Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koja lopta Albe za prvi gol...
Coutinho sve bolji - Dembeleu treba utakmica..
Ostali sve 5 - Alba i S. Roberto standardno fantasticni
Cutinho sve bolji protiv raspale Malage kao i Dembele.Paulinho,Cutinho,Dembele za sada bacene pare.Prodati sve trojicu i vratiti Neymara.
Daily express-today
Neymar to Barcelona: Lionel Messi drops transfer BOMBSHELL - report
LIONEL MESSI has reportedly unveiled a major secret over Neymar's reported move to Barcelona.
By AARON STOKES
PUBLISHED: 20:46, Sat, Mar 10, 2018 | UPDATED: 21:45, Sat, Mar 10, 2018
Paulinho se isplatio samo za polu-sezonu koju je odigrao
Coutinho sve bolji - golovi, udarci van 16 sve odlicno
Dembele zna lopte ali mu je samopouzdanje poljuljano - do njega je sve da se sredi
Ja ih nikada nebih mjenjao za Neymara! Za ono foliranje, padanje, konflikte sa svima i ubacivanje nervoze u ekipu - daleko mu lijepa kuca - nek’ ide u Real tamo mu je mjesto i bilo
dinao wrote:Zna li neko sta je to Andre Gomes izjavio? nesto sam vidio da se zali na zvizdanje navijaca
Nešto u smislu kako proživljava najgore dane karijere u Barceloni. Valjda nigdje na ulicu ne izlazi. Prevelik pritisak.
cini mi se da je dobio puno poruka podrske i zahvaljuje se na tome, nadam se da ce se barem psihicki srediti ,pa igr'o ne igr'o.
Momak veli da bi se i nekako nosio s pritiskom drugih ali ga zeza pritisak koji sam sebi nabija zbog loših igara. Kaže da mu saigrači pomažu ali džaba, ne ide. A Valverde kaže da je večeras prava prilika da se oslobodi tog belaja