Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hau jes no

#5601 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by hau jes no »

murinjo zna sve, hocete bunker evo vam bunker, hocete dominaciju evo vam dominacija, fudbal je prekuco. next mission vratiti lakerse iz mrtvih
hordash

#5602 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by hordash »

Madrid wrote:Ponosan sam sto sam navijac Reala, ono se dragi forumasi zove totalni fudbal, a ne valjanje lopte oko centra po 2-3 minute i tako u krug, ne da je Real bio bolji u drugom poluvremenu, vec prvih i zadnjih pola sata je Real izdominirao totalno Barcu na Nou Campu, u međuvremenu je Barca imala vise od igre...
Pepe je legenda, covjek u drugom poluvremenu strpa Messia u đep, neka je opucao Fabregasa, i ovaj je njega po nozi, pa sudija suti kao i u vecini situacija kada je u pitanju Barca...
Ronaldo opet dokaza da moze protiv Barce, od sada mu bolje brojite utakmicu protiv Barce kada nije dao gol, a Messiu kada jest ;-)
I da se sudiji sjetim mame za kraj, sve po zaslugama jel...
Doslo vrijeme da se kompleksi iznose bez ustezanja. O sudijama standardno, iako kad se sve sabere Barsa je vise ostecena od mourinhovih pulena.
ruud

#5603 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by ruud »

Entropio wrote:
Bušman wrote:Stvarno ne razumijem kako se ovi Sa-X Realovci moze zaliti na sudiju. Ne iskljuci igraca. Progleda jos par grubih faulova. Cist penal nad Alexisom. (Doduse, napravio je par kompenzacija na drugu stranu) I imate obraza da se zalite.
Btw, sta je bilo protiv Athletica? Ja vise ne bih progovorio nakon one sramote, da zbog je zbog obostranog naguravanja sviran penal i crveni karton.
:thumbup:

doduse bila su i dva enca-penala za Real, bio je sigurno i ono penal nad alexisom..

sta je za tri uzastopna faula a ne da karton Alvesu ?

je li onaj start Ramosa bio za drugog zutog, u sporedbi sa gore navedenim ?

sta je sa sudijskom nadoknadom od 3 minuta a aktivnom se igralo 45 sekundi ?

SUDIJA KATASTROFA, KOMPENZACIJE JADNE!
Manic Psycho

#5604 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Manic Psycho »

kakvih sve provala neces procitati ovdje od navijaca reala. da se posteno nasmijes
skenderija04

#5605 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by skenderija04 »

@ Ultima palabra
Ja se pitam zasto mu treba 10 utakmica da shvati da je talenat i kvalitet ispred svih sablona. Ozil je odigrao najbolju utakmicu za Madrid . Sljedeca utakmica ce biti nesto sasvim drugo.
ExNihilo

#5606 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by ExNihilo »

hau jes no wrote:murinjo zna sve, hocete bunker evo vam bunker, hocete dominaciju evo vam dominacija, fudbal je prekuco. next mission vratiti lakerse iz mrtvih

:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
sistematski pregled

#5607 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by sistematski pregled »

Konačno pravi derbi! Real odličan, konačno su protiv Barce počeli igrati fudbal. Kada se sve zbroji, ipak zaslužen prolazak Barce.
hordash

#5608 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by hordash »

Manic Psycho wrote:kakvih sve provala neces procitati ovdje od navijaca reala. da se posteno nasmijes
A sad zamisli da su pobijedili kakvih bi postova bili. Tacno je sevap sto ih Barsa dere da ne moramo trpit njihove izljeve kompleksa :-D
Bušman

#5609 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Bušman »

Madrid wrote:ono se dragi forumasi zove totalni fudbal
Ono se zove direktni fudbal. Oslanja se na kretanje igraca pojedinacno. Ponovi fino sta je totalni fudbal ;) Ne moze se totalni fudbal igrati sa 30-40% posjeda lopte.
LeonardoAC

#5610 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by LeonardoAC »

Apsolutna dominacija Reala tokom 70% meča. Onakav gol Alves-a ulazi jednom u 100 godina i to je najbolji pokazatelj koliki su to sretnici. Veliki broj sudijskih grešaka u korist domaćina (ovo je već standard na ovim utakmicama). Da je Higuain pogodio ono što realno uvijek pogađa...
emigrazione

#5611 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by emigrazione »

Ovi ustvari svrsavaju sto se nisu obrukali po ko zna koji put
ultima_palabra

#5612 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by ultima_palabra »

Bušman wrote:Stvarno ne razumijem kako se ovi Sa-X Realovci moze zaliti na sudiju. Ne iskljuci igraca. Progleda jos par grubih faulova. Cist penal nad Alexisom. (Doduse, napravio je par kompenzacija na drugu stranu) I imate obraza da se zalite.
Btw, sta je bilo protiv Athletica? Ja vise ne bih progovorio nakon one sramote, da zbog je zbog obostranog naguravanja sviran penal i crveni karton.
Niđe veze... jedina stvar koju im je pomogao je ona situacija sa Lassom. Alexisu ondje ni otac ne bi penal svirao.

S druge strane, 3 potencijalna penala (ruke Busquetsa i Abidala i guranje Puyola nad Benzemom). Alves za 3 oštra faula u 10 minuta ne dobije ni žuti. Na kraju još nezaslućeni crveni za Ramosa i ukradene bar dvije minute nadoknade.
taxi_driver

#5613 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by taxi_driver »

Madrid wrote:Ponosan sam sto sam navijac Reala, ono se dragi forumasi zove totalni fudbal, a ne valjanje lopte oko centra po 2-3 minute i tako u krug, ne da je Real bio bolji u drugom poluvremenu, vec prvih i zadnjih pola sata je Real izdominirao totalno Barcu na Nou Campu, u međuvremenu je Barca imala vise od igre...
Pepe je legenda, covjek u drugom poluvremenu strpa Messia u đep, neka je opucao Fabregasa, i ovaj je njega po nozi, pa sudija suti kao i u vecini situacija kada je u pitanju Barca...
Ronaldo opet dokaza da moze protiv Barce, od sada mu bolje brojite utakmicu protiv Barce kada nije dao gol, a Messiu kada jest ;-)
I da se sudiji sjetim mame za kraj, sve po zaslugama jel...
Ono ti zoves totalnim fudbalom? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa najlakse je igrati na snagu, presing, krvnicke faule,....
ja do sad nisam ni jednu akciju vidio Reala.Znaju li oni sta je to?Kod njih je akcija ,uzmi loptu i nabijaj u barceloninu polovinu.pa valjda ce koja doci do gola
sasa_t

#5614 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by sasa_t »

Trenutno korisnika/ca: alenthekiller, Alkos, alternativni, Anonimac, BadBoy, Baudelaire, BuckScrotum, cikavelja, darius_maximus, drTooth, Ellinor, emigrazione, Entropio, FKS-HZ, hau jes no, hordash, ibizza, j-lox, jahjah, landlord, ledeni_caj, LeonardoAC, ljevoruki, Madrid, Quark_m, Richard Wagner, samaran, samo_ti, sasa_t, skenderija04, solidsnake, stroga normala, ultima_palabra, vector_ing, vulkan777 i 86 gostiju.

:lol:
samaran

#5615 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by samaran »

povrijedio se iniesta, izaso fabregas, povrijedio se sanches i opet smo priveli kraju utakmicu i da naglasimo 14. El clasico, a samo 1 pobjeda reala i to u kupu koji ste tada vele uzdizali ! :P
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5616 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Velkoski »

Samo da kazem da je kod nas u BiH bolje sudjenje. Necu se vise nikad zalit' ! :D
Baltazar_khan

#5617 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Baltazar_khan »

dakle da sumiramo. za real je ovaj X RAVAN pobjedi :mrgreen:
ibizza

#5618 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by ibizza »

da je sutra tekma,Real bi izgubio 3 razlike.<Beze ste se nafurali,ljudi su igrali bez imalo ZELJE za nekim rezultatom ;-)

FORZZA MILAN :)
drTooth

#5619 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by drTooth »

ovim Realovcima za sreću i "ponos" treba tako malo, dok su Barcini simpatizeri previse razmazeni ! xD
sasa_t

#5620 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by sasa_t »

Ma svaki navijac Reala ce reci da je sudija malo pogurao Barcu ali objektivno mislim da sudija nije izdrzao pritisak. To je sustina. Dobra i kvalitetna utakmica i cinjenica da je Real uspio jednu utakmicu parirati Barci i mozda cak i biti bolji.
convict

#5621 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by convict »

just principe wrote:odbrana Barce RUPA..Jedna od najsmjesnijih odbrana na planeti
Šta će ljudi, u malo kojoj utakmici imaju priliku da se uigraju
Madrid

#5622 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by Madrid »

Bušman wrote:
Madrid wrote:ono se dragi forumasi zove totalni fudbal
Ono se zove direktni fudbal. Oslanja se na kretanje igraca pojedinacno. Ponovi fino sta je totalni fudbal ;) Ne moze se totalni fudbal igrati sa 30-40% posjeda lopte.
Hajde ti ponovi sta znaci rijec "totalni", a ne sta samo navijaci barce misle pod totalnim fudbalom...
Real je u ovoj utakmici igrao na sve nacine, igrao je agresivno, igrao je od noge do noge, igrao je i direktno, igrali su i atraktivno (akcija Arbeloe i Benzeme, kada je ubacak Arbeloe bio previsok za Calehona)...
Arbeloa me posebno iznenadio, ovo mu je najbolja utakmica mislim u karijeri...
Granero dokazao da nije za Reala, a Benzema da je spic broj 1...
hordash

#5623 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by hordash »

convict wrote:
just principe wrote:odbrana Barce RUPA..Jedna od najsmjesnijih odbrana na planeti
Šta će ljudi, u malo kojoj utakmici imaju priliku da se uigraju
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#5624 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by bordo gandalf »

Fina utakmica...za razliku od proslih par clasica
taxi_driver

#5625 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)

Post by taxi_driver »

drTooth wrote:ovim Realovcima za sreću i "ponos" treba tako malo, dok su Barcini simpatizeri previse razmazeni ! xD

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Locked