Zato sto on nije jedini. Vidis li koliko ih podrzava tu izjavu?Comrad wrote:Stani malo, jesi li ti pricao sa svih 400k ljudi u Sarajevu, ono svima si priso i svi te odjebali. Nemoj tako da pricas.Melami wrote:Ja nisam taj koji je prvi poceo o ovome. Ne mogu sad da se vracam nazad da ti kopiram sta je napisano a i sam znas.cappy_tempo wrote:Comrad ne gledam ja ko je odakle nego ponasanje njegovo i slicno ali je melami ujeo za mnoge stvari,presao je granicu sa cetnicima.
ma nemam zivaca vise da se raspravljam. jadni vi ubise vas sarajlijice,sve pare u sarajevo idu,a vi za hljeba nemate. zivite i dalje u mrznji prema sarajevu i ubjedjenju da se sarajlijice moraju poniziti,prebiti,ubiti i slicno. hajd ipak se mi sa cetnicima lizemo,ipak su nas ostali branili i slicno...
da ne zaboravim , ovdje su svi dobrodosli i tako je vec 500 godina ali dobrodosli su oni samo sa dobrom namjerom
ja sam naucen da ne dam na sebe, tako da takve stvari ne mogu i nece presutiti. Laz kod mene nema mjesta. A kad me bocnes, ne biram sredstva. Prvi necu pocet, garantujem. Ja zna da su me u USa ljudi svi prihvatili mnogo bolje za godinu dana, prijatniji su bili mnogo, nego u SA za 15 godina.
Generalizujes bezveze. Losih ljudi, nekulturnih mozes sresti i u Istocnoj Bosni, isto kao i u Sarajevu.
I jbt kako se mozes zapalit za izjavu nekog neandertalca koji kaze da treba istjerati sve iz Sarajeva koji nemaju u LK Sarajevo. Eto samo te pitam, kako mozes na to ocito izazivanje i trollovanje pasti...
Nisam ja pricao sa svim ljudima u SA. Genralno moje misljenje je, da smo mi bosanci takvi, gdje god da odes tebe ce gledati drugacije. To smo mi kao narod. Ja sad da odem u Srebrenicu bio bi Sarajlija ili Amerikanac, da odem u SA bio bi Amerikanac ili srebrencanin, al u americi sm uvijek gradjanin amerike i tako me i gledaju, nema veze odakle sam.