Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- agent_zero
#5601 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Šta će ti grid 2, skini shift 2 ili grid 1, obje su bolje od ove.
-
Mustang1
#5602 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jel ovaj Call of Juarez ovakav isto strip ili sam ja na onom pocetnom logu kad je trebalo pomjeriti pomjerio previse pa previse mi svjetle boje i ostre 
- Quaresma
#5603 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
dobar mi je call of juarez pravo, nikad prije ga nisam igrao, ali mi dosadjuje polako
zadnji sp da sam presao do kraja je bio Bad Company 2
i to jedno 20 puta
zadnji sp da sam presao do kraja je bio Bad Company 2
-
Bosnian Dragon1
#5604 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
bad company 2 je jedan od najboljih sp svih vremenaQuaresma wrote:dobar mi je call of juarez pravo, nikad prije ga nisam igrao, ali mi dosadjuje polako
zadnji sp da sam presao do kraja je bio Bad Company 2i to jedno 20 puta
- agent_zero
#5605 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bosnian Dragon1 wrote:bad company 2 je jedan od najboljih sp svih vremena
Last edited by agent_zero on 02/06/2013 23:05, edited 1 time in total.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5606 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
teško pored Half Life-a onakvog, u ono vrijeme... teško pored onakvog CoD-a i ekspanzije koja je (meni) stepenicu iznad osnovne igre.Bosnian Dragon1 wrote:bad company 2 je jedan od najboljih sp svih vremenaQuaresma wrote:dobar mi je call of juarez pravo, nikad prije ga nisam igrao, ali mi dosadjuje polako
igra je dobra, ali teško da je pomjerila granice...
- Creasy
#5607 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
"World of Tanks" je nesto vise od obicne igre.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5608 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Creasy wrote:"World of Tanks" je nesto vise od obicne igre.
- KPNCTNJAH
#5609 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni je bolja War Thunder.
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#5610 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
slazem se.Half life,cod,pa i cod2 sp,mohaa...bfbc2 jest dobra,ali nije ni do koljena ovim naslovima.Chmoljo wrote:teško pored Half Life-a onakvog, u ono vrijeme... teško pored onakvog CoD-a i ekspanzije koja je (meni) stepenicu iznad osnovne igre.Bosnian Dragon1 wrote:bad company 2 je jedan od najboljih sp svih vremenaQuaresma wrote:dobar mi je call of juarez pravo, nikad prije ga nisam igrao, ali mi dosadjuje polako
igra je dobra, ali teško da je pomjerila granice...
- mali Ninja
#5611 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
trebam pomoc ili savjet, ako je neko nekad igrao igru American street racing HOT ROD, ja sam se juce sjetio ponovo te igre i instalirao medjutim kursor misha toliko kasni da me glava zaboli, moze li se to popraviti?
i jos nesto, kako iskljuciti burnout na pocetku :\
i jos nesto, kako iskljuciti burnout na pocetku :\
- Quaresma
#5612 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ima li ko invite za Rising Storm? pliz pliz pliz ako ima koja dobra dusa da posalje, igra mi se ww2, al neki frišak naslov 
- Layne
- Partijaner
#5614 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Perverzija nane mi. 
-
Bosnian Dragon1
#5615 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kakva je igra Arma 2, vrijedi li je uzimat, o cem use ustvari radi u toj igri, jednom sam je instalirao igrao nekih pola sata i izbrisao odmah jer nisam nsita skontao samo pola sata trcao po nakim livadama nigdje nikog nista se ne desava. I sta je ovo DayZ vidim svi nesto fale dayZ
Last edited by Bosnian Dragon1 on 05/06/2013 01:36, edited 1 time in total.
- Tvrtko II Kotromanić
#5616 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jel jos nekom osim meni, Arma 2 singleplayer bugovit u pm
- Praetorious
#5617 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Upravo probao "Remember me". Atmosfera je OK, grafiku nisam prostudirao jer sam igrao 5 minuta, upravljivost je ... 'nako, standardna. Koliko sam vidio ima peglanja oko nadogradnje sposobnosti, taj dio je čisto sra**e. I ... sad valja skontati pokrete u borbi, šta-kako-kada da umlatim a da ne budem umlaćenA. Ovo "A" u ženskom rodu znači da ste u liku ljepuškaste curice ... veselite se muški
Da li će mi se svidjeti u ženskoj koži ili u meni nepovratno čući Terminator ili bar Gordon Freeman - ostaje da se vidi.
I da, prijateljsko upozorenje: bez obzira koji release pazarite sve će biti napisano na Ruskom jeziku, iako će govor biti uredno na Engleskom. Treba Vam jedan dll file, koji imate na PB pod nazivom "REMEMBER ME CRACK ONLY-FLT", a koji ćete ubaciti u instalacioni folder (overwrite) i koji će igru u potpunosti prebaciti na Engleski. Bez njega Vam je bolje da učite Ruski ...
Eto, sretno Vam bilo ... curice

I da, prijateljsko upozorenje: bez obzira koji release pazarite sve će biti napisano na Ruskom jeziku, iako će govor biti uredno na Engleskom. Treba Vam jedan dll file, koji imate na PB pod nazivom "REMEMBER ME CRACK ONLY-FLT", a koji ćete ubaciti u instalacioni folder (overwrite) i koji će igru u potpunosti prebaciti na Engleski. Bez njega Vam je bolje da učite Ruski ...
Eto, sretno Vam bilo ... curice

- thekupus
#5618 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
E raja, ja sam totalni laik za ovo, kako da od ovoga dodjem do igranja igre? Sta trebam kopirati gdje?

-
mali_balon
#5619 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
thekupus wrote:E raja, ja sam totalni laik za ovo, kako da od ovoga dodjem do igranja igre? Sta trebam kopirati gdje?
Cetvrti file po redu mislim da pise autorun -------- aplication kliki na njega, koliko sam mogao procitati. Klikni i krenut ce instalacija, kad instasliras onda se javi da idemo dalje
- thekupus
#5620 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
instalirao, apdejtovao uplay, sad bih kao trebao da krekujem uplay, ali u ovom torrent folderu nema ni aplikacije za krekovanje igre ni ove za krekovanje uplay-a :Omali_balon wrote:
Cetvrti file po redu mislim da pise autorun -------- aplication kliki na njega, koliko sam mogao procitati. Klikni i krenut ce instalacija, kad instasliras onda se javi da idemo dalje
- seoBIH
#5621 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pokrenes setup ?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5622 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
hoćeš upute za krek na temi kojoj u naslovu stoji da će piraterija rezultirati banom?thekupus wrote:instalirao, apdejtovao uplay, sad bih kao trebao da krekujem uplay, ali u ovom torrent folderu nema ni aplikacije za krekovanje igre ni ove za krekovanje uplay-a :Omali_balon wrote:
- thekupus
#5623 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Chmoljo wrote:hoćeš upute za krek na temi kojoj u naslovu stoji da će piraterija rezultirati banom?thekupus wrote:instalirao, apdejtovao uplay, sad bih kao trebao da krekujem uplay, ali u ovom torrent folderu nema ni aplikacije za krekovanje igre ni ove za krekovanje uplay-a :Omali_balon wrote:
Samoubilacka misija
- thekupus
#5624 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Taman da mi neko u inbox odgovori, ako nije problem 
-
Bosnian Dragon1
#5625 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kakva je igra Arma 2, vrijedi li je uzimat, o cemu se ustvari radi u toj igri, jednom sam je instalirao igrao nekih pola sata i izbrisao odmah jer nisam nsita skontao samo pola sata trcao po nakim livadama nigdje nikog nista se ne desava. I sta je ovo DayZ vidim svi nesto fale dayZ. Vidim neki zombiji imaju u dayZ kakva je to glupost sa zombijima