Smartphone diskusije
Moderator: Benq
- strongmen
#5601 Re: Smartphone diskusije
baš se vidi ko su dilajle iliti dileje kako ti je omiljen termin
-
kindlas
#5602 Re: Smartphone diskusije
Pa sta ima u Xiaomi svijetu gospon dileja
Kako sam naivan, mislio da raspravljam sa nekim senilnim dedom kad ono dileja himself. Ooooj tugo
Kako sam naivan, mislio da raspravljam sa nekim senilnim dedom kad ono dileja himself. Ooooj tugo
- diablobih
#5603 Re: Smartphone diskusije
Nisi ti nista postigao dok ti ne pocne u PM psovati 
-
kindlas
#5604 Re: Smartphone diskusije
To jos nisam doziviodiablobih wrote:Nisi ti nista postigao dok ti ne pocne u PM psovati
- skafiskafsnjak
#5605 Re: Smartphone diskusije
Ovaj put mu je okej nick, kakvih je prije imaokindlas wrote:To jos nisam doziviodiablobih wrote:Nisi ti nista postigao dok ti ne pocne u PM psovatimislim da sam bio jako blizu, hvala sto si me spasio
- Qler
#5606 Re: Smartphone diskusije
Hoće li ko kupiti nexus 5x 16GB black?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#5607 Re: Smartphone diskusije
strongmen 30 dana OUTstrongmen wrote:kindlas wrote:strongmen wrote:jadan bio malac, svijet nije.počeo od kada su se.malci nakačili na internet pa misle da su pokupili svu pamet svijeta, a ne vide dalje od nosa
i neki dedo ti je osmislio i pustio isti taj i inetrnet i spotyfai da možete drkat i pravit se pametan a kad treba zapet radit niđe vas, jer vas je babo i mama naučili na gotovo
Steve Jobs je.genije koji je sve osmislio a malci poput tebe su mu bili hamali koje je mogao primat i šutat kako je htio, a vjerujem da je take nadobudne odmah šutao
isto kao i danas Bil Gejc težak 100 tinjak milijardi dolara koji take malce može kupovat i šutat ko igraćke jer zna se ko je GAZDA
iphone je samo jedan od njegovih izuma, u vrijeme nastanka je bio revolucija, kasnije sa zatvorenošću operativnog sistema postaje mora a razvojem androida definitivno zaostao sistem na kojem su isto tako zaostali malci
da nije bilo vinil ploča, kaseta i cdova moj malac, jadan bio, koji i čine pravu muziku ti bi danas slusao šund folk sa interneta kao sto vjerovatno i slušas, šund turbo folk generacije koje vise po kladionicama i čekaju da padne lova s neba bez rada i truda![]()
![]()
Jadan ne bio jesi li svjestan sta laprdas, definitivno si posenilio. Garant jos vozis Golf 2 i govoris eee moj sinko to je auto, kakav novi Mercedes, kad je moj dedo Golf 2 vozio, moje dedo je bio najpametniji, ovi danas sve nesto tehnoloski napredne stvari ubacuju sta oni znaju. Golf 2 i kasete zakon jel tako![]()
Steve Jobs i Bill Gates s 30 godina vec bili milioneri a senilni Bosnjo misli da su tek sad postali milioneri s 50 godina![]()
Kakav si ti drvosjeca cuj Steve Jobs sve osmislio a ovi samo pravili hahahaha kako si jadan, Steve Jobs unajmi najsposobnije ljude da osmisle nesto novo i on kaze moze,
covjek je s 30 godina postao manager i prestao sam praviti ista, nije bio dedo ko ti, nemoj se nadati da ces postati Jobs kasno je za tebe deda, jednom nogom u grobu vec.
Ne odgovori mi sto koristis internet bolan sta ce ti to, to je za internet generacije, ti trebas ic do pijace po CD-ove ako jos ima iko da to prodaje
jadni malac, vidim fata te histerija karakteristična za sjebane nove degeneracije
mi GAZDE, ja, rahmetli Džobs i Gejc take malce kupujemo i šutamo kako nam.kurcu čejf, naročito volimo jebavat nadobudne male krelce, u mozak sjebani da totalno popizde....vidim da si ti blizu tog histericnog momenta
btw Gejc je milijarder a ne milioner
nisi sposoban jadni malac ni cifre razlikovat
ali je vazno da drkas po fejsu, internetu i kladionicama...imal kaka dojavada legnu pare da malo živneš kupis koju gigu mobilnog interneta da možes malo vise muzike skinut sa clauda
-
DaShip
#5608 Re: Smartphone diskusije
Da li je iko čuo za Asus Zenfone 5/5Z?Navodno su maksimalno kopirali novi iphone.
-
djama
#5609 Re: Smartphone diskusije
Bas jucer gledao recenziju. Mob je maximalno na mjestu sto se tice perfomansi , kamera je cak sta vise dobra za ono sto se ocekivalo.
Jos uvijek nije u prodaji i kazu da bi se moglo ocekivati dosta varijanti 5 , 5T , 5Z ...
A sto se tice kopiranja to je trend sad. One plus 6 ce ti imati isto onaj notch.
pogledaj unbox therapy review na yt
Jos uvijek nije u prodaji i kazu da bi se moglo ocekivati dosta varijanti 5 , 5T , 5Z ...
A sto se tice kopiranja to je trend sad. One plus 6 ce ti imati isto onaj notch.
pogledaj unbox therapy review na yt
- diablobih
#5610 Re: Smartphone diskusije
OP6 nema nigdje ni blizu leak da ce biti sa notchom, imaju samo sto ljudi misle kako ce izgledati.
Sto se tice asusa, tu su uradili fin posao, jedino eto taj notch sto je debilan, ali sto se tice svega ostalog, 5z sa 845 snapdragonom za 500 dolara je vrh.
Sto se tice asusa, tu su uradili fin posao, jedino eto taj notch sto je debilan, ali sto se tice svega ostalog, 5z sa 845 snapdragonom za 500 dolara je vrh.
- strong69
#5611 Re: Smartphone diskusije
Jebo ih "notch". Samo neka je iPhone like...
-
djama
#5613 Re: Smartphone diskusije
hmmm mislio sam da je to ovo jer one plus nema najavljenih mobitela osim one plus 6diablobih wrote:OP6 nema nigdje ni blizu leak da ce biti sa notchom, imaju samo sto ljudi misle kako ce izgledati.
https://www.techradar.com/news/oneplus- ... een-design
- diablobih
#5614 Re: Smartphone diskusije
Cim ti na njemu pise 6 GB RAMa, vidis koliko je los "leak"djama wrote:hmmm mislio sam da je to ovo jer one plus nema najavljenih mobitela osim one plus 6diablobih wrote:OP6 nema nigdje ni blizu leak da ce biti sa notchom, imaju samo sto ljudi misle kako ce izgledati.
https://www.techradar.com/news/oneplus- ... een-design
- Quaresma
#5615 Re: Smartphone diskusije
kako nema, prati Oppo pa ces vidjetidiablobih wrote:OP6 nema nigdje ni blizu leak da ce biti sa notchom, imaju samo sto ljudi misle kako ce izgledati.

- diablobih
#5616 Re: Smartphone diskusije
Znaci ako oppo leakuje svoj model, znaci po tebi i OnePlus ce isto izgledati?
-
Sarlo Akrobata
#5617 Re: Smartphone diskusije
da nisi pomjeso oppo i OnePlus?
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#5618 Re: Smartphone diskusije
Zamijenio cojek. 
- avaks
#5619 Re: Smartphone diskusije
Ne mora da znači, ipak su vlasnici OnePlusa pa je možda tom logikom išao 
- Quaresma
#5620 Re: Smartphone diskusije
reko bi covjek da vi pratite mobilnu industriju, kako je vec receno oppo je vlasnik op-a, a i zadnja dva modela iz oppa su ista kao op5 i 5t
logicno je da ce i sada isto biti, oneplus je vec izbacio u beti one gesture koje kopiraju iphone x
logicno je da ce i sada isto biti, oneplus je vec izbacio u beti one gesture koje kopiraju iphone x
- diablobih
#5621 Re: Smartphone diskusije
Pa i nije isti vlasnik, to sto su dvojica vlasnika koji su radili za oppo prije OnePlus projekta, ne mora znaciti da ce uvijek biti isti izgled mobitela 
Vidjet cemo nekad krajem proljeca ili pocetkom ljeta kada budu malo vise leakovali, dotad se tesko moze znati.
Vidjet cemo nekad krajem proljeca ili pocetkom ljeta kada budu malo vise leakovali, dotad se tesko moze znati.
- Quaresma
#5622 Re: Smartphone diskusije
diablo naivan ko francuska sobarica
eto op je sposoban da opstane sa onakvim hardwareom i niskom cijenom, i jos valja placati marketing youtuberima iz svoje kase
a jedva prebace 3-4 miliona prodatih telefona, i jos nakon prvog oneplusa mogli se ugasiti
eto op je sposoban da opstane sa onakvim hardwareom i niskom cijenom, i jos valja placati marketing youtuberima iz svoje kase
a jedva prebace 3-4 miliona prodatih telefona, i jos nakon prvog oneplusa mogli se ugasiti
- diablobih
#5623 Re: Smartphone diskusije
Ne gledas ti onda prodaje dobro. Imaju oni pomoc naravno, ali i da gledas, marketing se i ne placa, tek sad poceli malo, jer im ide vrhunski, a i to samo sa emily rajtakowski. Ne znam sta imas placati youtuberima kada im je svaki dosad mobitel bio klasa osim OP2 kojeg su ti svi popljuvali naravno.Quaresma wrote:diablo naivan ko francuska sobarica
Normalno da ce opstati kada ne placaju vise miliona za reklame, i ne placas k'o samsungu i iphoneu troduplo (sad vjerovatno i vise) vecu cijenu nego sto treba da se proizvede mobitel. OP1 je bio vrhunski mobitel koji i sad savrseno radi npr. i koji je rasprodan u rekordnom vremenu.
- Quaresma
#5624 Re: Smartphone diskusije
naravno, ljudi jedva cekaju da reklamiraju neki proizvod za djabe
- diablobih
#5625 Re: Smartphone diskusije
Po tebi review ekvivalent marketingu? Vrh.