BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
diablobih

#55826 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

Pa i Pink paket trazi od svakog korisnika 1+ euro, sta je problem :D Svi ga uzeli, niko se ne zali.
PlusSA

#55827 Re: BHTelecom All About

Post by PlusSA »

Sto je najgore lafo 50+ pink kanala a 50x filmova se vrti svake noci isti na drugom kanalu :lol:
diablobih

#55828 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

PlusSA wrote:Sto je najgore lafo 50+ pink kanala a 50x filmova se vrti svake noci isti na drugom kanalu :lol:
A ista cijena skoro sportskih kanala, gdje imas svaki dan, skoro svaki sat i po novi mec ili neki dogadjaj. Pinkove pregledas u roku od sedmicu i zavrsis pricu.
MTV

#55829 Re: BHTelecom All About

Post by MTV »

Dr_Help wrote: navodno Telemach ne dozvoljava da Telekom stavi sport klub u dodatni paket ( tj da korisnik koji zeli moze uplatiti i gledati) već da bude u osnovnom paketu tako da korisnik i koji ne gleda sport klub bude prinuđen da gleda. a navodno cijena je oko 2,5 km po korisniku , a ccca 180k ima korisnika moje tv samo.
znaci zele da prinude telekom da uplate za svakog korisnika. sto ce dovesti do poskupljenja paketa usluga. za oko marku - dvije.
Pregovori su u toku.
Eronet ima u osnovnom paketu SK 1 ostali su u Sportskom ili u Sport kids paketu. Tako da ne moraju svi biti u osnovnom.
ing-ecc

#55830 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

amal1 wrote:Hvala ing- ecc za info...Treci tv radi bez problema preko switcha ;)
8-)
made_in_sarajevo

#55831 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

MTV wrote:
Dr_Help wrote: navodno Telemach ne dozvoljava da Telekom stavi sport klub u dodatni paket ( tj da korisnik koji zeli moze uplatiti i gledati) već da bude u osnovnom paketu tako da korisnik i koji ne gleda sport klub bude prinuđen da gleda. a navodno cijena je oko 2,5 km po korisniku , a ccca 180k ima korisnika moje tv samo.
znaci zele da prinude telekom da uplate za svakog korisnika. sto ce dovesti do poskupljenja paketa usluga. za oko marku - dvije.
Pregovori su u toku.
Eronet ima u osnovnom paketu SK 1 ostali su u Sportskom ili u Sport kids paketu. Tako da ne moraju svi biti u osnovnom.
Nije isto kad se nudi eronetu i telekomu, a niti mogu biti isti uslovi radi velicine firme, broja korisnika pa i do toga ko je direktna konkurencija
PlusSA

#55832 Re: BHTelecom All About

Post by PlusSA »

Sjecam se prije nekoliko godina cak je neko napravio sliku mojaTV i sport klub kanali 5km cini mi se dodatni paket :mrgreen:

Kako god mnogo se prica i vjerujem da se lomi oko toga daj Bože iako sumnjam.

U planu sam nakon sto mi istegne ugovor uzeti ADSL paket i Total TV pa sam cjenovno na istom kao i sad, al imati sigurno arene i sk pa cu biti rahat.
Maharadza

#55833 Re: BHTelecom All About

Post by Maharadza »

PlusSA wrote:Sjecam se prije nekoliko godina cak je neko napravio sliku mojaTV i sport klub kanali 5km cini mi se dodatni paket :mrgreen:

Kako god mnogo se prica i vjerujem da se lomi oko toga daj Bože iako sumnjam.

U planu sam nakon sto mi istegne ugovor uzeti ADSL paket i Total TV pa sam cjenovno na istom kao i sad, al imati sigurno arene i sk pa cu biti rahat.
Saburi, možda ameri poklope i telecom, jer eno uhljebi sebi digli novi kredit od 750 Miliona (eUrića naravno) koje će opet nekako morati vratiti! Miriše na prodaju telecoma i/ili elektroprivrede čim to razgrabi mafija, pardon - potroši na poltrone, pardon - investira u autobahn sa 6 traka! :bih:
Dzontra_Volta

#55834 Re: BHTelecom All About

Post by Dzontra_Volta »

Jbt već 2 mjeseca čekam da nabave rezervisani telefon, i još ništa!? Pa zar treba toliko, s obzirom da je BH Telecom davno izuzet iz javnih nabavki? :twisted:
klaki

#55835 Re: BHTelecom All About

Post by klaki »

Jebeni lihvari mi traze da platim 90KM ili da vratim modem koji sam jebene 2008e dobio i placao 6-7KM dodatno na racun godinu dana nakon cega je modem bio otplacen i presao u moje vlasnistvo, takav je ugovor bio

I sta sad da radim ne mogu da nadjem racune od prije 10 godina, a necu da vratim iz principa iako mi ne treba
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#55836 Re: BHTelecom All About

Post by un1ted »

PlusSA wrote:Sjecam se prije nekoliko godina cak je neko napravio sliku mojaTV i sport klub kanali 5km cini mi se dodatni paket :mrgreen:
Gledao sam ja sportklub hbo cinestar i jos neke na BhTelekomu putem direktnih IP adresa direktno sa njihovog modema. To sam pokusao kada sam dobio info da uposlenici bhtelekoma gledaju ove kanale bez problema :)
PlusSA

#55838 Re: BHTelecom All About

Post by PlusSA »

un1ted wrote:
Gledao sam ja sportklub hbo cinestar i jos neke na BhTelekomu putem direktnih IP adresa direktno sa njihovog modema. To sam pokusao kada sam dobio info da uposlenici bhtelekoma gledaju ove kanale bez problema :)
Pa mozda gledaju i dan danas pa im nije žurba da ubace SK u ponudu kod vecine koji ih hrane na kraj krajeva :kiss:

Srecom ima iptv pa se snalazim jos ova 2-3 mjeseca dok mi ne istekne konacno ugovor sa bhtelekomom pa cu svakako pogledati alternative za sada bih presao na BHtelekom ADSL sa TotalTV pa sam cjenovno na istom al razlika u ponudi kanala.
DonieBrasco

#55839 Re: BHTelecom All About

Post by DonieBrasco »

diablobih

#55840 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

Ima li kakvih dijamanata ili zlata na tim maskama "originalnim" ?
zateznistub

#55841 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

diablobih wrote:Ima li kakvih dijamanata ili zlata na tim maskama "originalnim" ?
Originalne jesu, ne trebaju ti navodnici. Ako je skupo ima na pijaci kineskih za 5 KM
diablobih

#55842 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

zateznistub wrote:
diablobih wrote:Ima li kakvih dijamanata ili zlata na tim maskama "originalnim" ?
Originalne jesu, ne trebaju ti navodnici. Ako je skupo ima na pijaci kineskih za 5 KM
Kostaju manje originalne, ove su neke duplo originalnije, jedino to je objasnjenje cijene.
kakaljin

#55843 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

diablobih wrote:
zateznistub wrote:
Kostaju manje originalne, ove su neke duplo originalnije, jedino to je objasnjenje cijene.
Ne sporim cijenu, ali daj mi link gdje su iste ove original maske i njihove cijene.

Pa da mogu jeftinije proci sa original maskom.

Hvala
jarobot

#55844 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

diablobih wrote:
zateznistub wrote:
Ne rise one prve dvije u paketu koštaju 36 funti pa ti preračunaj. http://www.samsung.com/uk/mobile-access ... A520PBEGWW

Najgori su takvi botovi kao što si ti. Ko muha na govno na svaku vijest
BarbaDue

#55845 Re: BHTelecom All About

Post by BarbaDue »

zateznistub wrote:
Vjeruj mi jarane i te originalne su PRC.
diablobih

#55846 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

kakaljin wrote: Ne sporim cijenu, ali daj mi link gdje su iste ove original maske i njihove cijene.

Hvala
https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-S ... B06XJ296JS

Evo, originalne maske za S8, izvinjavaju se sto su jeftiniji od 120 KM... Samo ti preporucujem da kliknes dole other resellers, jer ti nude free shipping, samsung sa amazona ne nudi, npr ovi Jacks Cases & Solandra's Closet nude free.

Imas jos neke na ebayu:
https://www.ebay.com/itm/Original-S-Vie ... 0009.m1982

Tu je isto free shipping, ali su 30 dolara, sve je stvar da li znas kliknuti na other resellers.

Nema na cemu.

P.S. Komentari govore na oficijalnoj da su u ustvari kita, i da pukne ekran sa njom na mobitelu, sto je smijesno.
kakaljin

#55847 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

diablobih wrote:
kakaljin wrote: Ne sporim cijenu, ali daj mi link gdje su iste ove original maske i njihove cijene.

Hvala
https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-S ... B06XJ296JS

Evo, originalne maske za S8, izvinjavaju se sto su jeftiniji od 120 KM... Samo ti preporucujem da kliknes dole other resellers, jer ti nude free shipping, samsung sa amazona ne nudi, npr ovi Jacks Cases & Solandra's Closet nude free.

Imas jos neke na ebayu:
https://www.ebay.com/itm/Original-S-Vie ... 0009.m1982

Tu je isto free shipping, ali su 30 dolara, sve je stvar da li znas kliknuti na other resellers.

Nema na cemu.

P.S. Komentari govore na oficijalnoj da su u ustvari kita, i da pukne ekran sa njom na mobitelu, sto je smijesno.
Hvala na linkovima, ali imas li link u BiH koje radnje gdje ima originalne ove maske i njihove cijene.
diablobih

#55848 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

Ne znam, nisam gledao kod nas, ali pretpostavljam da imaju oni husteli i tako ti origi, pogledaj kod njih.
kakaljin

#55849 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

diablobih wrote:Ne znam, nisam gledao kod nas, ali pretpostavljam da imaju oni husteli i tako ti origi, pogledaj kod njih.
Evo cijena kod domoda maski za samsung telefone.

https://domod.ba/shop/telefonija/mobiln ... a-mobitele

I cijene kod imtec-a

http://imtec.ba/1275-futrole-za-smart-t ... jena-2-149

Koliko vidim skoro identicna cijena i kod telecoma.
Last edited by kakaljin on 01/03/2018 15:05, edited 1 time in total.
zateznistub

#55850 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

BarbaDue wrote:
zateznistub wrote:
Vjeruj mi jarane i te originalne su PRC.
A sta nije prc? I kakve veze ima što je iz prc? Bitno je da je original Samsung accesoties. Ko ne vjeruje, nek dokaže
Locked