BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5601 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Velkoski »

Sarajevo1946 wrote:Zahiragić je fakat nevjerovatan bezobrazluk Safeta ili Seada ili koga već, da Salihović ne dobija ni minuta na prirodnoj poziciji jer se neki diverzant već skoro dvije godine bezuspješno pokušava prodati.
Samo lupetaš, djećko se preziva Zahirovič i najbolji je igrać na toj poziciji, ako misliš da možeš bolje javi se Seadu, pardon Safetu.
Muhamed Đakmić

#5602 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

leet wrote:
Sarajevo1946 wrote:Zahiragić je fakat nevjerovatan bezobrazluk Safeta ili Seada ili koga već, da Salihović ne dobija ni minuta na prirodnoj poziciji jer se neki diverzant već skoro dvije godine bezuspješno pokušava prodati.
Samo lupetaš, djećko se preziva Zahirovič i najbolji je igrać na toj poziciji, ako misliš da možeš bolje javi se Seadu, pardon Safetu.
Čuj Zahirovič, pa nije Slovenac :-) :-) :D

Zahirović, dakako, moja greška :D Uglavnom, simptomatično je da mu je potencijalna zamjena Hadžić ili Hodžić, isto Seadov igrač. Sead se izgleda specijalizirao za zadnje vezne :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#5603 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Velkoski »

Nemoj da me ispravljivaš, slomiču ti karlicu.
Muhamed Đakmić

#5604 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

leet wrote:Nemoj da me ispravljivaš, slomiču ti karlicu.
Ti si pravi Janez, nakačim te na ono što se rimuje s karlicom :P :P
jeza u ledja

#5605 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Znaci imas kiticu.

Jebiga jedino se to rimuje. :D
Muhamed Đakmić

#5606 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

jeza u ledja wrote:Znaci imas kiticu.

Jebiga jedino se to rimuje. :D
:shock:

Sam pao, sam se ubio :lol: :lol:
shalla

#5607 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shalla »

leet wrote:
E jebem ja nas ako nam je to najbolji defanzivni kojeg imamo, onda i nismo ni za kakvo prvenstvo...
jeza u ledja

#5608 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

trebamo odma odustat
mistek

#5609 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by mistek »

Zahirović je kritičan igrač, od kojeg u našoj ligi ima 2-3 bolja na toj poziciji, a da ne idemo dalje.
Čovjek je izvikan od strane naših novinara, komentatora, a bilo ko realan vidi o kakvom se igraču radi. To pokazuje i činjenica da igra za niželigašku ekipu i da uz dvocifren broj nastupa za repku ne može da se proda.

Njegova igra svodi se na skrivanje iza igrača, nespretne pasove (naravno, oni nisu nikad duži od 2,5 metra) i vrlo ograničenu igru i u razbijanju protivničkih napada (pozicioniranje mu nije Bog zna šta, ni čitanje igre, a nije ni od neke trke.
Nisam ljubitelj ni Medunjanina recimo, ali je u odnosu na Zahira Gatusso i Pirlo u jednom.

Možda je ovo sve stvar toga da nakon dr. Rahimića očekujem nekog sličnog tu, ali Zahirović, po mom sudu, nije bio ni među top 5 igrača u mladoj repki. Bešić je mnogo bolji. Ograničen igrač tipa Svrake (realno ograničen u smislu napretka, te prosječnog kvaliteta), ili Sesar zvani ringišpil, bi također sigurno dali više igri nego on.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#5610 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Velkoski »

shalla wrote: E jebem ja nas ako nam je to najbolji defanzivni kojeg imamo, onda i nismo ni za kakvo prvenstvo...
Djećko je proglašen za največeg talenta Ruske lige od strane Putinove lige nezavisnih športskih radnika tako da mislim da su oni puno relevantniji od nekog šaljivdžije sa foruma. Fala.
shalla

#5611 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shalla »

Ama smijem ruku u vatru staviti da bi Bešić odigrao tog DMC-a 2x bolje (ako se nekome da nek pogleda tekmu Mexico-BiH ali ne zadnju nego onu iz 2011 godine kad je Bešić bio na toj poziciji najbolji igrač na terenu)... Pa čak i za Sesara i Svraku smijem garantovati da bi odigrali bara-bara ko Zahirović...

Mislim svaka njemu čast na srčanosti al jebeš to kad ti sa njim u ekipi imaš u startu jednog veznog igrača manje na terenu jer su mu najduži pasovi oni od 1-2 metra... Da je on bar pitbull pa da kažem hajde, ima svoju ulogu, razbijač, destruktivac al on čak nije ni to, pa jedan Rahimić sa 68 godina odigra to 2x bolje...

p.s. aha, sad vidim da se zajebaješ, onda ok...
Korisničkoime

#5612 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Korisničkoime »

nihoniho wrote:maccabi Haifa je drugoplasirani tim izraelskog prvenstva i tim s najmanje primljenih pogodaka, Cocalic je standartdan.
Arslanagic je izborio mjesto u prvom timu Standarda, 19 godina, ima nas pasos, sta treba da se desi da neko obrati paznju na tog decka ?
Vjerovatno prvotimac Standarda Lijez , nije dovoljno dobar!?
Je li to Dino Arslanagić, ne znam drug ali mislim i da nema baš toliko nastupa međutim znam da ima prilično puno nastupa za mlade selekcije Belgije od U 15 do U 21. Eh sad opet staro pitanje znači li to opet zavrzlamu oko papira, mislim s obzirom da je igrao za sve mlade selekcije Belgije vjerovatno znači. Ovakvi igrači su zeznuta stvar on neće sigurno otići iz belgijske U21 a iskreno nije još za naše A repke.
Arteta

#5613 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

Korisničkoime wrote: Ma daj nije repka pijaca. Jel Travančić uopšte zabio ove sezone momak ima jednu ili dvije tekme u mladoj repki ne znam je li i igrao uopšte. Duljevica mislim i nije član mlade repke a ti bi ga već u A selekciju. Mešanović ima koliko 3-4 tekme za mlade sa koliko minuta ukupno jebiga mislim da nije ni 90 minuta skupio. Čak i da govoriš o slijedećoj godini jedva da imaju mjesta u mladoj repki osim Zolotića. Ako ikoga onda Grahovca.
Teško barem do sada iskustva govore da iako talenta ima naši ga dobro sjebu.
U mladoj Repci je bial smjena generacija.
I Travancic i Mesanovic i Duljevic i Zolotic sada igraju u njoj.
A ti si govorio o dugorocnom periodu.
Korisničkoime

#5614 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Korisničkoime »

Arteta wrote:
Korisničkoime wrote: Ma daj nije repka pijaca. Jel Travančić uopšte zabio ove sezone momak ima jednu ili dvije tekme u mladoj repki ne znam je li i igrao uopšte. Duljevica mislim i nije član mlade repke a ti bi ga već u A selekciju. Mešanović ima koliko 3-4 tekme za mlade sa koliko minuta ukupno jebiga mislim da nije ni 90 minuta skupio. Čak i da govoriš o slijedećoj godini jedva da imaju mjesta u mladoj repki osim Zolotića. Ako ikoga onda Grahovca.
Znam da je bila smjena znači smjena u mladoj repki, mislim ili se zajebavaš s mnom ili razmišljaš o novopečenim mladim reprezentativcima kao skorim kandidatima za A repku samo kako bi ih prodao. Evo Duljevic je odigrao pola sata protiv Poljske koliko se ja sjećam to je bilo u Novembru. Travančić igrao također samo jednu i to isto protiv Poljske i to samo poluvrijeme a ne znam, ne sjećam se, da je ikad zabio i za jednu mladu repku. Mešanović je spram ovih već veteran 5 puta pozivan i kao što sam ti rekao ukupno nekih 90 minuta u svim svojim pozivima također bez gola u repki. Zolotić tek dvije utakmice. Već rekoh ako ćeš nekoga iz mlade zvati onda Grahovca. Ne znam ili me zajebaješ ili zaista ne znaš šta pričaš.
Bolje zovi Đurića.
ganjeta

#5615 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ganjeta »

Seferovic izgleda potpisao za Novaru.
Mikady

#5616 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mikady »

ganjeta wrote:Seferovic izgleda potpisao za Novaru.
Nema od njega nista :sad: al opet bolje od onog sto se ne moze naigrati ni u 3 ligi..
zlajapravaraja

#5617 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by zlajapravaraja »

Mikady wrote:
Nema od njega nista :sad: al opet bolje od onog sto se ne moze naigrati ni u 3 ligi..
Kao igraca, zato sto je presao u Novaru - ili kao reprezentativca BiH? MoRes li pojasnit' tu konstataciju?

EDIT: Vec si odgovorio. Pa nije to nikakva sramota u njegovim godinama...
Mikady

#5618 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mikady »

zlajapravaraja wrote:
Mikady wrote:
Kao igraca, zato sto je presao u Novaru - ili kao reprezentativca BiH? MoRes li pojasnit' tu konstataciju?
Dakako, kako god okrenes druze :sad: nazalost, pisalo se zeli ga Viljareal ali izgleda je to bila patka et Viljareal ce dogodine vjerovatno u PD a ova Novara vj. u 3 ligu..
ganjeta

#5619 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ganjeta »

Mikady wrote:
Dobro @ corozirani kako ti kažeš, sklon si tome da procijeniš igrače (nikad nisi pogodio) :oops: .
zlajapravaraja

#5620 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by zlajapravaraja »

Mikady wrote:
Dakako, kako god okrenes druze :sad: nazalost, pisalo se zeli ga Viljareal ali izgleda je to bila patka et Viljareal ce dogodine vjerovatno u PD a ova Novara vj. u 3 ligu..
Mozda njemu ili njegovom klubu Fiorentini ne odgovara nacin igre u Segundi, a Novara dakako moze ispasti, ali isto tako i upasti u Serie A - pogledaj tabelu, a vidjeces takodjer da je Novara dobila 4 od zadnjih 5 utakmica, znaci u uzlaznoj putanji..

Novara po meni puno bolji izbor od Spanaca, no on ionako ide na polugodisnju posudbu i kaljenje za Fiorentinu.
Mikady

#5621 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mikady »

zlajapravaraja wrote:
Mikady wrote:
Mozda njemu ili njegovom klubu Fiorentini ne odgovara nacin igre u Segundi, a Novara dakako moze ispasti, ali isto tako i upasti u Serie A - pogledaj tabelu, a vidjeces takodjer da je Novara dobila 4 od zadnjih 5 utakmica, znaci u uzlaznoj putanji..

Novara po meni puno bolji izbor od Spanaca, no on ionako ide na polugodisnju posudbu i kaljenje za Fiorentinu.
Cuj ne odg. im nacin igre a dovode igrace iz Viljareala i obratno..

Jarane volio bi ja da tu ima istine oko te Novare ali opet se potajno nadam da je ovo neka patka ma bolje da se vrati u Svicu nego da.. ako ne moze da se izbori za neki klub u 1 ligi, sad ce opet se neko javiti i reci momak ima 20g :roll: ima vremena.. otice mu koljena u 2 ligi do 25g.
Charuga
Globalni moderator

#5622 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Charuga »

A da se vratite temi?
MOSALJOZE

#5623 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Naspeš goriva potrpaš ih u kombi i pravac banovići
Arteta

#5624 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

Korisničkoime wrote:
Arteta wrote:
Znam da je bila smjena znači smjena u mladoj repki, mislim ili se zajebavaš s mnom ili razmišljaš o novopečenim mladim reprezentativcima kao skorim kandidatima za A repku samo kako bi ih prodao. Evo Duljevic je odigrao pola sata protiv Poljske koliko se ja sjećam to je bilo u Novembru. Travančić igrao također samo jednu i to isto protiv Poljske i to samo poluvrijeme a ne znam, ne sjećam se, da je ikad zabio i za jednu mladu repku. Mešanović je spram ovih već veteran 5 puta pozivan i kao što sam ti rekao ukupno nekih 90 minuta u svim svojim pozivima također bez gola u repki. Zolotić tek dvije utakmice. Već rekoh ako ćeš nekoga iz mlade zvati onda Grahovca. Ne znam ili me zajebaješ ili zaista ne znaš šta pričaš.
Bolje zovi Đurića.
Niko se s tobom ne zajebava nego se sam sa sobom zajebavas.
Govorio si dugorocno, a ja sam spomenuo najtalentovanije igrace u mladoj Repci, a da pruzaju dobre partije i u svojim klubovima.
MOSALJOZE

#5625 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Hajde vratite se standardnom šupljiranju evo povod:
Ništa od Villarrealla: Seferović na korak do Novare
Haris Seferović, mladi napadač Fiorentine, na korak je od prelaska u redove Novare, člana talijanske Serije B, pišu tamošnji mediji, iako je mladi reprezentativac Švicarske i potencijalni A reprezentativac Bosne i Hercegovine bio veoma blizu Villarreala.Seferović je morao otići na posudbu u januarskom prelaznom roku, jer su u redove Viola došli Giuseppe Rossi i Larrondo, tako da je nastala velika gužva u napadu i zbog toga ne bi dobivao dovoljnu minutažu u nastavku prvenstva.Mladi napadač bio je veoma blizu prelaska u redove španskog Villarreala iz kojeg je u Fiorentinu došao Rossi, ali je Massimo De Salvo, predsjednik Novare, učinio sve što je moguće da bi doveo Seferovića i prema pisanju talijanskih medija izgleda da je uspio.Podsjetimo, Seferović je prihvatio poziv Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine da bude gost na utakmici između Slovenije i Bosne i Hercegovine koja se igra u Ljubljani 6. februara, te će tada s njim biti obavljeni razgovori i postoji velika mogućnost da uskoro zaigra za Zmajeve.
Post Reply