-0 :shock: ..prvenstvo je završeno što se nas tiče, matematički nije, ali kakav smo besqrac na terenu onda jeste.... do danas sam gajio neke nade, nakon ovoga više nikakve...prejebeni smo u kurčenju, pišanju, pres konferencijama, pripremama, najavama, hotel Terme sa manekenkama :D ovo-ono, ali smo zato qrac od ovce na terenu....godinama....prejadno...dobro neko napisa, očekivati je uskoro neki članak o novoj stabilizaciji, možda i Tan progovori, ali mi opet ne možemo na zelenu granu pa džaba....lakše bi bilo da je 2-2 završilo, pa da se igralo ovo-ono, pa makar da se vidi nešto, ovako ništa.... ali četiri utakmice zaredom ne dati gola, e to je već rock n roll :lol: ....sviraj sudija i kraj prvensta i kraj sezone samo da je pauza tito te ne jebo :skoljka: .....koliko god uprava povukla dobrih poteza, nervira me svako malo neko njihovo očitovanje, pa jal u kurčenju, ja l u kukanju....umjesto da se šuti i radi...tako bi barem manje bolilo, na kraju...
nebitan lik

#5635 Re: Utakmice.

Post by nebitan lik »

ako ovi smecari nocas prodju bez batina il ako nezavrse na tribinama mi smo onda jedna vleika 0
Kemal Malovčić

#5636 Re: Utakmice.

Post by Kemal Malovčić »

U nekom smislu sam ponosan, četiri tekme zaredom 0-0 nije mala stvar. :thumbup:
JOSEF K

#5637 Re: Utakmice.

Post by JOSEF K »

375 minuta (6 sati i 15 minuta) mi gola nismo dali... Ne može ni to svako.
nebitan lik

#5638 Re: Utakmice.

Post by nebitan lik »

Zabraniti bilo kakve izjave igraca u medijima,sljedece sezone pripreme na Igman il neku planinu u sto gorim uslovima,bez FB,mobitela itd dovesti nekog ko ce biti pravi kapiten a ne ovi pederikosi koji se sami sebe boje
leo karan

#5639 Re: Utakmice.

Post by leo karan »

MHAB wrote:Naše najgore poluvrijeme ovog proljeća, a vjerovatno jedno od najgorih u ovoj sezoni. Sramota...
Sramota, normalno.
Al riba smrdi od gave.

U cemu je problem u klubu pa se ne moze ni sa ovakvim budzetom makar boriti za titulu?
Zna li iko raditi svoj posao?
Samo se rasipate tudjim parama i suplju prosipate.

Platite usluge konsultatnta, jedno 50 milja (posto se rasipate ocigledno) da vam objasni neke stvari
Posto vidim da veze nemate.

Paraziti i ublehasi sve.
Da je kakav klub, igraci se ne bi smjeli ovako ponasat.
Riba smrdi od glave
jeza u ledja

#5640 Re: Utakmice.

Post by jeza u ledja »

Robert Nula Jarni
Objektivni navijac

#5641 Re: Utakmice.

Post by Objektivni navijac »

Chisum wrote:

Nakon onoliko kurcenja, euforije, nekakvih Tanova, Kardifa, para, ovog, onog, nakon smijanja kokuzima, duplih kruna i gazenja ostatka lige, od samo prije koji mjesec, i medju sobom smo, a pogotovo u prici sa navijacima drugih klubova, o sebi i svojim mogucnostima poceli pricati k'o da smo Madrid... a, u stvarnosti, nas seoski timovi sa zacelja tabele satiru od kurca.

Kakvi mi i titule. Znam o kakvim se ublehama radi, pa se nisam ni nadao, ali sam mislio da ce se naci barem 3-2 igraca, fakina, koji ce, ako nista iz huje i prkosa, nositi na ledjima ovu sharenu lazu zvanu "moderno FK Sarajevo".
Ti si STRUMPF,ti si TROL,ti si NEPRIJATELJ evropskoga Sarajeva itd,itd,itd. Sto bi rekli ovi sto prvenstveno navjaju za Selimovice a ne za Sarajevo.
Naravno da su ublehe ali ono covjek se nada ,da ce slucajno koji igrac se ubosti,da ce uciniti cudo. Ali u fudbalu nema cuda,samo rad,rad,strucnost i puno sportske srece.
1. Fudbalski tim se stvara godinama,iz sezone u sezonu. Svake sezone nadogradzujuci kostur ekipe.
2. Jedan trener/menadzer ima mogucnost da nekoliko sezona gradi tim.
3. Domaci igrac ili udomaceni uvijek vrijedi vise za tim nego 20-30 % bolji ili jeftiniji igrac sa strane.
4. Polovnjaci iz Srbije,Hrvatske,rezervisti Vojvodine ,igraci njemacke druge lige nisu klasa igraca sa kojima mozes prekucavati BH ligu.
5. Trener pionira Hajduka nije trenerski nivo za bilo kakvo Sarajevo a kamoli za 'evropsko Sarajevo' ( da je neko 80-ih godina ponudio da trener pionira Hajduka bude trener Sarajeva,prvo bi ga tukli,pa bi ga karali a onda bi pocrkali od sege )
6. Za cetri pune godine,ljudi naprave plan i program za odlazak na Mars a ne ustroje sistem u fudbalskom klubu.
Ko god vam drugacije kaze,taj vas levati i laze,vjerovatno iz koristoljublja.
SmokingMan

#5642 Re: Utakmice.

Post by SmokingMan »

No comment...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5643 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Sve ok, shvatam nervozu i opravdanu ljutnju. i ja sam u tom elementu. :roll: :D

Ali bez psovki. :thumbup:
internazionale

#5644 Re: Utakmice.

Post by internazionale »

apsolutno smo ovo zasluzili

pljuvali smo Husrefa i otjerali ko pasce
ko biva sad imamo para, sta ce nam on

kakvi bijednici
Nuken

#5645 Re: Utakmice.

Post by Nuken »

Pa****************************** što se šetate po terenu.Imate skoro najbolje uslove u državi.Šta zinete to i dobijete.Pa majka mu stara zar niste mogli niti jedan udarac uputiti prema golu Rudara.Ako se ne varam ovo nam je četvrti remi zaredom i to sa rezultatom 0-0.Nisam ni odgledo zadnjih 20tak minuta.Krivo mi i što sam kartu platio da gledam onih 11 debila kako (ne)igraju.Nemam više živaca za pisati,a i pišem preko tableta iz busa :oops:

JARNI ODLAZI!!!
Last edited by -LIBERO- on 06/04/2014 18:58, edited 1 time in total.
Reason: Bez psovki.
Sa_u_srcu

#5646 Re: Utakmice.

Post by Sa_u_srcu »

uletit na trening u ponedeljak...to njima treba...
nebitan lik

#5647 Re: Utakmice.

Post by nebitan lik »

da sam trener natjerao bi ih da gledaju ovu utakmicu poslije svakog treninga,i naglasio ovo vam je najbolji primjer kako se mrzi klub i kako se gine za boje istog,ovo dugo nisam gledao a pratim Sarajevo od kad znam za sebe
van helsing

#5648 Re: Utakmice.

Post by van helsing »

Ako imalo ima dostojanstva i drzi do sebe,trener treba sam podnijeti ostavku.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zavatoni

#5649 Re: Utakmice.

Post by Zavatoni »

Što se mene tiče od danas 'ova skupina igrača' (uključujući i trenera) nemaju moju podršku...naglašavam 'ova skupina igrača' jer su danas pokazali da nisu tim...ni ekipa...a pogotovo je SRAMOTA da se nazivaju prvim timom Fudbalskog kluba Sarajevo...oni očigledno ni pojma nemaju šta je u svakom trenutku posljednjih 68 godina značilo biti prvotimcem FK Sarajeva...

SRAMOTA.
To jedina riječ koja mi pada na pamet u ovom trenutku.

Za ovu današnju SRAMOTU moraju biti kažnjeni...od kluba finansijski...od navijača na odgovarajući način...
leo karan

#5650 Re: Utakmice.

Post by leo karan »

Nuken wrote:Pa jebem li vam 7. koljeno što se šetate po terenu.Imate skoro najbolje uslove u državi.Šta zinete to i dobijete.Pa majka mu stara zar niste mogli niti jedan udarac uputiti prema golu Rudara.Ako se ne varam ovo nam je četvrti remi zaredom i to sa rezultatom 0-0.Nisam ni odgledo zadnjih 20tak minuta.Krivo mi i što sam kartu platio da gledam onih 11 debila kako (ne)igraju.Nemam više živaca za pisati,a i pišem preko tableta iz busa :oops:

JARNI ODLAZI!!!
bi li ti zabušavao na poslu da se bojiš šefa i gazde.
Ne vjerujem. Tako i oni jedino tada nece zabušavati.

Al da su ti gazde neke ćorave pičke, radio bi šta hoćes, jer znaš da ćes primit platu.
Post Reply