vazda bilo
batina ili po dzepu kad udaris
Mislim da vecina ucesnika rata na sve tri strane, oni istinski cista obraza, ukljucujem i sebe ne trazi i ne zeli nista od ove drzave. Kad sam napustao tadasnju VF nisam htio uzeti 10 milja koje su davali da napustis sluzbu. Skontao sam da vise hljeba nema i otisao da se ne zajebavamo nisam slijep pored ociju. Imam 1260+ dana u ARBiH , bilo bi dobro da se dobije mozda koji mjesec extra za penziju i to je to. Ostale privilegije mi ne trebaju nisam se borio za to , borio sam se da spasim guzicu i eto uspjeh nekako. O poginulim i ranjenima je druga prica , ipak ti ljudi su dali ono najvise da bi se svi mi mogli setkati neko svaki dan , neko savkih par godina po svojim carsijama. Za PTSP ko god je bio u ratu je ima i tacka, e sad to nije razlog da prosipamo silu na ovaj ili onaj nacin. Ovdje necu spominjati kriminalne "ratnike" od njih mi se povraca ali njihovu i nasu djecu zvati isprdcima je malo degutatno. Djeca nisu kriva za los odgoj , uslove u kojima su odrasli ( vecina ih ima PTSP takodje).Black swan wrote: ↑04/04/2022 10:52ljudi su oboljeli od ptsp većina njih je bolesna i treba ih pripaziti...
isprtke njihove treba strožije tretirati
Mozda ramazan pa nece da uznemirava ljude, a mozda su mu oni rekli iduci put necemo ti nista ali ces tu pistaljku morati progutatiBaltazar_khan wrote: ↑04/04/2022 18:59 vidio sam neki dan onog delegata na biciklu sto su ga nalupali. bez piste![]()
Pisaj bedz eto ga tebi vajcu ko uspomenu samo nemoj generalisati a djeci lopova /kvazi heroja i ja jebem staru.Black swan wrote: ↑05/04/2022 07:05 @hatemondays vidim svi ste preponosni...obracao sam se losim potomcima branitelja
Ako nista drugo mozda da vam hakeri iz administracije dodijele neki bedz ispod imena branitelj
Ko god je bio u ratu ima ga, ja nisam bio u vojsci jer sam tek bio krenuo u osnovnudrug_profi wrote: ↑05/04/2022 09:09 Kao sto covjek rece, svi mi imamo PTSP i ja u zadnje vrijeme sve cesce eksplodiram za sitnice.
Stisle me druge brige pa se ovo otima kontroli.
Ali ako koga stociram, upucam, prikoljem... ne trebam imati nikakve olakotne okolnosti samo zato sto sam ucesnik rata, branitelj.
Drugo je ako mi vjestak procijeni smanjenu uracunjivost na osnovu PTSP, kao sto bi i svakom drugom građaninu, ukoliko je ima.
Ali eto makar sam svjestan, pa cemo neman pokusati zadrzati u kavezu.
Za ovo ne treba dvostruko slijepa randomizirana studija.
To ti je ono kad lik ima legalne biznise koji su se stvorili na "cudnovat" nacin, a svaki cas se dovede u vezu sa nekom kriminalnom radnjom.zla_kraljica wrote: ↑05/04/2022 22:33 https://crna-hronika.info/priveden-sara ... ura/351752
Hoce li neko biti ljubazan i objasniti mi sta znaci kontraverzni bizismen?
A to je nesto kao kriminalac sa parama.zdruzdjo wrote: ↑05/04/2022 22:53To ti je ono kad lik ima legalne biznise koji su se stvorili na "cudnovat" nacin, a svaki cas se dovede u vezu sa nekom kriminalnom radnjom.zla_kraljica wrote: ↑05/04/2022 22:33 https://crna-hronika.info/priveden-sara ... ura/351752
Hoce li neko biti ljubazan i objasniti mi sta znaci kontraverzni bizismen?
Fizicki obracun/i, reket, iznuda, neke sitne pucnjave......
A novinare je strah da to nazovu pravim imenom u medijima, da ne bi dobili po pičci od prozvanih.
Koliko se sjecam lik je neki muzicar, i njemu su nesto ono palili auto i pucali na njega.