podesavanje-zte-zxhn-h108l-routera-bhte ... 16170.htmlPale Rider wrote:kako da udjem u ovaj ZTE zxhn h108l da promjenim wifi password?
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- Filter
#55876 Re: BHTelecom All About
-
zippoo87
#55877 Re: BHTelecom All About
razmisljao sam da li da napisem ovaj post ali cu ipak napisati i da se "ispisem" sa teme,barem sto se tice aktivnog pracenja 
i dalje cu "iza coska" provirivati,da vidim da li se popravlja ponuda
prije tacno mjesec dana sam presao na Telemach i u ovom prvom mjesecu nisam imao ni jednog problema,ni tehnickog ni nekog drugog
brzina interneta je 4 puta veca nego sam imao kod Telekoma,upload mi je izmedju 3-4 Mbps ...sekunda i uploaduej nesto
prvi mjesec sam imao otkljucane sve kanale...milion kanala u ponudi ima...ne znas na sto bi kliknuo ...mada ja slabije gledam tv,opet sam gledao utakmice,englesku i spansku na Sport Klubu...nisam upalio stream evo mjesec dana ,jer sada sve imam na tvu
razlika izmedju BHTa i Telemacha je drasticna u svemu...od brzine neta,ponude kanala do korisnicke podrske
a sta je negativno...e pa negativno je sto su samo sto sam potpisao ugovor,javili da ce povecati cijenu pretplate za 3 KM
sretno svima,uzivajte,nemojte se svadjati oko gluposti...nadam se da ce i BHTu krenuti na bolje sa ovom novom upravom i Cenickom na celu...zivi bili pa vidjeli
i dalje cu "iza coska" provirivati,da vidim da li se popravlja ponuda
prije tacno mjesec dana sam presao na Telemach i u ovom prvom mjesecu nisam imao ni jednog problema,ni tehnickog ni nekog drugog
brzina interneta je 4 puta veca nego sam imao kod Telekoma,upload mi je izmedju 3-4 Mbps ...sekunda i uploaduej nesto
prvi mjesec sam imao otkljucane sve kanale...milion kanala u ponudi ima...ne znas na sto bi kliknuo ...mada ja slabije gledam tv,opet sam gledao utakmice,englesku i spansku na Sport Klubu...nisam upalio stream evo mjesec dana ,jer sada sve imam na tvu
razlika izmedju BHTa i Telemacha je drasticna u svemu...od brzine neta,ponude kanala do korisnicke podrske
a sta je negativno...e pa negativno je sto su samo sto sam potpisao ugovor,javili da ce povecati cijenu pretplate za 3 KM
sretno svima,uzivajte,nemojte se svadjati oko gluposti...nadam se da ce i BHTu krenuti na bolje sa ovom novom upravom i Cenickom na celu...zivi bili pa vidjeli
-
made_in_sarajevo
- BarbaDue
#55879 Re: BHTelecom All About
Tako je, i do sada smo imali ovaj kanal.jarobot wrote:Zar ovaj travel nije bio do sad.
Daj ubacite viasat kanale šta ste se stisli
- PlusSA
#55880 Re: BHTelecom All About
BarbaDue wrote:Tako je, i do sada smo imali ovaj kanal.jarobot wrote:Zar ovaj travel nije bio do sad.
Nisu ni iz Bhtelekoma znali pored toliko kamera i radio kanala da ga ima u ponudi
-
Pale Rider
#55881 Re: BHTelecom All About
hvalaFilter wrote:podesavanje-zte-zxhn-h108l-routera-bhte ... 16170.htmlPale Rider wrote:kako da udjem u ovaj ZTE zxhn h108l da promjenim wifi password?
-
sencobih
#55882 Re: BHTelecom All About
Nekakvu su nagradnu igru uskoro najavili preko ovog kanala, neka je godišnjica postojanja ovog kanala ili tako neštoBarbaDue wrote:Tako je, i do sada smo imali ovaj kanal.jarobot wrote:Zar ovaj travel nije bio do sad.
- BarbaDue
#55883 Re: BHTelecom All About
Ovo je extra kanal, šteta što se nema vremena za nj...inače sam najviše pratio predstavljanje i prodaju močnih kamp prikllica.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#55884 Re: BHTelecom All About
Ove "Prve novine" i "Sumska cafe" svaka dva mjeseca objave ovakav ili sličan tekst.made_in_sarajevo wrote:http://www.prvenovine.com/vijesti/bih/3 ... og-vijeca/
Hajde da i ovo cudo vidimo
- zateznistub
#55885 Re: BHTelecom All About
Ma čista glupost!Pitar sa Kariba wrote:Ove "Prve novine" i "Sumska cafe" svaka dva mjeseca objave ovakav ili sličan tekst.made_in_sarajevo wrote:http://www.prvenovine.com/vijesti/bih/3 ... og-vijeca/
Hajde da i ovo cudo vidimo
-
made_in_sarajevo
#55886 Re: BHTelecom All About
Ma ne vjerujem ja njima nista ali eto, da i ovo cudo vidimo 
-
sencobih
#55887 Re: BHTelecom All About
http://bihkonk.gov.ba/rjesenje-p%D0%BE- ... -dist.html
Evo opet ih je RAK kaznio sa 250milja zbog sport klubova, kaže u obrazloženju da su uvijek trazili iznova dodatne uslove. Isplati se platiti kaznu nego dozvoliti da telekom kupi SK
Evo opet ih je RAK kaznio sa 250milja zbog sport klubova, kaže u obrazloženju da su uvijek trazili iznova dodatne uslove. Isplati se platiti kaznu nego dozvoliti da telekom kupi SK
-
jarobot
#55888 Re: BHTelecom All About
Varaš se ovo najviše odgovara RAK_u boli njih briga za SK ,Telekom ili Telemah. Bitno je naplatiti kaznu sebi za plate .sencobih wrote:http://bihkonk.gov.ba/rjesenje-p%D0%BE- ... -dist.html
Ovaj RAK je najveća kriminalna organizacija u BiH. Plate im od 2000-10000 hiljada za njih su svi mala maca u BiH...
-
mirza_15
#55889 Re: BHTelecom All About
Ko ima vremena neka procita od pola 9-te stranice do 12-13 strane dokumenta. Cirkussencobih wrote:http://bihkonk.gov.ba/rjesenje-p%D0%BE- ... -dist.html
-
exwizzard
#55890 Re: BHTelecom All About
Vise puta sam kontaktirao RAK u vezi problema sa razlicitim ISP i uvijek su mi rijesili problem brzo.jarobot wrote:Varaš se ovo najviše odgovara RAK_u boli njih briga za SK ,Telekom ili Telemah. Bitno je naplatiti kaznu sebi za plate .sencobih wrote:http://bihkonk.gov.ba/rjesenje-p%D0%BE- ... -dist.html
Ovaj RAK je najveća kriminalna organizacija u BiH. Plate im od 2000-10000 hiljada za njih su svi mala maca u BiH...
-
Amazingness
#55891 Re: BHTelecom All About
sencobih wrote:http://bihkonk.gov.ba/rjesenje-p%D0%BE- ... -dist.html
I koja im je ovo kazna po redu?
Jest njih briga. Broj korisnika se stalno povećaje, a broj korisnika kod telekoma opada (što se tiče interneta i tv-a, ne mobilnih mreža).
Može se kukati do vijeka, ali šta se konkretno radi po tom pitanju? Što niko iz BHTelekoma ne napiše saopštenje i da se svaki mjesec stavlja na naslovno stranicu njivogo portala? Ovako u mom mjestu, gdje je Telekom držao monopol imate samo jednog korisnika, koji je logično povezan sa zelenima
-
bumerangss
#55892 Re: BHTelecom All About
Ja ne pratim sport i ne želim te sport klub kanale i ne želim da mi zbog toga poskupi osnovni paket Moja TVDr_Help wrote: navodno Telemach ne dozvoljava da Telekom stavi sport klub u dodatni paket ( tj da korisnik koji zeli moze uplatiti i gledati) već da bude u osnovnom paketu tako da korisnik i koji ne gleda sport klub bude prinuđen da gleda. a navodno cijena je oko 2,5 km po korisniku , a ccca 180k ima korisnika moje tv samo.
znaci zele da prinude telekom da uplate za svakog korisnika. sto ce dovesti do poskupljenja paketa usluga. za oko marku - dvije.
Pregovori su u toku.
-
made_in_sarajevo
#55893 Re: BHTelecom All About
Moj mini 15 ili ekstra paket sta je isplatnije opcenito? Razgovori i internet najvise, sms nista
.
Ustvari gdje se moze vise pricati posto se internet moze dokupiti?
- zubi
#55894 Re: BHTelecom All About
Da.bumerangss wrote:Ja ne pratim sport i ne želim te sport klub kanale i ne želim da mi zbog toga poskupi osnovni paket Moja TVDr_Help wrote: navodno Telemach ne dozvoljava da Telekom stavi sport klub u dodatni paket ( tj da korisnik koji zeli moze uplatiti i gledati) već da bude u osnovnom paketu tako da korisnik i koji ne gleda sport klub bude prinuđen da gleda. a navodno cijena je oko 2,5 km po korisniku , a ccca 180k ima korisnika moje tv samo.
znaci zele da prinude telekom da uplate za svakog korisnika. sto ce dovesti do poskupljenja paketa usluga. za oko marku - dvije.
Pregovori su u toku.
Al hocu Viasat History!!!
- Cossack
#55895 Re: BHTelecom All About
Mojmini15 ti je isplativiji. Jos ako uhvatis ovu akciju -20% imas paket za 14 KM sa PDV-ommade_in_sarajevo wrote:Moj mini 15 ili ekstra paket sta je isplatnije opcenito? Razgovori i internet najvise, sms nista.
-
johnyB
#55896 Re: BHTelecom All About
Može li mi neko pomoći- uveo sam moja tv net i htio bih da koristim svoj wifi router fritzbox 7390 umjesto ovog njihovog. Internet i telefon je lahko poštimati ali me interesuje televizija - moram li nešto prtljati po lan portovima ili je dovoljno da priključim set top box na lan 2 preko kojega se može konektovati na internet?
Hvala unaprijed za pomoć
Hvala unaprijed za pomoć
- AmiĐa_Idriz
#55897 Re: BHTelecom All About
Hočemo sportklub pakete sako trebane plačačemo dodatni paket nie problem

-
ing-ecc
#55898 Re: BHTelecom All About
MojaTV net i telefonjohnyB wrote:Može li mi neko pomoći- uveo sam moja tv net i htio bih da koristim svoj wifi router fritzbox 7390 umjesto ovog njihovog. Internet i telefon je lahko poštimati ali me interesuje televizija - moram li nešto prtljati po lan portovima ili je dovoljno da priključim set top box na lan 2 preko kojega se može konektovati na internet?
Hvala unaprijed za pomoć
-
johnyB
#55899 Re: BHTelecom All About
Kao prvo prijatelju, uzeo sam odvojeno moja tv i fiksni telefon da bih prošao jeftinije, što u ovom slučaju i nije relevantno, jer je moje pitanje vezano za moja tv.
A sa druge strane, što se tiče podešavanja fritzbox-a, da bi na njemu radio fiksni priključak, te da bi mogao da koristim njegovu DECT bazu, to bar nije teško.
A sa druge strane, što se tiče podešavanja fritzbox-a, da bi na njemu radio fiksni priključak, te da bi mogao da koristim njegovu DECT bazu, to bar nije teško.
-
kakaljin
#55900 Re: BHTelecom All About
Mozes li objasniti kako si prosao jeftinije.johnyB wrote:Kao prvo prijatelju, uzeo sam odvojeno moja tv i fiksni telefon da bih prošao jeftinije, što u ovom slučaju i nije relevantno, jer je moje pitanje vezano za moja tv.
Hvala
Fiksna 15 KM
Moja tv net 36 KM
ukupno : 51 KM
Moja tv Full 49 KM