pa evo reci ko je za ovo krivpalermo wrote: ↑24/07/2022 22:13Shvatio sam " MI smo krivi"kakotisesvidja wrote: ↑24/07/2022 22:10
nisi ti kriv ali su krivi politicari koji te vode
mozda nisi ti glasao za aliju tihica bakira ali jeste 50 tvojih komsija oko tebe i tako i tebe "zarobili"
kazes da si iz mostara
ko je kriv sto niste imali izbora koliko 10 godina?
ko je kriv sto 25 godina se nije culo da neko istinski radi na zblizavanju "2 mostara"?
sta je uradilo konkretno sda mostara?
je li onaj na proslavi hdz-a rece da su te dvije stranke partneri bratske partneri ili kako je vec rekao nebitno bitna je sustina
i ko je onda kriv? irma baralija koja je kao jedinka uradila vise od svih politicara zajedno u mostaru
krivi smo svi mi koji smo birali lopove u stilu ma nema veze sto je lopov samo da je nas
je li vam covic kriv sto bakir smatra opstinu centar vrijedniju od mostara (ne znam koliko mostar ima opstina pa mozda grijesim)
i kao sto neko napisa sada sda trlja ruke a u javnosti su kao zabrinuti a sve iza ledja radili kao sto su za reviziju tuzbe protiv srbije u vijecnici kao pravili neku svecanost a oni vec sredili sa vucicem i rekli mojne se ljutiti sto cemo te pljuvati moramo to zbog javnosti a poslije cemo mi na cevape ne brini
je li ti covic kriv?