SDA-All about
- Logovan
- Better Man
#55777 Re: SDA-All about
Šta reći nego da si smiješan s tim svojim tvrdnjama.foxlife wrote: ↑17/02/2021 20:57zaista to mislim al ne mislim to zato sto ih kritikujes nego sto si otkrio dosta o sebi ranije pa se zna da radis u nekoj institucijiBetter Man wrote: ↑17/02/2021 20:55Da li je to sarkazam i ili zaista misliš to što si napisao? Po tebi ispada da sam uhljeb, jer kritikujem kancerogeno tkivo zvano SDA. Još 1990. godine sam znao da će nam SDA donijeti zlo ako pobjede na izborima i bio sam upravu.
idi kritikuj cd shop u londonu sto su zatvorili
-
foxlife
#55778 Re: SDA-All about
sta je problem ulozak?Better Man wrote: ↑17/02/2021 23:18Šta reći nego da si smiješan s tim svojim tvrdnjama.foxlife wrote: ↑17/02/2021 20:57zaista to mislim al ne mislim to zato sto ih kritikujes nego sto si otkrio dosta o sebi ranije pa se zna da radis u nekoj institucijiBetter Man wrote: ↑17/02/2021 20:55
Da li je to sarkazam i ili zaista misliš to što si napisao? Po tebi ispada da sam uhljeb, jer kritikujem kancerogeno tkivo zvano SDA. Još 1990. godine sam znao da će nam SDA donijeti zlo ako pobjede na izborima i bio sam upravu.
idi kritikuj cd shop u londonu sto su zatvorili
je li sda kriva i sto vozis lijevom stranom na autoputu ili kroz kruzni sto ides kontra stranom?
ili pljujes gdje ti ne odgovara a gdje ti odgovara koristis i sutis
upravo takvih kao ti najvise ima koji mjenjaju strane vise nego gace i carape zajedno
sinonim za prelivode koji gledaju samo sebe i svima ce se ulizati samo da budu dobri bilo materijalno ili nekako drugacije
takvi kad im odgovara glasaju i za komuniste i za nacionaliste zavisno od situacije
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#55779 Re: SDA-All about
Ma dzaba ti to, nista to nije sve dok se ne desi jedan veliki proces za organizovani kriminal i pljackanje drzave od 92 pa do danas, u kojem ce pasti svi sda-ovci koji su nas osiromasili u ovih 30 godina. Pocevsi od kradje donacija u ratu, pa do respiratora.
Bakir se nije ni zadnji pu tkandidovao, covica nema u predsjednistvu, pa sta? Asim im sve sredjuje idalje
- Better Man
#55780 Re: SDA-All about
Majstore, ja sam ti teški ljevičar i nacionalne stranke i slične kriminalne gluposti osuđujem na svakom koraku. Ali to što sam ljevičar, ne znači da se sad u svemu slažem sa politikom SDP-a, kao i drugih ljevičarskih starnaka i partija. Da se ja pitam 70% do 90% naših političara bi završilo na doživotnoj robiji. Čitav sam život lijevo orijentisan i svoja uvjerenja nikad nisam mjenjao. To što ti misliš drugačije je tvoj problem.foxlife wrote: ↑17/02/2021 23:23sta je problem ulozak?
je li sda kriva i sto vozis lijevom stranom na autoputu ili kroz kruzni sto ides kontra stranom?
upravo takvih kao ti najvise ima koji mjenjaju strane vise nego gace i carape zajedno
sinonim za prelivode koji gledaju samo sebe i svima ce se ulizati samo da budu dobri bilo materijalno ili nekako drugacije
takvi kad im odgovara glasaju i za komuniste i za nacionaliste zavisno od situacije
-
foxlife
#55781 Re: SDA-All about
teski ljevicar? pa iduci put kad budes setao majmuna promijeni ruku kao sto mijenjas i principeBetter Man wrote: ↑17/02/2021 23:32Majstore, ja sam ti teški ljevičar i nacionalne stranke i slične kriminalne gluposti osuđujem na svakom koraku. Ali to što sam ljevičar, ne znači da se sad u svemu slažem sa politikom SDP-a, kao i drugih ljevičarskih starnaka i partija. Da se ja pitam 70% do 90% naših političara bi završilo na doživotnoj robiji. Čitav sam život lijevo orijentisan i svoja uvjerenja nikad nisam mjenjao. To što ti misliš drugačije je tvoj problem.foxlife wrote: ↑17/02/2021 23:23sta je problem ulozak?
nije problem sto mislim drugacije niti si ti problem sto mislis drugacije problem je sto pricas jedno a drugacije radis to je problem
- Better Man
#55782 Re: SDA-All about
Ja principe ne mjenjam. Ti si dobro nešto pobrkao.foxlife wrote: ↑17/02/2021 23:34teski ljevicar? pa iduci put kad budes setao majmuna promijeni ruku kao sto mijenjas i principeBetter Man wrote: ↑17/02/2021 23:32Majstore, ja sam ti teški ljevičar i nacionalne stranke i slične kriminalne gluposti osuđujem na svakom koraku. Ali to što sam ljevičar, ne znači da se sad u svemu slažem sa politikom SDP-a, kao i drugih ljevičarskih starnaka i partija. Da se ja pitam 70% do 90% naših političara bi završilo na doživotnoj robiji. Čitav sam život lijevo orijentisan i svoja uvjerenja nikad nisam mjenjao. To što ti misliš drugačije je tvoj problem.foxlife wrote: ↑17/02/2021 23:23
sta je problem ulozak?
nije problem sto mislim drugacije niti si ti problem sto mislis drugacije problem je sto pricas jedno a drugacije radis to je problem
-
foxlife
#55783 Re: SDA-All about
ne brini nisam ja nista pobrkaoBetter Man wrote: ↑17/02/2021 23:59Ja principe ne mjenjam. Ti si dobro nešto pobrkao.foxlife wrote: ↑17/02/2021 23:34teski ljevicar? pa iduci put kad budes setao majmuna promijeni ruku kao sto mijenjas i principeBetter Man wrote: ↑17/02/2021 23:32
Majstore, ja sam ti teški ljevičar i nacionalne stranke i slične kriminalne gluposti osuđujem na svakom koraku. Ali to što sam ljevičar, ne znači da se sad u svemu slažem sa politikom SDP-a, kao i drugih ljevičarskih starnaka i partija. Da se ja pitam 70% do 90% naših političara bi završilo na doživotnoj robiji. Čitav sam život lijevo orijentisan i svoja uvjerenja nikad nisam mjenjao. To što ti misliš drugačije je tvoj problem.
visocak koji ide u london kod sestre da kupuje cd-e koji kad mijenja uloske u olovci ostavi auto na sred ulice koji uvijek vozi lijevom stranom autoputa i koji vozi kontra smjerom u kruznom?
ako to nisi ti onda sam vjerovatno pobrkao
i kao sto rekoh masa je takvih kao ti glasaca za sda koji u odredjenom krugu pljuju sda a koriste sve cari njihovog vladanja
to su uglavnom ovi obrazovaniji koji se ne mogu kupiti kilom banana i litrom soka
- drug_profi
#55784 Re: SDA-All about
Ja sam tzv. komunjara, u stvari covjek koji bi svakom dao onoliko koliko vrijedi. Ovi termiti to nazivaju komunjarama.
A da imam vlast jebo Hitlera sta bih ja bio....

Eto gdje su me dovela zelena gamad.
A da imam vlast jebo Hitlera sta bih ja bio....
Eto gdje su me dovela zelena gamad.
- hamza_sa
#55785 Re: SDA-All about
Billy The Pljuc wrote: ↑17/02/2021 08:20 Ono što mene konkretno ostavlja bez teksta jeste nivo empatije koji posjeduje ovo govno od čovjeka, da li će biti zbog hanume mu ili zbog nečeg drugog ali je nepobitno da je ljestvica na nuli. Na laži i podvale smo se i navikli za sve ove godine ali pokazivati ovoliku bolimekurac brigu za narod i državu je definitivno za studioznog promatranja negdje u nekakvoj ustanovi. Iskreno se pitam kako uopšte može doći do ovakvog poremećaja jedne individue i da li postoji makar i tračak svjesnosti da ono što radi jeste pogrešno i pogubno.
Pokušati sagledati isto sa religioznog stajališta je još strašnije, svaka misao, svaka riječ i svako djelo mu je u suprotnosti sa religijom koju "upražnjava".
Pokušavam sebi opravdati i njega i njegove bolesnim željama za vlašću, parama i moći i dolazim do konstatacije da je ovo stanje kod njih prevazišlo isto, vjerovatno ni psihopatologija nema odgovora na ovo.
Nemoj me zezati da si nesta drugacije ocekivao od njega?!
- Better Man
#55786 Re: SDA-All about
Dobro si prolupao, jer ja ne da nikad nisam glasao za SDA, već sam još 1990. kad još nisam imao prava glasa govorio ako Alija i SDA dođu na vlast da će nas odvesti u propast i rat i bio sam u pravu. A Ti živi u zabludi da sam njihov glasač. Prije bi se reklo da si to ti.foxlife wrote: ↑18/02/2021 00:04ne brini nisam ja nista pobrkao
visocak koji ide u london kod sestre da kupuje cd-e koji kad mijenja uloske u olovci ostavi auto na sred ulice koji uvijek vozi lijevom stranom autoputa i koji vozi kontra smjerom u kruznom?
i kao sto rekoh masa je takvih kao ti glasaca za sda koji u odredjenom krugu pljuju sda a koriste sve cari njihovog vladanja
to su uglavnom ovi obrazovaniji koji se ne mogu kupiti kilom banana i litrom soka
- don vito
#55787 Re: SDA-All about
U Tuzli uhapšen državni zastupnik Enver Bijedić
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-tuzli ... /210218015
Bašum sagosum SDA-ovskoj ljevici
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-tuzli ... /210218015
Bašum sagosum SDA-ovskoj ljevici
-
Novak20
#55788 Re: SDA-All about
Oprobana i efikasna shema.
SDA pusti da, osim desne, malo krade i lijeva ruka. Da bi ih onda mogli svojim političkim zahtjevima ucjenjivati cijeli život. Kada "lijevom" kartelu padne podrška glasača i politička moć, onda se desi ovo što je gore navedeno.
Socijaldemokracija na aparatima.
Ni SPiD više ne pomaže.
- Billy The Pljuc
#55789 Re: SDA-All about
hamza_sa wrote: ↑18/02/2021 01:20Billy The Pljuc wrote: ↑17/02/2021 08:20 Ono što mene konkretno ostavlja bez teksta jeste nivo empatije koji posjeduje ovo govno od čovjeka, da li će biti zbog hanume mu ili zbog nečeg drugog ali je nepobitno da je ljestvica na nuli. Na laži i podvale smo se i navikli za sve ove godine ali pokazivati ovoliku bolimekurac brigu za narod i državu je definitivno za studioznog promatranja negdje u nekakvoj ustanovi. Iskreno se pitam kako uopšte može doći do ovakvog poremećaja jedne individue i da li postoji makar i tračak svjesnosti da ono što radi jeste pogrešno i pogubno.
Pokušati sagledati isto sa religioznog stajališta je još strašnije, svaka misao, svaka riječ i svako djelo mu je u suprotnosti sa religijom koju "upražnjava".
Pokušavam sebi opravdati i njega i njegove bolesnim željama za vlašću, parama i moći i dolazim do konstatacije da je ovo stanje kod njih prevazišlo isto, vjerovatno ni psihopatologija nema odgovora na ovo.
Nemoj me zezati da si nesta drugacije ocekivao od njega?!
Ma nije poenta u mojim očekivanjima od njega i njegovih, poenta je u destrukciji koju isti ispoljavaju decenijama i njihovom "poimanju" da je sve u redu. Ja, i ili pa šta i sl. i tako već preko 30 godina s koljena na koljeno ali bukvalno, bez trunčice morala i do potpunog sloma koji će nas sve u globalu najviše koštati, mislim na nas sitnu buraniju.
-
foxlife
#55790 Re: SDA-All about
ne odgovori ti jesi li visocak koji sve ovo radi ili neBetter Man wrote: ↑18/02/2021 08:10Dobro si prolupao, jer ja ne da nikad nisam glasao za SDA, već sam još 1990. kad još nisam imao prava glasa govorio ako Alija i SDA dođu na vlast da će nas odvesti u propast i rat i bio sam u pravu. A Ti živi u zabludi da sam njihov glasač. Prije bi se reklo da si to ti.foxlife wrote: ↑18/02/2021 00:04ne brini nisam ja nista pobrkao
ne spinuj na nesto drugo
znaci nisam ja nista prolupao nego pogodio bas tamo gdje treba a ti izbjegavas odgovor i prebacujes na mene
kao sto rekoh ti si taj uhljeb koji koristi cari vladanja sda stranke glasao ti za nju ili ne i takvih je masa u drzavnim institucijama koji se okrecu kako vjetar puse sto vidimo i po preletacima u politici pa su danas sda sutra su u nipu sbbu sdpu i sl pa opet promjene u neku trecu ili se vrate istoj
takvi su najgori dok sa one nepismene nane i dede bar znas na cemu si njima je alija i bog i batina i za njih ne postoji niko drugi jer se borio protiv vlaha napravio bosnu i sl
-
Patton44
#55791 Re: SDA-All about
A sta si tad govorio za radovana i sds.Better Man wrote: ↑18/02/2021 08:10Dobro si prolupao, jer ja ne da nikad nisam glasao za SDA, već sam još 1990. kad još nisam imao prava glasa govorio ako Alija i SDA dođu na vlast da će nas odvesti u propast i rat i bio sam u pravu. A Ti živi u zabludi da sam njihov glasač. Prije bi se reklo da si to ti.foxlife wrote: ↑18/02/2021 00:04ne brini nisam ja nista pobrkao
- bunk
#55792 Re: SDA-All about
Alija i Sda nas odvesti u rat..
O ybmte logiko i politicki svjetonazoru..
Ko su ti likovi,to moze napisat samo robot koji je zadnjih 40 godina proveo pod stijenom na Novom Zelandu..
O ybmte logiko i politicki svjetonazoru..
Ko su ti likovi,to moze napisat samo robot koji je zadnjih 40 godina proveo pod stijenom na Novom Zelandu..
-
foxlife
#55793 Re: SDA-All about
vidi sto se ibrete ovi sda puleni a ovo gore izjavi njihov uhljeb
-
izvrsni direktor
#55794 Re: SDA-All about
Uhapsen sda clan bijedic? Uhapsili ga da ga zvanicno proglase nevinim i oslobode svih optuzbi? 
-
izvrsni direktor
#55795 Re: SDA-All about
Da ce biti vjecni koalicioni partneri sve dok se ne pojavi veci kriminalac (citaj:dodik)?Patton44 wrote: ↑18/02/2021 10:09A sta si tad govorio za radovana i sds.Better Man wrote: ↑18/02/2021 08:10Dobro si prolupao, jer ja ne da nikad nisam glasao za SDA, već sam još 1990. kad još nisam imao prava glasa govorio ako Alija i SDA dođu na vlast da će nas odvesti u propast i rat i bio sam u pravu. A Ti živi u zabludi da sam njihov glasač. Prije bi se reklo da si to ti.foxlife wrote: ↑18/02/2021 00:04
ne brini nisam ja nista pobrkao
-
Login7777
- bunk
#55797 Re: SDA-All about
Nevjerovatno.
2021 godina.
Imamo internet zadnjih hajde u BiH da kazem 15 godina siroko dostupan,smartphone koji u dva klika na googleu sve objasne.
I dodje lik koji tvrdi da je "progresivnih pogleda" i ovako bubne..
Jos ako si Bosnjak i ovako razmisljas.
Ja nisam ekspert na tom polju ali to je patologija nekog od sindroma,da li Svedskog da li jugonostalgicni ili koji djavo vec ali je level99..
Najsmjesnije je sto cetnik isto gleda mene i nekog zaludjenika sa ovim stavovima..
2021 godina.
Imamo internet zadnjih hajde u BiH da kazem 15 godina siroko dostupan,smartphone koji u dva klika na googleu sve objasne.
Ja nisam ekspert na tom polju ali to je patologija nekog od sindroma,da li Svedskog da li jugonostalgicni ili koji djavo vec ali je level99..
Najsmjesnije je sto cetnik isto gleda mene i nekog zaludjenika sa ovim stavovima..
- Better Man
#55798 Re: SDA-All about
Isto i za njega i SDS, kao i za HDZ. Sve sam ih smatro najvećim zlom za Bosnu i Hercegovinu.Patton44 wrote: ↑18/02/2021 10:09A sta si tad govorio za radovana i sds.Better Man wrote: ↑18/02/2021 08:10Dobro si prolupao, jer ja ne da nikad nisam glasao za SDA, već sam još 1990. kad još nisam imao prava glasa govorio ako Alija i SDA dođu na vlast da će nas odvesti u propast i rat i bio sam u pravu. A Ti živi u zabludi da sam njihov glasač. Prije bi se reklo da si to ti.foxlife wrote: ↑18/02/2021 00:04
ne brini nisam ja nista pobrkao
- Blixen
#55799 Re: SDA-All about
izmedju cetnika i SDA nema razlike
i jedni i drugi zele lose Bosnjacima
cetalji su to htjeli za 7 dana da zavrse
SDA nas ubija 25-30 godina
ali polako
rugaju nam se dok to rade
milion je primjera bahatosti SDA gamadi
- jazzer
#55800 Re: SDA-All about
Ne treba biti posebno edukovan da bi se shvatilo da je kod tebe u pitanju skokholmski. Nakon 30 godina SDA, Bakira, Genjca,bunk wrote: ↑18/02/2021 11:15 Nevjerovatno.
2021 godina.
Dzeferovica i ostalih biti idalje pristalica i gorljivi zagovornik njihove politike je teska psihologija.