Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Muhamed Đakmić

#5601 Re: Liverpool FC

Post by Muhamed Đakmić »

Pa stariji je Mignolet od Zielera :D
horion_bosona

#5602 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

The Realist wrote:
horion_bosona wrote:
Od stopera prica se o Papadopoulosu i Ashley Williamsu, a Toure dodje eto kao polovicno rjesenje za popunu rostera. Mada Coates nikad nije dobio pravu sansu i nisam siguran sta ce biti sa Skrtelom.
E ovo bi baš bilo interesantno za vidjeti.
sasvim solidan igrac, u proslosti se malo kacio sa Suarezom... :-D nije neizvodljivo Leon Britton urges Swansea not to sell Ashley Williams (21 May 2013)
Sarajevo1946 wrote:Pa stariji je Mignolet od Zielera :D
ja, i?
Muhamed Đakmić

#5603 Re: Liverpool FC

Post by Muhamed Đakmić »

Pa ništa, nije ništa iskusniji Mignolet od Zielera, to sam htio reći :D

Mislim, bio je i Zieler dugo u Engleskoj, a otprilike su u isto vrijeme postali prvi golmani svojih ekipa.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5604 Re: Liverpool FC

Post by Velkoski »

Kupite Abdihodžića, taman je kalibar za Liverpula.
horion_bosona

#5605 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

Sarajevo1946 wrote:Pa ništa, nije ništa iskusniji Mignolet od Zielera, to sam htio reći :D

Mislim, bio je i Zieler dugo u Engleskoj, a otprilike su u isto vrijeme postali prvi golmani svojih ekipa.
kad uzmes svu cetvoricu navedenih, razlika u godinama je gotovo zanemariva ('86-''92), pogotovo sto se radi o golmanima... govorio sam o iskustvu branjenja u PL, gdje svakako ima specificnosti i kad je u pitanju tretiranje golmana od strane sudija... de Gea je to dobro iskusio...

Mignolet i Begovic su imali iza sebe odlicne sezone i isprofilirali su se u ozbiljne golmane... to bi za Liverpool bio siguran pik i rjesenje za narednu deceniju...
Muhamed Đakmić

#5606 Re: Liverpool FC

Post by Muhamed Đakmić »

Bolji Asmir 8-)
horion_bosona

#5607 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

Sarajevo1946 wrote:Bolji Asmir 8-)
:thumbup:
The Realist

#5608 Re: Liverpool FC

Post by The Realist »

horion_bosona wrote: sasvim solidan igrac, u proslosti se malo kacio sa Suarezom... :-D nije neizvodljivo Leon Britton urges Swansea not to sell Ashley Williams (21 May 2013)
Znam da je Vaučer nešto pisao i nisu baš komentari Williamsa bili bezazleni, zato i kažem da bi bilo interesantno :D.
PrtiBeeGee

#5609 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Ode balvan....

Image

West Ham otkupio ugovor Andya Carrolla za 15 miliona funti. Liverpool je u gubitku 20 miliona funti za ovog igrača, doveli su ga za 35 miliona funti!
Zatamnjena stakla

#5610 Re: Liverpool FC

Post by Zatamnjena stakla »

Dobro ste prošli :lol:
PrtiBeeGee

#5611 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Sorel wrote:Dobro ste prošli :lol:
mahhh nez sta bi ti reko nekako mi se cini da je boji od Borinija al eto sta je tu je... Promasaj desetljeca al to je sport, nesposobno vodstvo ljudi u klubu, losi skauti itd.... Sad ce neko reci prodali smo Torresa uzeli 50Mil i doveli 2 igraca... Dobro to jeste ali doveo si Suareza koji je zamijenio i vise nego dobro Torresa a za ovih 35 si mogo uzet jednog prosjecnog napadaca koji je Pele za ovog balvana a bilo ih je od 20mil i da ti ostane 15mil... Al eto desava se i to u fudbalu....
Zmijuga loma

#5612 Re: Liverpool FC

Post by Zmijuga loma »

PrtiBeeGee wrote:Ode balvan....

Image

West Ham otkupio ugovor Andya Carrolla za 15 miliona funti. Liverpool je u gubitku 20 miliona funti za ovog igrača, doveli su ga za 35 miliona funti!
Gigantskih 15 miliona. Nek se udaraju nogom u gujcu.
Mustang1

#5613 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Jel sad tih 15 ide uz onih cini mi se 20 koliko je receno da ce biti za transfer .. Ili ce opet biti samo 20 :D Ako se doda na ovih 20 .. Proda jos koji igrac .. Mogu se 2 dobra provjerena dovesti za te pare
PrtiBeeGee

#5614 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Bubalo1 wrote:Jel sad tih 15 ide uz onih cini mi se 20 koliko je receno da ce biti za transfer .. Ili ce opet biti samo 20 :D Ako se doda na ovih 20 .. Proda jos koji igrac .. Mogu se 2 dobra provjerena dovesti za te pare
Imas 20Mil za potrosit ovo ljeto i plus sva pare od igraca koje prodaju idu na ovih 20Mil :) ... Eto sad imamo 35Mil od Reine 10Mil to je 45Mil... E ima tu jos para od Skrtela, nadam se Allena, Borinija, Dowinga, i jos par igraca pa bi od toga mogla biti lijepa suma za potrosit ovo ljeto. Nadam se pametno potrosit....
Mustang1

#5615 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ma pare od Reine racunaj za golmana plus jos par miliona eventualno ali to je to .. Za ove ostale tesko da se moze zamjenom nekog od njih dovesti drugi igrac da je kvalitetan :D Jedino dvojicu trojicu pa onda ali opet je pitanje :D ..Evo i Pulis haman dobio otkaz .. Sad ovom novom treneru sto dodje uvaliti nekog igraca za Begovica i cao :D
PrtiBeeGee

#5616 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Bubalo1 wrote:Ma pare od Reine racunaj za golmana plus jos par miliona eventualno ali to je to .. Za ove ostale tesko da se moze zamjenom nekog od njih dovesti drugi igrac da je kvalitetan :D Jedino dvojicu trojicu pa onda ali opet je pitanje :D ..Evo i Pulis haman dobio otkaz .. Sad ovom novom treneru sto dodje uvaliti nekog igraca za Begovica i cao :D
Ja se samo nadam i ovo malo para sto ce imat da ce pametno potrosit kao na polusezoni sad kad su doveli Sturridgea i Philippe Coutinha... Kad bi doveli jos trojicu da su ko oni bilo bi stvarno dobro a ne kao predhodni promasaji Poulsen, Allen, Carroll, Charli Adam :lol: itd
BHF_Manijak

#5617 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Eh eto, ostvari se prvi dio onog plana sto ja rekoh prije mozda mjesec. Neka prodaju Carrolla za 15-tak, i eto ga, vec imas 35 mil funti, sto nikako nije mala cifra!
Za te pare mozes dovesti dva kvalitetna igraca. Naravno ako ne kupujes u engleskoj :oops: jer cini mi se da tamo i kad ti balvan prodaju obucen u dres, zacijene ga nekoliko miliona funti. Heheee, jeb' ga, Englez je! :oops:

Nadam se da nece biti akvizicija slicnih Allenu, Carrollu, Adamu itd, te da ce biti vise igraca i pametnih kupovina tipa Coutinho, Suarez itd...

Golman obavezan!

PS Sto se toliko stoper forsira, a doveden Coates, nije zar da je tolika ubleha a najavljiva kao spektakularno pojacanje i mega talenat. :roll: Samo da ne bude sa njim k'o sa Mertesackerom, ima 3 metra u sebi, a rinaka! :oops:
vaučer

#5618 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Odlična cijena za Carrolla.
Ostaje zauvijek sjećanje na propuštenog Falcaoa i debela crta kojom je zaokružen kao najgori transfer Liverpoola ikad. Nije momak kriv, njemu želim dugu i produktivnu karijeru i da bude bar upola dobar kao što su se nadali navijači Redsa kad je dolazio.
The Realist

#5619 Re: Liverpool FC

Post by The Realist »

PrtiBeeGee wrote:
Sorel wrote:Dobro ste prošli :lol:
mahhh nez sta bi ti reko nekako mi se cini da je boji od Borinija al eto sta je tu je... Promasaj desetljeca al to je sport, nesposobno vodstvo ljudi u klubu, losi skauti itd.... Sad ce neko reci prodali smo Torresa uzeli 50Mil i doveli 2 igraca... Dobro to jeste ali doveo si Suareza koji je zamijenio i vise nego dobro Torresa a za ovih 35 si mogo uzet jednog prosjecnog napadaca koji je Pele za ovog balvana a bilo ih je od 20mil i da ti ostane 15mil... Al eto desava se i to u fudbalu....
Ne znam da li znaš, ali dobar pratioc Newcastlea priča da je taj transfer "smiješan" bio.

Kada je Liverpool prodao Torresa, morali su nekoga dovesti radi navijača (mada i nisu) i pitaju Newcastle za ovog, a ovi bukvalno izvale 35mio, eto, kao ionako neće i Liverpool odmah kaže da i naravno, ovi ga ekspresno pošalju njima.

A dobro je za vas što ide, nije on za BR-a, ipak je to drugi stil igre.
el_pistolero071

#5620 Re: Liverpool FC

Post by el_pistolero071 »

Rodgers je čini mi se do sada bio najbolji što se tiče transfera... Da su mu sad obezbjedili jedno 50 miliona napravio bi sastav koji bi hladno išao do prva 4 mjesta... Svakako, biće jako zanimljiv prelazni rok... :)
seoBIH

#5621 Re: Liverpool FC

Post by seoBIH »

el_pistolero071 wrote:Rodgers je čini mi se do sada bio najbolji što se tiče transfera... Da su mu sad obezbjedili jedno 50 miliona napravio bi sastav koji bi hladno išao do prva 4 mjesta... Svakako, biće jako zanimljiv prelazni rok... :)
Sta, 2 miliona samo falila za 4 mjesto !? ccc, pa u ovoj sezoni je potrosio 48 miliona na pojacanja.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#5622 Re: Liverpool FC

Post by Admir_1984 »

el_pistolero071 wrote:Rodgers je čini mi se do sada bio najbolji što se tiče transfera... Da su mu sad obezbjedili jedno 50 miliona napravio bi sastav koji bi hladno išao do prva 4 mjesta... Svakako, biće jako zanimljiv prelazni rok... :)
fulao je on debelo sa transferima, pa 20mil funti je izvalio za borinija i alena, obojica limitirani do bola, nikakvog hajra od njih nema. al usprkos tome, ja bi mu dao još jednu sezonu da se dokaže, vidjelo se da igra pokušava da lici na nešto dobro. samo da ovaj transfer rok iskoristi kako treba :-)
MyTao

#5623 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

123456789 wrote:
Sta, 2 miliona samo falila za 4 mjesto !? ccc, pa u ovoj sezoni je potrosio 48 miliona na pojacanja.
To je za cijelu godinu, da je Liverpool imao Sturridga i Coutinha i prvi dio sezone, ko zna mozda bi se borili za to 4. mjesto...

Postoji negdje statistika, al mislim da je Liverpool 4. u formi od kako je zavrsen zimski prelazni rok.
el_pistolero071

#5624 Re: Liverpool FC

123456789 wrote:
Uz par igrača koje će dovesti... Borini je sasvim solidan igrač, malo ga je zeznula povreda, momak ima 22 godine, samo lagano... Za Allena još nisam siguran, ove sezone će pokazati koliko je dobar ustvari i da li promašaj... Siguran sam da će biti bolji od Daglish-a (koji je napravio ovo sa Caroll-om, Hendersonom i ostalim) ili Benitezom koji je potrošio preko 200 miliona na ništa skoro (par igrača u vrh glave). Sviđa mi se što je rekao da će on birati pojačanja i odgovarati na kraju, ako ne uspiju... Liverpool ima problem zadnje destljeće, mislim da su najgori klub u Engleskoj, možda i šire, što se tiče pojačanja i potrošnje...

P.S. Davno sam čitao priču da su mogli Ronalda da dovedu, ali se neko pametan napravio i rekao da nije uredu da on ima malo veću platu od ostatka ekipe... Eto, sad imaju ali ne igra se ni EL... -.-
el_pistolero071

#5625 Re: Liverpool FC

MyTao wrote:
123456789 wrote:
To je za cijelu godinu, da je Liverpool imao Sturridga i Coutinha i prvi dio sezone, ko zna mozda bi se borili za to 4. mjesto...

Postoji negdje statistika, al mislim da je Liverpool 4. u formi od kako je zavrsen zimski prelazni rok.
I čitao sam u engleskim medijima da bi bili 4. ove sezone da su se stative i prečke računali kao golovi... To ja pričam raji godinama da nema Livčo sreće, kao recimo ova govna sa Old Traforda...
Post Reply