BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Filter

#55876 Re: BHTelecom All About

Post by Filter »

Pale Rider wrote:kako da udjem u ovaj ZTE zxhn h108l da promjenim wifi password?
podesavanje-zte-zxhn-h108l-routera-bhte ... 16170.html
zippoo87

#55877 Re: BHTelecom All About

Post by zippoo87 »

razmisljao sam da li da napisem ovaj post ali cu ipak napisati i da se "ispisem" sa teme,barem sto se tice aktivnog pracenja :D
i dalje cu "iza coska" provirivati,da vidim da li se popravlja ponuda

prije tacno mjesec dana sam presao na Telemach i u ovom prvom mjesecu nisam imao ni jednog problema,ni tehnickog ni nekog drugog
brzina interneta je 4 puta veca nego sam imao kod Telekoma,upload mi je izmedju 3-4 Mbps ...sekunda i uploaduej nesto
prvi mjesec sam imao otkljucane sve kanale...milion kanala u ponudi ima...ne znas na sto bi kliknuo ...mada ja slabije gledam tv,opet sam gledao utakmice,englesku i spansku na Sport Klubu...nisam upalio stream evo mjesec dana ,jer sada sve imam na tvu
razlika izmedju BHTa i Telemacha je drasticna u svemu...od brzine neta,ponude kanala do korisnicke podrske

a sta je negativno...e pa negativno je sto su samo sto sam potpisao ugovor,javili da ce povecati cijenu pretplate za 3 KM
sretno svima,uzivajte,nemojte se svadjati oko gluposti...nadam se da ce i BHTu krenuti na bolje sa ovom novom upravom i Cenickom na celu...zivi bili pa vidjeli
made_in_sarajevo

#55878 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

BarbaDue

#55879 Re: BHTelecom All About

Post by BarbaDue »

jarobot wrote:
Zar ovaj travel nije bio do sad.
Daj ubacite viasat kanale šta ste se stisli
Tako je, i do sada smo imali ovaj kanal. :?
PlusSA

#55880 Re: BHTelecom All About

Post by PlusSA »

BarbaDue wrote:
jarobot wrote:

Nisu ni iz Bhtelekoma znali pored toliko kamera i radio kanala da ga ima u ponudi :lol: :D :thumbup:
Pale Rider

#55881 Re: BHTelecom All About

Post by Pale Rider »

Filter wrote:
Pale Rider wrote:kako da udjem u ovaj ZTE zxhn h108l da promjenim wifi password?
podesavanje-zte-zxhn-h108l-routera-bhte ... 16170.html
hvala
sencobih

#55882 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

BarbaDue wrote:
jarobot wrote:
Nekakvu su nagradnu igru uskoro najavili preko ovog kanala, neka je godišnjica postojanja ovog kanala ili tako nešto
BarbaDue

#55883 Re: BHTelecom All About

Post by BarbaDue »

Ovo je extra kanal, šteta što se nema vremena za nj...inače sam najviše pratio predstavljanje i prodaju močnih kamp prikllica.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#55884 Re: BHTelecom All About

Post by Pitar sa Kariba »

made_in_sarajevo wrote:http://www.prvenovine.com/vijesti/bih/3 ... og-vijeca/

Hajde da i ovo cudo vidimo
Ove "Prve novine" i "Sumska cafe" svaka dva mjeseca objave ovakav ili sličan tekst.
zateznistub

#55885 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Pitar sa Kariba wrote:
made_in_sarajevo wrote:http://www.prvenovine.com/vijesti/bih/3 ... og-vijeca/

Hajde da i ovo cudo vidimo
Ove "Prve novine" i "Sumska cafe" svaka dva mjeseca objave ovakav ili sličan tekst.
Ma čista glupost!
made_in_sarajevo

#55886 Re: BHTelecom All About

Ma ne vjerujem ja njima nista ali eto, da i ovo cudo vidimo :D
sencobih

#55887 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

http://bihkonk.gov.ba/rjesenje-p%D0%BE- ... -dist.html

Evo opet ih je RAK kaznio sa 250milja zbog sport klubova, kaže u obrazloženju da su uvijek trazili iznova dodatne uslove. Isplati se platiti kaznu nego dozvoliti da telekom kupi SK
jarobot

#55888 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

sencobih wrote:http://bihkonk.gov.ba/rjesenje-p%D0%BE- ... -dist.html

Evo opet ih je RAK kaznio sa 250milja zbog sport klubova, kaže u obrazloženju da su uvijek trazili iznova dodatne uslove. Isplati se platiti kaznu nego dozvoliti da telekom kupi SK
Varaš se ovo najviše odgovara RAK_u boli njih briga za SK ,Telekom ili Telemah. Bitno je naplatiti kaznu sebi za plate .
Ovaj RAK je najveća kriminalna organizacija u BiH. Plate im od 2000-10000 hiljada za njih su svi mala maca u BiH...
mirza_15

#55889 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

Ko ima vremena neka procita od pola 9-te stranice do 12-13 strane dokumenta. Cirkus :mrgreen:
exwizzard

#55890 Re: BHTelecom All About

Post by exwizzard »

jarobot wrote:

Varaš se ovo najviše odgovara RAK_u boli njih briga za SK ,Telekom ili Telemah. Bitno je naplatiti kaznu sebi za plate .
Ovaj RAK je najveća kriminalna organizacija u BiH. Plate im od 2000-10000 hiljada za njih su svi mala maca u BiH...
Vise puta sam kontaktirao RAK u vezi problema sa razlicitim ISP i uvijek su mi rijesili problem brzo.
Amazingness

#55891 Re: BHTelecom All About

Post by Amazingness »

I koja im je ovo kazna po redu?

Jest njih briga. Broj korisnika se stalno povećaje, a broj korisnika kod telekoma opada (što se tiče interneta i tv-a, ne mobilnih mreža).

Može se kukati do vijeka, ali šta se konkretno radi po tom pitanju? Što niko iz BHTelekoma ne napiše saopštenje i da se svaki mjesec stavlja na naslovno stranicu njivogo portala? Ovako u mom mjestu, gdje je Telekom držao monopol imate samo jednog korisnika, koji je logično povezan sa zelenima :D
bumerangss

#55892 Re: BHTelecom All About

Post by bumerangss »

Dr_Help wrote: navodno Telemach ne dozvoljava da Telekom stavi sport klub u dodatni paket ( tj da korisnik koji zeli moze uplatiti i gledati) već da bude u osnovnom paketu tako da korisnik i koji ne gleda sport klub bude prinuđen da gleda. a navodno cijena je oko 2,5 km po korisniku , a ccca 180k ima korisnika moje tv samo.
znaci zele da prinude telekom da uplate za svakog korisnika. sto ce dovesti do poskupljenja paketa usluga. za oko marku - dvije.
Pregovori su u toku.
Ja ne pratim sport i ne želim te sport klub kanale i ne želim da mi zbog toga poskupi osnovni paket Moja TV :!:
made_in_sarajevo

#55893 Re: BHTelecom All About

Moj mini 15 ili ekstra paket sta je isplatnije opcenito? Razgovori i internet najvise, sms nista :D.

Ustvari gdje se moze vise pricati posto se internet moze dokupiti?
zubi

#55894 Re: BHTelecom All About

Post by zubi »

bumerangss wrote:
Dr_Help wrote: navodno Telemach ne dozvoljava da Telekom stavi sport klub u dodatni paket ( tj da korisnik koji zeli moze uplatiti i gledati) već da bude u osnovnom paketu tako da korisnik i koji ne gleda sport klub bude prinuđen da gleda. a navodno cijena je oko 2,5 km po korisniku , a ccca 180k ima korisnika moje tv samo.
znaci zele da prinude telekom da uplate za svakog korisnika. sto ce dovesti do poskupljenja paketa usluga. za oko marku - dvije.
Pregovori su u toku.
Ja ne pratim sport i ne želim te sport klub kanale i ne želim da mi zbog toga poskupi osnovni paket Moja TV :!:
Da.

Al hocu Viasat History!!!
Cossack

#55895 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

made_in_sarajevo wrote:Moj mini 15 ili ekstra paket sta je isplatnije opcenito? Razgovori i internet najvise, sms nista :D.

Ustvari gdje se moze vise pricati posto se internet moze dokupiti?
Mojmini15 ti je isplativiji. Jos ako uhvatis ovu akciju -20% imas paket za 14 KM sa PDV-om ;-)
johnyB

#55896 Re: BHTelecom All About

Post by johnyB »

Može li mi neko pomoći- uveo sam moja tv net i htio bih da koristim svoj wifi router fritzbox 7390 umjesto ovog njihovog. Internet i telefon je lahko poštimati ali me interesuje televizija - moram li nešto prtljati po lan portovima ili je dovoljno da priključim set top box na lan 2 preko kojega se može konektovati na internet?
Hvala unaprijed za pomoć
AmiĐa_Idriz

#55897 Re: BHTelecom All About

Post by AmiĐa_Idriz »

Hočemo sportklub pakete sako trebane plačačemo dodatni paket nie problem :bih: :bih: :bih: :bih:
ing-ecc

#55898 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

johnyB wrote:Može li mi neko pomoći- uveo sam moja tv net i htio bih da koristim svoj wifi router fritzbox 7390 umjesto ovog njihovog. Internet i telefon je lahko poštimati ali me interesuje televizija - moram li nešto prtljati po lan portovima ili je dovoljno da priključim set top box na lan 2 preko kojega se može konektovati na internet?
Hvala unaprijed za pomoć
MojaTV net i telefon :? :? I kako si na fritzboxu s lakocom postimao telefon :roll: Hajd ti ovo josh jednom presaberi :D
johnyB

#55899 Re: BHTelecom All About

Post by johnyB »

Kao prvo prijatelju, uzeo sam odvojeno moja tv i fiksni telefon da bih prošao jeftinije, što u ovom slučaju i nije relevantno, jer je moje pitanje vezano za moja tv.
A sa druge strane, što se tiče podešavanja fritzbox-a, da bi na njemu radio fiksni priključak, te da bi mogao da koristim njegovu DECT bazu, to bar nije teško.
kakaljin

#55900 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

johnyB wrote:Kao prvo prijatelju, uzeo sam odvojeno moja tv i fiksni telefon da bih prošao jeftinije, što u ovom slučaju i nije relevantno, jer je moje pitanje vezano za moja tv.
A sa druge strane, što se tiče podešavanja fritzbox-a, da bi na njemu radio fiksni priključak, te da bi mogao da koristim njegovu DECT bazu, to bar nije teško.
Mozes li objasniti kako si prosao jeftinije.

Hvala

Fiksna 15 KM
Moja tv net 36 KM
ukupno : 51 KM

Moja tv Full 49 KM
Locked