@Azrulah očekujem da to uredno registruješ svaki put.
Milorad Dodik ALL ABOUT
- SmokingMan
#55826 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne,dodikovom preporukom bit će prekomandovan u avijacuju Srbije,neostaje im pilota za "najmodernije" ruske MIG-ove.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#55827 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
arzuhal wrote:kvartalni apdejt...arzuhal wrote:Ćirilica, 2012.
"I sad, kaže meni američki ambasador, a došao kod mene u kancelariju, zamisli, i kaže...kaže on meni, ha, ha, ha...kaže:"Mi hoćemo da srušite tu crkvu u Potočarima! Ona je provokacija za Bošnjake a i nema građevinsku dozvolu". Ja kažem:"Zašto da rušim, koja je to crkva?". On mi kaže a ja odmah nazovem telefonom i kažem:"Hoću da se toj i toj crkvi ODMAH izda dozvola!". Američki ambasador pobjesnio, ha, ha, ha..."
(Marić se smeje, omladina aplaudira)
Ćirilica, 2013.
"Ama došao je kod mene američki ambasador, sad ću vam ispričat ovo, slušaj...Kaže:"Srušite crkvu u Potočarima!". Ja kažem:"Neću da rušim crkvu! Nisam rušio ni džamije, neću da rušim ni crkvu!"...On meni došao da traži da rušim crkvu jer ona, kao, vrijeđa Bošnjake...Ha, ha, ha..."
(Marić se smeje, publika prati frenetičnim pljeskom)
Ćirilica, 2014.
"Sad ću vam ispričat, nije ovo prvi put da od mene Amerikanci nešto grubo zahtijevaju...Meni je došao američki ambasador i veli:"Gospodine Dodik, mi tražimo da naredite rušenje crkve u Srebrenici izgrađene iznad mezarja". Ha, ha, ha...Ja se samo nasmijem i kažem:"Ko da ruši crkvu, ja? Ne dolazi u obzir!". Kaže on meni:"Osjetit ćete snagu Amerike!". Kažem ja:"Ako je snaga Amerike da pokazuje silu nad malim narodom, onda izvol'te...". Al' kako su oborili nosevima, ha, ha, ha..."
(Mariće se smeje, auditorij se smeje i aplaudira)
Ćirilica, 2015.
"Nije to prvi put...Sad ću vam ispričat jednu situaciju...Meni je došao američki ambasador i tražio, ustvari zahtijevao da naredim rušenje crkve u Potočarima...Kaže da crkva provocira muslimane-Bošnjake, a i da nema dozvolu...Ja lijepo uzmem telefon i pred njim nazovem tamo i kažem da se crkvi odmah izda dozvola za izgradnju...Meni taj ambasador ljutito kaže:"Vi otvoreno izazivate i ne poštujete Sjedinje Američke Države!". Kažem ja:"Ja poštujem, ali vi ne poštujete mene, nas, Republiku Srpsku!" Ha, ha, ha...
(Marić se smeje, raja u publici oduševljena, plješću)
Ćirilica, 2016.
"Pa ja sam već jednom rekao američkom ambasadoru šta je trebalo, kada mi je došao u Banja Luku da traži rušenje crkve u Potočarima. Ja rek'o da od toga nema ništa, on poludio...ha, ha, ha...Kao, ko sam ja da se suprotstavljam Americi i američkim zahtjevima...Pa molim vas, ako mi budemo stalno ispunjavali želje Amerikanaca koje su, ustvari, želje političkog Sarajeva odnosno muslimana-Bošnjaka, Republika Srpska će nestati...Ambasador je bio bijesan, al' ja mu tako kažem - neću da rušim i doviđenja! Ha, ha, ha..."
(Marić se smeje, publika aplaudira strasno)
Ćirilica, 2017.
"I ne samo to, evo još jedan primjer: crkva u Potočarima, iznad Memorijalnog centra. Došao meni američki ambasador sa zahtjevom da se ta crkva sruši jer, kao, vrijeđa i provocira Bošnjake! Pa i nas vrijeđa i provocira što stalno govore da je u Srebrenici bio genocid, kad svi vrlo dobro znamo da nije bio! Nema šanse da rušim crkvu, nikad nisam srušio ni džamiju, neću ni crkvu. Ambasador pobjesnio, počeo da mi prijeti. Ja kažem"Do vas je...", ha, ha, ha...
(Marić se smeje, publika prati sve aplauzom)
Ćirilica, 2017. (30. mart)
"Ali evo, kad Aleksandar već spominje te sankcije Amerike...Meni je došao jednom američki ambasador u Banja Luku i rekao mi da mi moramo srušiti crkvu u Potočarima jer ona, navodno, vrije...vređa Muslimane-bošnjake....Ja sam rekao da nema ništa od toga, a onda su me napali...heh..."
(Aleksandar ozbiljno klima glavom, Marić se smješka, gost u studiju dolazi nekako svijesti...Osrednji apaluz...Precjedniku se podočnjak desnog oka ponovo malo otegao i vraća na stare pozicije...)
Znači dva puta u 2017. a nije ni četvrti mjesec počeo...
Guardian je legenda!
Treba snimiti akcioni film gdje bi osnovna ideja bila Guardianov okršaj sa američkim ambasadaorom i to naravno kao završna scena.
Ostatak filma...?Par oplodnji nerotkinja,obavezno Moniku Beluci za ulogu glavne nerotkinje,kao ono Guardian oplođava ali na opšte čuđenje
i zaprepaštenje ona ne zanese odmah,nego mora na nekoliko seansi dolaziti.
bi ovog malog željezničara ubaciti,kao neki top-gun pilot helikopterskog servisa šumske.
Na kraju Monika ostaje trudna,svi sretni i zadovoljni kad upada nepozvan taj američki ambasador da sere oko nekakve crkve i onda...

Scena napetosti,gledaju se,zagrijali se....negdje neko prasence stoji i gleda sve...u neka doba zahrokće kratko i borba počinje,Guardian
ubija Boga u američkom ambasadoru.Zove Obrad Kesić na mobitel...
- Point.
#55828 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A gdje su Zeljka i Dzevdo u tom scenariju?
- General War
#55829 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jos se sjecam ove slike od prije par godina

Dodik odbio Draškovićev dar
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da Republika Srpska neće preuzeti dugove preduzeća “Swisslion industrije alata” iz Trebinja koji su napravljeni tokom poslovanja od privatizacije do danas.
...“Tamo postoji veoma složen problem, prodata je Fabrika alata, a kasnije je u procesima izdvojen ogroman dio zemljišta, pretvoren u vlasništvo drugih firmi Draškovića (
tipicno), a sada bi kumulirani dio problema tamo prebacio Vladi”, rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.
...nače, gubici ove fabrike prije tri godine iznosili su preko 53 miliona maraka, samo dug prema Poreskoj upravi bio je preko 17 miliona maraka. Drašković je imovinu „Swissliona Industrije alata“ u zadnje dvije godine prodavao po cijeni od 8.8 miliona maraka, međutim niko se nije javio na javni konkurs.

Dodik odbio Draškovićev dar
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da Republika Srpska neće preuzeti dugove preduzeća “Swisslion industrije alata” iz Trebinja koji su napravljeni tokom poslovanja od privatizacije do danas.
...“Tamo postoji veoma složen problem, prodata je Fabrika alata, a kasnije je u procesima izdvojen ogroman dio zemljišta, pretvoren u vlasništvo drugih firmi Draškovića (
...nače, gubici ove fabrike prije tri godine iznosili su preko 53 miliona maraka, samo dug prema Poreskoj upravi bio je preko 17 miliona maraka. Drašković je imovinu „Swissliona Industrije alata“ u zadnje dvije godine prodavao po cijeni od 8.8 miliona maraka, međutim niko se nije javio na javni konkurs.
- prljavi Hare
#55830 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Biće Dževad,i to jedna od važnijih sporednih uloga.Dok Guardian oplođava nerotkinje i sam svojim tijelom pokreće vozPoint. wrote:A gdje su Zeljka i Dzevdo u tom scenariju?
Dževadom je karta tzv BiH sa rasporedom svih 38 987 terorističkih kampova za obuku đihatlija i tokom cijelog filma Dževad štiti Guardiana
od mnogobrojnih atentata koje mu spremaju teheranĐije.Premijerka neće glumiti u filmu jer već rezervisana da glumi u novom dijelu
James Bond-a(kako to ne znaš
Najkompleksnije,epske scene biće obrađene prije finalnog obračuna sa američkim ambasadorom,Guardian prisjeća momenata kada
je presjekao koridor,kada je ranjen braneći banjalučki aerodrom od aviona-monstruma NATO agresora,te scene kada je tokom poplava golim
prsima žačepio bujicu vode u Doboju i spašavao ljude iz vode a najveća scena će biti ona kada je sam i goloruk odbranio šumsku od najezde
500 000 Arapa i Turaka iz najnižih slojeva.
- prljavi Hare
#55831 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Koji je to Draškovićev dar?70 miliona KM minusa?

- Maraschino
#55832 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mene cudi da to preCednik nije uzeo vizavi prijateljstva.prljavi Hare wrote:Koji je to Draškovićev dar?70 miliona KM minusa?![]()
![]()
Preuzeo je i BIB banku. Skrko u nju milione da bi on sa pajdasima to isisali.
Veliki je to ekonomista.
Sve manje i manje je kapitalaca. Ovo sto je ostalo to je za njega sica.
- prljavi Hare
#55833 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vučić spasio Dodika evropskih sankcija![]()
Srpski premijer Aleksandar Vučić sinoć je rekao da je kod njemačke kancelarke Angele Merkel "spasio" Milorada Dodika od daljih sankcija.
Dodik ponizno Vučiću, "znam, hvala Vam na tome".![]()
![]()
Vijesti Republika Srpska
Petak, 31.03.2017. | 11:37
Vučić je sinoć priznao u emisiji Milomira Marića, koja je emitovana i na BN televiziji,da je Milorada Dodika spasio od sankcija kod Merkelove.
Srpski premijer je podsjetio da su ga Amerikanci upoznali da će podići sankcije Miloradu Dodiku,o čemu je i ranije govorio.Vučić je rekao da ga
je "pitala i Merkelova" i da joj je on odgovorio da za njega ne može biti samo "krivica Milorada Dodika i Republike Srpske".
"Znam za to da ste vi pomogli. Hvala Vam na tome",ponizno je rekao Dodik, koji u emisiji sa Vučićem i njegovom porodicom bio "krajnje uljudan".
(BN)
Ove škorpije sa izdajničke BNTV izgubili bi smisao života kada bar jedno 5-6 puta dnevno ne bi oljagali Guardiana!!!

Čuj Guardian bio ponizan i "krajnje uljudan"?Guardian nije ponizan već je to samo dio njegovog urođenog i stečenog kulturnog ponašanja.
A kad on to nije "krajnje uljudan" bagro izdajnička??

- mayab
#55834 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne znam zašto, ali ovo me je odmah asociralo na ovu legendu.....arzuhal wrote:kvartalni apdejt...arzuhal wrote:Ćirilica, 2012.
"I sad, kaže meni američki ambasador, a došao kod mene u kancelariju, zamisli, i kaže...kaže on meni, ha, ha, ha...kaže:"Mi hoćemo da srušite tu crkvu u Potočarima! Ona je provokacija za Bošnjake a i nema građevinsku dozvolu". Ja kažem:"Zašto da rušim, koja je to crkva?". On mi kaže a ja odmah nazovem telefonom i kažem:"Hoću da se toj i toj crkvi ODMAH izda dozvola!". Američki ambasador pobjesnio, ha, ha, ha..."
(Marić se smeje, omladina aplaudira)
Ćirilica, 2013.
"Ama došao je kod mene američki ambasador, sad ću vam ispričat ovo, slušaj...Kaže:"Srušite crkvu u Potočarima!". Ja kažem:"Neću da rušim crkvu! Nisam rušio ni džamije, neću da rušim ni crkvu!"...On meni došao da traži da rušim crkvu jer ona, kao, vrijeđa Bošnjake...Ha, ha, ha..."
(Marić se smeje, publika prati frenetičnim pljeskom)
Ćirilica, 2014.
"Sad ću vam ispričat, nije ovo prvi put da od mene Amerikanci nešto grubo zahtijevaju...Meni je došao američki ambasador i veli:"Gospodine Dodik, mi tražimo da naredite rušenje crkve u Srebrenici izgrađene iznad mezarja". Ha, ha, ha...Ja se samo nasmijem i kažem:"Ko da ruši crkvu, ja? Ne dolazi u obzir!". Kaže on meni:"Osjetit ćete snagu Amerike!". Kažem ja:"Ako je snaga Amerike da pokazuje silu nad malim narodom, onda izvol'te...". Al' kako su oborili nosevima, ha, ha, ha..."
(Mariće se smeje, auditorij se smeje i aplaudira)
Ćirilica, 2015.
"Nije to prvi put...Sad ću vam ispričat jednu situaciju...Meni je došao američki ambasador i tražio, ustvari zahtijevao da naredim rušenje crkve u Potočarima...Kaže da crkva provocira muslimane-Bošnjake, a i da nema dozvolu...Ja lijepo uzmem telefon i pred njim nazovem tamo i kažem da se crkvi odmah izda dozvola za izgradnju...Meni taj ambasador ljutito kaže:"Vi otvoreno izazivate i ne poštujete Sjedinje Američke Države!". Kažem ja:"Ja poštujem, ali vi ne poštujete mene, nas, Republiku Srpsku!" Ha, ha, ha...
(Marić se smeje, raja u publici oduševljena, plješću)
Ćirilica, 2016.
"Pa ja sam već jednom rekao američkom ambasadoru šta je trebalo, kada mi je došao u Banja Luku da traži rušenje crkve u Potočarima. Ja rek'o da od toga nema ništa, on poludio...ha, ha, ha...Kao, ko sam ja da se suprotstavljam Americi i američkim zahtjevima...Pa molim vas, ako mi budemo stalno ispunjavali želje Amerikanaca koje su, ustvari, želje političkog Sarajeva odnosno muslimana-Bošnjaka, Republika Srpska će nestati...Ambasador je bio bijesan, al' ja mu tako kažem - neću da rušim i doviđenja! Ha, ha, ha..."
(Marić se smeje, publika aplaudira strasno)
Ćirilica, 2017.
"I ne samo to, evo još jedan primjer: crkva u Potočarima, iznad Memorijalnog centra. Došao meni američki ambasador sa zahtjevom da se ta crkva sruši jer, kao, vrijeđa i provocira Bošnjake! Pa i nas vrijeđa i provocira što stalno govore da je u Srebrenici bio genocid, kad svi vrlo dobro znamo da nije bio! Nema šanse da rušim crkvu, nikad nisam srušio ni džamiju, neću ni crkvu. Ambasador pobjesnio, počeo da mi prijeti. Ja kažem"Do vas je...", ha, ha, ha...
(Marić se smeje, publika prati sve aplauzom)
Ćirilica, 2017. (30. mart)
"Ali evo, kad Aleksandar već spominje te sankcije Amerike...Meni je došao jednom američki ambasador u Banja Luku i rekao mi da mi moramo srušiti crkvu u Potočarima jer ona, navodno, vrije...vređa Muslimane-bošnjake....Ja sam rekao da nema ništa od toga, a onda su me napali...heh..."
(Aleksandar ozbiljno klima glavom, Marić se smješka, gost u studiju dolazi nekako svijesti...Osrednji apaluz...Precjedniku se podočnjak desnog oka ponovo malo otegao i vraća na stare pozicije...)
- spreca
#55835 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Milijunash

- KB9
#55836 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:Oni mogu praviti hodžine zapise i to je vrhunac njihove ekonomije
- KB9
#55837 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
draza nam je guardianova brljaAcid25 wrote:
-
Tipicoti
#55838 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Nemere ni jedno kolo bez Kokana...
- Acid25
#55839 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Klix soroševci izrezali precednika! Kakva nevjerovatna manipulacija.

Orginal:

Orginal:

- prljavi Hare
#55840 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Soroševci izrezali a na originalu onaj Dačić nabio svoju glavušu u prvi red...gledaj mu samo glave!!!Acid25 wrote:Klix soroševci izrezali precednika! Kakva nevjerovatna manipulacija.![]()
![]()
![]()
Orginal:
Ankete govore da je zahvaljujući Guardianovom gostovanju kod Čmarića i ekskluzivne priče o tome kako je ubio kukuruz u američkom
ambasadoru,Vučić dobio minimalno 20% glasova jer je dobar sa Guardianom!
- mO k3
#55841 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jutros je glasao u bl i odletio u beograd pas mu materTipicoti wrote:
- SaraFina
#55842 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A vi ne pričate da preCjednik ima i aktivnosti sa nerodkinjama uplanjene i van teritorije RS.mO k3 wrote:jutros je glasao u bl i odletio u beograd pas mu materTipicoti wrote:
Kažu da je danas 24 nerodkinje u Mrčajevcima uspješno oplodjeno.
Odmah sam znala. .. a ko će. ..neće Aco sipljivi!
Plus preCjednik bi trebao biti iznad picoustog. ..Pa predlažem biranje preCjednik svih Srba iz regiona i svijeta!
- BHCluster
#55843 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tek u 4. redu kako ih nije sramota pa znaju li oni ko je Milorad Dodik?
-
Tipicoti
#55844 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

E ovo nije trebao da kaze.....zamisli Dodo dosao ektra iz BL da proslavi pobjedu, a ovaj se zahvaljuje (kako Dodik kaze)``muslimanima``
-
Tipicoti
- mayab
- mO k3
#55847 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
to je isto trebao reci mladen ivanic "hvala bosnjacima"Tipicoti wrote:
E ovo nije trebao da kaze.....zamisli Dodo dosao ektra iz BL da proslavi pobjedu, a ovaj se zahvaljuje (kako Dodik kaze)``muslimanima``
- prljavi Hare
#55848 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
INSPIRACIJU SAM DOBIO OD GUARDIANA
Rade S.,rodom iz Loznice ,koji je prebio bivšeg NATO pilota u Švicarskoj,izjavio je za medije:"Idol mi je Guardian!Ako je on mogao išamarati,
hraknuti u usta i izgaziti nogama američkog ambasadora,zašto ja ne bih mogao prebiti običnog,agresorsorskog NATO pilota.Toliko sam
inspirisan da ću od sada prebiti svakog NATO vojnika po viđenju,bilo aktivnog,bilo penzionisanog!"![]()
![]()
- SmokingMan
#55849 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Osta čoek popišan,neka se malo osvježi.Tipicoti wrote:
- arzuhal