Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Neka idu u picku materinu, eto!
Mene ce iduci put vidjeti kada osvoje titulu/kup, EVENTUALNO za derbi i kada budu igrali utakmice u Europi.
Nisam se ja nadao ni tituli ove godine ali ovo sto oni rade je BRUKA i SRAMOTA i ne postoji ni jedno jedino opravdanje za ovakvo ponasanje!
P.S.
Neka i sudija ide u pick* materinu, za ruzan pogled svira faul.
kakva crna podrska ovom idiotima,treba sve to postrojiti na treningu,nikad im aplaudirati,i zabraniti bilo kakav prilazak sjeveru ovo je da te bog dragi sacuva
eh ovako, mi smo postali klub fk ubleha. ubleha trener, lik nije sposoban trenirati juniore hajduka. ubleha abdulah ono kad prica kontas da dovodi mesija. ubleha dino, govori o korupciji pa suti kao picka!
ovi igraci igraju nako radi reda, nemamo nase djece jer su nam unistili omladinski pogon, jebo vam klocevi iz srbije mater koje dovodite dzabalesku!
u kupu ispadamo i jos jedna sezona u supku!
sad fino dati podrsku misevima,fuj stoko jedna dres niste ni oznojili,Rudaru mrtvom opalili nismo po golu,sad udariti marketing svi na Kosevo idemo u finale kupa dabogda vas samo uza rodbina gledala
treba im se sjetiti cijele familije na sljedecoj tekmi,oni sto vole ovakvu igru nek im aplaudiraju vidi se da momci nisu uigrani,pored toga sto nisu uigrani nesto slabo i trce