Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Al fakat, šta se moglo desiti da ovakva Barsa izađe na Olimpico?
Ono, 4-1, i dođeš nokautiran na revanš?
Koliko god ekipa pod Valverdeom ove sezone često izgledala ko da ide na ler, ovo večeras je bilo malo čudno.
Totalna nezaintersovanost. Amaterski potezi trenera. Umjesto da napadne od početka on igra odbranu od prve i prima gol. Čim je pao drugi gol odma je ušla voda u uši i kapak. Kad sam vidio da uvodi Gomesa za Iniestu znao sam da će izgubiti.
Plati igrača 150 miliona i on ga uvodi pet minuta prije kraja.
Na poluvremenu je trebao radikalne poteze povući, zabit gol i riješiti utakmicu. Nije i slijedi sramotna kazna.
barca nije igrala defenzivno...to su gluposti.
1. nisu imali pravi pristup igri, što je najvažnije za uspjeh.
2. roma je tako agresivno i visoko pressing vršila da barca cijelu utakmicu nije našla rješenje za to.
uz to dolazi da su par igrača uhvatili crn dan....počevši od Piquea, koji protiv Džeke nijedan dvoboj nije dobio.
nisam u životu vidio da jedan igrač neometano i na prsa prima hrpu dugačkih lopta....to je nedopustivo.
Tomahawk11 wrote:Al fakat, šta se moglo desiti da ovakva Barsa izađe na Olimpico?
Koliko god ekipa pod Valverdeom ove sezone često izgledala ko da ide na ler, ovo večeras je bilo malo čudno.
Totalna nezaintersovanost. Amaterski potezi trenera. Umjesto da napadne od početka on igra odbranu od prve i prima gol. Čim je pao drugi gol odma je ušla voda u uši i kapak. Kad sam vidio da uvodi Gomesa za Iniestu znao sam da će izgubiti.
Na poluvremenu je trebao radikalne poteze povući, zabit gol i riješiti utakmicu. Nije i slijedi sramotna kazna.
Ma vidio sam sve to, ali nikako mi ne ide u glavu, neprepoznatljiva Barsa.
Ko da mu je Mourinho krojio taktiku za revanš.
Crvena Tifoza wrote:Pa kakve veze ti imaš što je Barça ispala iz LP? Nek si ti ušao na forum radi Barçe, nebi drugačije palio internet u kući.
Ne komentarišeš ligu zadnjih mjesec, pa da uhvatim priliku kad si već tu.
Kako bolan kakve veze? Blago tebi onda. Meni su majke mi ubili želju da gledam fudbal do SP.
Da su ispali od Juventusa ili neke jače ekipe, ali od bagave Rome jbt i to nakon ovakve sezone u svim takmičenjima
Da sam direktor kluba, Valverde bi letio dvije minute nakon sudijskog zvižduka, a na TL bi bilo pola prve postave. Odbio bi im svima barem tri mjeseca plata i zabranio bi im proslavu titule u španskom prvenstvu.
Ma vidio sam sve to, ali nikako mi ne ide u glavu, neprepoznatljiva Barsa.
Ko da mu je Mourinho krojio taktiku za revanš.
Ne znam, bolje bi ovo Mourinho.
Poštujem Ernesta, ali mislim da ovakve utakmice prave prevagu između trenera koji su sama krema evropskog fudbala od onih koji su stepenicu ili par ispod. Ovo večeras je u rangu Emerya. Znači jako skupa igračka u možda pogrešnim rukama.
Crvena Tifoza wrote:Pa kakve veze ti imaš što je Barça ispala iz LP? Nek si ti ušao na forum radi Barçe, nebi drugačije palio internet u kući.
Ne komentarišeš ligu zadnjih mjesec, pa da uhvatim priliku kad si već tu.
Kako bolan kakve veze? Blago tebi onda. Meni su majke mi ubili želju da gledam fudbal do SP.
Da su ispali od Juventusa ili neke jače ekipe, ali od bagave Rome jbt i to nakon ovakve sezone u svim takmičenjima
Da sam direktor kluba, Valverde bi letio dvije minute nakon sudijskog zvižduka, a na TL bi bilo pola prve postave. Odbio bi im svima barem tri mjeseca plata i zabranio bi im proslavu titule u španskom prvenstvu.
Ne možeš drugačije sa ovim diverzantima.
Ako su već morali ispasti, drago mi je što su od Rome radi Edina.
Ali nisu morali. Trebali su im 10 golova uvaliti. Pa ova Roma je možda peta ekipa u talijanskoj ligi koja je smiješna godinama. Ja jos uvijek ne mogu da vjerujem sta su uradili. Ovo svima uručiti sut kartu i ostaviti samo par igrača. Bila im je zadnja šansa da nesto naprave sa ovom ekipom. Nesto pričaju za Rm, ali oni su svjetlosnu godinu ispred njih.
Edin je odigrao maestralno. Ne sjecam se da je neko ovako Piquea izjebao kao Dzeko. Moze pricat ko sta hoce ali Dzeko je veceras pokazao klasu. Kakva partija protiv Barcelone
Valverde preuzeo odgovornost za poraz sto je bilo ocekivano. Sta ce drugo reci nakon ove blamaze? Sto kaze LSD mozda i najveca blamaza u LP.
Sigurno je da ce izgubit povjerenje navijaca nakon ovog. Ovo se nije smjelo desit protiv ekipe kao sto je Roma. Ovo je toliki blam da ce ostaviti posljedicu na tim a za desetak dana je finale kupa.
Odavno veci kukavicluk nije vidjen i to je jednostavno moralo bit kaznjeno. Bog ih je kaznio za ovo...
P.S. Sad je ocigledno da Iniesta odlazi nakon ove sezone.
Distortion wrote:Edin je odigrao maestralno. Ne sjecam se da je neko ovako Piquea izjebao kao Dzeko. Moze pricat ko sta hoce ali Dzeko je veceras pokazao klasu. Kakva partija protiv Barcelone
Valverde preuzeo odgovornost za poraz sto je bilo ocekivano. Sta ce drugo reci nakon ove blamaze? Sto kaze LSD mozda i najveca blamaza u LP.
Sigurno je da ce izgubit povjerenje navijaca nakon ovog. Ovo se nije smjelo desit protiv ekipe kao sto je Roma. Ovo je toliki blam da ce ostaviti posljedicu na tim a za desetak dana je finale kupa.
Odavno veci kukavicluk nije vidjen i to je jednostavno moralo bit kaznjeno. Bog ih je kaznio za ovo...
Ovo veceras je bila najveca blamaža u novijoj historiji Barcelone, nema vece u zadnjih 15 godina.
Dakle, prospu 4-1 iz prvog meča i onda u 85 minuti krenu napadati trecu godinu zaredom (otkako je Bartomeu uzjahao na vlast) ispadaju u četvrtfinalu, a imaju ekipu skupu skoro milijardu, Messija i Suareza trpaju u džep nekakvi Manolasi, Fazio i slicno, ispadoše ovi amateri naspram njih....pa za takva sramoćenja se smijenjuje sve redom, od čistačice do predsjednika kluba...a trenera prvo bičovati na centralnom trgu, a zatim zapaliti na lomači.
Distortion wrote:Edin je odigrao maestralno. Ne sjecam se da je neko ovako Piquea izjebao kao Dzeko. Moze pricat ko sta hoce ali Dzeko je veceras pokazao klasu. Kakva partija protiv Barcelone
Pošteno od E.V. ako je preuzeo odgovornost. Vidjet ćemo kako će ih navijači dočekati na idućoj tekmu kući.
Crvena Tifoza wrote:
Pošteno od E.V. ako je preuzeo odgovornost. Vidjet ćemo kako će ih navijači dočekati na idućoj tekmu kući.
Misliš da Iniesta odlazi?
Andrés Iniesta: "Posljednji meč u Ligi prvaka? Vjerovatno da. Bio je ovo jedan od bolnijih poraza u mojoj karijeri."
"Svima je teško. Imali smo veliku želju za ovo takmičenje i upropastili smo sve."
"Teško ćemo se oporaviti od ovoga. Poraz od Rome je još bolniji kada pogledate sezonu koju imamo iza sebe."
Zadnja utakmica Inieste u LP...Xavi je otišao kao velikan , sa osvojenom tripletom, kao kapiten podizao pehar LP u Berlinu...a Andres odlazi popišan od Rome Valverdea treba kastrirati, da se takvi bezmudnjaci više ne rađaju.
Sergio Busquets: "Ovo je najveći udarac koji sam doživio kao igrač Barcelone."
"U posljednje dvije godine rezultati u gostima su bili očajni, što se tiče Lige prvaka. Ukoliko u narednim godinama želimo osvojiti ovo takmičenje, morat ćemo popraviti dosta stvari."
"Lagao bih da kažem da možemo naučiti nešto iz ovog. Istu grešku smo napravili i prošle sezone. Razlika je u tome što smo bili poraženi u prvoj utakmici te smo prošli dalje."
Trenera ostaviti u Rimu. Ne dati mu da udje u bus. Mogu komotno i Umtitija, Piqea, Suareza ostaviti pa neka idu gdje hoće, samo ne u Barcelonu. Onog Migera vratiti Dortmundu i fino ih zamoliti da makar pola para vrate.
Ne bi me čudilo da sutra Messi zatraži odlazak iz kluba. Sjebase čovjeku karijeru zadnje 4 godine.
Messi ne moze sam da vuce uvijek. Suarez i nije neki razigravac u 4 4 2 formaciji jer su mu pasovi traljavi, rijetko precizni. Messi nije dobijao dovoljno lopti zbog preskakanja igre i silnog nabijanja Piquea i Umtitija.
Valverde je ovom utakmicom sjebao sve. Sjebao je moral igracima samo tako. Ovo nije smjelo da se desi.
Neki su do juce pisali i dizali trenera vam u nebesa. Sad nevalja
Tip vodi takav fudbal da tek napada koliko mu treba. Pod po bod. Stvorio se za barce i spanske lige. Za tu ligu odlican. Liga prvaka je drugo. Tu se sudaras sa svime i svacim.
Ipak clan foruma neki dan ismijava kako neki nece bod po bod da ganjaju. Ne interesuje ih. Eto ima ko hoce i valvarde je jako dobar u tome. I ne trebate ga razapinjati odmah ipak vam je donio spansku ligu.
I nije ni do uprave. Dovode vam zvijezde od 100+ miliona. Previse se oslanjate na jednog igraca. Sve se vrti oko njeg i kad zakaze. Zakazala je barcelona..
Sta ti je imati luksuz navijati za velike momcadi. Izgubis jednu u sezoni i odmah sve treba kastrirati, prodati, otjerati. Volio bih vas vidjeti kad vas sudija pokrade kuci protiv Torina.
Point. wrote:Sta ti je imati luksuz navijati za velike momcadi. Izgubis jednu u sezoni i odmah sve treba kastrirati, prodati, otjerati. Volio bih vas vidjeti kad vas sudija pokrade kuci protiv Torina.
Bogme, nije ni tebi ovo jednostavno
Ide derbi, ovi iz Rome su se ispraznili na Barsi, al ko zna.
Ko da sam znao, umjesto da odmara i rotira igrace pred utakmice Lige prvaka - ne, on ganja rekord u La Ligi. Na stranu sto ga je Di Francesco satrao takticki i sto je kukavica. He, moj Valverde. Sreca pa je Clasico tek u maju, Bog zna sta bi bilo da Real umjesto Valencije dolazi sad za vikend.
channel10 wrote:Trenera ostaviti u Rimu. Ne dati mu da udje u bus. Mogu komotno i Umtitija, Piqea, Suareza ostaviti pa neka idu gdje hoće, samo ne u Barcelonu. Onog Migera vratiti Dortmundu i fino ih zamoliti da makar pola para vrate.
Ne bi me čudilo da sutra Messi zatraži odlazak iz kluba. Sjebase čovjeku karijeru zadnje 4 godine.
zasto su mu sjebali zadnje 4 godine ?
sta je to on uradio u KO fazi LP zadnje 4 godine ?
i prva utakmica je bila katastrofa, i Leo i cijela Barsa, ovi su sami sebe pobijedili sami sebi davali golove
ali svi sa teme ste bili u nekom svom svijetu, ok primera zasluzeno ali realno i tu je Barsa bila malo bolja od Madrida.. ovi silni bodovi prednosti nikako ne pokazuju pravo stanje te dvije ekipe
channel10 wrote:Trenera ostaviti u Rimu. Ne dati mu da udje u bus. Mogu komotno i Umtitija, Piqea, Suareza ostaviti pa neka idu gdje hoće, samo ne u Barcelonu. Onog Migera vratiti Dortmundu i fino ih zamoliti da makar pola para vrate.
zasto su mu sjebali zadnje 4 godine ?
sta je to on uradio u KO fazi LP zadnje 4 godine ?
i prva utakmica je bila katastrofa, i Leo i cijela Barsa, ovi su sami sebe pobijedili sami sebi davali golove
ali svi sa teme ste bili u nekom svom svijetu, ok primera zasluzeno ali realno i tu je Barsa bila malo bolja od Madrida.. ovi silni bodovi prednosti nikako ne pokazuju pravo stanje te dvije ekipe
Cuj ovoga bodovi ne pokazuju pravo stanje. Jok, pokazuju kikiriki i kokice pravo stanje. Svasta ces procitati.