Demokratska fronta Željko Komšić
- drug_profi
#56026 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dok god se ljiljani protjeruju i zabranjuju, gdje se radi njih ljudi hapse, ja sam za to da ih bude sto vise. To je ono sto ovi preplaceni jebivjetri trebaju rijesiti.
A sto se tice glasanja Boske Cavar, razocaran sam.
-
pedeset
#56027 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Opet sinoć Željko poslao ovu PIJANU BUDALU Zlatana Begića na FTV. Čovjek pijan u emisiji, nekulturan, arogantan... DF će se ugasiti kad se Željko više ne bude kandidovao, jer ovi ostali ako su spali na Begića, ne piše im se dobro. 
- JohnnyS
#56028 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Od 35 ljudi, ona najveći problem. Koja superžena jebote leddrug_profi wrote: ↑01/11/2022 10:49 Dok god se ljiljani protjeruju i zabranjuju, gdje se radi njih ljudi hapse, ja sam za to da ih bude sto vise. To je ono sto ovi preplaceni jebivjetri trebaju rijesiti.
- Styling
#56029 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako su Irma i Boska "zlatne ruke" Gv Mostara trebale bi to dobro iskoristiti i unovcitiJohnnyS wrote: ↑01/11/2022 11:05Od 35 ljudi, ona najveći problem. Koja superžena jebote leddrug_profi wrote: ↑01/11/2022 10:49 Dok god se ljiljani protjeruju i zabranjuju, gdje se radi njih ljudi hapse, ja sam za to da ih bude sto vise. To je ono sto ovi preplaceni jebivjetri trebaju rijesiti.
- Roccohljup
#56030 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ne reci da ne unovčavaju......kako one tako i svi ostali. Patriotizam je kod većine samo navlakuša
- drug_profi
#56031 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije.JohnnyS wrote: ↑01/11/2022 11:05Od 35 ljudi, ona najveći problem. Koja superžena jebote leddrug_profi wrote: ↑01/11/2022 10:49 Dok god se ljiljani protjeruju i zabranjuju, gdje se radi njih ljudi hapse, ja sam za to da ih bude sto vise. To je ono sto ovi preplaceni jebivjetri trebaju rijesiti.
Ali je svejedno trebala glasati u skladu sa onim sto NS zagovara.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#56032 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Brane, mogu samo od kuce da pisem tu me jos nisu banirali ali hoce vjerovatno. Logika je u tome da je Mostar drzava u malom tj. F BiH u malom i da bi se trebali kao i na ceelu F BiH smjenjivati rukovodeci sluzbenici grada Mostara kao i u drzavi i entitetu. Osim toga prije zadnjih izbora Ljubo Beslic je bilo koliko? koliko se sjecam 10 godina pa je red da bude neko od Bosnjaka. Meni je sasvim svejedno tada bilo iskreno da ti kazem hoce li biti Salem ili Irma jer ni jedno ni drugo nemaju moje simpatije i ako cemo posteno najretniji bi bio da je to bio neko iz SDP-a recimo madi decko Arman Zalihic koji je danas vrlo otovreno rekao ko je u stvari Boska Cavar...Login77777 wrote: ↑01/11/2022 07:19@hrasno38 cekam odgovor. Vidim ne brane ti vise da pises po forumu. Posto je jucer bio to izgovor da te banuju.Login77777 wrote: ↑31/10/2022 12:30
Pa koja je logika da optuzujete NS ako vi SDA-DF (isli ste zajedno u Mostaru) imate manje glasova od HNSa? Koja je logika izbora da vas kandidat bude gradonacelnik ako ima manje glasova od Kordica?
E mati moja logicara…![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zalihic ... /221101102
Dakle sve ono sto ovdje pisem o Boski sada je dobilo potvrdu i od SDP ali i od njene partije
https://www.klix.ba/vijesti/bih/nasa-st ... /221101064
https://www.tvsa.ba/miokovic-trazit-cu- ... sku-cavar/
Dakle sad vise to nije neki @hrasno38, DF-ovac koji tvrdi da je Boska cisti prelivoda nego to tvrdi i njen koalicioni partner i njena stranka. Bas me interesuje kako cete sada prati Boskicu
Last edited by hrasno38 on 01/11/2022 19:47, edited 1 time in total.
- hrasno38
#56033 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ima li iko po vama da nije pijanica iz DF-a
Ti kad kazes Begic treba da stanes mirno jer covjek pri svega ima muda koja ti neces imati u 10 zivota. I Nijaz Duraakovic je volio da cuga ali je bio najveci velikan BH politike. Begic je profesor doktor Ustavnog prava koje takve kao ti moze pojesti za dorucak znanjem. Alkohoolicar nije ali covjek popije kao i svaki nevehabija a onda rastavi ove smradove od Tegeltija pa nadalje na atome. E sad ako si SNSD-ovac ili HDZ-ovac razumljivo je da ti tesko pada inferiornost tvojih pulena u odnosu na Zlatana a ako si NiP-ovac onda nema veze jer vas najveci domet je svakako kolut naprijed i kolut nazad. Da vam nije SDP-a u Trojci i tramvajske pruge ne bi prosli ni cenzus u Sarajevu.
- hrasno38
#56034 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
https://www.klix.ba/vijesti/bih/kordic- ... /221101128
A evo i dokaza da je ona HDZ-ova produzena ruka
A evo i dokaza da je ona HDZ-ova produzena ruka
-
pedeset
#56035 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pođoh da ti odgovorim, ali kad vidjeh da porediš pijanog suncokreta Begića sa NIJAZOM DURAKOVIĆEM, shvatih da nisi jak sagovornik. Ostalo je još gore, SDA-ova priča "Ako si SNSD-ovac".hrasno38 wrote: ↑01/11/2022 19:46Ima li iko po vama da nije pijanica iz DF-a![]()
![]()
Ali dobro mogli smo biti i narkomani, pedofili, rasturaci droge.....uh ne mozemo uzimati posao djelovima Trojke!!!!
Ti kad kazes Begic treba da stanes mirno jer covjek pri svega ima muda koja ti neces imati u 10 zivota. I Nijaz Duraakovic je volio da cuga ali je bio najveci velikan BH politike. Begic je profesor doktor Ustavnog prava koje takve kao ti moze pojesti za dorucak znanjem. Alkohoolicar nije ali covjek popije kao i svaki nevehabija a onda rastavi ove smradove od Tegeltija pa nadalje na atome. E sad ako si SNSD-ovac ili HDZ-ovac razumljivo je da ti tesko pada inferiornost tvojih pulena u odnosu na Zlatana a ako si NiP-ovac onda nema veze jer vas najveci domet je svakako kolut naprijed i kolut nazad. Da vam nije SDP-a u Trojci i tramvajske pruge ne bi prosli ni cenzus u Sarajevu.
- 512MB
#56036 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To Begiću udri u kost
- hrasno38
#56037 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jah......klasicni odgovor bez odgovorapedeset wrote: ↑01/11/2022 20:31Pođoh da ti odgovorim, ali kad vidjeh da porediš pijanog suncokreta Begića sa NIJAZOM DURAKOVIĆEM, shvatih da nisi jak sagovornik. Ostalo je još gore, SDA-ova priča "Ako si SNSD-ovac".hrasno38 wrote: ↑01/11/2022 19:46
Ima li iko po vama da nije pijanica iz DF-a![]()
![]()
Ali dobro mogli smo biti i narkomani, pedofili, rasturaci droge.....uh ne mozemo uzimati posao djelovima Trojke!!!!
Ti kad kazes Begic treba da stanes mirno jer covjek pri svega ima muda koja ti neces imati u 10 zivota. I Nijaz Duraakovic je volio da cuga ali je bio najveci velikan BH politike. Begic je profesor doktor Ustavnog prava koje takve kao ti moze pojesti za dorucak znanjem. Alkohoolicar nije ali covjek popije kao i svaki nevehabija a onda rastavi ove smradove od Tegeltija pa nadalje na atome. E sad ako si SNSD-ovac ili HDZ-ovac razumljivo je da ti tesko pada inferiornost tvojih pulena u odnosu na Zlatana a ako si NiP-ovac onda nema veze jer vas najveci domet je svakako kolut naprijed i kolut nazad. Da vam nije SDP-a u Trojci i tramvajske pruge ne bi prosli ni cenzus u Sarajevu.![]()
- Point.
#56038 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nemaš ti kapacitet da skontaš šta ti čovjek piše.pedeset wrote: ↑01/11/2022 20:31Pođoh da ti odgovorim, ali kad vidjeh da porediš pijanog suncokreta Begića sa NIJAZOM DURAKOVIĆEM, shvatih da nisi jak sagovornik. Ostalo je još gore, SDA-ova priča "Ako si SNSD-ovac".hrasno38 wrote: ↑01/11/2022 19:46
Ima li iko po vama da nije pijanica iz DF-a![]()
![]()
Ti kad kazes Begic treba da stanes mirno jer covjek pri svega ima muda koja ti neces imati u 10 zivota. I Nijaz Duraakovic je volio da cuga ali je bio najveci velikan BH politike. Begic je profesor doktor Ustavnog prava koje takve kao ti moze pojesti za dorucak znanjem. Alkohoolicar nije ali covjek popije kao i svaki nevehabija a onda rastavi ove smradove od Tegeltija pa nadalje na atome. E sad ako si SNSD-ovac ili HDZ-ovac razumljivo je da ti tesko pada inferiornost tvojih pulena u odnosu na Zlatana a ako si NiP-ovac onda nema veze jer vas najveci domet je svakako kolut naprijed i kolut nazad. Da vam nije SDP-a u Trojci i tramvajske pruge ne bi prosli ni cenzus u Sarajevu.![]()
-
guruguru95
#56039 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako su vam najjači i najdraži argumenti protiv Komšića da je alkoholičar i SDA privjesak - okej, pročitali smo to sto puta
Nego koliko ja vidim kao potpuni laik, Komšić je jedini političar koji je koliko-toliko reagovao na sve ove sinhronizovane atake na državu, pišući pisma Stoltenbergu i Ustavnom sudu, dok su se ostali "pro BiH" smradovi ušutili jer sklapaju postizborne računice i kontaju kako se prije uvaliti u masne fotelje.
- Point.
#56040 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zato što je Komšiću bitnija država od KS, za razliku od ovih trojka ubleha.guruguru95 wrote: ↑02/11/2022 00:24 Ako su vam najjači i najdraži argumenti protiv Komšića da je alkoholičar i SDA privjesak - okej, pročitali smo to sto putaNego koliko ja vidim kao potpuni laik, Komšić je jedini političar koji je koliko-toliko reagovao na sve ove sinhronizovane atake na državu, pišući pisma Stoltenbergu i Ustavnom sudu, dok su se ostali "pro BiH" smradovi ušutili jer sklapaju postizborne računice i kontaju kako se prije uvaliti u masne fotelje.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#56041 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Point. wrote: ↑02/11/2022 09:50Zato što je Komšiću bitnija država od KS, za razliku od ovih trojka ubleha.guruguru95 wrote: ↑02/11/2022 00:24 Ako su vam najjači i najdraži argumenti protiv Komšića da je alkoholičar i SDA privjesak - okej, pročitali smo to sto putaNego koliko ja vidim kao potpuni laik, Komšić je jedini političar koji je koliko-toliko reagovao na sve ove sinhronizovane atake na državu, pišući pisma Stoltenbergu i Ustavnom sudu, dok su se ostali "pro BiH" smradovi ušutili jer sklapaju postizborne računice i kontaju kako se prije uvaliti u masne fotelje.
- Styling
#56042 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komsicu je najbitniji on licno. Svi ostali su sekundarni.Point. wrote: ↑02/11/2022 09:50Zato što je Komšiću bitnija država od KS, za razliku od ovih trojka ubleha.guruguru95 wrote: ↑02/11/2022 00:24 Ako su vam najjači i najdraži argumenti protiv Komšića da je alkoholičar i SDA privjesak - okej, pročitali smo to sto putaNego koliko ja vidim kao potpuni laik, Komšić je jedini političar koji je koliko-toliko reagovao na sve ove sinhronizovane atake na državu, pišući pisma Stoltenbergu i Ustavnom sudu, dok su se ostali "pro BiH" smradovi ušutili jer sklapaju postizborne računice i kontaju kako se prije uvaliti u masne fotelje.
- tramvajtrojka
- Styling
#56044 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zna li se sta, hoce li Amir Ibrovic i Albin Zuhric prihvatiti mandate ili ce ostati u kabinetu kod Komsica?
- hrasno38
- hrasno38
#56046 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa zato sto su svi ostali druze politicari a Zeljko je odavno postao drzavnik. Gdje nam se izgubi Denis?? Eno cujem hoce Lagumdziju za ambasadoraguruguru95 wrote: ↑02/11/2022 00:24 Ako su vam najjači i najdraži argumenti protiv Komšića da je alkoholičar i SDA privjesak - okej, pročitali smo to sto putaNego koliko ja vidim kao potpuni laik, Komšić je jedini političar koji je koliko-toliko reagovao na sve ove sinhronizovane atake na državu, pišući pisma Stoltenbergu i Ustavnom sudu, dok su se ostali "pro BiH" smradovi ušutili jer sklapaju postizborne računice i kontaju kako se prije uvaliti u masne fotelje.
I tako to sad ocekujem nastavak udara skupine "drustva mrtvih ppjesnika" kod nas znano kao Trojka i kockkastih gonica Robova kojima se ponekad omakne Praljkovaca dok Fahro sa svojim krilima u vidu Almedina Sisica i jos nekih nebitnih novinarcica udara iz sviih oruzja zamislite opet po Zeljku ne kontajuci da je totalno nebitan faktor kao i njegova stranka.
Dakle rezultate imamo idemo sada koalicije. Dino je najavio da je posao vec zvrsen na sva tri nivoa vlasti i da Trojka ulazi u suvereno vladanje. Pa sa srecom politicari!
-
il dottore
#56047 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komsicu je najteze pao gubitak posla supruge u Turistickoj zajednici Kantona Sarajevo, sto je jedan od glavnih razloga sto je izdao gradjanske stranke u Sarajevu i otisao sa SDAguruguru95 wrote: ↑02/11/2022 00:24 Ako su vam najjači i najdraži argumenti protiv Komšića da je alkoholičar i SDA privjesak - okej, pročitali smo to sto putaNego koliko ja vidim kao potpuni laik, Komšić je jedini političar koji je koliko-toliko reagovao na sve ove sinhronizovane atake na državu, pišući pisma Stoltenbergu i Ustavnom sudu, dok su se ostali "pro BiH" smradovi ušutili jer sklapaju postizborne računice i kontaju kako se prije uvaliti u masne fotelje.
- hrasno38
#56048 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jest al kad bi se zajebavali.....najteze mu je palo Dinino kurcenje sa parama i slanje NASIH para rhm. Zukorlicu i njegovoj akademiji! Pa bolan nebio Zeljko svoju suprugu moze zaposliti gdje god hoce...ona je bolan nebio clan Predsjednistva BiH a ne mjesne zajednice. Mogao je i sve ove godine pljackati, graditi viletine, hacijende, kupovati basnoslovno skupe stanove, uvezati se sa kriminalcima itd itd ali nije i to je ono sto vas najvise boli!il dottore wrote: ↑02/11/2022 19:54Komsicu je najteze pao gubitak posla supruge u Turistickoj zajednici Kantona Sarajevo, sto je jedan od glavnih razloga sto je izdao gradjanske stranke u Sarajevu i otisao sa SDAguruguru95 wrote: ↑02/11/2022 00:24 Ako su vam najjači i najdraži argumenti protiv Komšića da je alkoholičar i SDA privjesak - okej, pročitali smo to sto putaNego koliko ja vidim kao potpuni laik, Komšić je jedini političar koji je koliko-toliko reagovao na sve ove sinhronizovane atake na državu, pišući pisma Stoltenbergu i Ustavnom sudu, dok su se ostali "pro BiH" smradovi ušutili jer sklapaju postizborne računice i kontaju kako se prije uvaliti u masne fotelje.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
- hrasno38