Ilegalni migranti u BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
insomnia78

#5601 Re: Migranti u BiH

Post by insomnia78 »

Sanjarko

#5602 Re: Migranti u BiH

Post by Sanjarko »

Hajd musko da ode samo pa bi razumio lud, nabrijan itd., ali zensko, sa muskima da ide samo, jos sa migrantima, nepoznatima, ko zna kakvima, bez pratnje pod tim mislim u grupi s nekim.

Kazem neznam sta je upitanju ovdje. Ali mi ono odmah bilo cudno.

Ali ako se utvrdi da je nasilu odvedena i silovana, odmah smrtna kazna.
insomnia78

#5603 Re: Migranti u BiH

Post by insomnia78 »

Nego jel neko relevantan potvrdio ovo? Nije prvi put da ovdje postavljaju izmisljene vijesti ovih portalcica zeljnih klikova
Sanjarko

#5604 Re: Migranti u BiH

Post by Sanjarko »

insomnia78 wrote:Pa kazem ti ja koji kurac. Ide rezonom kako su i oni ljudi, tuzne okice, i medju bosnjama ima svakakog svijeta...
Daj ba. Takva osoba bi bila uber paglu i sl. Pa ni ja nisam toliko pglu i sl., a prilicno sam lud, glup i naivan samo neznam koliko.

Danas takav vakat dosao da na malo sta ljudi vise padaju. Vrijeme je samo tako, melje. Kazem ja neki dan svojima kao da se u proslo vrijeme vracamo.
Sanjarko

#5605 Re: Migranti u BiH

Post by Sanjarko »

insomnia78 wrote:Nego jel neko relevantan potvrdio ovo? Nije prvi put da ovdje postavljaju izmisljene vijesti ovih portalcica zeljnih klikova
Jest, kako znam. Udarna vijest na dnevniku bila. Pregledana je djevojka, u toku vjestacenje kako to vec ide, kako sam razumio.

Ako se utvrdi da jest, smrtna kazna, odmah. Bio nas ili tudzin, svejedno.
insomnia78

#5606 Re: Migranti u BiH

Post by insomnia78 »

Ja kolko vidim samo portali iz RS-a ovo prenose
insomnia78

#5607 Re: Migranti u BiH

Post by insomnia78 »

Vizionar 1985 wrote:
insomnia78 wrote:Pa kazem ti ja koji kurac. Ide rezonom kako su i oni ljudi, tuzne okice, i medju bosnjama ima svakakog svijeta...
Daj ba. Takva osoba bi bila uber paglu i sl. Pa ni ja nisam toliko pglu i sl., a prilicno sam lud, glup i naivan samo neznam koliko.

Danas takav vakat dosao da na malo sta ljudi vise padaju. Vrijeme je samo tako, melje. Kazem ja neki dan svojima kao da se u proslo vrijeme vracamo.
Pa cekaj. Evo ovdje po foruma nas ubjedjuje kako je to sasvim cool raja. Nije valjda da ne bi otisli negdje sa njima
Sanjarko

#5608 Re: Migranti u BiH

Post by Sanjarko »

Ja cuo na Novoj. Nju moji prate. Bilo javljanje potparolke valjda.
Sanjarko

#5609 Re: Migranti u BiH

Post by Sanjarko »

insomnia78 wrote: Pa cekaj. Evo ovdje po foruma nas ubjedjuje kako je to sasvim cool raja. Nije valjda da ne bi otisli negdje sa njima
Ma ima i medzu njima svakojakog sljama kao i medzu nasima. Ja sam dosljedan. A i lud itd., kakav sam bi i otisao mozda. Zavisi od situacije. Znas da se u situacijama odluke donose u sekundi. Instinktivno.

Jb-me tastatura malo pa kasnim sa pisanjem.
славянин

#5610 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

Vizionar 1985 wrote:Ja cuo na Novoj. Nju moji prate. Bilo javljanje potparolke valjda.
Izjava MUPa

Krivično djelo „ Silovanje“ počinjeno na području Bihaća

Dana 10.12.2018.godine, Policijskoj stanici Bihać, obratila se 18-godišnjakinja sa područja Grada Bihaća u prisustvu sestre, koja je prijavila da je nad istom izvršeno krivično djelo „Silovanja“ od strane migranta.
U obavljenom razgovoru sa osamnaestogodišnjakinjom ista je prijavila da je prije par dana na području Grada Bihaća, upoznala dva migranta koji su je odveli do njoj nepoznatog stambenog objekta, te gdje ju je jedan od migranta prvo fizički napao udarivši je u predjelu glave, nakon čega je izvršio i spolni odnos nad istom.
Operativnim radom na terenu, istražitelji Sektora kriminalističke policije MUP USK-a, identifikovali su lice koja se dovodi u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela a radi se o migrantu A.D.rođen 1995. godine iz Pakistana, koji je lišen slobode i nad kojim je zavedena kriminalistička istraga.
Uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu iz člana 203. KZ F BiH „ Silovanje“, lice A.D. ( 1995) iz Pakistana predan je na daljnje postupanje tužiocu Kantonalnog tužilaštva.
insomnia78

#5611 Re: Migranti u BiH

Post by insomnia78 »

славянин wrote:
Vizionar 1985 wrote:Ja cuo na Novoj. Nju moji prate. Bilo javljanje potparolke valjda.
Izjava MUPa

Dana 10.12.2018.godine, Policijskoj stanici Bihać, obratila se 18-godišnjakinja sa područja Grada Bihaća u prisustvu sestre, koja je prijavila da je nad istom izvršeno krivično djelo „Silovanja“ od strane migranta.
U obavljenom razgovoru sa osamnaestogodišnjakinjom ista je prijavila da je prije par dana na području Grada Bihaća, upoznala dva migranta koji su je odveli do njoj nepoznatog stambenog objekta, te gdje ju je jedan od migranta prvo fizički napao udarivši je u predjelu glave, nakon čega je izvršio i spolni odnos nad istom.
Operativnim radom na terenu, istražitelji Sektora kriminalističke policije MUP USK-a, identifikovali su lice koja se dovodi u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela a radi se o migrantu A.D.rođen 1995. godine iz Pakistana, koji je lišen slobode i nad kojim je zavedena kriminalistička istraga.
Uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu iz člana 203. KZ F BiH „ Silovanje“, lice A.D. ( 1995) iz Pakistana predan je na daljnje postupanje tužiocu Kantonalnog tužilaštva.
Izvor
славянин

#5612 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

insomnia78 wrote:
славянин wrote:
Izjava MUPa

Izvor
Vlada unsko-sanskog kantona
http://vladausk.ba/v4/novost/krivicno-d ... bihaca/798
Sanjarko

#5613 Re: Migranti u BiH

Post by Sanjarko »

Ako se osudi i utvrdi da je kriv. Smrtna kazna. :fazlija:
Sanjarko

#5614 Re: Migranti u BiH

Post by Sanjarko »

Glupo su ovo izvjesce srocili. Iz ovoga se moze naslutiti da su je nasilu odveli. Znaci nasilu odvedena, silovana, sudzenje, utvrdivanje krivice, presuda, i smrtna kazna ako je presuda okrivljujuca.
славянин

#5615 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

Vizionar 1985 wrote:Glupo su ovo izvjesce srocili. Iz ovoga se moze naslutiti da su je nasilu odveli. Znaci nasilu odvedena, silovana, sudzenje, utvrdivanje krivice, presuda, i smrtna kazna ako je presuda okrivljujuca.
Tamam i da je nasilu nisu odveli sta ? Znaci ono ajde da idemo sjesti pricati pa onda zvajz u glavu i silovanje posle reci ona je kriva ? jeli to modus :oops:
DzordzHodzic

#5616 Re: Migranti u BiH

Post by DzordzHodzic »

Pa cek sad ispade ona kriva sto je silovana?
Kakvi sve bolesnici na ovom forumu obitavaju
Last edited by DzordzHodzic on 11/12/2018 18:55, edited 1 time in total.
Sanjarko

#5617 Re: Migranti u BiH

Post by Sanjarko »

славянин wrote:
Vizionar 1985 wrote:Glupo su ovo izvjesce srocili. Iz ovoga se moze naslutiti da su je nasilu odveli. Znaci nasilu odvedena, silovana, sudzenje, utvrdivanje krivice, presuda, i smrtna kazna ako je presuda okrivljujuca.
Tamam i da je nasilu nisu odveli sta ? Znaci ono ajde da idemo sjesti pricati pa onda zvajz u glavu i silovanje posle reci ona je kriva ? jeli to modus :oops:
Nisam to rekao. I da nije nasilu odvedena ako je silovana, smrtna kazna. Samo mi po izvjestaju sumnjivo bilo da nije bila upitanju prostitucija. Pa krenulo naopako. Cak i da je i to upitanju ako je silovanje i prostitutke upitanju smrtna kazna.
Sanjarko

#5618 Re: Migranti u BiH

Post by Sanjarko »

DzordzHodzic wrote:Pa cek sad ispade ona kriva sto je silovana?
Kakvi sve bolesnici na ovom forumu obitavaju
Ko je to rekao. Receno da sta ce koji k*rac sama ici sa migrantom negdje ko zna gdje. Sumnjalo se na prostituciju. Ima toga koliko hoces ovdje kod nas, sreca opet ne previse.

Najvise ima sponzorusa. Cak i muskih sponzorusa ima ali slabije od zenskih.
insomnia78

#5619 Re: Migranti u BiH

Post by insomnia78 »

Zasto silovanje pod znacima navoda?
Sanjarko

#5620 Re: Migranti u BiH

Post by Sanjarko »

insomnia78 wrote:Zasto silovanje pod znacima navoda?
Gdje? Silovana, smrtna kazna i to je to. A ne kao sad par godina prd*kane za sto sta, pa cak i ubistva.
insomnia78

#5621 Re: Migranti u BiH

Post by insomnia78 »

U izvjestaju MUP-a
Sanjarko

#5622 Re: Migranti u BiH

Post by Sanjarko »

insomnia78 wrote:U izvjestaju MUP-a
A to. Pa znas kako ide birokratija. Procedura itd.
славянин

#5623 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

Vec si zaboravio nas jezik jelde france originale.Pod navodnicima jer je to ime "djela" u krivicnom zakonu.
seln

#5624 Re: Migranti u BiH

Post by seln »

insomnia78 wrote:Znas koja? Ona koja ih poput vas brani po forumima.
Nisi se morao ni javiti, znao sam tvoje misljenje. Uvijek se najveci protivnici migranata regrutuju medju onima koji su i sami dosli sa zavezljajem preko ramena.
Ali ti bi, zivecu u pravnoj drzavi (bez znakova navoda) morao znati da postoji nesto sto se zove presumpcija nevinost.
Za utvrdjivanje krivice postoji policija i sud.
Ali, kako vidim, ti si vec utvrdio krivicu "beyond a reasonable doubt", a neki su vec predlozili i kaznu. Zakon rulje, tako omiljen na Balkanu.
insomnia78

#5625 Re: Migranti u BiH

Post by insomnia78 »

славянин wrote:
Vec si zaboravio nas jezik jelde france originale.Pod navodnicima jer je to ime "djela" u krivicnom zakonu.
Jel pise i “ubistvo”
Locked