Imal koji mladi nas igrac da se ne povrijedi kad se probija u prvi timMladi veznjak Sarajeva Muhamed Buljubašić koji je ušao u igru u drugom poluvremenu utakmice sa Željezničarom doživio je tešku povredu u finišu meča.
Buljubašić je najvjerovatnije slomio fibulu, zbog čega je bio u velikim bolovima, a na kraju je stadion napustio u kolima Hitne pomoći.
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- PhilJacksonIzvala
#5601 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
- Logovan
#5602 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Uh kakva povrede

-
Anquilla
#5603 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Potvrdio Feđa za lom noge Buljubašića 
-
Registarska tablica
#5604 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
E moj Dudicu, vodjenje ekipe u zadnja 4 kola su katasteofalna
Direktno si krivac za ovako lose rezultate.
Yebo te Suljic.
Direktno si krivac za ovako lose rezultate.
Yebo te Suljic.
- rocco_siffredi
#5605 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Igračima ništa ne zamjeram
Feđa, Emire, vrijeme je. Najbolje da idete sami. Ovo ne ide.
Feđa, Emire, vrijeme je. Najbolje da idete sami. Ovo ne ide.
-
last mohicans
#5606 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Gdje će u PM? Birali su i pravili tim, neka kusaju sta su napravili. Jos ovo nije zabrinjavajuće, neka gospoda rade za sta su masno plaćeni, a ovome Dudiću fakat neko treba sugerisati da si ne umislja da je pokojni Osim sa svojim analizama i paralizama. Nekad treba i zavezati labrnju, a ne nas ubjeđivati u nešto što samo on vidi i niko više.
- Logovan
#5607 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Možda je jedino greška dovođenje Aničića, obzirom na historiju njegovih povreda. Čim je potpisao ugovor povrijedio se. I možda kiks za Mulahusejnovića.
I ovo što reče @last mohicans Gdje će, što bi odlazili, tek počela liga, nije se ni zakuhalo kako treba.
I ovo što reče @last mohicans Gdje će, što bi odlazili, tek počela liga, nije se ni zakuhalo kako treba.
-
Registarska tablica
#5608 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Aj sto ga je Jovic pojeo takticki, al dozvoliti da te Mulalic takticki ubije. Boze sacuvaj.
Ne treba tjerati, ne isplati se. Al Dudic nije trener za Sarajeva.
Zajebali smo se, sad nek svi jedemo govna do kraja sezone. Nadati se pomaku.
Ne treba tjerati, ne isplati se. Al Dudic nije trener za Sarajeva.
Zajebali smo se, sad nek svi jedemo govna do kraja sezone. Nadati se pomaku.
- animus
#5609 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sreca pa je vaše mišljenje nebitno. Fedja vam he dobro porucio na pressu. Ne ide nikuda najmanje tri godine. To je i stav onoga kojeg se sve pita i cije mišljenje je jedino bitno. Fedja je pojeo Mulca taktucki i da nije bilo pomoci sudije sinoc bi krkan pocinio samoubistvo.
Svako kolo smo sve jaci kao tim i znali smo da treba vremena da se tim uigra. Tjeranje igraca i trenera od strane kvazi strucnjaka nas je i dovelo do očajne prošle sezone. E toga nema više. Koliko god nekima to bio cilj.
Sinoc slusam navijače Želje kako skandiraju Fedja odlazi. Svakom je jasno ko tjera Fedju. Ali kurko.
Svako kolo smo sve jaci kao tim i znali smo da treba vremena da se tim uigra. Tjeranje igraca i trenera od strane kvazi strucnjaka nas je i dovelo do očajne prošle sezone. E toga nema više. Koliko god nekima to bio cilj.
Sinoc slusam navijače Želje kako skandiraju Fedja odlazi. Svakom je jasno ko tjera Fedju. Ali kurko.
- Blixen
#5610 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Feđa ostaje
-
last mohicans
#5611 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A tek da vidis sta na svojoj temi o Sablji vele.. Samo šuplja navijačka na zajedničkim temama. Ne moze preko noći. Ništa ovo nije strašno. Neće ni Zrinjski svaku briljirati, emocionalno su istrošeni. Imaju zaostalih i generalno je puno utakmica do kraja. Za sve treba vrijeme. Brine me što ne dovodimo stopera. Ne znam do kada misle koristititi Andreja.
-
kakaljin
#5612 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Tako je, Dok se ne pusti duzi period da se nesto napravi od nas nikada nece biti kvalitetan klub.animus wrote: ↑27/08/2022 09:15 Sreca pa je vaše mišljenje nebitno. Fedja vam he dobro porucio na pressu. Ne ide nikuda najmanje tri godine. To je i stav onoga kojeg se sve pita i cije mišljenje je jedino bitno. Fedja je pojeo Mulca taktucki i da nije bilo pomoci sudije sinoc bi krkan pocinio samoubistvo.
Idemo stepenicu po stepenicu.
Moj osvrt na ove zadnjih nekoliko utakmica. City nas je izbacio iz kolosjeka jer nam nista nije polazilo za nogom taj dan, onda u pokusaju da se vratimo protiv igmana igras u grcu i bojis se svakog kiksa nakon atmosfere koja se napravila i desi se sta se desilo. Protiv slobode se vec pocelo vracati ali kao da nas je neko prokleo i ni smo mogli se vratiti. A sad protiv zelje jos uvjek smo prokleti ali vidi se da se vracamo na pravi kolosjek ali je sporo, nadam se da cemo se uskoro vratiti i poceti igrati kako treba i da nas i sreca posluzi jer smo previse nesrecnih situacija imali.
Trbamo svi dati podrsku klubu i igracima i ne stvarati pritisak. Receno je fino da je samo izlazak u europu sada opcija i da treba nekoliko prelaznih rokova da se poslozi sve kako treba.
Samo treba podrsaka i smanjiti pritisak i sve ce doci na svoje uskoro.
-
kakaljin
- animus
#5614 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kako beobraznu kampanju vode protiv nas. Cilj im je da se vratimo na stari nivo tjeranja trenera pa da nam se mogu smijati kako ne znamo i kako smo loši.
Da nije ovih ljudi koji vode Sarajevo vjerojatno bi im to opet uspjelo.
To je ono što Fedja prica. Bolesna želja da drugom naudiš da bi se bolje osjecali.
Ja sam ponosan i zadovoljan onim što su nasi igraci pokazali. Ovakav pristup i igra ce za kratko vrijeme pokazati da imamo najbolji tim. Puna podrška Fedji i ovom timu.
Da nije ovih ljudi koji vode Sarajevo vjerojatno bi im to opet uspjelo.
To je ono što Fedja prica. Bolesna želja da drugom naudiš da bi se bolje osjecali.
Ja sam ponosan i zadovoljan onim što su nasi igraci pokazali. Ovakav pristup i igra ce za kratko vrijeme pokazati da imamo najbolji tim. Puna podrška Fedji i ovom timu.
- wickerman
#5615 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja sam na tekmi utakmice rekao nece ovo na dobro sa postovom,ali sam bas fulio. Ostaje žal sto smo popusili bodove u zadnjoj minuti,ali nema se sta prigovoriti. Svaka im cast
- dulekrele
#5616 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dao si pravu dijagnozu lose igre i losih rezultata. Prokleti smo. E yebote sta sve covjek ovde ne procita.kakaljin wrote: ↑27/08/2022 09:54Tako je, Dok se ne pusti duzi period da se nesto napravi od nas nikada nece biti kvalitetan klub.animus wrote: ↑27/08/2022 09:15 Sreca pa je vaše mišljenje nebitno. Fedja vam he dobro porucio na pressu. Ne ide nikuda najmanje tri godine. To je i stav onoga kojeg se sve pita i cije mišljenje je jedino bitno. Fedja je pojeo Mulca taktucki i da nije bilo pomoci sudije sinoc bi krkan pocinio samoubistvo.
Idemo stepenicu po stepenicu.
Moj osvrt na ove zadnjih nekoliko utakmica. City nas je izbacio iz kolosjeka jer nam nista nije polazilo za nogom taj dan, onda u pokusaju da se vratimo protiv igmana igras u grcu i bojis se svakog kiksa nakon atmosfere koja se napravila i desi se sta se desilo. Protiv slobode se vec pocelo vracati ali kao da nas je neko prokleo i ni smo mogli se vratiti. A sad protiv zelje jos uvjek smo prokleti ali vidi se da se vracamo na pravi kolosjek ali je sporo, nadam se da cemo se uskoro vratiti i poceti igrati kako treba i da nas i sreca posluzi jer smo previse nesrecnih situacija imali.
Trbamo svi dati podrsku klubu i igracima i ne stvarati pritisak. Receno je fino da je samo izlazak u europu sada opcija i da treba nekoliko prelaznih rokova da se poslozi sve kako treba.
Samo treba podrsaka i smanjiti pritisak i sve ce doci na svoje uskoro.
-
Registarska tablica
#5617 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ako se kaze da je Fedja glavni krivac ove rezultatske krize, gdje mjesec dana nismo nikog pobjedili, to je tako.
Vi njega mozete braniti i govoriti da ce ostati tri godine. Nek ostame 10 godina.
Covjek je u ove zadnje cetiri utakmice takav amater postao. Takticki ga pojeo Mulalic. Sredine nismo imali ni s igracem vise ni manje. Uzas.
Al eto, to sto se vama ne svidja sto je to tako, jbga.
Vi njega mozete braniti i govoriti da ce ostati tri godine. Nek ostame 10 godina.
Covjek je u ove zadnje cetiri utakmice takav amater postao. Takticki ga pojeo Mulalic. Sredine nismo imali ni s igracem vise ni manje. Uzas.
-
90minut
#5618 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Procitao sam nekoliko komentara navijaca Zeljeznicara koji pisu da je Duda takticki pojeo Mulu.Registarska tablica wrote: ↑27/08/2022 16:00 Ako se kaze da je Fedja glavni krivac ove rezultatske krize, gdje mjesec dana nismo nikog pobjedili, to je tako.
Za nadati se da ce i Zrinja kiksati par utakmica pa da mozemo ostati u trci.
- omega369
#5619 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa dobro, ima te tri godine pred sobom, naucice
Sto bude manje srao na konferencijama manje ce ga ljudi uzimati na zub. Pametuje ko da je ferguson i da je 2 lige prvaka osvojio a u 7 utakmica koje je vodio uspuo je upisati dvije najvece bruke FKS u PLBiH. Ali idalje je grlat
Sto bude manje srao na konferencijama manje ce ga ljudi uzimati na zub. Pametuje ko da je ferguson i da je 2 lige prvaka osvojio a u 7 utakmica koje je vodio uspuo je upisati dvije najvece bruke FKS u PLBiH. Ali idalje je grlat
Last edited by omega369 on 27/08/2022 16:39, edited 1 time in total.
-
Registarska tablica
#5620 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Svasta. Mi sredine nismo imali90minut wrote: ↑27/08/2022 16:01Procitao sam nekoliko komentara navijaca Zeljeznicara koji pisu da je Duda takticki pojeo Mulu.Registarska tablica wrote: ↑27/08/2022 16:00 Ako se kaze da je Fedja glavni krivac ove rezultatske krize, gdje mjesec dana nismo nikog pobjedili, to je tako.
Za nadati se da ce i Zrinja kiksati par utakmica pa da mozemo ostati u trci.
Musa sam na desnoj strani igrao
Aj dobro, glupo mi vidjeti da se tjesimo da ce to biti dobro, a Sloga trpa Igman, Posusje Slobodu...
Nas okrene Samir Bekric, jbte... Eee, covjek ima veci stomak od mene
Kivan sam, hocemo da budemo prvaci, hocemo grupe... Dan pred derbi gledas Zrinjskikako igra, i onda ono sinoc...
Dabogda bgmi evropa da bude i ove godine....
Od toliko kombinacija u sredini, mi smo za 6 kola dosli da nam Buljabasic mali ulazi u sredinu, jer nema ko...
-
90minut
#5621 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Evropa bi trebala biti bez problema, a sto se titule tice ostaje da se vidi šta ce Zrinjski uraditi u zaostalim utakmicama.Registarska tablica wrote: ↑27/08/2022 18:41Svasta. Mi sredine nismo imali![]()
Musa sam na desnoj strani igrao![]()
Aj dobro, glupo mi vidjeti da se tjesimo da ce to biti dobro, a Sloga trpa Igman, Posusje Slobodu...
Nas okrene Samir Bekric, jbte... Eee, covjek ima veci stomak od mene![]()
a ja nisam dugo bio u teretani
![]()
Kivan sam, hocemo da budemo prvaci, hocemo grupe... Dan pred derbi gledas Zrinjskikako igra, i onda ono sinoc...
Dabogda bgmi evropa da bude i ove godine....
Od toliko kombinacija u sredini, mi smo za 6 kola dosli da nam Buljabasic mali ulazi u sredinu, jer nema ko...
Ako budu 5+ bodova ispred piši propalo.
-
Anquilla
#5622 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ima li ikakvog stopera na vidiku?
Jučer nam je na klupi sjedio akademac, star 16 godina i 1 mjesec, igra u kadetima.
Eto koliko nam je stoper očajno potreban, da bi nam i Dupovac dobar za rotacije bio.
Da ne spominjemo Ševelja i Oremuša, za stopersku poziciju, desnog beka ili zadnjeg veznog, svaka od ovih pozicija nam je deficitarna.
Jučer nam je na klupi sjedio akademac, star 16 godina i 1 mjesec, igra u kadetima.
Eto koliko nam je stoper očajno potreban, da bi nam i Dupovac dobar za rotacije bio.
Da ne spominjemo Ševelja i Oremuša, za stopersku poziciju, desnog beka ili zadnjeg veznog, svaka od ovih pozicija nam je deficitarna.
- rocco_siffredi
#5623 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hoće li se barem postaviti pitanje za ovakvo stanje rostera?
Ko je kriv? Ko je doveo do ovoga? Šta se radi da se stanje popravi?
Ko je kriv? Ko je doveo do ovoga? Šta se radi da se stanje popravi?
-
Registarska tablica
#5624 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Koliko pratim, ovo je prvi put da je trener imao odrijesene ruke, da dovodi i tjera igrace.
- Logovan
#5625 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Tesko je sad dovesti stopera da makar malo valja. Ako dodje, onda najbolje da potpise na pola godine, osim ako nije vrijedan potpisivanja na duzi period.