Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
dobar,ti?

#5601 Re: Sarajevski derbi

Post by dobar,ti? »

Joj, pa ne znaju vise za sta da se uhvate, hahaha stavljaju slike sjenice ahahahahah
lajk

#5602 Re: Sarajevski derbi

Post by lajk »

Tomahawk11 wrote:Ovo je vrijeme mandaliti, dok nije otislo gdje ne treba.
Rekli smo i jedni i drugi sta smo imali, sumirali utiske i to je to. Ostalo ce samo biti suplja prica i naglabanje, dok ne pocne sa onim ko ce koga vise uvrijediti, a onda krece autobus.... :mrgreen:
djeca dolaze iz prve smjene ...

:thumbup:
BlueBlood

#5603 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

stavio sam ja danas dosta vasih slika na ovom forumu koje su me oraspolozile,iskreno da kazem, nakon poraza na terenu od 1:0 :wink: al' zasto vam je tako tesko priznati da smo imali bolje izdanje na ovom derbiju od vas? :mrgreen: vi ste se toliko potrudili da sve bude ok da ste pregorili od zelje izgleda pa je bilo "daj svega, sto vise parola" koje nemaju nikakvog smisla da je sve to na kraju lose ispalo... :mrgreen: priznajte da je tako :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5604 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

Bili bolji a nisu ni navijali drugo poluvrijeme, haj' dobro. I "koreografija" vam je bila strašna, mora da je puno truda uloženo, svaka čast !!
Charuga
Globalni moderator

#5605 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

dobar,ti? wrote:saide poćeraj, majci im ga zaćeraj :dance:
Necemo se tako igrati ... ;-)

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “Kršenje pravila foruma, nepoštivanje upozorenja”
» dobar,ti?

1 mjesec
Obuca9

#5606 Re: Sarajevski derbi

Post by Obuca9 »

Plavih_11 wrote:
Obuca9 wrote:Eh onda se izvinjavam ili nisam primjetio taj post ili ga se ne sjećam :D
I ti si ga replicirao i rekao da se slazes ... ;-)
Kao što rekoh, fakat se ne sjećam :D
alchak.ba

#5607 Re: Sarajevski derbi

Post by alchak.ba »

BlueBlood wrote:
alchak.ba wrote:
BlueBlood wrote:hajmo sviiiiiii
"zajedno smo rasli grade ja i ti"
http://www.ilustrovana.com/2008/2601/04-01-velika.jpg

:mrgreen:
koji je ovo tvoj grad? :)
vi ste pjevali "zajedno smo rasli grade ja i ti" sa momkom koji je iz ovog grada,vi bi trebali znati koji je :mrgreen:
Mi smo pjevali Sarajevo ljubavi moja......

dakle, odakle si ovo? :)
Frtalj_Duše

#5608 Re: Sarajevski derbi

Post by Frtalj_Duše »

BlueBlood wrote:stavio sam ja danas dosta vasih slika na ovom forumu koje su me oraspolozile,iskreno da kazem, nakon poraza na terenu od 1:0 :wink: al' zasto vam je tako tesko priznati da smo imali bolje izdanje na ovom derbiju od vas? :mrgreen: vi ste se toliko potrudili da sve bude ok da ste pregorili od zelje izgleda pa je bilo "daj svega, sto vise parola" koje nemaju nikakvog smisla da je sve to na kraju lose ispalo... :mrgreen: priznajte da je tako :mrgreen:

A priznaj da je u stvari ovako:

:mrgreen:
BlueBlood

#5609 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

hahahah :lol: Nije! :mrgreen: Ni jedan pitar me jos nije nazvo ni poruku poslo da mi zivce vadi :mrgreen: Ove sto sretnem se samo nasmiju,sretni su zbog pobjede,al ne ulaze u diskusiju oko derbija jer cim spomenem navijanje prestanu se raspravljati! :mrgreen: To mi je dovoljan razlog, uz one vase slike koje sam vidio, da budem raspolozen nakon poraza od 1:0 na derbiju :thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#5610 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

Obuca9 wrote:
Plavih_11 wrote:
Obuca9 wrote:Eh onda se izvinjavam ili nisam primjetio taj post ili ga se ne sjećam :D
I ti si ga replicirao i rekao da se slazes ... ;-)
Kao što rekoh, fakat se ne sjećam :D
Ma vjerujem ti, ko bi se sjecao svakog posta ...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#5611 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

BlueBlood wrote:hahahah :lol: Nije! :mrgreen: Ni jedan pitar me jos nije nazvo ni poruku poslo da mi zivce vadi :mrgreen: Ove sto sretnem se samo nasmiju,sretni su zbog pobjede,al ne ulaze u diskusiju oko derbija jer cim spomenem navijanje prestanu se raspravljati! :mrgreen: To mi je dovoljan razlog, uz one vase slike koje sam vidio, da budem raspolozen nakon poraza od 1:0 na derbiju :thumbup:

Image
iceman2010

#5612 Re: Sarajevski derbi

Post by iceman2010 »

BlueBlood wrote:hahahah :lol: Nije! :mrgreen: Ni jedan pitar me jos nije nazvo ni poruku poslo da mi zivce vadi :mrgreen: Ove sto sretnem se samo nasmiju,sretni su zbog pobjede,al ne ulaze u diskusiju oko derbija jer cim spomenem navijanje prestanu se raspravljati! :mrgreen: To mi je dovoljan razlog, uz one vase slike koje sam vidio, da budem raspolozen nakon poraza od 1:0 na derbiju :thumbup:
Da Boga da ti meni uvijek tako bio raspolozen poslije derbija. Nek te uveseljavaju "pobjede" na tribinama, koreografija, mjesta rodjenja pojedinaca i sve ono u cemu gubitnik trazi utjehu. Mi cemo se radovati pobjedama. Uglavnom, 66 minuta, goooolllllllll, pobjeda, dovidjenja, prijatno.
BlueBlood

#5613 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

:wink: :mrgreen:
Baltazar_khan

#5614 Re: Sarajevski derbi

Post by Baltazar_khan »

Logovan

#5615 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Znači voliš kada izgubite u derbiju. 8-) :mrgreen:
lajk

#5616 Re: Sarajevski derbi

Post by lajk »

Jao Nihada al suknu Saidu :run: :run: :run: :run:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#5617 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

lajk wrote:Jao Nihada al suknu Saidu :run: :run: :run: :run:
Papak koji gubi lopte za pobjedu je šukn'o Saidu ? How yes no.

Isto k'o što je i BlueBlood meni šukn'o sa klipom kortea iz neke šume daleko od centra grada. :D
ledeni_caj

#5618 Re: Sarajevski derbi

Post by ledeni_caj »

Ispalio se vani mali papak i sad su mu liga i klubovi odavde seljacki. Ni prvi ni zadnji koji shvata stvari tako. A da je Sajo sam sebe u zivotu zajebao i on sam zna. :D
Last edited by ledeni_caj on 05/11/2012 17:25, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#5619 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

ledeni_caj wrote:Ispalio se vani mali papak i sad su mu liga i klubovi odavde seljacki. Ni prvi ni zadnji koji shvata stvari tako.
Ma daleko se ispalio, još malo pa će igrat' u enbea :run: :mrgreen:
luckylaka

#5620 Re: Sarajevski derbi

Post by luckylaka »

Košarkaški reprezentativac BiH poručio preko FB
Đedović: Šta je više sa Saidom, raspada se lik
Piše: O. Škundrić Danas, 16:57
Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Nihad Đedović izrazio je svoje nezadovoljstvo određenim izjavama fudbalera Sarajeva Saida Husejinovića.
Preporuči

Odštampaj Printaj

Naime, Husejinović je uoči derbija sa Željezničarom dao određene izjave koje se mnogima nisu svidjele, pa ni košarkaškom reprezentativcu Bosne i Hercegovine Nihad Đedoviću, koji je na svom Facebook profilu napisao:

"Šta je više sa Saidom, raspada se lik, da je valj'o igrao bi negdje ozbiljan fudbal, a ne ovaj naš seljački. Pih''. :thumbup:
The 51st State

#5621 Re: Sarajevski derbi

Post by The 51st State »

luckylaka wrote:Košarkaški reprezentativac BiH poručio preko FB
Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Nihad Đedović izrazio je svoje nezadovoljstvo određenim izjavama fudbalera Sarajeva Saida Husejinovića.
Preporuči

Odštampaj Printaj

Naime, Husejinović je uoči derbija sa Željezničarom dao određene izjave koje se mnogima nisu svidjele, pa ni košarkaškom reprezentativcu Bosne i Hercegovine Nihad Đedoviću, koji je na svom Facebook profilu napisao:

"Šta je više sa Saidom, raspada se lik, da je valj'o igrao bi negdje ozbiljan fudbal, a ne ovaj naš seljački. Pih''. :thumbup:
najeo se papak hljeba pa pametuje.
shbc

#5622 Re: Sarajevski derbi

Post by shbc »

Preporuči

Odštampaj Printaj

papak... on nekom nas'o pricat' valja li ili ne... ne moze bazen da pogodi... doci ce on u skenderiju... seljacina focanska
luckylaka

#5623 Re: Sarajevski derbi

Post by luckylaka »

The 51st State wrote:
Preporuči

Odštampaj Printaj

najeo se papak hljeba pa pametuje.
:-) znaci dok se nije najeo nije mogao skontati ovako nesto
elSaik

#5624 Re: Sarajevski derbi

Post by elSaik »

Ko o čemu, Saidovi o hrani.
ledeni_caj

#5625 Re: Sarajevski derbi

Post by ledeni_caj »

elSaik wrote:Ko o čemu, Saidovi o hrani.
:lol: :lol:
Post Reply