Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- ultima_palabra
#55851 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa festival se finansira iz istih izvora bez obzira ko je na vlasti. Ako cemo mak na konac, SFF nikad ne bi bio ono sto jeste da Bakir i Miro nisu badze.
- VladaFBiH
#55852 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
recimo da znam tu personu dugo vremena i da znam dosta o njemu i mogu ti potvrditi da je istina da je jedan obični neradnik i ublehaš (ovo nema veze sa strankom već lično s njim a sa sa strankom sam završio kada su stavili njega i Fortu pa onda zakucali sa Uk-om)
Last edited by VladaFBiH on 16/08/2023 08:02, edited 1 time in total.
- DaysleepeR
#55853 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
SFF je dijete SDA, da nije Miro u rodu s kim vec jeste ostao bi na nivou Kina Apolo na Obali, nikad ne bi narastao na ovo sto jeste.JoseMujica wrote: ↑15/08/2023 20:45nisam se ja hvalio podrškom SFF-u, niti šetao crvenim tepihom već Forto, Uk i ostala ekipa
da je SDA na vlasti u kantonu jebavao bi njima mater s jednakim ogorčenjem
- VladaFBiH
#55854 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
i da jeste ovo je željeno dijete i da je bogdo više SFF-a pa čija god djeca biliDaysleepeR wrote: ↑16/08/2023 08:01SFF je dijete SDA, da nije Miro u rodu s kim vec jeste ostao bi na nivou Kina Apolo na Obali, nikad ne bi narastao na ovo sto jeste.JoseMujica wrote: ↑15/08/2023 20:45
nisam se ja hvalio podrškom SFF-u, niti šetao crvenim tepihom već Forto, Uk i ostala ekipa
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#55855 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ihhhh srećo moja kad sam se s Bloo svađao oko toga...i tada je vlast branilaDaysleepeR wrote: ↑16/08/2023 08:01SFF je dijete SDA, da nije Miro u rodu s kim vec jeste ostao bi na nivou Kina Apolo na Obali, nikad ne bi narastao na ovo sto jeste.JoseMujica wrote: ↑15/08/2023 20:45
nisam se ja hvalio podrškom SFF-u, niti šetao crvenim tepihom već Forto, Uk i ostala ekipa
-
Horke
#55856 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Cekaj, znaci SFF je uspjesan jer je dijete SDA. Inace bi bio neuspjesan. Interesantno.DaysleepeR wrote: ↑16/08/2023 08:01SFF je dijete SDA, da nije Miro u rodu s kim vec jeste ostao bi na nivou Kina Apolo na Obali, nikad ne bi narastao na ovo sto jeste.JoseMujica wrote: ↑15/08/2023 20:45
-
HelaS
#55857 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa valjda, član stranke ne budeš zbog pojedinaca u stranci, već zbog ideologije te stranke, ideje koju ona nosi kroz program i principe djelovanja
- _Reds_
#55858 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Samo da priupitam je li nam živ mlađahni premijer ?
- VladaFBiH
#55859 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
član nisam niti namjeravam biti bilo koje stranke (možda sam se malo nespretno izjasnio - ja sam samo glasač) - njima sam davao glas i kada niko nije ali više neću jer su se popišali po glasačima sa lošim kadrovima i potezima koje povlače otkako su došli na vlast u KS pa sada i u FBiH.
Moj glas nije puno ali sa sobom povlačim i određeni broj glasova tako da nek im je sretno... nadam se da @Pedja Kojovic ovo čita
- DaysleepeR
#55860 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jedan plitak um je jako sposoban za razne konstrukcije.Horke wrote: ↑16/08/2023 08:13Cekaj, znaci SFF je uspjesan jer je dijete SDA. Inace bi bio neuspjesan. Interesantno.DaysleepeR wrote: ↑16/08/2023 08:01
SFF je dijete SDA, da nije Miro u rodu s kim vec jeste ostao bi na nivou Kina Apolo na Obali, nikad ne bi narastao na ovo sto jeste.
Obzirom da nisi sposoban za analogiju, bolje se nemoj ni javljati na forumu.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/26 ... video.html
- Bloo
- Globalna šefica
#55861 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ako cemo o SFF, onda da se presaltamo na temu o SFF
- JoseMujica
#55862 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
tek da vidite političke levatine kako to baje rade
-
seksi_ideje
#55863 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Deder ti nama reci, koji kurac ti ovo stavljas na temu Nasa stranka? Iznad tebe se jos mod oglasio. Dovoljno dugo koristis forum da znas sta je off topic
- JoseMujica
#55864 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
zato što ovi iz NS vole crveni tepih, a nisu naučili za 4 godine opsade šta je država Srbija.seksi_ideje wrote: ↑16/08/2023 17:50Deder ti nama reci, koji kurac ti ovo stavljas na temu Nasa stranka? Iznad tebe se jos mod oglasio. Dovoljno dugo koristis forum da znas sta je off topic
Tako da ovo nije nimalo off topic, iako bi vi željeli da je tako kako bi amortizovali po vas nepovoljan PR. Jebga, ove godine crveni tepih nije ispao cool
-
seksi_ideje
#55865 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ti povezujes stvari koje nemaju zive veze jedne sa drugom. Usput bi mogao pitat Sabinu kako joj je bilo zivjeti u gradu pod opsadom. Mislim, dobro, navijas za lika koji je satro cojka i ostao bez kazne, dakle ne moj nam se ovdje postavljat kao patriotska moralna vertikala i stavljaj svoje komentare kad imaju vezu sa temom.JoseMujica wrote: ↑16/08/2023 18:06zato što ovi iz NS vole crveni tepih, a nisu naučili za 4 godine opsade šta je država Srbija.seksi_ideje wrote: ↑16/08/2023 17:50
Deder ti nama reci, koji kurac ti ovo stavljas na temu Nasa stranka? Iznad tebe se jos mod oglasio. Dovoljno dugo koristis forum da znas sta je off topic
Tako da ovo nije nimalo off topic, iako bi vi željeli da je tako kako bi amortizovali po vas nepovoljan PR. Jebga, ove godine crveni tepih nije ispao cool![]()
Hvala i dovidjenja!
- JoseMujica
#55866 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ne navijam ja ni za koga ali mi je baš interesantno kako se vi, lažni liberali, pretvarate u ohole totalitariste dok se budžeta dočepate...baš kao Orban ne trpite kritikeseksi_ideje wrote: ↑16/08/2023 18:23Ti povezujes stvari koje nemaju zive veze jedne sa drugom. Usput bi mogao pitat Sabinu kako joj je bilo zivjeti u gradu pod opsadom. Mislim, dobro, navijas za lika koji je satro cojka i ostao bez kazne, dakle ne moj nam se ovdje postavljat kao patriotska moralna vertikala i stavljaj svoje komentare kad imaju vezu sa temom.JoseMujica wrote: ↑16/08/2023 18:06
zato što ovi iz NS vole crveni tepih, a nisu naučili za 4 godine opsade šta je država Srbija.
Tako da ovo nije nimalo off topic, iako bi vi željeli da je tako kako bi amortizovali po vas nepovoljan PR. Jebga, ove godine crveni tepih nije ispao cool![]()
Hvala i dovidjenja!
a btw otvori malo klixpa čitaj kako se ponosite SFF-om
-
MUNAFIK
#55867 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Fgr glasaci NS na ovu promociju cetnika reguju u smislu "sta vi seljaci znate sta je kultura" to su isti ljudi koji govore da su svi ratni zlocinci isti na svim stranama bez obzira sto su jedni pobili i protjerali silovali i popalili cijelu drzavu, a drugi u pojedinacnim slucajevima odgovarali za šamaranje ovih genocidasa.
Sinoc jedan moj FB frend javno pise da smo mi kasaba jer se bunimo protiv ovog cetnickog filma inace tal lik je aktivni lazni liberal i promotor NS.
Nista nije slucajno.
Sinoc jedan moj FB frend javno pise da smo mi kasaba jer se bunimo protiv ovog cetnickog filma inace tal lik je aktivni lazni liberal i promotor NS.
Nista nije slucajno.
- JoseMujica
#55868 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
naravno da nije slučajno, a sada lažu da nisu znali
evo dokaza da lažu...njihov sponzorirani članaka na klixu.
pa neka se zapitaju premijer Uk i gradonačelnica Karić kakve lažljivce i ljigavce danas peru svojom podrškom. SFF treba podržati, ali kad nabiju nogom u guzicu par idiota odgovornih za ovo sranje
Ima li još kakav pacijent da upita kakve veze ovo ima sa Našom srankom...ljubi ga deda
ps
evo vam još dokaza da lažu, pa im nastavite pružati podršku političke debilčine
https://n1info.ba/regija/telekom-srbija ... halijarda/
pa neka se zapitaju premijer Uk i gradonačelnica Karić kakve lažljivce i ljigavce danas peru svojom podrškom. SFF treba podržati, ali kad nabiju nogom u guzicu par idiota odgovornih za ovo sranje
Ima li još kakav pacijent da upita kakve veze ovo ima sa Našom srankom...ljubi ga deda
ps
evo vam još dokaza da lažu, pa im nastavite pružati podršku političke debilčine
- Bloo
- Globalna šefica
#55869 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa onda sve ovo postavljaj i na teme o SDPu i Gradonacelnici i NiPuJoseMujica wrote: ↑16/08/2023 20:03 Ima li još kakav pacijent da upita kakve veze ovo ima sa Našom srankom...ljubi ga deda
S kojeg je ovo portala screenshotano?
Najava novih sjajnih projekata, koje će u narednom periodu javnost moći da prati putem malih ekrana i na bioskopskom platnu, bila je više nego interesantna. Direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija, Aleksandra Martinović, najavila je nastavke veoma popularnih serija, ali i nova ostvarenja koja će tek zaintrigirati pažnju javnosti. Među njima su serije "Crna svadba 2", "Apsolutnih 100", "Vazdušni most", koja ima i svoju filmsku verziju pod nazivom "Heroji Hilijarda".
Iz ovoga se moze zakljuciti KOJE projekte producira TS a ne koji projekti ce biti na showcasu SFF-a.
Dalje, SFF je PRIVATNI festival, nije u vlasnistvu NS/NiP/SDP. Oni su pokrovitelji.
Tako da Vlada KS, Grad Sarajevo i ostali mogu samo da priprijete PRIVANTOM festivalu da ce mu uskratiti pokroviteljstvo. Koje je naravno bitno sa logisticke i finansijske strane ali ne mogu da utjecu bukvalno i direktno na sam program. Jedino putem ucjene kroz finansiranje.
- JoseMujica
#55870 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
opet braniš vlast nesretnice
-
MUNAFIK
#55871 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Problem je sto ovi FGR ovaca je sto mene i tebe smatraju zaostalim balijama i njima je prica o cetnicima i agresiji na BIH Kada ti to pricas kao nekakva mitomanija... "Ko nas bre zavadi" supljak.JoseMujica wrote: ↑16/08/2023 20:03 naravno da nije slučajno, a sada lažu da nisu znali![]()
ps
evo vam još dokaza da lažu, pa im nastavite pružati podršku političke debilčine![]()
Fuck the past... Kompleksi koje imaju prema svom porijeklu i sredini u kojoj se rodili ne dozvoljavaju im da vide da su oni za SVE CETNIKE dobri samo sa masovne gorbnice kao i svi mi.
- Bloo
- Globalna šefica
#55872 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Joj Mujice.
SFF je sjebao stvar. SFF je jednim dijelom i pijaca gdje se predstavljaju i prodaju buduci projekti (znas Tv serije i filmovi se prodaju i kupuju). Mozda jesu, mozda nisu znali sta ce biti na showcaseTu TS-a, ostaje da sse utvrdi ako TS prikaze tu korespondenciju.
Ali, SFF je privatni festival i kao sto sam vec napisala "Vlast" moze da ureduje program privatnog festivala samo putem ucjene finansiranjem, ako su glavni i bitni sponzor ili pokrovitelj.
- JoseMujica
#55873 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
isto me tako i četnici gledajuMUNAFIK wrote: ↑16/08/2023 20:13Problem je sto ovi FGR ovaca je sto mene i tebe smatraju zaostalim balijama i njima je prica o cetnicima i agresiji na BIH Kada ti to pricas kao nekakva mitomanija... "Ko nas bre zavadi" supljak.JoseMujica wrote: ↑16/08/2023 20:03 naravno da nije slučajno, a sada lažu da nisu znali![]()
ps
evo vam još dokaza da lažu, pa im nastavite pružati podršku političke debilčine![]()
Fuck the past... Kompleksi koje imaju prema svom porijeklu i sredini u kojoj se rodili ne dozvoljavaju im da vide da su oni za SVE CETNIKE dobri samo sa masovne gorbnice kao i svi mi.
ja uopće nisam musliman...ateista sam i Bosanac i Hercegovac....nikada nisam u džamiju ušao, niti me to zanima.
FGRovci su očigledno zaboravili da četalji ne pitaju ko klanja ili ne....oni ubijaju naprosto jer nismo za Veliku Srbiju. Dovoljno je da budeš za svoju zemlju za četalje si musliman.
- JoseMujica
#55874 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
naravno ..tu se slažemo...eno ti link iznad gdje vlast u Srbiji sudskim putem zabranjuje film albanskog producenta.Bloo wrote: ↑16/08/2023 20:19Joj Mujice.
SFF je sjebao stvar. SFF je jednim dijelom i pijaca gdje se predstavljaju i prodaju buduci projekti (znas Tv serije i filmovi se prodaju i kupuju). Mozda jesu, mozda nisu znali sta ce biti na showcaseTu TS-a, ostaje da sse utvrdi ako TS prikaze tu korespondenciju.
Ali, SFF je privatni festival i kao sto sam vec napisala "Vlast" moze da ureduje program privatnog festivala samo putem ucjene finansiranjem, ako su glavni i bitni sponzor ili pokrovitelj.
- Bloo
- Globalna šefica
#55875 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jesmo li mi Srbija? Nismo?JoseMujica wrote: ↑16/08/2023 20:23 naravno ..tu se slažemo...eno ti link iznad gdje vlast u Srbiji sudskim putem zabranjuje film albanskog producenta.
Jel imamo Vucica i hibridnu vlast? Nemamo vucica, vlast skoro?
Zelimo li? Mozda, zavisi koga pitas.
Podimo od pretpostavke da Purivatra kao poznati namazani SDa vlasti blizak sisač budzetskih para i tehnicki "vlasnik" PRIVATNOG festivala NIJE ovo znao ni planirao, jer u ovom slucaju los publicitet ipak nije daj bilo kakav publicitet.
Ali gaf (ili pak negaf) je dobro iskoristen.
A niko ne kmeci o Pazaricu, a sjetimo se tvoje omiljene Sabine koji pljuckas opo skoro sluzbenoj duznosti, koja je i pokrenula sve to. Pa se zataskalo, pa evo opet izislo na svjetlo dana, pa se sada nemusti direktor pravda umjesto da i on leti sa pozicije. A onaj jadni NiPovac ministar konta sta me snasla tek sad dosao, em se zene uzjogunile zbog femicida, em ovi katili ansli sad da snimaju mucenje djece...
Naše žene, naša djeca...bosanska.
Boli me kurac za to kako će se SDA Purivatra izvaditi iz ovih govana i što se forumske bošnjačke junoše osjećaju ugroženo zbog šupkoidnog poteza TS. Eto ih niza Vraca.
Naši ljudi ubijaju naše žene. Sada. U ovom momentu.
Naši ljudi mlate našu djecu sa posebnim potrebama. Sada. U ovom momentu.
Ne Vučić, ne Srbijanci (koji zapravo samo čekaju pravi trenutak da se okrenemo ovim problemima pa da nas zakolju sa leđa dok u pozadini na velikom platnu ide spot Baje Malog Knindže), ne TS.
MI.