Ilegalni migranti u BiH
- Sanjarko
#5602 Re: Migranti u BiH
Hajd musko da ode samo pa bi razumio lud, nabrijan itd., ali zensko, sa muskima da ide samo, jos sa migrantima, nepoznatima, ko zna kakvima, bez pratnje pod tim mislim u grupi s nekim.
Kazem neznam sta je upitanju ovdje. Ali mi ono odmah bilo cudno.
Ali ako se utvrdi da je nasilu odvedena i silovana, odmah smrtna kazna.
Kazem neznam sta je upitanju ovdje. Ali mi ono odmah bilo cudno.
Ali ako se utvrdi da je nasilu odvedena i silovana, odmah smrtna kazna.
- insomnia78
#5603 Re: Migranti u BiH
Nego jel neko relevantan potvrdio ovo? Nije prvi put da ovdje postavljaju izmisljene vijesti ovih portalcica zeljnih klikova
- Sanjarko
#5604 Re: Migranti u BiH
Daj ba. Takva osoba bi bila uber paglu i sl. Pa ni ja nisam toliko pglu i sl., a prilicno sam lud, glup i naivan samo neznam koliko.insomnia78 wrote:Pa kazem ti ja koji kurac. Ide rezonom kako su i oni ljudi, tuzne okice, i medju bosnjama ima svakakog svijeta...
Danas takav vakat dosao da na malo sta ljudi vise padaju. Vrijeme je samo tako, melje. Kazem ja neki dan svojima kao da se u proslo vrijeme vracamo.
- Sanjarko
#5605 Re: Migranti u BiH
Jest, kako znam. Udarna vijest na dnevniku bila. Pregledana je djevojka, u toku vjestacenje kako to vec ide, kako sam razumio.insomnia78 wrote:Nego jel neko relevantan potvrdio ovo? Nije prvi put da ovdje postavljaju izmisljene vijesti ovih portalcica zeljnih klikova
Ako se utvrdi da jest, smrtna kazna, odmah. Bio nas ili tudzin, svejedno.
- insomnia78
#5606 Re: Migranti u BiH
Ja kolko vidim samo portali iz RS-a ovo prenose
- insomnia78
#5607 Re: Migranti u BiH
Pa cekaj. Evo ovdje po foruma nas ubjedjuje kako je to sasvim cool raja. Nije valjda da ne bi otisli negdje sa njimaVizionar 1985 wrote:Daj ba. Takva osoba bi bila uber paglu i sl. Pa ni ja nisam toliko pglu i sl., a prilicno sam lud, glup i naivan samo neznam koliko.insomnia78 wrote:Pa kazem ti ja koji kurac. Ide rezonom kako su i oni ljudi, tuzne okice, i medju bosnjama ima svakakog svijeta...
Danas takav vakat dosao da na malo sta ljudi vise padaju. Vrijeme je samo tako, melje. Kazem ja neki dan svojima kao da se u proslo vrijeme vracamo.
- Sanjarko
#5608 Re: Migranti u BiH
Ja cuo na Novoj. Nju moji prate. Bilo javljanje potparolke valjda.
- Sanjarko
#5609 Re: Migranti u BiH
Ma ima i medzu njima svakojakog sljama kao i medzu nasima. Ja sam dosljedan. A i lud itd., kakav sam bi i otisao mozda. Zavisi od situacije. Znas da se u situacijama odluke donose u sekundi. Instinktivno.insomnia78 wrote: Pa cekaj. Evo ovdje po foruma nas ubjedjuje kako je to sasvim cool raja. Nije valjda da ne bi otisli negdje sa njima
Jb-me tastatura malo pa kasnim sa pisanjem.
- славянин
#5610 Re: Migranti u BiH
Izjava MUPaVizionar 1985 wrote:Ja cuo na Novoj. Nju moji prate. Bilo javljanje potparolke valjda.
Krivično djelo „ Silovanje“ počinjeno na području Bihaća
Dana 10.12.2018.godine, Policijskoj stanici Bihać, obratila se 18-godišnjakinja sa područja Grada Bihaća u prisustvu sestre, koja je prijavila da je nad istom izvršeno krivično djelo „Silovanja“ od strane migranta.
U obavljenom razgovoru sa osamnaestogodišnjakinjom ista je prijavila da je prije par dana na području Grada Bihaća, upoznala dva migranta koji su je odveli do njoj nepoznatog stambenog objekta, te gdje ju je jedan od migranta prvo fizički napao udarivši je u predjelu glave, nakon čega je izvršio i spolni odnos nad istom.
Operativnim radom na terenu, istražitelji Sektora kriminalističke policije MUP USK-a, identifikovali su lice koja se dovodi u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela a radi se o migrantu A.D.rođen 1995. godine iz Pakistana, koji je lišen slobode i nad kojim je zavedena kriminalistička istraga.
Uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu iz člana 203. KZ F BiH „ Silovanje“, lice A.D. ( 1995) iz Pakistana predan je na daljnje postupanje tužiocu Kantonalnog tužilaštva.
- insomnia78
#5611 Re: Migranti u BiH
Izvorславянин wrote:Izjava MUPaVizionar 1985 wrote:Ja cuo na Novoj. Nju moji prate. Bilo javljanje potparolke valjda.
Dana 10.12.2018.godine, Policijskoj stanici Bihać, obratila se 18-godišnjakinja sa područja Grada Bihaća u prisustvu sestre, koja je prijavila da je nad istom izvršeno krivično djelo „Silovanja“ od strane migranta.
U obavljenom razgovoru sa osamnaestogodišnjakinjom ista je prijavila da je prije par dana na području Grada Bihaća, upoznala dva migranta koji su je odveli do njoj nepoznatog stambenog objekta, te gdje ju je jedan od migranta prvo fizički napao udarivši je u predjelu glave, nakon čega je izvršio i spolni odnos nad istom.
Operativnim radom na terenu, istražitelji Sektora kriminalističke policije MUP USK-a, identifikovali su lice koja se dovodi u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela a radi se o migrantu A.D.rođen 1995. godine iz Pakistana, koji je lišen slobode i nad kojim je zavedena kriminalistička istraga.
Uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu iz člana 203. KZ F BiH „ Silovanje“, lice A.D. ( 1995) iz Pakistana predan je na daljnje postupanje tužiocu Kantonalnog tužilaštva.
- славянин
#5612 Re: Migranti u BiH
Vlada unsko-sanskog kantonainsomnia78 wrote:Izvorславянин wrote:Izjava MUPaVizionar 1985 wrote:Ja cuo na Novoj. Nju moji prate. Bilo javljanje potparolke valjda.
http://vladausk.ba/v4/novost/krivicno-d ... bihaca/798
- Sanjarko
#5613 Re: Migranti u BiH
Ako se osudi i utvrdi da je kriv. Smrtna kazna. 
- Sanjarko
#5614 Re: Migranti u BiH
Glupo su ovo izvjesce srocili. Iz ovoga se moze naslutiti da su je nasilu odveli. Znaci nasilu odvedena, silovana, sudzenje, utvrdivanje krivice, presuda, i smrtna kazna ako je presuda okrivljujuca.
- славянин
#5615 Re: Migranti u BiH
Tamam i da je nasilu nisu odveli sta ? Znaci ono ajde da idemo sjesti pricati pa onda zvajz u glavu i silovanje posle reci ona je kriva ? jeli to modusVizionar 1985 wrote:Glupo su ovo izvjesce srocili. Iz ovoga se moze naslutiti da su je nasilu odveli. Znaci nasilu odvedena, silovana, sudzenje, utvrdivanje krivice, presuda, i smrtna kazna ako je presuda okrivljujuca.
- DzordzHodzic
#5616 Re: Migranti u BiH
Pa cek sad ispade ona kriva sto je silovana?
Kakvi sve bolesnici na ovom forumu obitavaju
Last edited by DzordzHodzic on 11/12/2018 18:55, edited 1 time in total.
- Sanjarko
#5617 Re: Migranti u BiH
Nisam to rekao. I da nije nasilu odvedena ako je silovana, smrtna kazna. Samo mi po izvjestaju sumnjivo bilo da nije bila upitanju prostitucija. Pa krenulo naopako. Cak i da je i to upitanju ako je silovanje i prostitutke upitanju smrtna kazna.славянин wrote:Tamam i da je nasilu nisu odveli sta ? Znaci ono ajde da idemo sjesti pricati pa onda zvajz u glavu i silovanje posle reci ona je kriva ? jeli to modusVizionar 1985 wrote:Glupo su ovo izvjesce srocili. Iz ovoga se moze naslutiti da su je nasilu odveli. Znaci nasilu odvedena, silovana, sudzenje, utvrdivanje krivice, presuda, i smrtna kazna ako je presuda okrivljujuca.
- Sanjarko
#5618 Re: Migranti u BiH
Ko je to rekao. Receno da sta ce koji k*rac sama ici sa migrantom negdje ko zna gdje. Sumnjalo se na prostituciju. Ima toga koliko hoces ovdje kod nas, sreca opet ne previse.DzordzHodzic wrote:Pa cek sad ispade ona kriva sto je silovana?
Najvise ima sponzorusa. Cak i muskih sponzorusa ima ali slabije od zenskih.
- insomnia78
#5619 Re: Migranti u BiH
Zasto silovanje pod znacima navoda?
- Sanjarko
#5620 Re: Migranti u BiH
Gdje? Silovana, smrtna kazna i to je to. A ne kao sad par godina prd*kane za sto sta, pa cak i ubistva.insomnia78 wrote:Zasto silovanje pod znacima navoda?
- Sanjarko
#5622 Re: Migranti u BiH
A to. Pa znas kako ide birokratija. Procedura itd.insomnia78 wrote:U izvjestaju MUP-a
- славянин
#5623 Re: Migranti u BiH
Vec si zaboravio nas jezik jelde france originale.Pod navodnicima jer je to ime "djela" u krivicnom zakonu.insomnia78 wrote:Zasto silovanje pod znacima navoda?
- seln
#5624 Re: Migranti u BiH
Nisi se morao ni javiti, znao sam tvoje misljenje. Uvijek se najveci protivnici migranata regrutuju medju onima koji su i sami dosli sa zavezljajem preko ramena.insomnia78 wrote:Znas koja? Ona koja ih poput vas brani po forumima.
Ali ti bi, zivecu u pravnoj drzavi (bez znakova navoda) morao znati da postoji nesto sto se zove presumpcija nevinost.
Za utvrdjivanje krivice postoji policija i sud.
Ali, kako vidim, ti si vec utvrdio krivicu "beyond a reasonable doubt", a neki su vec predlozili i kaznu. Zakon rulje, tako omiljen na Balkanu.
- insomnia78
#5625 Re: Migranti u BiH
Jel pise i “ubistvo”славянин wrote:Vec si zaboravio nas jezik jelde france originale.Pod navodnicima jer je to ime "djela" u krivicnom zakonu.insomnia78 wrote:Zasto silovanje pod znacima navoda?