Idi u qrac krasni, placem ko majka
Milorad Dodik ALL ABOUT
- video
#56101 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Idi u qrac krasni, placem ko majka
- Nacionalniid_BOSANCI
#56102 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
TRIBINA U TREBINJU
Ivanić: Ako mi Srbi kao narod budemo pametni, pustit ćemo da se drugi međusobno "udaraju"
SRNA prije 29m

Počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić izjavio je sinoć u Trebinju da su ključni izazovi kada je riječ o Republici Srpskoj prošli i da "dolazi period kada će biti mnogo problema na relaciji HDZ-SDA, odnosno na relaciji Bošnjaci-Hrvati".
"Ako budemo dovoljno mudri, mi ćemo se malo primiriti i nećemo na sebe preuzimati teret i odgovornost za nefunkcionisanje BiH jer glavni razlog za to su neriješeni odnosi između Bošnjaka i Hrvata", rekao je Ivanić na večerašnjoj tribini PDP-a u Trebinju pod nazivom "Kuda ide Srpska".
On je naveo da će u narednih godinu dana doći do "žestoke bitke i kriznog perioda" jer ništa nije riješeno u Federaciji BiH.
"Ako mi budemo kao narod pametni, pustit ćemo da se drugi međusobno 'udaraju', a ne stalno mi i nadam se da ćemo se okrenuti ekonomiji i razvoju, kao i otvaranju radnih mjesta", istakao je Ivanić.
Foto: SRNA

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović naglasio je da je prioritet PDP-a Republika Srpska i da ona predstavlja dio BiH pred kojim su ogromni izazovi.
Borenović je rekao da je stanje u RS-u takvo da zahtijeva reagovanje.
"Ukupan dug Republike Srpske približio se cifri od šest milijardi KM, što govori da svaki građanin duguje 4.700 KM, a u Federaciji BiH 2.900 KM", naveo je Borenović i dodao da broj penzionera raste u odnosu na broj zaposlenih.
On kaže da će PDP i koalicioni partneri narednih dana pokrenuti inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi RS.
"Da li ćemo uspjeti, ne znam. Prije da nećemo, nego da hoćemo", poručio je Borenović.

On je rekao da "jedan veoma stručan tim od sedam-osam mladih ljudi" radi na pripremi obrazloženja u kojem će biti navedeno šta je to Vlada RS "učinila ekonomiji".
Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak rekao je da je PDP-u stalo da Republika Srpska bude snažna i jaka i da u nju dođe što više važnih međunarodnih aktera.
"Sve ovo što radimo je jedna snažna, precizna i veoma konkretna opoziciona borba u Banjoj Luci, a ovo što radimo u Sarajevu daje rezultate i sada nam treba organizaciona logistička podrška na terenu za politike koje smo dobro uspostavili", naveo je Crnadak.
Na tribini je govorio i potpredsjednik PDP-a Slavko Vučurević koji je kritikovao rad aktuelnog rukovodstva grada Trebinja. Tribini je prethodio sabor Gradskog odbora PDP-a na kojem je izabrano 67 članova.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ivanic- ... /170428063
Ivanić: Ako mi Srbi kao narod budemo pametni, pustit ćemo da se drugi međusobno "udaraju"
SRNA prije 29m

Počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić izjavio je sinoć u Trebinju da su ključni izazovi kada je riječ o Republici Srpskoj prošli i da "dolazi period kada će biti mnogo problema na relaciji HDZ-SDA, odnosno na relaciji Bošnjaci-Hrvati".
"Ako budemo dovoljno mudri, mi ćemo se malo primiriti i nećemo na sebe preuzimati teret i odgovornost za nefunkcionisanje BiH jer glavni razlog za to su neriješeni odnosi između Bošnjaka i Hrvata", rekao je Ivanić na večerašnjoj tribini PDP-a u Trebinju pod nazivom "Kuda ide Srpska".
On je naveo da će u narednih godinu dana doći do "žestoke bitke i kriznog perioda" jer ništa nije riješeno u Federaciji BiH.
"Ako mi budemo kao narod pametni, pustit ćemo da se drugi međusobno 'udaraju', a ne stalno mi i nadam se da ćemo se okrenuti ekonomiji i razvoju, kao i otvaranju radnih mjesta", istakao je Ivanić.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović naglasio je da je prioritet PDP-a Republika Srpska i da ona predstavlja dio BiH pred kojim su ogromni izazovi.
Borenović je rekao da je stanje u RS-u takvo da zahtijeva reagovanje.
"Ukupan dug Republike Srpske približio se cifri od šest milijardi KM, što govori da svaki građanin duguje 4.700 KM, a u Federaciji BiH 2.900 KM", naveo je Borenović i dodao da broj penzionera raste u odnosu na broj zaposlenih.
On kaže da će PDP i koalicioni partneri narednih dana pokrenuti inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi RS.
"Da li ćemo uspjeti, ne znam. Prije da nećemo, nego da hoćemo", poručio je Borenović.

On je rekao da "jedan veoma stručan tim od sedam-osam mladih ljudi" radi na pripremi obrazloženja u kojem će biti navedeno šta je to Vlada RS "učinila ekonomiji".
Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak rekao je da je PDP-u stalo da Republika Srpska bude snažna i jaka i da u nju dođe što više važnih međunarodnih aktera.
"Sve ovo što radimo je jedna snažna, precizna i veoma konkretna opoziciona borba u Banjoj Luci, a ovo što radimo u Sarajevu daje rezultate i sada nam treba organizaciona logistička podrška na terenu za politike koje smo dobro uspostavili", naveo je Crnadak.
Na tribini je govorio i potpredsjednik PDP-a Slavko Vučurević koji je kritikovao rad aktuelnog rukovodstva grada Trebinja. Tribini je prethodio sabor Gradskog odbora PDP-a na kojem je izabrano 67 članova.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ivanic- ... /170428063
- jao_situacije
#56103 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ne treba ništa da čudi sve poštene građane šumske šta sve nećemo doživjeti od ovog špijuna i ubačenog provokatoraprljavi Hare wrote:Čitam maloprije komentare na zmijsko-lažovskom NATO portalu BNTV ispod članka gdje je Guardian sasuo narodu istinu u oči svojom izjavom
kako neće da radi i bira poslove,zbog čega je šumska vlada prisiljena uvoziti radnike iz EU-a.Komentari poturica,soroševaca,izdajnika....
su ogavni i odvratni!!!
![]()
Guardiana nazivaju Rudonjom![]()
![]()
,seoskim đilkošem,primitivcem i kabadahijom,lopovom i kriminalcem
,a komentare o
Zombi Dedi ne treba ni ponavljati koliko su odvratni.Neki izdajnik je napisao da kod Zombi Dede samo grabov kolac pomaže!![]()
![]()
![]()
![]()
Ono što sada treba hitno uraditi je odvojiti zdravi dio naroda od kukolja koji treba protjerati u federalnu Đamahiriju,pa neka tamo
orgijaju sa Bakirom,sve kad bi u šumskoj ostalo 20 000 ljudi ali poštenih patriota i iskrenih šumnjaka.![]()
Pojavio se još jedan žestok izdajnik koji već duže vremena mešetari i rovari protiv Guardiana,veliča američke imperijaliste,puna mu usta
tzv suživota i tzv BiH.Obzirom da je riječ o vjerskom licu postavlja se samo jedno pitanje?Kako ga nije Boga strah?![]()
![]()
Guardian im otvorio aerodrom,snimaju se svjetski filmovi u Trebinju a vladika rovari protiv Guardiana i veliča Kormakovu!?![]()
Amerika je najvažnija zemlja na svijetu![]()
Zahumsko-hercegovački i primorski vladika Grigorije rekao je sinoć, gostujući u emisiji "Presing" televizije N1,da je vrlo važno imati dobre odnose sa američkim diplomatama.Kaže da je odbio da bude postavljen za mitropolita Dabrobosanske mitropolije,što mu je ponudio patrijarh.
Nema ambicije ni da bude patrijarh ,a ono što želi jeste da, pored Hercegovine, bude u službi u Beogradu.
Vijesti Republika Srpska
Četvrtak, 27.04.2017. | 09:02
Vladika Grigorije kaže da ima dobre odnose sa predsjendikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i da je nedavno njegovo (Dodikovo)
odbijanje da se rukuje sa američkom ambasadorkom Morin Kormak doživio sa velikom tugom.
Govoreći o odnosima sa predsjednikom Republike Srpske, vladika Grigorije kaže da su odnosi njega i Dodika dobri i zasnivaju se na uzajamnom poštovanju.
"Nikad mu nisam rekao da radi nešto u politici, niti je on meni ikad išta rekao šta da radim u crkvi", rekao je vladika Grigorije.
Hodža Grigorije!![]()
![]()
![]()
Potvrdio je da je kod njega u Trebinju bila ambasadorka SAD Morin Kormak, koju je Dodik proglasio nepoželjnom u Republici Srpskoj.
"Večerali smo i razgovarali dugi, iskreno i otvoreno o svemu, pa i o Dodiku i Republici Srpskoj.To je jedna ozbiljna i divna žena, odličan diplomata", kazao je vladika Grigorije.![]()
![]()
![]()
Na konstataciju novinara da se nedavno Dodik nije htio rukovati s njom, vladika Grigorije je rekao da je to doživio tužno.
To sam doživio s velikom tugom. Tužni su ti naši odnosi sa svake strane. Ja mislim da je Amerika najvažnija zemlja na svijetu i vrlo je važno imati dobre odnose sa američkim diplomatama. Imaju uticaj i na našu malu zemlju. Ne mislim da su ti njihovi uticaji uvijek najbolji,ali su vrlo dobri i važni", rekao je vladika Grigorije.
Ne treba nikoga začuditi ako ovaj Grigorije pređe na Islam i preseli se u Gornju Maoču!![]()
![]()
GUARDIAN ZAUVIJEK,NAROD DOK MORA!!!
pogledaj samo slike koje je dževad snimio tajno
vladika daje savjete reisu za nove fetve i hutbe dok ugodno pijuckaju šerbe

vladika izdajica na minderu kod reisa, objašnjava šta je do sada uradio da se oljaga guardian i umanji njegov značaj u trebinju i hercegovini
vladika poklanja reisu islamsku deklaraciju u tvrdom uvezu, uz njegov komentar na kraju knjige kako da se postane što veći islamista

na kraju mevluda i sjednice rijaseta u trebinju, koje je organizirao vladika izdajica, reis hvali baklavu šerbe i gurabije koje je pripremio izdajica i obećao je da će mu doći i za bajram

nek se stidi ovaj izdajnik, dok guardian počinje jubilarni 39. investicioni ciklus u trebinjskoj regiji vladika ga ljaga na soroševoj telelviziji
narod će da sudi izdajniku i špijunu
- čaika
#56104 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

JEBO TE BOG I AUTO I GORIVO, PREŽIVIO SAM NAPAD NIMFOMANKE, A SAD DA PADNEM NA BENZINU, BOLJE DA SAM PUSTIO DA ME SILUJE: PANTELIJA POSLIJE PRIMANJA VIJESTI O OTVARANJU ISTRAGE
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#56105 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik pisao Vijeću sigurnosti: RS ne želi otcjepljenje, već poštivanje Dejtona
Micko .BA pa nijesmo se tako dogovorili... CEPAJ BREEEE!!!
Micko .BA pa nijesmo se tako dogovorili... CEPAJ BREEEE!!!
- BHCluster
- Matzan
#56107 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Puko Željko k'o kokica
- p206
#56108 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ta će Italija, ni drveta ne bi imali da nije šumske.
- Toffee karamela
#56109 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Može li mi iko logično objasniti zašto ovaj gigant od premijerke nema svoju zasebnu temu i zašto se njen rijaliti još uvijek ugurava u Miletov?
Kao što rekoh žena je gigant gluposti i zaslužuje da ima svoj topik pored Fadila, Riđobradog & co. da bismo je lakše pratili.
Kao što rekoh žena je gigant gluposti i zaslužuje da ima svoj topik pored Fadila, Riđobradog & co. da bismo je lakše pratili.
- Maraschino
#56110 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bruka i sramota slobodarske ali kada malo bolje razmislim, bolje i ne zasluzuju.
Kada mogu svi da ih handre sto ne bi i Zeljko. Sta mu fali?
Kada mogu svi da ih handre sto ne bi i Zeljko. Sta mu fali?
- Matzan
#56111 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Toffee karamela wrote:Može li mi iko logično objasniti zašto ovaj gigant od premijerke nema svoju zasebnu temu i zašto se njen rijaliti još uvijek ugurava u Miletov?![]()
Željko je jedan obični Guardianov puppet.
Dovoljno glupa i što je još važnije poslušna da uradi sve što ovom padne na pamet.
- mO k3
#56112 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
U manjem cetnitetu je struja jeftinija 113% nego u Hrvatskoj tvrdi gospodin Željko Cvijanovic
Jeli se onaj izgubila na trenutak kada je ovo tvrdila ?????
Jeli se onaj izgubila na trenutak kada je ovo tvrdila ?????
- KB9
#56113 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sta ovaj znam, u nasem glavnom gradu republike picici nikad zivlji, jedva cekam ljeto da ih poljevam paramaBHCluster wrote:
acid gdje su mi novine uz jutarnju kafu?
- mO k3
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#56115 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Matzan wrote:Puko Željko k'o kokica![]()
![]()
Desetine građana Republike Hrvatske sa živim žicama na granici sa tvz BiH (ustvari sa šumskom
priključe na šumsku elektroprivredu,nije niko lud da plaća 113% skuplju električnu energiju.Ljudi iz cijelog svijeta se raspituju kako dobiti
šumsko državljanstvo,svakom je život drag i ljudi bi sve učinili da žive 4 godine duže.

Guardian je kritikovao premijerku Željka što je javno iznosila neke informacije jer do sada je oko 20 000 hiljada firmi i preduzeća iz Italije
podnijelo zahtjev za registraciju u šumskoj,što će se neko zajebavati 3 mjeseca u Italiji da otvori firmu kad to u šumskoj završe za 3 dana.
Poaci su neumoljivi,a premijerka Željko ima pozive da održi predavanje na sastancima G 7,G 20,Formule 1....ljudi ne pitaju šta košta!
- seln
#56116 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pukla vise od Bakira....Matzan wrote:Puko Željko k'o kokica![]()
![]()
- spreca
#56117 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Uh kako bi je onaj mrkalj zhvajznoMatzan wrote:Puko Željko k'o kokica![]()
![]()
-
archi_a
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#56119 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
archi_a wrote:Ebi ti to, u pravu je guardiJan što je zabranio da se danas spuste u Sarajevo. Ovi čekaju.![]()
Šta ba čekaju?

-
archi_a
#56120 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Normala, a najviše vole hodati po onim lokacijama gdje su trotoari ofarbani zelenom bojom. Hahahhaha
P.s. Ebeno je bilo sresti se sa njima oči u oči. Ja na kapiju, on na kapiju. Ne znam ni kako sam se snašao da opalim slikice. Priđe, onjuši me. Sreća nisam srbin. Samo prođe.
P.s. Ebeno je bilo sresti se sa njima oči u oči. Ja na kapiju, on na kapiju. Ne znam ni kako sam se snašao da opalim slikice. Priđe, onjuši me. Sreća nisam srbin. Samo prođe.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
- Acid25
#56122 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nema više novina.KB9 wrote:acid gdje su mi novine uz jutarnju kafu?
Zaboravio porez platiti.
- General War
- jao_situacije
#56124 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
a ovaj glupan iz italije se smije, vidi se da nema pojma o ekonomiji zato on nije premijer nego neki obični ambasador u tzv. bihprljavi Hare wrote:Matzan wrote:Puko Željko k'o kokica![]()
![]()
Desetine građana Republike Hrvatske sa živim žicama na granici sa tvz BiH (ustvari sa šumskom) mole komšije iz šumske da ih
priključe na šumsku elektroprivredu,nije niko lud da plaća 113% skuplju električnu energiju.Ljudi iz cijelog svijeta se raspituju kako dobiti
šumsko državljanstvo,svakom je život drag i ljudi bi sve učinili da žive 4 godine duže.![]()
Guardian je kritikovao premijerku Željka što je javno iznosila neke informacije jer do sada je oko 20 000 hiljada firmi i preduzeća iz Italije
podnijelo zahtjev za registraciju u šumskoj,što će se neko zajebavati 3 mjeseca u Italiji da otvori firmu kad to u šumskoj završe za 3 dana.
Poaci su neumoljivi,a premijerka Željko ima pozive da održi predavanje na sastancima G 7,G 20,Formule 1....ljudi ne pitaju šta košta!
- mayab