BAKIRE ODLAZI

Post Reply
muha_sa

#5601 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by muha_sa »

horkesh

#5602 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by horkesh »

Otkud sad Avaz to da piše, mora da je Čović jučer nešto naljutio Fahru u Mostaru, a još mu ovaj lijepo na noge došao.
Drvosjeca iz Dejcica

#5603 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

De fakto rekao isto što i Izetbegović.
maher

#5604 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by maher »

na zalost umjesto da iznose cinjenice sda kaci slike ... ovo bi dobar savjetnik sam sve zavrsio, da bakir nijednu ne progovori ...
Hajvan

#5605 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Hajvan »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
De fakto rekao isto što i Izetbegović.

Hrvat je licnost, osoba, ljudsko bice, pripadnik civiliziranog dijela planete.. to je izvojevao i zasluzio.

Prosnjak sve to nije- stoga i ne cudi reakcija.
hizo ramidovic

#5606 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by hizo ramidovic »

a 'vako veli puhalo srdjan:

"Srbi cipelare Izetbegovica zbog izjave koju nije kazao, a onda se sastaju da bi odlucili da je to sto Bakir nije rekao, neizvodljivo bez saglasnosti Srba i Hrvata!!!"
Obi Wan Bosnian

#5607 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Obi Wan Bosnian »

Srđana za predsjednika
Drvosjeca iz Dejcica

#5608 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Obi Wan Bosnian wrote:Srđana za predsjednika
Kojeg, onog Puhala? Šta sada taj izdajica piše? :mrgreen:
madner

#5609 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

madner wrote:Cuj ovih analiticara, nece ovako dobiti nesto puno glasova. Cijela kampanja stranke zasnovana na tome, najbitnija tacka SDA.
To je sića, SDA ima najveće i najvjernije glasačko tijelo. Kakvih 200+ hiljada glasvoa zbog ovoga... :lol:
SDA ima najvjernije bazno glasacko tijelo (oko 100 000), ali sve ostalo moraju kao i ostali privuci. Zbog ovog je Tihic izgubio izbore.
Dozer

#5610 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Dozer »

Za sve one koji su stosta zaboravili u svoj ovoj silnoj prici...

maher

#5611 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by maher »

Dozer wrote:Za sve one koji su stosta zaboravili u svoj ovoj silnoj prici...

ovo je sve dobro poznato ... volio bih da neko kaze koje je to optimalno mjesto gdje bi trebao biti predsjednik predsjedništva sa svojim kabinetom u gradu koji se granatira, opkoljen, bez struje, vode, grijanja i koji neprijatelj ima namjeru da zauzme ... nije valjda trebao stalno sjediti u predsjedništvu u onim kancelarijama prema trebevicu ... ja cijenim sto je proveo citav rat u sarajevu ... mogao je biti u zenici ili tuzli komotno da niko nista ne prigovori ... mozda bi i koja manje granata pala na centar grada ... a i svaka brigada, korpus ili glavna komanda su bili dobro zasticeni, sto je normalno ... ispade sad jedini bakir bio sakriven ...
spreca

#5612 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by spreca »

hizo ramidovic wrote:a 'vako veli puhalo srdjan:

"Srbi cipelare Izetbegovica zbog izjave koju nije kazao, a onda se sastaju da bi odlucili da je to sto Bakir nije rekao, neizvodljivo bez saglasnosti Srba i Hrvata!!!"
Ma to je srpska politika....jer ako je Bakir nesto rekao takvog onda mu otkazi posjetu srbiji kao sto smo i mi otkazali Tomi Grobaru.....ali s obzirom da ce iduci mjesec u BG biti rijeci o granici ovo je pokusaj da se Bakiru nabije kompleks krivca da bi na pregovorima o granici bi meksi...Bakir mora znato da nema zamjene kvadrat za kvadrat.....jer svugdje mora biti trogovanje a politika je cista trgovina...i Vucicu nesmije vjerovati a bas nimalo...drugima mozda se i moze vjerovati ali Vucicu ne...prije bi povjerovao Seselju nego Vucicu
Hame_
Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!

#5613 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Hame_ »

Kad majmunima moraš objašnjavat da je u ovoj čaši ispred mene voda, a ne... nafta. :thumbup: :bih:

prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#5614 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by prljavi Hare »

Beograd / Stefanović: Srbija je jako dobro razumjela poruke Bakira Izetbegovića

Dobro, nećemo više. :mrgreen:
Prijatelji iz Srbije... :sad: Pomozite nam!Urazumite nas! :lol: :lol: :lol:
AmiĐa_Idriz

#5615 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by AmiĐa_Idriz »

Ko je ovaj bolid na N1 :lol:
Hajvan

#5616 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Hajvan »

shatro gistro si ti amdja idriz, kad ne znas bolida...
Ricken

#5617 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Ricken »

maher wrote:
Dozer wrote:Za sve one koji su stosta zaboravili u svoj ovoj silnoj prici...

ovo je sve dobro poznato ... volio bih da neko kaze koje je to optimalno mjesto gdje bi trebao biti predsjednik predsjedništva sa svojim kabinetom u gradu koji se granatira, opkoljen, bez struje, vode, grijanja i koji neprijatelj ima namjeru da zauzme ... nije valjda trebao stalno sjediti u predsjedništvu u onim kancelarijama prema trebevicu ... ja cijenim sto je proveo citav rat u sarajevu ... mogao je biti u zenici ili tuzli komotno da niko nista ne prigovori ... mozda bi i koja manje granata pala na centar grada ... a i svaka brigada, korpus ili glavna komanda su bili dobro zasticeni, sto je normalno ... ispade sad jedini bakir bio sakriven ...
Bakir nije bio predsjednik predsjedništva, već sin istog. Nisam znao da je to funkcija.

On je kao punoljetni građanin BiH trebao biti na liniji, sa puškom. Što bi rekli njegovi, sa svojim narodom na prvoj liniji.
video

#5618 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by video »

Nikad ga nisam branio, niT imam neko pozitivno misljenje o njemu, dapace, al to sto je u ratu bio uz svoga babu-potpuno ga razumijem.
To bi ti il bilo ko od nas a da je predsjednik drzave poslao sina u rov i dao mu pusku da se bori :shock:
Mojne vise tih floskula i rendanja kora naopako, matereti.
Cuj trebO ga na Trebevic il na Golo brdo gurnuT :shock: :lol:
AenemA

#5619 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by AenemA »

Ko je ova yebozovna teta što nešto tefteri na Baketovom i Draganovom intervjuu?
PM72

#5620 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by PM72 »

video wrote:Nikad ga nisam branio, niT imam neko pozitivno misljenje o njemu, dapace, al to sto je u ratu bio uz svoga babu-potpuno ga razumijem.
To bi ti il bilo ko od nas a da je predsjednik drzave poslao sina u rov i dao mu pusku da se bori :shock:
U pravu si vala.Sinovi predsjednika mjesnih zajednica bili su sklonjeni a kamoli sin predsjenika "države".Ne volim ga ni nacrtanog,ni njega ni babu mu ali niđe veze da on ide u rov.Jedini od političara iz SDA za kojeg znam da je bio u rovu i jako dobar borac jeste Mustafa Mujezinović,bivši premijer kantona a sad je valjda ambasador.
ultima_palabra

#5621 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by ultima_palabra »

video wrote:Nikad ga nisam branio, niT imam neko pozitivno misljenje o njemu, dapace, al to sto je u ratu bio uz svoga babu-potpuno ga razumijem.
Mescini da je Zarko Broz bio na prvoj liniji citav rat, izgubio ruku ili tako nesto...
video

#5622 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by video »

E .ebi ga sad, ti poredis komadanta jedne gerilske formacije sa presjednikom jedne suverene i medjunarodno priznate drzave :zoka:
Banksy

#5623 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Banksy »

Ne mora biti Žarko Broz ili Randolph Churchill, ali komično je kad predsjednikov sin koji je rat proveo u trezoru izjavljuje da je spreman za novi rat, valjda i novi trezor. Šta drugo možeš s njim nego zbijati viceve.
bersK

#5624 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by bersK »

Ne trebaju bit sinovi funkcionera na liniji, al zato sin ministra policije izgide ko rasada.
PM72

#5625 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by PM72 »

bersK wrote:Ne trebaju bit sinovi funkcionera na liniji, al zato sin ministra policije izgide ko rasada.
?
Post Reply