SDP

palermo

#55826 Re: SDP

Post by palermo »

zippoo87 wrote:tvoji postovi govore o tebi,ne ja
:
:thumbup: o nama na forumu zaista samo govore naši postovi
zippoo87

#55827 Re: SDP

Post by zippoo87 »

zato mnogi i koriste anonimnost foruma da svasta pisu,najvise lazi koje su u stranackom interesu...a za sada znamo da jedino SDA ima "odjel" za medije i napade neistomisljenika preko komentara na portalima,forumima,preko svojih medija
i pro SDAovci se opet cude sto im neko napise da su pro SDA :lol:
kmirsad

#55828 Re: SDP

Post by kmirsad »

shbc wrote:Zanimljiva situacija na fb profilu KO SDP TK. Cestitka Delicu sto je osvojio 2/3 glasova u TK, cestitke Niksicu nema, a ko je i napise u .komentarima biva izbrisana. Oni se vec ponasaju kao da vise nisu ista stranka.
Ali prešučuju da je u Gradu Tuzla doživio katastrofalan poraz.
Dakle , u Tuzli se snima neki zanimljiv i nekima čudan film, i to triler...
http://tip.ba/2019/05/28/video-tk-incij ... fMrrbkKPx4
Svašta će još nešto dešavati...
bunk

#55829 Re: SDP

Post by bunk »

palermo wrote:
:
Apsolutno.
Odakle zipou ovakve konstrukcije,jesi li ti druze procitao i jedan moj post.
Od izbora naovamo.
Ili se ovdje svako neslaganje sa ns i dijelom sdp smatra clanskom kartom sda.
doktor78

#55830 Re: SDP

Post by doktor78 »

shbc wrote:Zanimljiva situacija na fb profilu KO SDP TK. Cestitka Delicu sto je osvojio 2/3 glasova u TK, cestitke Niksicu nema, a ko je i napise u komentarima biva izbrisana. Oni se vec ponasaju kao da vise nisu ista stranka.
Kazem ja,ide formiranje A-SDP ili pristupanje Lagumdzijinom SPID-u
polacijela

#55831 Re: SDP

Post by polacijela »

kmirsad wrote:
shbc wrote:Zanimljiva situacija na fb profilu KO SDP TK. Cestitka Delicu sto je osvojio 2/3 glasova u TK, cestitke Niksicu nema, a ko je i napise u .komentarima biva izbrisana. Oni se vec ponasaju kao da vise nisu ista stranka.
Ali prešučuju da je u Gradu Tuzla doživio katastrofalan poraz.
Meni neshvatljiv tuzlanski poraz je mala izlaznost.

Od 3.646 Tz članova glasalo je ukupno njih 1805.
Za Nikšića je u Tuzli glasalo 1.265 članova, u suštini samo 34,7% od ukupnog broja članova SDPa u Tuzli.

SDP mora poraditi na apstinentima. U Tuzli se glasovi SDPa na izborima ne prelivaju drugim strankama, SDP glasači kažnjavaju SDP neizlaskom na izbore. U Tuzli je to miks apatije i rezignacije sa čudnom vrstom revolta.

Jos je godina i po ostala do opštinskih izbora, jako malo vremena da Tz glasači osjete da je nekome stalo.
ketronsd1

#55832 Re: SDP

Post by ketronsd1 »

bunk wrote:
palermo wrote:
:
Apsolutno.
Odakle zipou ovakve konstrukcije,jesi li ti druze procitao i jedan moj post.
Od izbora naovamo.
Ili se ovdje svako neslaganje sa ns i dijelom sdp smatra clanskom kartom sda.
Nego hoće li taj odgovor
Čovjek te pitao nešto a ti u nedostatku argumenata se hinjski izvlačiš.
Odgovor druže. Da čujemo ko vas to koči u Federaciji.?
bunk

#55833 Re: SDP

Post by bunk »

Zipoo upro prstom ovaj se upeco ili je multiverse korisnik.
ketronsd1

#55834 Re: SDP

Post by ketronsd1 »

bunk wrote:Zipoo upro prstom ovaj se upeco ili je multiverse korisnik.
Nisam ni očekivao nešto konkretnije.
Kme, Kme i kme
bunk

#55835 Re: SDP

Post by bunk »

ketronsd1 wrote:
Kme, Kme i kme
Jesmol sad zavrsili?
ketronsd1

#55836 Re: SDP

Post by ketronsd1 »

bunk wrote:
ketronsd1 wrote:
Kme, Kme i kme
Jesmol sad zavrsili?
Da u KS
bunk

#55837 Re: SDP

Post by bunk »

ketronsd1 wrote:
bunk wrote:
ketronsd1 wrote: Nisam ni očekivao nešto konkretnije.
Kme, Kme i kme
Jesmol sad zavrsili?
Da u KS
Ziv ti meni bio i sretno..u cijeloj BiH
ketronsd1

#55838 Re: SDP

Post by ketronsd1 »

:lol: :lol: :lol:
madner

#55839 Re: SDP

Post by madner »

Bilo bi dobro da se sto prije odcjepe, precjenjuju svoju snagu.
GandalfSivi

#55840 Re: SDP

Post by GandalfSivi »

madner wrote:Bilo bi dobro da se sto prije odcjepe, precjenjuju svoju snagu.
Trebalo mi je vremena da skontam koliko politika zaglupi ljude, ali fakat mislim da poslije ovog Zlajinog fijaska su i oni naucili bolje od toga da se odcjepe...
Banksy

#55841 Re: SDP

Post by Banksy »

Neće se niko otcijepiti, nisu ludi, pa da završe k'o Ivo Komšić. Ostaju oni unutra, nažalost. Na Nikšiću je da taj problem riješi, polako, kroz procedure.
kmirsad

#55842 Re: SDP

Post by kmirsad »

Banksy wrote:Neće se niko otcijepiti, nisu ludi, pa da završe k'o Ivo Komšić. Ostaju oni unutra, nažalost. Na Nikšiću je da taj problem riješi, polako, kroz procedure.
SDA-u trebaju dvije ruke da steknu večinu. Obojica će biti iz SDP-a. Predpostavljam i koji će biti. Njih dvojicu može Nikšić odmah istjerati iz partije zbog nepoštivanja stranačkih odluka donešenih na organima stranke. Jes da će ostati poslanici, ali ne SDP-ovi.
bunk

#55843 Re: SDP

Post by bunk »

13000 kontra 9200,zaboravih juce pitat ovog druga sto kaze da sam etiketiran.
Kad postam jel don Chmo nastimo da svi iznad bunk vide zelenu lampicu ..
Kad posta onaj nemampojma orange lampica a drug kmirso kad objavi onda kod sviju se upali vibracija :lol:
doktor78

#55844 Re: SDP

Post by doktor78 »

kmirsad wrote:SDA-u trebaju dvije ruke da steknu večinu. Obojica će biti iz SDP-a. Predpostavljam i koji će biti.
Pretpostavljam da mislimo na iste? Uostalom, ne treba tu velika pamet, pogleda se ko je bio u Delićevom štabu, ko ga je pratio na predizbornoj turneji, i ko je kakve postove po fb-u postavljao.
Bosanski_kralj

#55845 Re: SDP

Post by Bosanski_kralj »

doktor78 wrote:
kmirsad wrote:SDA-u trebaju dvije ruke da steknu večinu. Obojica će biti iz SDP-a. Predpostavljam i koji će biti.
Pretpostavljam da mislimo na iste? Uostalom, ne treba tu velika pamet, pogleda se ko je bio u Delićevom štabu, ko ga je pratio na predizbornoj turneji, i ko je kakve postove po fb-u postavljao.
Joj kad se počne pisati ovako u šiframa. :-)

"Pretpostavljamo da mislimo na iste."

Eto na forumu je toliko opasno napisati o kome se radi i nakoga se misli, pa da se kao to mora prikrivati.
kmirsad

#55846 Re: SDP

Post by kmirsad »

bunk wrote:13000 kontra 9200,zaboravih juce pitat ovog druga sto kaze da sam etiketiran.
Kad postam jel don Chmo nastimo da svi iznad bunk vide zelenu lampicu ..
Kad posta onaj nemampojma orange lampica a drug kmirso kad objavi onda kod sviju se upali vibracija :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kmirsad

#55847 Re: SDP

Post by kmirsad »

doktor78 wrote:
Naravno da mislimo... samo nisam saiguran da će prihvatiti da za drugog odu na "robijanje" i preuzmu krivicu... :lol:
Bosanski_kralj wrote:
doktor78 wrote:
Joj kad se počne pisati ovako u šiframa. :-)

"Pretpostavljamo da mislimo na iste."

Eto na forumu je toliko opasno napisati o kome se radi i nakoga se misli, pa da se kao to mora prikrivati.
Ne izgovaramo imene ne zato što se koga plašimo, nego zato da preuranjeno nekoga ne etiketiramo. Svi ljud imaju pravo na drugu šansu i treba im je pružiti... Nekad vlastoljublje čovjeka zaslijepi da nije svjestan šta ćini. Znaju doć tobe i postati najbolji borci protiv nepravde.. Eto Konakovića.
putokaz1

#55848 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Razlika SDP TZ i SDP ostatka TK je
SDP TK da bi imao većinu u OV ne treba PDA,ni SDA,ni neke slične stranke dovoljno je SDP+DDF+ta
Dok u Lukavcu SDP nema većinu pa mu treba bar PDA za koju oni kažu da nije stranka 1 lica,nije stranka Gospodara podzemlja
U gračanici SDA+SDP imaju stabilnu dogogodišnju većinu
Gradačac isto SDP ima pomoć raznih manjih stranaka
Živinice isto neki savezi
Tako u tom je razlika SDP Lukavac,Gračanica,Gradaćac i još neki hoće u vlast jer imaju Dealove s SDA ili PDA ili još nekim
Dok Jasmin Imamović nema
U tuzli će SDP pobjedit i poslije imamovića dok u Ostalim općinama neće
A Delić će najvjerovatnije napustit SDP osim ako dobije nešto,da li poziciju,da li nešto slično
Dobar je čojk,pošten,radilica,borac ali et PDA ga ubi,postaviše direktora Doma Kulture iz PDA koji je ranije bio SDP pa SDA(predsjednik opozivske komisije iz SDA),a ako nastavi saradnju u OV sa SDA ili 3 ruku PDA onda nema od njega ništa
''Moramo u vlast pa makar sa bilo kim''-Ipak ta rečenica je politički smrtonosna
Pobjedit će 2020,mora dobit moj glas inače se vraća SDA,ali vjerovatno ću ostavit prazan listić što se tiče OV, očekuje pobjeda SDP Lukavac 2020 oko 50% ako on ostane SDP
I nije SDA igrač,već Svoj igrač
Moenx

#55849 Re: SDP

Post by Moenx »

Kakve veze ovaj nacin glasanja ima sa demokratijom
Ne znam ali recimo da avali put pred ove izbore Niksic Delic ko god imajz ispred sebe spisak biraca i jedinu stvar o kojoj misle jeste kako da ih podmite slafinaju i t d
A podmicivanje je masovna pojava u BiH i taj jezik strahote znaju svi ljudi u bih
Bolje je da se sastanu i odluce da neko uzme odgovornost a ne na kraju ispadne pa vi ste narode htjeli mene
Nije to demokratija nego uskladjivanje spiskova korumpiranih politicki angaziranih a vrlo izvjeana je stvar da postoji razlika izmedju broja biraca i broja clanova
cadburry

#55850 Re: SDP

Post by cadburry »

Samo da pohvalim SDP-ove ministre u Vladi KS. Ne zna se koji je bolji. :thumbup:
Post Reply