Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nema na stanju sad, rasprodano sve . Tek u ponedeljak
evo da potvrdim, sinoc uzeo PS 4, dodju 3 igrice kao sto je i navedeno uz PS plus 3 mjeseca. igricu ko kupi preko bhtelecoma dodje mu do 48h na kucnu adresu. kazu imaju problem sto sve ide na Orasje prvo ti podaci, pa tek onda oni salju kroz sistem po radnjama. kazu tek je pocelo pa dok se uhoda, ali traze da im se to prebaci na radnje odmah, pa ko je u Sarajevu npr. da odma moze otici i uzeti PS ili igricu.
sad da kazem zamjerku za moja tv opremu. daljinski za ZTE STB dva komada crkli. jedan moze jos saltati na strelice gore i dole, moze smanjiti i ugasiti tv kao i upaliti. to je sve. drugi pocinje lagano da ne radi epg, ne radi ubrzavanje snimka... kaze mi drug da ga ocistim hepekom za elektroniku da je njemu pomoglo. kako god nema ni 2 godine daljinski crkli i sad ja moram dati 40KM za nesto sto nije do mene.
Evo ljudi sada sam napolju testirao super slow motion, i slika je najnormalnija. Izgleda da ne radi na ovim obicnim LED sijalicama dobro, na dnevnom svjetlu, iako je oblacno radi extra
escobar__ wrote:Ne znam fakat čemu opsesija Viasat kanalima, na drugoj lokaciji (kablovska) ih imam i nisu ništa aman posebno.
A jok eto trebaju nam kanali u HD rezolzciji koji vrte video prirode sa youtube a ispod mi neko priča ksko će mi neko nadbiće omogućiti bolji život. Baš edukativno. Eto ako nema Viasat može li barem histoty, discovery ili neki drugi u HD. Može li eurosport u HD, al eto nek ide hodža u HD.
Vidim da BH telekom u svoju šemu ubacuje samo kno što ne treba platiti.
Alighieri wrote:Viasat history je najbolji kanal koji postoji...
Ma kakvi samo Hutba u HD .
Pusti kraju ovo što ubacuju moraju ubaciti zbog raka i usput neplaćaju ništa.
Jako sam lojalan BH telekomu ali u maju ugovor izlazi i ozbiljno razmišljam da pređem u konkurentski tabor
jarobot wrote:
Jako sam lojalan BH telekomu ali u maju ugovor izlazi i ozbiljno razmišljam da pređem u konkurentski tabor
Ne radi se tu o taborima. Ides tamo gdje dobijes vise za svoj novac i to treba da ti je sva filozofija. Ovdje je problem sto se u pricu ubacuje nekakav kvazi patriotizam koji nema veze s vezom u slucaju davatelja usluga i onda se naivni pecaju na takve stvari.
Dr_Help wrote:
Polahko će se proširiti i HD paket , pa i nek nemaju neku gledanost ali doći će sve na svoje ako Bog da.
Bog vam neće dati kanale, zasukati rukave, tražiti i platiti.
Da je do božijeg nebi smo ni trebali imati kanale već posvetiti se moralnim stvarima i principima. I ja se slažem da trebam u svakom segmentu se potrudit i ispregovarati kanale. Ali na sve gledam sa optimizmom
jarobot wrote:
Ne radi se tu o taborima. Ides tamo gdje dobijes vise za svoj novac i to treba da ti je sva filozofija. Ovdje je problem sto se u pricu ubacuje nekakav kvazi patriotizam koji nema veze s vezom u slucaju davatelja usluga i onda se naivni pecaju na takve stvari.
A ti se kao slučajno svako malo ubacuješ da hejtaš BHT.
irac300 wrote:Da i ovako javno zahvalim forumašima @DrHelp i @Charuga. Dobih i ja vDSL.
Ja sam poslusao savjet kolege DrHelp, i zvao BHT, medjutim kada su mi dosli kuci, kazu da ne smiju te modeme postavljati, samo za mojatv korisnike smiju.
Longlife wrote:Pitanje za stručnije: kako podesiti INNBOX da se spoji na njega neki voIP adapter (u ovom slučaju fritz!Box)
Imaš li uslugu IP telefonije već sada konfigurisanu na Innboxu
imam.. i radi. Ali bih rado da mogu spojiti fritz na npr eth4, pa da mogu ili jedno ili drugo koristiti. Fritz bi koristio samo za voIP, a sa Innboxa da dobije odgovarajuću konekciju i IP adresu..
irac300 wrote:Da i ovako javno zahvalim forumašima @DrHelp i @Charuga. Dobih i ja vDSL.
Ja sam poslusao savjet kolege DrHelp, i zvao BHT, medjutim kada su mi dosli kuci, kazu da ne smiju te modeme postavljati, samo za mojatv korisnike smiju.