Šta se primaš ba, samo prihvati cestitke.BHF_Manijak wrote:Da je ostao raspored do prije ovog kola na tabeli, tad bi sigurno bilo posteno osvojeno mjesto je l' de?miki.ba wrote:Cestitke konama na "pošteno" osvojenom prvom mjestu na polusezoni.Standardna prica... Meni to malo mazohisticki djeluje ono znas da je sve unaprijed nasteljeno a ti konstantno igras tu rupu iako znas da neces osvojit, zar ne? Manite se suplje, kad sve saberete skontate da ste sami sebe zajebali...Radnik, Travnik, Zvijezda, Slavija i Celik, previse kikseva za polusezonu sa jako povoljnim rasporedom!
Premijer Liga BiH 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
miki.ba
#5601 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
- BHF_Manijak
#5602 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Sta ba Celika? Ono sto je Vlado reko da ste igrali 11 na 11 mozda bi i dobili je l' to?
Pa jebo majku ne mogu da vjerujem da ljudi za ozbiljno u razmatranje uzimaju centimetarske greske protiv Celika ili Borca! Da se tako gledo, 99% prvenstava u svijetu bi bilo neregularno jer svako kolo od liga petice pa nadalje ima MINIMUM jedna-dvije takve situacije, stoga ne laprdajte bezze!
Greske jesu ali takve da tek kad se pogleda snimak moze se utvrditi da je postojao minimalan ofsajd, dok onaj gol protiv Borca ni pomocu usporenog jasno ne vidis je li gol ili ne! Ali hajd ako ce vam biti lakse (jer vidim da su se sad i Zenicani, tacnije Zenicanin, ukljucili - oni koji godinama tavore po sredini i oni kojima "ne daju maket") jeste, sve je Amar s babukom sredio, a ishod prvenstva se vec zna, stoga ili se pomirite ili istupite iz lige, trece opcije nemate!
Greske jesu ali takve da tek kad se pogleda snimak moze se utvrditi da je postojao minimalan ofsajd, dok onaj gol protiv Borca ni pomocu usporenog jasno ne vidis je li gol ili ne! Ali hajd ako ce vam biti lakse (jer vidim da su se sad i Zenicani, tacnije Zenicanin, ukljucili - oni koji godinama tavore po sredini i oni kojima "ne daju maket") jeste, sve je Amar s babukom sredio, a ishod prvenstva se vec zna, stoga ili se pomirite ili istupite iz lige, trece opcije nemate!
- Šibicar
#5603 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ili možda onaj penal protiv Čelika koji nam nije sviran,ali to nije greška?
- Kaćunak
#5604 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Znaci navijaci FK Sarajeva opet kmeče zaa penalom?
Penal čist ko suza, pogodila ga lopta u ruku, da nije mozda bi dosla do nekog igraca Zeljeznicara i to je to.
Usotalom, ruka je namjerno ili ne ostala nazad u odnosu na ostatak tijela igraca Sirokog.
U Trebinju jasno svima da je namjestena utakmica i to je to.
Znaci, na kraju sezone Zeljeznicar zavrsava kao prvi i to ubjedljivo, sto zbog kvalitenijeg igrackog kadra, ne samo u odnosu na FK Sarajevo nego na sve ostale, sto zbog Osima koji ocigledno zna voditi klub i zna biti GAZDA.
Ako se desi odlazak nekih kljucnih igraca FK Sarajeva onda ce oni biti treći aa Vukovi će biti drugi.Mada bih volio da bude obrnuto.
I Joviću makni onog Suljića..
Penal čist ko suza, pogodila ga lopta u ruku, da nije mozda bi dosla do nekog igraca Zeljeznicara i to je to.
Usotalom, ruka je namjerno ili ne ostala nazad u odnosu na ostatak tijela igraca Sirokog.
U Trebinju jasno svima da je namjestena utakmica i to je to.
Znaci, na kraju sezone Zeljeznicar zavrsava kao prvi i to ubjedljivo, sto zbog kvalitenijeg igrackog kadra, ne samo u odnosu na FK Sarajevo nego na sve ostale, sto zbog Osima koji ocigledno zna voditi klub i zna biti GAZDA.
Ako se desi odlazak nekih kljucnih igraca FK Sarajeva onda ce oni biti treći aa Vukovi će biti drugi.Mada bih volio da bude obrnuto.
I Joviću makni onog Suljića..
-
Ali_G
#5605 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Boli me neka stvar za komsije, al je penal cist. Pocinje da mi smeta sto se vecina nasih navijaca pocela ponasati kao slijepa masa. Samo mantramo jel kupljeno, nastimano. Bolje da se okrenemo analizama naseg strucnjaka i igraca. Mi zadnjim ekipama ne mozemo vise od 2 boda odbiti. Al glavna je rasprava jel penal il nije.
-
rookfash
#5606 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
nisam gledao cijelu utakmicu želj-šir pa ne mogu komentarisati niti sudjenje, niti igru. ono sto sam vidio je zadnjih 5-6 minuta i taj penal. ovaj penal je (za razliku od nekih "penala" i "golova" u drugim utakmicama ove polusezone) bio 100% čist, o tom nema govora. komšijama čestitke za zimovanje na prvoj poziciji.
- BHF_Manijak
#5607 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Boli boli boli je l' de, sve te ono nesto pecka, neki te trnci prolaze? E zbog tebe mi je najdraze kad ovako u 90-oj iz penala uzmemo! Da je Bogdo ikako moglo u 98-oj da nam ga svira, jer takvi su mi najdrazi kad se glodju... A glodjat ces se i na proljece ne brini. Pare su spremne, titula je kupljena nista se ti ne sekiraj i tako jos dugo dugo dugo...The 51st State wrote: tacno, ali desetak ukradenih-nastimanih bodova je previse...
Zao mi je normalnih navijaca, ali tebe uvijek s gustom docekam nakon ovakvih utakmica!
- Charuga
- Globalni moderator
#5608 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Hajde, da je polusezona zavrsila kako je planirano pisali bi vi i bilo bi vas, ne bi se ponasali ko uvrijedjene mlade da vam svaka dlaka smeta.KPNCTNJAH wrote:Zemo ovo, ali mojne da neko spomene Europu...urban. wrote:...i onda se pitaju zasto nas nema na ovoj temi...
- splend
#5609 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
koji ba crnih 99 %?? u kojoj je to ligi jesenji prvak direktno dobio 5-6 bodova i zbog istih dosao na prvo mjesto?BHF_Manijak wrote:Sta ba Celika? Ono sto je Vlado reko da ste igrali 11 na 11 mozda bi i dobili je l' to?Pa jebo majku ne mogu da vjerujem da ljudi za ozbiljno u razmatranje uzimaju centimetarske greske protiv Celika ili Borca! Da se tako gledo, 99% prvenstava u svijetu bi bilo neregularno jer svako kolo od liga petice pa nadalje ima MINIMUM jedna-dvije takve situacije, stoga ne laprdajte bezze!
al' dobra su ti objasnjenja, podsjecaju na ona kad se lopovi brane na sudu, svi su krivi samo oni nisu
uostalom, zadnja recenica najvise govori o tebi kao co'eku
-
The 51st State
#5610 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
uzivaj u kriminalu i steljenju...., kakav pacenik i stalker jebote...BHF_Manijak wrote:Boli boli boli je l' de, sve te ono nesto pecka, neki te trnci prolaze? E zbog tebe mi je najdraze kad ovako u 90-oj iz penala uzmemo! Da je Bogdo ikako moglo u 98-oj da nam ga svira, jer takvi su mi najdrazi kad se glodju... A glodjat ces se i na proljece ne brini. Pare su spremne, titula je kupljena nista se ti ne sekiraj i tako jos dugo dugo dugo...The 51st State wrote: tacno, ali desetak ukradenih-nastimanih bodova je previse...![]()
![]()
![]()
Zao mi je normalnih navijaca, ali tebe uvijek s gustom docekam nakon ovakvih utakmica!
- cvrčak_na_hedonizmu
#5611 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Jesenja titulu, juhuuuuThe 51st State wrote:
uzivaj u kriminalu i steljenju...., kakav pacenik i stalker jebote...
-
The 51st State
#5612 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
nek si i ti glavu provirio...cvrčak_na_hedonizmu wrote:Jesenja titulu, juhuuuuThe 51st State wrote:
uzivaj u kriminalu i steljenju...., kakav pacenik i stalker jebote...![]()
![]()
![]()
![]()
Kako si spavala sinoć, a
Juhuuu
![]()
- cvrčak_na_hedonizmu
#5613 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Budi čovjek i čestitaj jesenjim šampionima na zasluženoj tituliThe 51st State wrote:nek si i ti glavu provirio...cvrčak_na_hedonizmu wrote:Jesenja titulu, juhuuuuThe 51st State wrote:
uzivaj u kriminalu i steljenju...., kakav pacenik i stalker jebote...![]()
![]()
![]()
![]()
Kako si spavala sinoć, a
Juhuuu
![]()
-
Iker C
#5614 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Samo da pitam teoretičare zavjera da li je Suljić na derbiju na kraju 1.poluvremena trebao dobiti drugi žuti karton? Dominacija se nastavlja. 
-
The 51st State
#5615 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
uzivaj u kriminalu i steljenju....,
pa cestitano je...Budi čovjek i čestitaj jesenjim šampionima na zasluženoj tituli
- cvrčak_na_hedonizmu
#5616 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Hm, tanko je ovo, realno. Možeš ti to bolje. 1/2 kupa, 1 u ligi, branimo duplu krunu i tako mlak pokušaj omalovažavanja. Ne daju maketThe 51st State wrote:uzivaj u kriminalu i steljenju....,pa cestitano je...Budi čovjek i čestitaj jesenjim šampionima na zasluženoj tituli
-
The 51st State
#5617 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
slab si provokator..., a i plavi vas ko tata pazi...cvrčak_na_hedonizmu wrote:Hm, tanko je ovo, realno. Možeš ti to bolje. 1/2 kupa, 1 u ligi, branimo duplu krunu i tako mlak pokušaj omalovažavanja. Ne daju maketThe 51st State wrote:uzivaj u kriminalu i steljenju....,pa cestitano je...Budi čovjek i čestitaj jesenjim šampionima na zasluženoj tituliJesenja titula, juhuuuu
Ne odgovori mi, kako si spavala sinoć
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#5618 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Jedan je na Grbavici otpjevao pjesmu kojom opisuje ovo kukanje, kojeg je 10 puta manje bilo kad su imali 3 i vise bodova prednosti.. Pjesma ide: "Placite sa mnom jesenje kise, titule zaboravljam, od danas Zelju volim vise, sarajvo zaboravljam"...
Jest lijepo biti manijak.. 
- cvrčak_na_hedonizmu
#5619 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ne trebam ja nikoga provocirati, trenutna situacija je dovoljna provokacija
Vrhunski
Također ima još 15 kola do kraja, zato i ne lajem, ne spominjem tamne odaje sa paučinom na kojima piše prostorija za trofeje FKS, u kojima se gomila mutanata krije od svjetla dana i realnosti, spominju tatomitet, arlauču, proizvode neartukulisane zvukove, kad malo bolje pogledam, vidim Blekića među njima 
- BHF_Manijak
#5620 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Ma 18, kkvih ba 5-6 bodova sta vam je! Da se bezze ne nervirate i ne sekirate da vam odmah kazem titula je ba zavrsena prica jos u augustu, nego eto pustili vam fore do 15. kola da se ponadate i kontate da je sve regularno! NEmate se sta sekirati, lakse ce vam biti!
@Splende, kad pogledate strucnom stabu Rudara u oci tad mi se javi, dotad ssshhhhh! Pokradoste ljudi na oci drzave!
Uostalom kakve ti imas veze sa ovom pricomo titulama, krunama i tako to...Pa vas na mapi godinama nema, ne sjecas se ni sam zadnjeg Celikovog trofeja. Pa jebote to isto da mi se navijac Radnika javi i prica o kojekakvom steljenju titule a njih na mapi nema. Kad iole budete u sansi da nesto osvojite tad se ukljuci u pricu, a dotad vas ta prica ne interesuje plaho...
Prestani se bezze nervirati, kazem ti titula je davno zavrsena prica, bezze si se ponado...Garant si ovako i 2007. prico...Ah ja, tad nisi, tad je sve regulara bilo!

@Splende, kad pogledate strucnom stabu Rudara u oci tad mi se javi, dotad ssshhhhh! Pokradoste ljudi na oci drzave!
Boli li puno, al' bas ono iskreno?! Steze li previse ili se moze izgurati?The 51st State wrote:uzivaj u kriminalu i steljenju...., kakav pacenik i stalker jebote...
-
The 51st State
#5621 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
da, boli me kurac...vise vas boli sto ste provaljeni kao lopovi...BHF_Manijak wrote:Ma 18, kkvih ba 5-6 bodova sta vam je! Da se bezze ne nervirate i ne sekirate da vam odmah kazem titula je ba zavrsena prica jos u augustu, nego eto pustili vam fore do 15. kola da se ponadate i kontate da je sve regularno! NEmate se sta sekirati, lakse ce vam biti!
@Splende, kad pogledate strucnom stabu Rudara u oci tad mi se javi, dotad ssshhhhh! Pokradoste ljudi na oci drzave!Uostalom kakve ti imas veze sa ovom pricomo titulama, krunama i tako to...Pa vas na mapi godinama nema, ne sjecas se ni sam zadnjeg Celikovog trofeja. Pa jebote to isto da mi se navijac Radnika javi i prica o kojekakvom steljenju titule a njih na mapi nema. Kad iole budete u sansi da nesto osvojite tad se ukljuci u pricu, a dotad vas ta prica ne interesuje plaho...
Boli li puno, al' bas ono iskreno?! Steze li previse ili se moze izgurati?The 51st State wrote:uzivaj u kriminalu i steljenju...., kakav pacenik i stalker jebote...![]()
Prestani se bezze nervirati, kazem ti titula je davno zavrsena prica, bezze si se ponado...Garant si ovako i 2007. prico...Ah ja, tad nisi, tad je sve regulara bilo!
![]()
- cvrčak_na_hedonizmu
#5622 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Čim ozbiljno komunicira s tobom, čovjek je. Vidiš da te niko ne uzima za ozbiljno, ne daju maket dušmanisplend wrote:koji ba crnih 99 %?? u kojoj je to ligi jesenji prvak direktno dobio 5-6 bodova i zbog istih dosao na prvo mjesto?BHF_Manijak wrote:Sta ba Celika? Ono sto je Vlado reko da ste igrali 11 na 11 mozda bi i dobili je l' to?Pa jebo majku ne mogu da vjerujem da ljudi za ozbiljno u razmatranje uzimaju centimetarske greske protiv Celika ili Borca! Da se tako gledo, 99% prvenstava u svijetu bi bilo neregularno jer svako kolo od liga petice pa nadalje ima MINIMUM jedna-dvije takve situacije, stoga ne laprdajte bezze!
al' dobra su ti objasnjenja, podsjecaju na ona kad se lopovi brane na sudu, svi su krivi samo oni nisu![]()
uostalom, zadnja recenica najvise govori o tebi kao co'eku
- BHF_Manijak
#5623 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
Hahahahah ma strasno me boli, puca mi qrac vjeruj mi kad jos jedan klempo legne u vitrine a ti budes muda glodjao!
Al' cuj lopovi, ovo mi lici na ono kad se na kakvom skupu penzioneri saberu pa svi u glas "lopovi lopovi"...
Al' cuj lopovi, ovo mi lici na ono kad se na kakvom skupu penzioneri saberu pa svi u glas "lopovi lopovi"...
-
The 51st State
#5624 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
pa u ovoj drzavi sve se moze, sta ces opsta kriza morala, osudjenik na celu saveza, a sin mu slucajno trener, sve posteno...BHF_Manijak wrote:Hahahahah ma strasno me boli, puca mi qrac vjeruj mi kad jos jedan klempo legne u vitrine a ti budes muda glodjao!![]()
- cvrčak_na_hedonizmu
#5625 Re: Premijer Liga BiH 2012/13
The 51st State wrote: da, boli me kurac...vise vas boli sto ste provaljeni kao lopovi...
Ima dva pitara kao primjere, nađite onog pravog iz udžbenikaAli_G wrote:Boli me neka stvar za komsije, al je penal cist. Pocinje da mi smeta sto se vecina nasih navijaca pocela ponasati kao slijepa masa. Samo mantramo jel kupljeno, nastimano. Bolje da se okrenemo analizama naseg strucnjaka i igraca. Mi zadnjim ekipama ne mozemo vise od 2 boda odbiti. Al glavna je rasprava jel penal il nije.