Kod pojedinih simpatizera.
Kad vas sudije hebu onda se ko palestinci ugrozeni
A kad vam pustaju onda se prsite ko dodik i provocirate
Zar nije tako
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ja se samo nadoveza na tvoj komentar. A potrefio si pravoCrvena Tifoza wrote:Jok ba to.. Palestinci i njihov Che Guevara tj. Ronaldo.
Juce je bilo, ma sudija I nije morao svirati penale ali draga su tri boda. Veceras je to izdaja!
B6Redhell wrote:Pa dobro slicna vam je politika kao kod tih navedenih
Zar nije tako
Tako je elesdeovacLSD wrote:B6Redhell wrote:Pa dobro slicna vam je politika kao kod tih navedenih
Zar nije tako
![]()
a jest jbg, u pravu je Redhell za ovo
![]()
Samo to sve prenesi i na navijace Reala, Juveta, Bayerna, Uniteda i ostalu bagru koja sa sudijama krade sirotinju decenijama![]()
![]()
Veceras je Alaves nayebo, slijedeci hefte neki Mainz ili Sasulo i pišaj ga
B6Redhell wrote:Ja se samo nadoveza na tvoj komentar. A potrefio si pravoCrvena Tifoza wrote:Jok ba to.. Palestinci i njihov Che Guevara tj. Ronaldo.
Juce je bilo, ma sudija I nije morao svirati penale ali draga su tri boda. Veceras je to izdaja!
Sve u svemu nekad se dobije nekad izgubi.
Katalonci i nemaju neku specijalnu igru sa ovim trenerom ali su konstantni i bore se za svaki poen
Za to im skidam kapu. Mada i sreca ih sluzi ove sezone
Oooooo živ sibersK wrote:Kad vam protiv Alavesa treba podrška ljudi u žutom, onda ne znam...
Pa dobro, ovo bi trebalo valjda potvrditi da je Ronaldo više napravio za kraći vremenski period?Logovan wrote:![]()
Pa ja, u ovom segmentu.Muhamed Đakmić wrote: Pa dobro, ovo bi trebalo valjda potvrditi da je Ronaldo više napravio za kraći vremenski period?
Sve tačno.MyTao wrote:Ronaldo je na pocetku svoje karijere bio daleko bolji od Messija, ne sjecam se bas da je Messi i izvodio slobodnjake na pocetku.
Onda je Messi postao odlican u istim, a Ronaldo jedan od najlosijih izvodjaca... negdje sam citao da u zadnje dvije-tri sezone ima conversion rate od samo 2%
Ma stima se jacim ekipama.Tomahawk11 wrote:Ovo je samo pokazatelj da su sudije u Španiji loše, al hajde ti to dokaži, kad na Realovoj utakmici naprave grešku (a bilo ih je i za i protiv), onda se štima, kad je na Barsinoj, ako je protiv, onda se štima, krade, ako je za, ma to sudija pogriješio....valjda treba nekad podvući crtu, pa reći....dobro, dosad se svašta pričalo, da vidimo šta se to dešava, jesmo li u pravu...
Eto da uzmemo i to pod relevantno....Barsa upada u jače timove, neće valjda u slabijeMyTao wrote:Ma stima se jacim ekipama.Tomahawk11 wrote:Ovo je samo pokazatelj da su sudije u Španiji loše, al hajde ti to dokaži, kad na Realovoj utakmici naprave grešku (a bilo ih je i za i protiv), onda se štima, kad je na Barsinoj, ako je protiv, onda se štima, krade, ako je za, ma to sudija pogriješio....valjda treba nekad podvući crtu, pa reći....dobro, dosad se svašta pričalo, da vidimo šta se to dešava, jesmo li u pravu...
Liverpoolu se stimalo protiv West Bromvica, a jos VAR imali na tekmi.
Naravno... stima im se... ponajviseTomahawk11 wrote:Eto da uzmemo i to pod relevantno....Barsa upada u jače timove, neće valjda u slabijeMyTao wrote:Ma stima se jacim ekipama.Tomahawk11 wrote:Ovo je samo pokazatelj da su sudije u Španiji loše, al hajde ti to dokaži, kad na Realovoj utakmici naprave grešku (a bilo ih je i za i protiv), onda se štima, kad je na Barsinoj, ako je protiv, onda se štima, krade, ako je za, ma to sudija pogriješio....valjda treba nekad podvući crtu, pa reći....dobro, dosad se svašta pričalo, da vidimo šta se to dešava, jesmo li u pravu...
Liverpoolu se stimalo protiv West Bromvica, a jos VAR imali na tekmi.
Možda na ovih 13, Messi ima još jedan, nisam siguran, uglavnom, nije sve tako bajno ni za Argentinca, fula i on puno, samo se njemu manje broji, tj. bliže ide golu, pa se ne priča puno o tome. Uglavnom, obojica puno izvode i puno fulaju.Most free-kicks scored in Europe’s top 5 leagues since 2012/13: Messi (13) Pjanić (12) Pirlo Ronaldo Çalhanoğlu (all 11). By conversion rate: Pjanić (13.19%) Pirlo (12.79%) Çalhanoğlu (9.91%) Ronaldo (7.14%) Messi (7.03%). This stat is for league play only.
Nemam taj podatak, ali što se tiče konverzacije obojica su veoma blizu od dolaska Ronalda u La Ligu, od 3-5%.Crvena Tifoza wrote:Iz koliko pokušaja? Imaš li taj podatak?
Nekad prošle godine, mislim mjesec mart/april, je bila godišnjica kako CR nije zabio gol iz slobodnjaka.