Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
buzzer

#5601 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

seln wrote: Ma jasta. :mrgreen:
Upirao nogama i rukama da napusti groznu Skandinaviju i da se vrati u blagorodnu Bosnu. Ali, eto...ne dade Lagumdzija.
da nisi pisao nacisticke postove o djeci (mala neduzna stvorenja) u pola drzave kao izvjesnim koljacima u odrastanju, mozda bi i zavrijedio da se na tvoje bljuvotine osvrnem. ovako ces morati naci drugu budalu da traci vrijeme s tobom. nosara mi je 'nako malo simpaticniji, skoro bih mogao reci posteniji.
naravno da stranka koju podrzavaju takve kreature preferira dabiceve, a ne one koji se njihovim ciljevima protive svim svojim bicem. no kao sto je osnivacu dijela vase koalicije dohakano unatoc izvrsno organiziranom skrivanju, sasvim sigurno ni vasa nece do vijeka. odnosno vezali ste se za fasiste, s njima cete i potonuti.
buzzer

#5602 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

ultima_palabra wrote:
buzzer wrote:nazalost ne. nadao sam se da cu se nakon ovogodisnje promjene vlasti vratiti, ali nedade lagumdzija...
Pa vidi se da si malo odsječen od realnosti... taj defetizam i blaćenje je zadnje što nam treba u ovom trenutku.
juce se vatio iz sarajeva. vrlo dobro informisan. defetista nisam, zato sam se opirao sdp-ovom podrzavanju nacista. blacenjem se ne bavim, forumski termin "pljuvanje" ne koristim.
ja sam samo realno zabrinut da je lagumdzijinom voljom prokockana posljednja sansa za spas bih. nadam se da grijesim, ali dabogda kceri...
nosara

#5603 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by nosara »

buzzer wrote:
Upirao nogama i rukama da napusti groznu Skandinaviju i da se vrati u blagorodnu Bosnu. Ali, eto...ne dade Lagumdzija.
da nisi pisao nacisticke postove o djeci (mala neduzna stvorenja) u pola drzave kao izvjesnim koljacima u odrastanju, mozda bi i zavrijedio da se na tvoje bljuvotine osvrnem. ovako ces morati naci drugu budalu da traci vrijeme s tobom. nosara mi je 'nako malo simpaticniji, skoro bih mogao reci posteniji.
naravno da stranka koju podrzavaju takve kreature preferira dabiceve, a ne one koji se njihovim ciljevima protive svim svojim bicem. no kao sto je osnivacu dijela vase koalicije dohakano unatoc izvrsno organiziranom skrivanju, sasvim sigurno ni vasa nece do vijeka. odnosno vezali ste se za fasiste, s njima cete i potonuti.
Nemoj mi patroniziranja Gustava ti... Lupas gluposti o stvarima koje se nisu dogodile umjesto da pomognes strancici svojom analizom na temu "A dje cemo sad?"... Pedja se uhljebio, pa vise ne analizira, zaboli ga za stranku, simpatizere, navijace...

Ostali ste sami...
Vragolan

#5604 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Vragolan »

nasa stranka???
hmmmm......???
to je ona stranak sto su se nesta upinjali pa ga zbog svoje neozbiljnosti i bezidejnosti potpomognute sturim saopsetenjima i manjkom konkretne akcije, popusise na izborima
i sto im peCjednik ode

je li to ta stranka
ultima_palabra

#5605 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ultima_palabra »

buzzer wrote:
ultima_palabra wrote:
buzzer wrote:nazalost ne. nadao sam se da cu se nakon ovogodisnje promjene vlasti vratiti, ali nedade lagumdzija...
Pa vidi se da si malo odsječen od realnosti... taj defetizam i blaćenje je zadnje što nam treba u ovom trenutku.
juce se vatio iz sarajeva. vrlo dobro informisan. defetista nisam, zato sam se opirao sdp-ovom podrzavanju nacista. blacenjem se ne bavim, forumski termin "pljuvanje" ne koristim.
ja sam samo realno zabrinut da je lagumdzijinom voljom prokockana posljednja sansa za spas bih. nadam se da grijesim, ali dabogda kceri...
Pa ne znam onda ko te u Sarajevu filuje tim nebulozama... kakvim fašistima, nacistima? Šta je to propalo Lagumdžijinom voljom, nije ni formirana vlast :-) Propala država zato što ZL nije napravio koaliciju sa strankom koja je uzela 20 000 glasova...jbg sad :roll:
luckypot

#5606 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by luckypot »

tema nasa stranka - 0 gostiju, 16:18 09.11.2010 ...
buzzer

#5607 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

nosara wrote:
buzzer wrote:
Nemoj mi patroniziranja Gustava ti... Lupas gluposti o stvarima koje se nisu dogodile umjesto da pomognes strancici svojom analizom na temu "A dje cemo sad?"... Pedja se uhljebio, pa vise ne analizira, zaboli ga za stranku, simpatizere, navijace...

Ostali ste sami...
koje se to stvari nisu dogodile? nacisticki postovi tvog citiranog kamarada? sdp-ov izbor da koalira sa nacionalistima, umjesto da ih u koaliciji sa malim nenacionalistickim strankama rusi? hapsenje i pocetak sudjenja dabicu?
nosara

#5608 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by nosara »

buzzer wrote: koje se to stvari nisu dogodile? nacisticki postovi tvog citiranog kamarada? sdp-ov izbor da koalira sa nacionalistima, umjesto da ih u koaliciji sa malim nenacionalistickim strankama rusi? hapsenje i pocetak sudjenja dabicu?
Sram te bilo... Cuj, "nacisticki postovi"... Koji ti je klinac...?

dabic, no comment, ovo drugo cemo tek vidjeti...

Ne trci pred rudu... Tako si se provalio i u vezi Hamdine donacije za ceru... Pazi malo... :D
fixer

#5609 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by fixer »

Vragolan wrote:nasa stranka???
hmmmm......???
to je ona stranak sto su se nesta upinjali pa ga zbog svoje neozbiljnosti i bezidejnosti potpomognute sturim saopsetenjima i manjkom konkretne akcije, popusise na izborima
i sto im peCjednik ode

je li to ta stranka
Ne, to je ona stranka koju je pokusao da okrzne jedan netalentiran forumas svojim zajedljivim komentarom u par redova. Sad malo jasnije?
fixer

#5610 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by fixer »

luckypot wrote:tema nasa stranka - 0 gostiju, 16:18 09.11.2010 ...
Tema SDP - 0 postova.
nosara

#5611 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by nosara »

fixer wrote:
hmmmm......???
i sto im peCjednik ode

je li to ta stranka
Ne, to je ona stranka koju je pokusao da okrzne jedan netalentiran forumas svojim zajedljivim komentarom u par redova. Sad malo jasnije?
Ne moze se okrznuti vazduh... :lol:
DepraUbiVepra
Location: Previše smo voljeli zvijezde, da bismo se bojali noći!

#5612 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by DepraUbiVepra »

buzzer wrote:
ultima_palabra wrote:
ja samo ne bih rekao - lagumdžijinom voljom, jer nisam siguran da lik ima blagog pojma o tome šta radi...
fixer

#5613 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by fixer »

nosara wrote:
fixer wrote: Ne, to je ona stranka koju je pokusao da okrzne jedan netalentiran forumas svojim zajedljivim komentarom u par redova. Sad malo jasnije?
Ukoliko zaista vidis vazduh kakva profesionalna pomoc bi bila potrebna.
nosara

#5614 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by nosara »

fixer wrote:
nosara wrote:
fixer wrote: Ne, to je ona stranka koju je pokusao da okrzne jedan netalentiran forumas svojim zajedljivim komentarom u par redova. Sad malo jasnije?
Pa upravo to hocu rec... strancica je vidljiva koliko i vazduh... Jebemumisa sve vam treba crtat... :D
buzzer

#5615 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

nosara wrote:
buzzer wrote: koje se to stvari nisu dogodile? nacisticki postovi tvog citiranog kamarada? sdp-ov izbor da koalira sa nacionalistima, umjesto da ih u koaliciji sa malim nenacionalistickim strankama rusi? hapsenje i pocetak sudjenja dabicu?

Ne trci pred rudu... Tako si se provalio i u vezi Hamdine donacije za ceru... Pazi malo... :D
vjerujem da je tebi ovo vrhunac socijaldemokratskog misljenja:
seln wrote:
I tacno je da nisu svi klali. Zene i djeca nisu...samo su navijali.
a za hamdinu hediju si ostao duzan kvalitetan demanti. ona imena bez linka i izvora je mogao svaki zainteresovan sdp-ovac nakuckati.
fixer

#5616 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by fixer »

nosara wrote:
fixer wrote:
nosara wrote:
Pa upravo to hocu rec... strancica je vidljiva koliko i vazduh... Jebemumisa sve vam treba crtat... :D
Pa to ti govorim. Ako Nasu stranku vidis kao sto vidis i vazduh, kakva psiho pomoc je dobrodosla. :-)
nosara

#5617 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by nosara »

buzzer wrote:
nosara wrote:

seln wrote:
a za hamdinu hediju si ostao duzan kvalitetan demanti. ona imena bez linka i izvora je mogao svaki zainteresovan sdp-ovac nakuckati.
To je samo misljenje, isprovocirano i izreceno u afektu...

A ovo u vezi reisove vikendice, to je copy-paste iz tvog omiljenog sedmicnika, kojeg je tvoj omiljeni urednik-debeloguzan pustio niz vodu neki dan... :wink:

I, nisam sdp-ovac i nisam zainteresovan, samo ne mogu na rende kora... Posteno, brate, pa makar kruva i krtine cijeli zivot jeo... :D
nosara

#5618 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by nosara »

fixer wrote:
nosara wrote: Pa upravo to hocu rec... strancica je vidljiva koliko i vazduh... Jebemumisa sve vam treba crtat... :D
Pa to ti govorim. Ako Nasu stranku vidis kao sto vidis i vazduh, kakva psiho pomoc je dobrodosla. :-)
Predajem se, nisam dovoljno lud... :D
seln

#5619 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

fixer wrote:
hmmmm......???
i sto im peCjednik ode

je li to ta stranka
Jedno ne porice drugo. :D
seln

#5620 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

DepraUbiVepra wrote:
buzzer wrote:
ultima_palabra wrote: Pa vidi se da si malo odsječen od realnosti... taj defetizam i blaćenje je zadnje što nam treba u ovom trenutku.
ja samo ne bih rekao - lagumdžijinom voljom, jer nisam siguran da lik ima blagog pojma o tome šta radi...
Ima, ima...tako mi onih vasih 1%
seln

#5621 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

buzzer wrote:
nosara wrote:

seln wrote:
Ti mozes poricati sta hoces. Kad bi Hitler ustao iz groba i rekao koju protiv SDP, ti bi i njemu drzao stranu. Mozes me nazivati i kreaturom (kad to vec prolazi ovdje), ali istina je da ne diskutujes sa mnom jer si par puta ispusio.
Ako hoces da znas kako su se ponasali zene i djeca, snimaka ima dovoljno: kamenovanje izbjeglica i povratnika, zaustavljanje konvoja koi nose pomoc gladnim enklavama.... to sto ih ti rehabilitujes da bi udarao kontru meni, tvoj problem. A kakva "djecica" mogu biti, vidi se i dana danas. Kad u njemackoj jedan 16-godisnjak proseta sa majicom sa likom Rudolfa Hessa, policija ga skemba u roku od hitno i smjesti tamo gdje mu je mjesto. Za djecicu RS koji to rade sa Rasom i Mladjom @buzzer je vec spremio apsoluciju. Sve, samo ako je kontra SDP.
fixer

#5622 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by fixer »

Vrhunac ljudske podlosti, nedostatka samokritike i ironije je kad Seln spocitava NS-u preveliku aroganciju. :D Ovo fkt granici sa nemogucim. To je kao da Fahro upire prstom u Male novine zbog medijskog reketa,a Brankovic napada cistacicu u zgradi Vlade zbog pronevjere sredstava za ciscenje. Komedija. :D
seln

#5623 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

fixer wrote:Vrhunac ljudske podlosti, nedostatka samokritike i ironije je kad Seln spocitava NS-u preveliku aroganciju. :D Ovo fkt granici sa nemogucim. To je kao da Fahro upire prstom u Male novine zbog medijskog reketa,a Brankovic napada cistacicu u zgradi Vlade zbog pronevjere sredstava za ciscenje. Komedija. :D
selna pusti na miru, Danisa ti....
seln niti je clan SDP-a, ni bilo koje druge partije, a kome daje svoj glas njegova je stvar.
O vasoj aroganciji svoje su rekli biraci i to je to. Mislili ste malo pametovati po medijima i da je to dovoljno za izbore.
Pa, izglda da nije.
fixer

#5624 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by fixer »

seln wrote:
fixer wrote:Vrhunac ljudske podlosti, nedostatka samokritike i ironije je kad Seln spocitava NS-u preveliku aroganciju. :D Ovo fkt granici sa nemogucim. To je kao da Fahro upire prstom u Male novine zbog medijskog reketa,a Brankovic napada cistacicu u zgradi Vlade zbog pronevjere sredstava za ciscenje. Komedija. :D
seln niti je clan SDP-a, ni bilo koje druge partije, a kome daje svoj glas njegova je stvar.
O vasoj aroganciji svoje su rekli biraci i to je to. Mislili ste malo pametovati po medijima i da je to dovoljno za izbore.
Pa, izglda da nije.
Fixer isto nije clan nijedne stranke. Bas kao i kod tebe, on kad daje glas njegova je stvar kome to cini.
A tebi svaka cast. Nasmijeo si me :D
P.S. I nije dovoljno malo pametovati po medijima. Samo sto NS nije imao infrastrukturu da pametuje onoliko koliko to moze SDP kontrolisuci medije. NS je morala moliti za medijski prostor.
seln

#5625 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

fixer wrote:
seln wrote:
Pa, izglda da nije.
Fixer isto nije clan nijedne stranke. Bas kao i kod tebe, on kad daje glas njegova je stvar kome to cini.
A tebi svaka cast. Nasmijeo si me :D
P.S. I nije dovoljno malo pametovati po medijima. Samo sto NS nije imao infrastrukturu da pametuje onoliko koliko to moze SDP kontrolisuci medije. NS je morala moliti za medijski prostor.
Koliko medijskog prostora je imala SKOK, pa je mjestimicno bolja od vas? Lijanovici? DNZ?
Imate toliko prominentnih, zasto to niste iskoristili? Pustili ste Bajica samog da stoji na vjetrometini, a ostali otisli na tezge i seminare. Idi ba...
Locked