BAKIRE ODLAZI
- horkesh
#5602 Re: BAKIRE ODLAZI
Otkud sad Avaz to da piše, mora da je Čović jučer nešto naljutio Fahru u Mostaru, a još mu ovaj lijepo na noge došao.muha_sa wrote:http://avaz.ba/vijesti/bih/322256/draga ... je-pitanje
- Drvosjeca iz Dejcica
#5603 Re: BAKIRE ODLAZI
De fakto rekao isto što i Izetbegović.muha_sa wrote:http://avaz.ba/vijesti/bih/322256/draga ... je-pitanje
-
maher
#5604 Re: BAKIRE ODLAZI
na zalost umjesto da iznose cinjenice sda kaci slike ... ovo bi dobar savjetnik sam sve zavrsio, da bakir nijednu ne progovori ...
- Hajvan
#5605 Re: BAKIRE ODLAZI
Drvosjeca iz Dejcica wrote:De fakto rekao isto što i Izetbegović.muha_sa wrote:http://avaz.ba/vijesti/bih/322256/draga ... je-pitanje
Hrvat je licnost, osoba, ljudsko bice, pripadnik civiliziranog dijela planete.. to je izvojevao i zasluzio.
Prosnjak sve to nije- stoga i ne cudi reakcija.
-
hizo ramidovic
#5606 Re: BAKIRE ODLAZI
a 'vako veli puhalo srdjan:
"Srbi cipelare Izetbegovica zbog izjave koju nije kazao, a onda se sastaju da bi odlucili da je to sto Bakir nije rekao, neizvodljivo bez saglasnosti Srba i Hrvata!!!"
"Srbi cipelare Izetbegovica zbog izjave koju nije kazao, a onda se sastaju da bi odlucili da je to sto Bakir nije rekao, neizvodljivo bez saglasnosti Srba i Hrvata!!!"
-
Obi Wan Bosnian
#5607 Re: BAKIRE ODLAZI
Srđana za predsjednika
- Drvosjeca iz Dejcica
#5608 Re: BAKIRE ODLAZI
Kojeg, onog Puhala? Šta sada taj izdajica piše?Obi Wan Bosnian wrote:Srđana za predsjednika
- madner
#5609 Re: BAKIRE ODLAZI
SDA ima najvjernije bazno glasacko tijelo (oko 100 000), ali sve ostalo moraju kao i ostali privuci. Zbog ovog je Tihic izgubio izbore.Drvosjeca iz Dejcica wrote:To je sića, SDA ima najveće i najvjernije glasačko tijelo. Kakvih 200+ hiljada glasvoa zbog ovoga...madner wrote:Cuj ovih analiticara, nece ovako dobiti nesto puno glasova. Cijela kampanja stranke zasnovana na tome, najbitnija tacka SDA.
- Dozer
#5610 Re: BAKIRE ODLAZI
Za sve one koji su stosta zaboravili u svoj ovoj silnoj prici...
-
maher
#5611 Re: BAKIRE ODLAZI
ovo je sve dobro poznato ... volio bih da neko kaze koje je to optimalno mjesto gdje bi trebao biti predsjednik predsjedništva sa svojim kabinetom u gradu koji se granatira, opkoljen, bez struje, vode, grijanja i koji neprijatelj ima namjeru da zauzme ... nije valjda trebao stalno sjediti u predsjedništvu u onim kancelarijama prema trebevicu ... ja cijenim sto je proveo citav rat u sarajevu ... mogao je biti u zenici ili tuzli komotno da niko nista ne prigovori ... mozda bi i koja manje granata pala na centar grada ... a i svaka brigada, korpus ili glavna komanda su bili dobro zasticeni, sto je normalno ... ispade sad jedini bakir bio sakriven ...Dozer wrote:Za sve one koji su stosta zaboravili u svoj ovoj silnoj prici...
- spreca
#5612 Re: BAKIRE ODLAZI
Ma to je srpska politika....jer ako je Bakir nesto rekao takvog onda mu otkazi posjetu srbiji kao sto smo i mi otkazali Tomi Grobaru.....ali s obzirom da ce iduci mjesec u BG biti rijeci o granici ovo je pokusaj da se Bakiru nabije kompleks krivca da bi na pregovorima o granici bi meksi...Bakir mora znato da nema zamjene kvadrat za kvadrat.....jer svugdje mora biti trogovanje a politika je cista trgovina...i Vucicu nesmije vjerovati a bas nimalo...drugima mozda se i moze vjerovati ali Vucicu ne...prije bi povjerovao Seselju nego Vucicuhizo ramidovic wrote:a 'vako veli puhalo srdjan:
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#5613 Re: BAKIRE ODLAZI
Kad majmunima moraš objašnjavat da je u ovoj čaši ispred mene voda, a ne... nafta.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#5614 Re: BAKIRE ODLAZI
Prijatelji iz Srbije...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Beograd / Stefanović: Srbija je jako dobro razumjela poruke Bakira Izetbegovića
Dobro, nećemo više.
- AmiĐa_Idriz
#5615 Re: BAKIRE ODLAZI
Ko je ovaj bolid na N1 
- Hajvan
#5616 Re: BAKIRE ODLAZI
shatro gistro si ti amdja idriz, kad ne znas bolida...
- Ricken
#5617 Re: BAKIRE ODLAZI
Bakir nije bio predsjednik predsjedništva, već sin istog. Nisam znao da je to funkcija.maher wrote:ovo je sve dobro poznato ... volio bih da neko kaze koje je to optimalno mjesto gdje bi trebao biti predsjednik predsjedništva sa svojim kabinetom u gradu koji se granatira, opkoljen, bez struje, vode, grijanja i koji neprijatelj ima namjeru da zauzme ... nije valjda trebao stalno sjediti u predsjedništvu u onim kancelarijama prema trebevicu ... ja cijenim sto je proveo citav rat u sarajevu ... mogao je biti u zenici ili tuzli komotno da niko nista ne prigovori ... mozda bi i koja manje granata pala na centar grada ... a i svaka brigada, korpus ili glavna komanda su bili dobro zasticeni, sto je normalno ... ispade sad jedini bakir bio sakriven ...Dozer wrote:Za sve one koji su stosta zaboravili u svoj ovoj silnoj prici...
On je kao punoljetni građanin BiH trebao biti na liniji, sa puškom. Što bi rekli njegovi, sa svojim narodom na prvoj liniji.
- video
#5618 Re: BAKIRE ODLAZI
Nikad ga nisam branio, niT imam neko pozitivno misljenje o njemu, dapace, al to sto je u ratu bio uz svoga babu-potpuno ga razumijem.
To bi ti il bilo ko od nas a da je predsjednik drzave poslao sina u rov i dao mu pusku da se bori
Mojne vise tih floskula i rendanja kora naopako, matereti.
Cuj trebO ga na Trebevic il na Golo brdo gurnuT

To bi ti il bilo ko od nas a da je predsjednik drzave poslao sina u rov i dao mu pusku da se bori
Cuj trebO ga na Trebevic il na Golo brdo gurnuT
-
AenemA
#5619 Re: BAKIRE ODLAZI
Ko je ova yebozovna teta što nešto tefteri na Baketovom i Draganovom intervjuu?
-
PM72
#5620 Re: BAKIRE ODLAZI
U pravu si vala.Sinovi predsjednika mjesnih zajednica bili su sklonjeni a kamoli sin predsjenika "države".Ne volim ga ni nacrtanog,ni njega ni babu mu ali niđe veze da on ide u rov.Jedini od političara iz SDA za kojeg znam da je bio u rovu i jako dobar borac jeste Mustafa Mujezinović,bivši premijer kantona a sad je valjda ambasador.video wrote:Nikad ga nisam branio, niT imam neko pozitivno misljenje o njemu, dapace, al to sto je u ratu bio uz svoga babu-potpuno ga razumijem.
To bi ti il bilo ko od nas a da je predsjednik drzave poslao sina u rov i dao mu pusku da se bori![]()
Cuj trebO ga na Trebevic il na Golo brdo gurnuT![]()
- ultima_palabra
#5621 Re: BAKIRE ODLAZI
Mescini da je Zarko Broz bio na prvoj liniji citav rat, izgubio ruku ili tako nesto...video wrote:Nikad ga nisam branio, niT imam neko pozitivno misljenje o njemu, dapace, al to sto je u ratu bio uz svoga babu-potpuno ga razumijem.
To bi ti il bilo ko od nas a da je predsjednik drzave poslao sina u rov i dao mu pusku da se bori![]()
Cuj trebO ga na Trebevic il na Golo brdo gurnuT![]()
- video
#5622 Re: BAKIRE ODLAZI
E .ebi ga sad, ti poredis komadanta jedne gerilske formacije sa presjednikom jedne suverene i medjunarodno priznate drzave 
- Banksy
#5623 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne mora biti Žarko Broz ili Randolph Churchill, ali komično je kad predsjednikov sin koji je rat proveo u trezoru izjavljuje da je spreman za novi rat, valjda i novi trezor. Šta drugo možeš s njim nego zbijati viceve.
- bersK
#5624 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne trebaju bit sinovi funkcionera na liniji, al zato sin ministra policije izgide ko rasada.
-
PM72
#5625 Re: BAKIRE ODLAZI
?bersK wrote:Ne trebaju bit sinovi funkcionera na liniji, al zato sin ministra policije izgide ko rasada.